50279
  • Plata
    Akkor nem marad ki,mert első nap le lesz árazva 9.6-ra.Asszem.
    Vagy 10-re.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.17. 07:26:11
  • DarkBlade
    Akkor ez most kimarad.
    Csak 10.500 zenem van.
  • Plata
    Mivel ez 3x3 hajó így 12k zen.
    Ha egyben veszed,ha külön akkor 27k.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.17. 07:13:32
  • DarkBlade
    Ez a Miracle Worker Bundle Pack vajon menyi lesz majd?
  • Plata
    Fingom sincs hogy áll a többi holding,mert most a colony-ra koncentráltunk.
    De ha fent vagy kérj meg egy vezető tagot hogy rakjon neked be,bár marhaság eltolni többire fm-et mert rengeteg kell majd.
    Mi a mámzinénire kell neked fleet credit?
    A kolóniás konzolok fegyverek satubbik sokkal jobbak lesznek mint a régiek.
  • StarFist
    Plata, lehetne róla szó, hogy Colony holding mellett a többi holding is folyamatosan fel legyen töltve projektekkel? Bocs, ha mohónak tűnök, de fleet kreditből sosem elég. 7 flottás karit kell etetnem és ruháznom...
  • Plata
    Romulán nem érdekel,mert ott a T6 fleet didi,full didi szettel pajzstöltős konzollal.
    Bár lehet klingon romával kipróbálom.
  • DrSoong
    Én is így láttam. A klingon hajók egész pofásak, a romulán szinten belül van de lehetne kicsit szebb is. A fed meg borzalmas!
  • Chak
    A romulan és klingon tök jól néznek ki. A fedes pedig.. inkább no comment. :D
  • Plata
    Az előző packokból is csak a klingont használtam.
    Valszeg ebből a mega bundle-ből is csak a klingon lesz használva.
  • Plata
    Hát ez a lényeg, a klingon.
    Többire ki nem tojik.
  • StarFist
    Szvsz rettenetesen néznek ki, kivétel (meglepő módon) a klingon variánsok. A fedes és romulán változatokban nincs semmi elegancia. A fedesek történetesen úgy néznek ki, mintha az egyik fedes hajó meghágna egy másik hajót. A trait és a konzol szet sem egy nagy eresztés, összességében felejthető az egész.
  • Plata
    Most linkelték csetre.
  • Plata
    Mert a t7 hajók így fognak jönni,fejleszthető konzol slottal.
    Zenes és boxos lobis hajók alacsonyabb a promós packos fleet hajók magasabb szintű slottal.Vagy mi.
  • Chak
    és tényleg van valami extra:

Universal Console Slot

All Miracle Worker vessels will be fitted with a versatile Console equipment slot which can hold any Engineering, Science, Tactical, or Universal console. This is an additional Console slot, above and beyond the standard allotment for ships of the same Tier.
  • Chak
    Nulla zém van haha. Azt mondják ezeknek 12 slotjuk lesz/van. Érdekes.
  • Plata
    Most.
  • Plata
    Kell.
  • Chak
    Miracle worker bundle blog:

link

• Plata
    Hát őszintén szólva fogalmam sincs mennyi dili jön a dili bányában,ha 1k dili jönne akkor sem mennék le szarakodni vele.
    A rich dili fúrás is unalmas,pedig az csak 1 fúrás a sima meg asszem 5.
  • gerisz23
    Az a 725 az valójában 700.Rich dilithium bányába érdemes fúrni,de ahhoz token kell ami ládából esik.Az napi 5k dili,10k eventkor.Első nap 20 ha előtte felveszed a küldit duplázhatsz.
  • Plata
    Jah tegnap elfelejtettem,van saját cset csatorna is colony vacakhoz.
    Simulation a cset neve.
  • Plata
    Dilithiummal nincs gondom,abból annyi van amennyit csak akarok vagy amennyihez kedvem van.
    De battery-nél kibaszás hogy két kört kell mennni mindenképp,mert a max pontszámra sem adja meg a max provisiont,míg a másik kettő meg adja.
  • Kotomicuki
    Dili'-bányászásnál (is) van egy 725-ös küszöb: ez a maximum - ha úgy adja, akkor ezt is nehéz kipörgetni, ha meg nem szarakodik, akkor 1,2k fölé is el lehet vinni, de uú 200 dili' (akcióban 405) a jutalom (azt sem lehet mondani, hogy alapanyagban többet ad, mert az is random esik mellé).

Sz'al, a beépített farmolásgátlók szépen működnek, így rákényszerítve az egyént, hogy minden nap be kelljen lépnie, vagy magához (a bankkártyájához) kelljen nyúlnia, ha akar is vmi eredményt elérni...
  • Plata
    Közben rájöttem hogy kolónián azért olyan fura az ég mert elvan állítva a fény a beállításoknál.
    Jó pár nap után esett le.De mindenesetre így már szebb.
  • Plata
    Kolónián megnéztem a boltot,elég tuti cuccokat árulnak.
    Tuti hogy fleet D'deridex-re veszek egy nagy adag crtdx3 plasma beamet.
    Az úgy is tank,tankos bímmel atom tank lesz.

