50281
  • Plata
    Hát delta vacakabb,tele van eszetlen sok átvezető videóval amit végig kell bambulni,na meg az ikony is.
  • lammaer
    A new romulus sztem szarabb :D
  • Plata
    De pont ezért kéne jobb cucc,polaronos ellenség ellen viszel polaronos karit?
    Jem hadar szettet akkor sem uppolnám ha ingyen lehetne.
    Tac boffoknak meg adj új specet,temporal intel command ha van a csapatban így keverve és jól válogatod össze a képességeiket, pár másodperc alatt lezavarnak akármekkora bandát.
    Flottás elite pajzs meg armor nem drága,de nagyon megérné.Az UR TR puska dettó,nem kéne tökölnöd azzal hogy a pajzsukat is lelődd,a boffok a pajzsukon keresztül gyorsan kivégeznék őket.
    Lekvár szett puskája ráadásul gyenge is.Egy pulsewave vagy high density beam puska is jobb nála.Ha meg veszel vagy 100 Ec-ért egy mk2 plasma piercing beam fegyót és uppolod az még jobb.Mire mk12 lesz minimum Vr vagy Ur.
    De egy TR puska sem drága, a piacon simán találsz olcsó UR-t,azzal meg aratnak.
    Dyson idióta groundra el kellett járnom dyson űr szett miatt,intel temporal és command boffok keverve fleet ruhában TR puskával úgy szétkaptak bármit hogy sokszor csak elmentem egy pontra és afkoltam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.16. 10:18:34
  • Kotomicuki
    Most már nem az elhalálozással van bajom, hanem a soha véget nem érő n+1. hullámokkal az összes küldetésben - 1-2 volt köztük nem ilyen, a többi egy kaptafa!
    Saját gyártású cuccok, meg amik idáig estek a küldetésekből (pl. nagyon kúl szett) XIV-ig rántva, sci kari egy sci (healer), egy engi, 2 tac - egyik temporal, másik jem'hadar (cuccban is) - boff-al megtámogatva: darálnak, nem halódnak.
    A hajó változó, de fézeres beam az alap, full iconian szettel (XIV minden) - azonban, mint írtam: nem ezekkel van (már) a gond...

Pedig, már csak az a 2 küldetés választ el a TOS-os grind utolsó és egyben fő jutalmától!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.12.16. 09:46:16
  • Plata
    Még annyi hogy adj sebzős tribblit a boffoknak.
    Ha van valami spéci ground itrmed mint combat pet vagy egyéb fos ami nálad nem fér add oda boffnak,használni fogja.
    Ha nem baj hogy meghaltok,adj nekik tűzoltókészüléket.
    A hülyék azzal akarnak majd harcolni.
  • Plata
    Mivel csinálod?
    Ha sci akkor Gw+sv kombó és csókolom.
    Groundra meg vegyél elite fleet ruhát a boffoknak és magadnak,nem is drága és szart is kiverik a vadkutyákból.
    Groundra nem árt ha megvariálod a bandát,intel,command,temporal.
    Nem kerül sokba egy spec token.Variált skillekel halálba szopatják a népet.
    Meg vegyél nekik ur tr puskát.Vagy ha van lobid lobis fegyót.De csak az értelmeseket,a szarabb fajtákkal ők sem mennek semmire.
    De az UR TR puska sem drága már.Elite fleet armor és pajzs ha van nem szedi le semmi a boffjaid,azt érdemes venni ami gyógyítja őket.
  • Kotomicuki
    ...akkor is rühellem ezeket a Deltás küldetéseket! Még 2 van hátra, de már nagyon unom őket!
  • Orbancapitan
    tudod utána jöttek ezek a bugos cuccok
  • Plata
    Nem,később jött a baj.
  • Orbancapitan
    nem lehet hogy bebugolt az upgradet-ól?
  • Plata
    Elmentem kis karival winterre ruhát venni,eddig nem is vettem észre milyen rohadt sok ruha van most már.
    Bele sem fért a táskájába az összes.

