Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem admival ha aktivan toltam 200 felett is jött.
Szerinted miért tudok minden hajó packot egyéb szart megvenni.
Legújabb event karimra 15k felett költöttem.
Pontosan nem tudom.
Boff slotot kapott vagy nyolcat,hajó slotokat,doff slotot.
Meg egyéb fasság.
Kicsit számolgass.Karinként 8k,türelmem nincs a bányába mászkálni.
Sz'al, az ">=50 Zen" helyett ">=50 dili' (alapból - erre jönnek még a kritikusok bónuszai, ha jó a doff-csapat)" értendő - de, gondolom, ezt mindenki előbb tudta, mint én.
Ugyan, a repuk hosszadalmasan húzódnak ki (főleg a hozzávaló kellő mennyiségben való beszerzése tudja letörni az ember morálját és kitartását - főleg, ha nincs még megfelelően felszerelt hajó hozzá), de értük is jár, pár napi, finomítani való - jól beosztva legalább egy hétig maxon finomít egy-egy kihúzása után az adott karakter.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.08.06. 15:21:57
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Ha 10 nap alatt nincs is meg 15 nap alatt tuti kész a tour 10/10.Az 36x30k dili,plusz az a pár ezer naponta ami még esik mellé.
Most nem sok dilim van mert elköltöttem az új temporal karira legalább 15k zent és vettem pótlásként a diliből újra zent.
De azért még akad.

Utoljára szerkesztette: aru, 2016.08.05. 18:26:59
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Napi 1 admiralty elég.
De nem STO-ban.Hat játék van fent,lassan jön,asszem 7500 pontom van most.
De ma vettem 3k zent kb admiraltyból.
Ha újra tolnám napi szinten kb 10k zen jönne havonta.
A Long Range Sci Vessel-re esett a választásom, mert ez nincs csomagban, így a tulajdonlásával nem ér a későbbiekben sem anyagi kár. Ahogy ránéztem a konzolszettjére, egész érdekesnek találtam azt, felötlött bennem a régi álmom megtorpedósítása: a Console - Universal - Nadeon Detonator-ral, torpedóval és aknával, meg a hozzájuk menő tac-konzollal felszerelt, GW+TF-es FRSC...
Ez mennyire volna elvetélt ötlet?
A bekerülési költsége 60 milla EC (4 FSM az ex'-ről) és akciósan 1200 Zen volna, ha nem kellene hozzá más pl. az Overwhelming Force (High Yield).
...
Másodlagos deflektorok terén mi ma a menő?
Most vettem pár EPG-s, pajzs- és hull-gyógyítót, majdani, akciós húzásra.
Egyáltalán, sci hajóra mi a menő manapság?
Van pár particle generátorom és GW+TR combót tolok, ami szórakoztató(bb), csak nem oly hatékony, mint a beam+FAW.
Az időügynököm sci és van 3 pontja a torpedókon is - ebből is kéne majd egy hatékonyabb fajta...
Más: STOban nincs valami opció hogy egy group ne essen szét miután lement egy STF? Szépen összeáll öt ember, elmegyünk kristályra aztána végén megint mindenkit inviteolni kell.... ez marha béna, tényleg igy menne?
Sok retardált hülye burka elcseszi a játékot.
Ha végre visszahúznak az iskolába majd játszom újra.
Írtam neked ingame.
Szolgálat közlemény Platának - majd nézz rá az ingame mailjaidre két WOTos csata közt.
Reciprot azt ki tudum szedni, megvan a delta pack... Persze megint olyan karakterrel próbálkozok (most éppen az új agent kari aki frissen lett 60 :D ) aminek nincs még se repuja kész, se specializációja nincsen, se fleet creditje nincsen, se semmi mása. De hát mit csináljak ha éppen ezzel játszok legtöbbet, akkor ennek kéne a legjobbnak lenni. Eh, minek kellett nekem annyi karakter....
Persze barkácsolhatnám az első karim, akinek minden fenti megvan, de hát ha egyszer nem játszom vele mert mindent kimaxoltam (repuk egyebek), akkor mi értelme :)
Vhogy csak azért hogy a DPs számláló nagyobb legyen nem küzdök.
Igazi 22-es csapdája ez: az a kari akinek kéne jó DPS hogy tudjon effektiven küldetéseket meg runokat futtatni annak kellenémnek repus cuccok. De ha megvannak a repus cuccok, akkor meg már minek mennék reput grindelni? :)
Kár hogy van ez a nyavajás character bound találmány.... acc bound OK....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.03. 16:32:48
Ha van all hands on deck trait,recipro trait meg tact képesség csökkentő akkor elég 1faw.
Sőt olyan doff is létezik ami beam spec attack cdt csökkenti.
All hands on deck ajánlott mkép,alfát meg tact fleetet is csökkenti.
Hátha mást is érdekel.
Nekem a leirás ellentmondásosnak tűnik: azt írja növeli a weapon/power/engine power leveljét, miközben alatta a számok pont az ellentétét mutatják... ez vmi elírás?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.03. 09:15:33
Bár, én is törekszem, hogy a beam-tuningok minél magasabb szintűek legyenek, de nálam inkább a "támadási módszerek" vannak a magasabb szinteken, mert azokat meg csak oda lehet berakni - ott még nem tartok, hogy a 25, vagy a 40% bónusz különbsége oly látványos legyen...
Amúgy, nem hülyeség kettőt használni: 10 sec-et lehet nyerni vele - pont egy képesség hossznyit - , félpercenként, ez meg azért már észrevehető különbség.
ha szeretnék egy FAW boatot, akkor ehhez hasznos ha két FAW skill van berakva, hogy felválta tudjam ellőni őket, így elvben több ideig vagyok FAWban mintha csak egy példányom lenne.
Nade: ha tudok felrakni két FAWIII-at, akkor az jobb mintha csak egy FAWII + FAWIII lenne, vagy rosszabb, mert a FAWIII egyik példánya leCDzi a másikat?
Én úgy láttam a két FAWIII nem zavarja egymást, de vmilyen oknál fogva volt bennem egy olyan hogy egy skillből nem érdemes két azonos szintűt berakni...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.02. 21:22:57
Majd segítesz húzni.<#vigyor>#vigyor>
Mi az, ma este melózol<#bee1>#bee1>?
Aztán amikor egyszer csináltam egy alt accot, akkor ott én is szívtam vele rendesen (ugyanez volt mint neked), mire rájöttem hogy mi van. Azóta viszont mivel rendszeresen valtok accot, megszoktam hogy az email cimet pötyögöm be, a usernevet nem is tudom... :)
Mindig azt nyögi hogy invalid acc név vagy password.
Egy flotta körlevél.<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.30. 07:52:57