Provision gyűjtésnél a battery irtó szarul van meg csinálva 715 pontra ugyanannyi cuccot kapok mint 1050 pontra.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.15. 13:12:48
  • Plata
    Raul itt egy kis útmutató a Colony szimulációhoz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.15. 12:44:39
  • Plata
    Még annyi hogy most is van transwarp a fleet kolóniára,felveszed a melting pot küldit és pont ott van.
  • Plata
    Felmentem ma provisiont farmolgatni,erre jött kör üzi meg egyéb üzi,elolvastam őket,és elmentem a bankba majd garázdálkodtam egy kicsit.
    Megettem az összes mazsolás kuglófodat,de sajna volt vele két gond.
    1.kevés volt benne a mazsola.
    2.nem raktál be hozzá tejet,légyszi ezt pótold.
    A flottás üzire még annyit válaszolnék hogy némelyik kari még mindig nem tud rakni cofferba.
  • Plata
    Én is írnék nekik egy levelet,de az csúnya lenne és nem örülnének neki.
    Se t6 karfiol nincs még,a fun torpedós hajóm bugos,nem tud lőni álcából.
    Így nincs értelme klingonozni,úgy elküldeném őket a jó.
    Hát szóval oda.
    Több milla dilit belefeccöltem a sok epic torpedóba és most max dísznek jó.
  • Raulblanco7
    Két levélváltás kellett hozzá és pár órán belül fel is oldották, biztos voltam benne hogy tisztázódik ez a kis félreértés :)
  • Plata
    Retkes bio neural torpedó még mindig bugos,nem lő.
    CLR—Infected Space[7:35]— Dmg(DPS) —Garon 13 788 572(31 125) Rori 11 251 314(24 728) Monae 10 069 690(22 377) Gul Noir 2 874 831(6 318) Suraal 1 505 478(3 368)
  • Plata
    Látom valakit még sem bannoltak.
  • Plata
    Bocsi az offért.
    De ezt Nisthrim-nek üzenem.

Bronzebard kipipálva.
  • Raulblanco7
    Ahogy kivették, úgy vissza is lehet tenni, ennek már 2 éve.
    Akkor kivették, teljesen, amikor este 10 és másnap délután 5 között 10 karival nem esik egy sem, akkor az szerintem nem csak nerf, hanem kikerült.
  • Plata
    Nem került ki,a slavereket nerfelték a francba.A kapuból mai napig lehet szedni,csak hát elenyészőt.
    Régen 18-28 is kijött egy isa-ból,na nem így farmolva csak egy sima isa-n,ma már jó ha 3-6 esik.
  • Raulblanco7
    Ez inkább csak egy kis gyűjtemény volt a régi jó kis hülyeségekből, bár egyet kihagytam.

KDF karival bot és cselekvés másoló bot használattal egyszerre 10 accounttal farmoltam 2 infected advanceden a kaput, nem jött új borg hajó, a slaverek lőtték a kaput, a bot küldözgette ki őket folyamatosan, a másoló bot lemásolta ugyan ezt a másik 9 accountra, és 0-24-ben ment a Contra farmolás, aztán pár hét múlva valahogy kikerült a Contraband a kapu lootjai közül :)

Dehogy, azt tiltja a szabályzat.
  • lammaer
    Vazze :(

Nem hiszem hogy a régi dolgokban kellene gondolkodnod, amikor én disznólkodtam egy accounttal - 2 héten keresztül éjjel nappal be volt loggolva és cseszegette a marketet - akkor rövid időn - 1-2 hónap - belül lekapcsoltak (akkoriban irtam róla), szóval biztos hogy nem olyasmiről van szó amit 1-2 éve csináltál.
    Sajnos a supporttal én nem tudtam zöld ágra vergődni, eleve nem mondták miért kaptam bant - nyilván én tudom de eljátszottam hogy nem....

Nem lehet hogy az EC eladásra ugrottak rá? Azt elkezdted már intézni?
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.13. 13:19:51
  • Plata
    Rakhatni rakhatna,ha tudna,joined trill karim nem tud betenni luxury-t.
    Fedes klingon dettó,fedes romulán dettó.
    Sőt valamelyik egyikbe sem tud betenni.
    Nem tudom mikor javítják,eleinte a coffer bugos volt és nem adott fleet creditet sem.
  • Raulblanco7
    Egy ideig nálunk is, utána írtam platacnak hogy annak sok értelme nincs hogy együtt fut a 3 x 1000-es projekt, ok hogy logikus így húzni pontszámok miatt, de aztán ha elérsz a 10k-ig ahol maxol a t1, ott akkor megáll mind amíg nincs upgrade, szóval összességében mégsem éri meg, később mehet együtt mindhárom, csak egy upgradenyi idővel kell hagyni valamelyiket előbbre, hogy amíg az upgradel, addig a másik kettőt lehessen húzni.

Coffer-be berakást kedden állítottam be talán vagy szerdán, már rakhat be bárki oda.