Többit spoilerbe írom mert veszélyes.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Minden cseten SW megy,akár hova nézek az megy hogy Luke kinek az apja,ki kit ölt meg egyéb,meg megy a hiszti a nyílt spoiler miatt.
  • Plata
    Bocsi de ez már volt.
  • Daeus89
    csak hogy legyen egy kis off
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Another Pilot Ship 9-Pack

Andorian for the Federation

Lethean for Klingons

Dewan for Romulans

Denorios-class Bajoran Interceptor [T6]
    +discovery lock box klingon drenyával meg magával a discoveryvel ha volt akkor bocsi
  • Plata
    Jah meg van bárkinek bármi ötlete hogy mi a ragyás réti héja retkes seggéért nem lő ez a rákospalotai fűzabáló tetű torpedó?

Álcában nem hajlandó működni,a hócipőm tele van már vele.Ez volt a kedvenc fegyverem,erre most semmi.
    Álca nélkül sem működik rendesen.
    De ez egy olyan hajó ami sosem jön ki álcából mert onnan harcol,erre van csinálva hogy a rosseb egye meg.
  • Plata
    Ha valamelyikőtök elintézi hogy jöjjön T6 Karfiol annak neki adom az összes dilit ami a karfiolos karimnál van.
  • Plata
    Hát de a rúzsa magdi harapja le a rozsdát a lábadrú,te vagy a flotta vezetője.
  • Raulblanco7
    rád bízom, te vagy képben, én nem igazán.
  • Plata
    Raul,holnap kész t3 up.
    Valamiért mára emlékeztem.
    Mi legyen a következő?
    Bartender,ship customization officer,requisition bonus 3,vagy renewable tier 3?
    A renewable tier 3 valszeg 1 hetes,a többi 2-20 órás asszem.
  • Plata
    Lassan már szerintem mindenki tudja mi volt a filmben.
    Már tévé meg rádió műsorokban is csak Yoda poénok mennek.
    Ma is az autópályán rohadt dugóban hallgattam a rádiót,tele volt spoileres poénokkal.
    Jót röhögtem az autópálya felújításon is.Munkagépek kint voltak az úton az emberek meg vagy a fűben vagy az erdőben mászkáltak,az egyik gyökér meg a gépben aludt,lábát feltette az üvegre és aludt,oszt ezért volt dugó.
  • Chak
    A Disney felvásárolta a Foxot is, majd azon is jól kiakadnak páran. Személy szerint csak örülök neki, végre a marvel jogok visszaszálltak a tulajokhoz, így már a nagyobb megfilmesített/filmesíthető storyknak van esélye h a moziban is normálisabban jelenjenek meg.
  • Raulblanco7
    Nyilván ez is csak az én véleményem, nekem tetszett a 7 is, még ha 4. rész remake volt, örültem hogy újra van star wars és ez jó.
    A rouge one egyenesen a kedvenc SW filmem lett, imádtam, gyerek kort kinőve már unalmas hogy mindig a jók nyernek, kell pár ilyen film is amiben oda csap a birodalom / első rend és na hulljanak a lázadók.
    A 8 is nagyjából ezt az irányt viszi, ennyiben hasonlít a birodalom visszavághoz, hogy itt a rend van fölényben most, szóval a 8. rész = rouge one hangulat + eredeti és új trilógia szereplők + több jedi cucc.
    Elhiszem hogy a nagyon hardcore star wars fanoknak nem fog tetszeni, ha nem tetszett se a 7 (azon kívül hogy remake volt) se a rouge one, akkor ne nézd meg ezt, ez sem fog tetszeni akkor.
  • Raulblanco7
    Nem hiszem hogy a filmnek szól, inkább van köze a disney felvásárolta a lucasfilmet és annak idején is megírták hogy bármilyen lesz a film csak azért is szar lesz mert csak, ez az egyik része.
    Másik része hogy youtube tele van 1000 meg 1 olyan teória videókkal, hogy ki snoke és kik rey szülei, ez a film eloszlatta a kérdéseket ezzel kapcsolatban, és gondolom akadnak akik emiatt mérgesek, mert más választ akartak ezekre a kérdésekre.
    Illetve van még valami ami miatt esetleg, bár szerintem felesleges emiatt, de spoilermentesen nem lehet megírni hogy mi az.

