50281
-
Plata #26492 Még annyi hogy a gateway szar volt.
Bárki bárkinek megnézhette a cuccait,belenézhetett a flottájába,kis ügyeskedéssel simán belenézhettél akárkinek az accountjába onnan tovább a flottájába. -
Plata #26491 Gateway az a STO hivatalos oldala volt,de kinyírták.
Neverwinterben már tavaly megölték,pedig neverben volt benne egy eszetlen jó társasjáték szerű minigame.Amiben a követőinket lehetett elküldeni küldetésekre és velük dobókockával harcolni mindenféle dungeonokban,tök jó jutalmakért.Komolyan mondom jobb volt a minigame ,mint a neverwinter.Csak ezért vettem zenes követőket hogy velük játszak.
-
Plata #26490 Bedöglött.Lelőtték.Kinyiffant,Megmurdelt. -
lammaer #26489 Figyu, ha belegondolsz az EGÉSZ endgame arról szól hogy az emberek újra és újra letolják ugyanazt a tartalmat (STFek) csak magasabb számok röpködnek a képernyőn....
DPS liga is, értelme ugye nem sok hogy vki 60-80-100K vagy a felett tol, mégis beleteszik az emberek az időt és energiát.
A +1 konzolos hajók ugyanúgy menni fognak mint a csuda, nem lesz az STOnak baja belőle.
-
lammaer #26488 Skacok, lehet rosszul emlékszem, de régen nem volt vmi funkció, hogy vmi weboldalon meg lehetett nézni hogy kinek milyen felszerelésű hajója volt egy csatában amit éppen letoltunk? -
Zemanov #26487 Ha a T7 -et behozzák abba lehet bele is döglik a játék.ki lesz az a hülye aki harmadjára is megveszi ugyanazokat a hajókat.márpedig ha az elején nem is de előbb utóbb úgyis elkezdik újra eladni az átcsomagolt hajóikat. -
Plata #26486 Az kell a fenének.
Jah február szerintem is valószínűbb. -
Daeus89 #26485 a promo hajó a képen látható tzenketi dög lesz akarom mondani drenya cerrier. t7 meg nem lesz egy darabig mivel karira ígérik a t6os ápdételt breen vackot utána jöhet max az meg február szülcsinapcsi event -
Plata #26484 Gondoltam én hogy hiba.
Még erősebb gw-t akarok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.23. 21:23:21 -
Chak #26483 Van új tribble pecslog:
- Resolved an issue with the Romulan Miracle Worker Warbirds that was causing them to start with 50 power in all subsystems (before innate bonuses), instead of the intended 40 as is appropriate for Singularity Drives.
Ezt hamar javították.
- The pull strength of Gravity Well has been increased at all ranks.
nahát.. végre sikerült.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.10.23. 21:22:46 -
Chak #26482 Nem tudok semmit. CCA kéne, ha már úgyis naponta járok oda markért. Na meg régen is volt. -
Plata #26481 Tudsz arról valamit esetleg hogy milyen dili event jön?
Flotta bázisok miatt állítólag jön valami dilis event,jó lenne ha kristály,mirrort kihagyom. -
Plata #26480 Tudom hogy gyűn a dominium meg a lekvár vissavág,de neklem még mindig a karfiol a kedvenc és most izgat ez a dupla hangáros promós hajó,talán az lenne?
Remélem nem,inkább legyen zenes.Asse bánom ha 10k zen csak adják ki. -
Chak #26479 Ha van valami úgyis jelzem valahogy. Jövő nyár környéke lesz izgis, expansion 4 érkezésével. -
Plata #26478 
Ha tudsz valamit az új promós drenyáról szójj má.
Állítólag valami 8 fegyós 12 konzolos 2 hangáros dög lösz.
Ha tényleg így adják ki a karfiolt akkor visítok. -
Chak #26477 Az jó, akkor majd jön S15ben Unicron vs Primus csatája, és majd nézzük ahogy egymással hadakoznak, miközben dilithium hull alá testükből. Majd jó nagy hálót vetek ki hajóm mögé. *Evil laugh* -
Plata #26476 Nem tudod,a dyson gömbökrők kiderül hogy transformersek és át alakulnak mozgó vécévé. 
Viccet félretéve állítólag nagyon combos promós hajó jön.vagy jönnek,ez még nem tiszta.
Egyébként állítólag az új mw hajók erősek,ha igaz egy olcsóbb buildel is lazán lehet 70-80k-t kihozni belőle.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.23. 19:49:49 -
Chak #26475 Az kell!!4! majd jól felrobbantom vele a dyson golyókat xD -
Plata #26474 Pedig mókásak.
Az első t7 bundleben lesz a halálcsillag 2.
-
Chak #26473 Jöjjenek, új bundle se vettem meg muhahaha. -
Plata #26472 Jönnek a t7 hajók ideje leakciózni a T5-öt.
-
Chak #26471 Csak ma 30%-os akció bármelyik T5 hajóra/packra. juhé. :D
link
-
Plata #26470 Innovatív szarság bekapcsolt a hajómon+ látszik hogy mennyi energiája van alap állapotban.
Harc közben fentebb mászik.Nem hiszem hogy van még egy roma hajó amin ennyi energia van.
Ilyen az innovatív szarság mielőtt aktiválódik.
Aktiválódott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.22. 22:12:14 -
Chak #26469 Tudom :DD -
gerisz23 #26468 Kva ronda az andóriai. -
Plata #26467 Nem biztos.
Tán jön t6 vulkáni is andóriaival. -
Plata #26466 Az új hajókkal az a gondom nem tudok karit bele ültetni,eventes karit raktam bele,de az meg lófing,egyrészt az eventes engi karinak nincs repuja sem rendesen,csak az alapok amik eventhez kellettek,se szettje se rendes cucca,mert eventes kari volt és nem kellett neki rendes felszerelés. -
Plata #26465 Az új hajók nekem bejönnek,a képességük érdekes és fura,tök random buffot adnak,ami miatt érdekesek mert party buffot is adnak.
Innovation effects tök jó.
Vagy sebzés vagy gyorsabb lövés vagy híl vagy a rosseb tudja épp mit.
Kicsit úgy működik mint a wow-ban az outlaw rugó roll the bones képessége,random eldobja akockákat és kapsz valami buffot.
Bár nekem klingonnal sokszor a bónusz all energiát adta.
Durva hogy a romulán madarak vagy bugosak vagy nem,de sokkal több energiájuk van mint a sima romulán madaraknak. -
Plata #26464 Cruisernek tök jó. -
Daeus89 #26463 hogy menyire igazam volt a tzenketivel a lukari pofás vagy t5 vagy t6 meglepi lesz :D az adnóriai meg pilot és 1 db os -
Zemanov #26462 Valakinek valami vélemény az új hajókról? -
Daeus89 #26461 képet kérhetek én is ?
egyébként ez lesz majd lobbis hajó a Tzenkethi részen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.10.22. 08:47:15 -
Chak #26460 ment -
Orbancapitan #26459 engem is érdekelne
-
Chak #26458 Küldtem. -
gerisz23 #26457 Engem is érdekelne -
Chak #26456 Ja, a t5 andoria hajók jobban néznek ki. -
Plata #26455 Hú hát ezek randák. -
Chak #26454 Küldtem. -
Plata #26453 Engem érdekelne.