50281
-
Plata #26852 Úgy nézem tovább nerfelték a winter doffozást.
Régi szép időkben még 500-1500 dili is jött egy küldiből.Most 4-5 küldiből 375 dili és pár token.
Ha jól emlékszem talán három évvel ezelőtt 20 karival még 15k zent szedtem ki. -
Orbancapitan #26851 köszönöm -
Plata #26850 Nézd a sok idióta eszetlenül nyitja a promókat a doff meg nem fér el nála,ezért berakja exre azt le van tojva neki a hajó kell.
Azok akik valódi pénzért vásárolják a doff packokat dögivel nem fognak tökölni a doffokkal,vagy discard vagy exre berakják valami gagyi áron hogy ne foglalja a helyet. -
lammaer #26849 Gondolom a promó miatt, de tegnap sikerült nagyon jól beshoppingolnom doffokból (kell is, 5 új kari vágyik doffokra)
simántaláltam ez exen kék doffokat 30K-ért, de volt hogy még lilát is sikerült találni 30-50Kért... sanszos hogy ez egy türelmetlen ember műve volt, de remélem ma is nyitogat majd :D -
Chak #26848 Értem én h nem értem. :D -
Chak #26847 Küldtem. -
Orbancapitan #26846 Nekem is elküldöd? -
Plata #26845 Én értem hogy te meg én csak mi mit rétünk,de nem értem hogy én mit értek mert azt sem értem Lammaer mit ért sőt lassan már semmit sem értek.
-
Chak #26844 Szeretem ha senki sem érti csak mi. -
Plata #26843 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pilot Ship 9-Pack
Andorian for the Federation
Lethean for Klingons
Dewan for Romulans -
Plata #26842 Aki nem olvasna kör üzenetet vagy nem vette volna észre annak mondom hogy flotta bankba raktam be pár ezer winter tokent minden fajtából.
Akinek kell vehet belőle. -
Plata #26841 Küldtem privit óvasd e. -
Plata #26840 Doff sale -
Plata #26839 Promó ideje alatt. -
StarFist #26838 A prómó packból csak a promóció ideje alatt eshet a drenya vagy a promó idején túl is? -
Plata #26837 Hogyne lenne,asszem 11k pontom van,bár nem biztos,múltkor használtam el neverben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.07. 17:06:02 -
lammaer #26836 Juteszembe.. az arc pontgyűjtés még mindig megyen?
Van arc launcherem, de csak azt látom hogy lehetne pontokat felhasználni, de hogy hogyan jönnének a pontok arra nem látok kattintani valót... -
Plata #26835 Ok.
Bár most egy kicsit vissza megyek a bankrablós szakmához,már elszoktam tőle.
Gyakorolnom kell az új rablásokra,ciki lenne ha bénáznék,annak idején a Criminal Mastermind Elite Challange is ment elsőre.
Pár régebbi heist-et letolok gyakorlásképp.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vagy majd ha lesz szeró megyek admizni,majd elmondom a játékban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.07. 16:54:47 -
lammaer #26834 Érdekel, és utána majd itt kitárgyaljuk de úgy hogy senki ne értse, csak mi :D -
Plata #26833 Basszus,hónapok óta rebesgetik hogy rohadt drága és durva DLC fog jöni karácsony előtt,senki nem hitte el,tessék.És pont nincs pénzem mert eltoltam hülyeségekre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.07. 16:43:03 -
Plata #26832 De te egy Gorn titkos ügynök vagy,az a titkos ügynök neved hogy Rusnya Gyík. 
Privit meg sosem veszem észre.
BTW érdekel az új zen bug?
Priviben elárulom.Ha érdekel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.07. 16:11:34 -
lammaer #26831 Tudom, de ha titkolóztok akkor privibe folytassátok a titkos témáról való megbeszélést is, mer igy se füle, se farka :P
Nem vagyok Gorn titkosügynök... Soros Gorn vagyok :)
btw: istenem, csak egyszer kapnék egy tippet hogy 3 nap múlva R&D event lesz... :) -
Chak #26830 Azért nem linkelem nyilvánosan mert volt már ebből baj, ez miatt zárt be egy leak oldal. Ezért inkább priviben linkelem. Abból kisebb eséllyel lesznek problémák. -
Plata #26829 Egyébként egyes infók titkosak.
Ha ki írod őkwt nyilt fórumba rád küldik a csák norrist és tökön rúg.
Vagy elátkoznak és leszedik rólad a keresztvizet is. -
Chak #26828 Gorn to be wild. -
Plata #26827 A fórumba kétes elemek is járnak nem csak mi.
Főleg twilek meg rodian fajból valók.
Ki fürkészik a titkainkat és átjönnek a mi univerzumunkba bajt keverni.
Van nekik univerzális univerzum megfúró féregtelenített féreglyuk generátoruk. -
Plata #26826 Neee.
Lammaer egy gorn titkosügynök.
Ne adj neki infót. -
Chak #26825 Küldtem priviben linket. :P -
Chak #26824 Szeretem ha gorn hajóban gorn úr ül, vagy andoriaiban kék leányzó, stb. :DD -
lammaer #26823 Mit titkolóztok már... igy aztán lehet érteni miről folyik a diskurzus :) -
Plata #26822 Minek lethean?
Bármilyen klingon tac jó. -
Chak #26821 Ennél a lethean tac hajónál elgondolkodtam h h kellene egy tac lethean nab kari. Mind2 accomon van már 1-1, de egyik sem tac.Xp eventnél 10 karit húztam fel assignmentekkel. Most kezdhetek még kettő. Sóhaj. -
Plata #26820 Elő kell szednem egy klingon tac karit.
Csak tudnám melyiket,Gurambás-t nem cserélem le,de ez a hajó annyira durva hogy már ki kell próbálnom. -
Chak #26819 Nem meglepő, a gombás hajó mindenhová szórja a drogos gondolatokat már. XD -
Plata #26818 Jézus mamuskám.
A klingon hajót egy az egyben SW-ből nyúlták le.
Jön az ST és SW közös film?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.07. 08:59:13 -
Chak #26817 Küldtem privit. -
Plata #26816 Régen a T5 Bortas és a szettje irtó mókás volt,szerintem T5 szett jobb mint T6,bár T6 talán dps-t nyomja fel.
Lehetett vele a csapatot is szivatni,khito-n ha béna csapatot kaptam megöltem őket Bortas-al.
Rájuk dobtam Donatra-t amikor lőtt.
A konzolja megfogott bármit és oda rakta ahova céloztál vele .
Mennyit trollkodtam vele.Még a Borg tac kockát is megfogta.Aztán még buffolták is a konzolokat,a petje is megkapta az autocannont satubbi. -
Plata #26815 Bocsi nem lehetett kihagyni.
Épp a panda monkommal játszottam,az meg így is tud közlekedni. -
Chak #26814 :DD ötletes -
Plata #26813 Bocsi de csak felhőcskét találtam. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!