Részemről így aludva rá már kettőt, amit változtatnék a filmen, hogy túl sok benne a poén, még ha azok nagy többsége jó is volt, egyszerűen sok, fele is elég lenne bőven.
    Illetve Jedik és SW, de alig van benne fénykard, abból mehetett volna bele még egy kevés.

Összességében aki nem teljesen elvakult hardcore fan és már csak azért is durci és minden szar mert disney és nem canon, hanem csak egy jó SW filmet akar látni, annak tetszeni fog szerintem. Nem koppintás, nem remake, teljesen új film saját történettel, remek akciókkal és csodás látvánnyal, kissé túl sok poénnal és túl kevés fénykardozással.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2017.12.15. 14:15:37
  • lammaer
    Ez a másik amiből "kinőttem" :) Ismeretlen emberek véleményére nagyon ritkán adok... nekem általában az IMDB 5-6 pontos filmjei jönnek be legjobban, és tapasztalatom szerint a 8 pontosok, KÜLÖNÖSEN ha még oscar dijat is kaptak nem nekem valóak :)
    Meg az asszonynak se..
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.12.15. 09:27:24
  • Zemanov
    Na az új SW filmmel kapcsolatban olvasva a hozzászólásokat nem éppen egy jó film körvonalazódik megint úgy szidják mint a bokrot.
  • Plata
    Asszem holnap kész a T3 up is,úgy rémlik akkor jár le a 7 nap.
  • Plata
    Na de ember ez egy bár.
    Megrögzött alkoholista vagyok.
    Sőt nem csak bár hanem valami más is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.14. 21:43:26
  • lammaer
    Akkor is fukarok. egy szorzó 2xtől kezdődik :D
  • lammaer
    Az eventek sztem tökre nem érik meg, alig-alig esik belőlük token, ahhoz képest sok időt felemésztenek, de legalább unalmasak is :)
  • lammaer
    Mi a francér tolod bele a dilit a hülyeségbe? A végén még lelkiismeret furdalásom lesz azt én is dobálok bele...
  • Plata
    Bár másfél óra múlva kész.
  • Plata
    Hajaj,tavaly már nerfelve volt,előtte még asszem nem.Volt hogy egy winteren 15k zent szedtem ki doffozással.
    Meg vagy 70 ezer tokent,amiből következő évre is maradt sok,baráti flottáknak is adtam tokent hogy legyen miből kezdeni az eventet.
    Tavaly tökre kihagytam,WoW miatt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.14. 21:11:04
  • Kotomicuki
    Előző években tényleg jobban adta - igaz, most már csak doff-ozok: a többi nem érdekel.
  • Plata
    Ennyi vackot termeltem egy hét alatt.

Nem sok.
  • Plata
    Az eheti special project Bár a kolóniára.
    Kicsit későn vettem észre.mikor az utolsó engi kariknál jártam admival,de 126k dilit beledobtam.
    Végül is ilyen jó kis piálóhelyre szükség van.
    Jöhetne egy átok kristály event mert kifogyok a dilibű.
  • gerisz23
    Máskor is ennyi szokott lenni
  • lammaer
    Mekkora fukarok már, mark weekend 1.5x-ös szorzóval.... :(
  • Plata
    Most jutott eszembe hogy ma sem néztem meg exen el lehet-e passzolni daring tribbli-t és vajon mennyiért.
    Mostanában nagyon sokan ráugrottak erre a tribblire,talán van aki még exen is megvenné.
  • Plata
    Akkor mondok durvábbat.
    Képzeld Luke testvérének néha be van csavarva a haja.
  • Chak
    omg.. most egy életre csalódtam.. xD
  • Plata
    Akkor bocs.
    És csak a kedvedért elmondom hogy Luke Darth Vader unokájának a nagybátyja.