50279
-
Plata #27210 Marauder küldikre még a sulibán doffok is jók.
Bár azért náluk sokszor van jó és rossz trait is.
De a borg boff az tuti,jókat szokott critelni és nem olyan drága.
Legalább is régen mikor még toltam jó volt.
Jó ideje nem maraudereztem. -
Plata #27209 Nem értem ha annyira nincs dilid miért nem marauderezel klingon karikkal.
Marauderezéshez csak négy féle doff kell,tacical,security,engineer és operations.
Kék doffok is jók már,de ha van pár repus borgod az nagyon baró.
Nem tudom hány klingonod van,de ezzel sok contrát szerezhetsz,contra-ból meg dili lesz.
Ec-t meg nem tudom hogy nem tudsz szerezni,már jó pár éve játszol,ennyi idő alatt már rájöhettél volna hogyan érdemes szerezni. -
Kotomicuki #27208 "Annak jó lesz akinek nincs sok sok millió ec-je fegyókra,de dilit tud farmolni."
Akkor ezt sem nekem találták ki: se EC-m, se dili'-m!
Mk XII-es cuccokat tudok szerválni: karakterek doff-jai küldetésben építenek, STF-en is lehet(ett eddig) begyűjteni és a klingon "beszerzők" is hozzájutottak néhányhoz -> 1-1 karakternek volna némi "alapanyaga", de a dili', az továbbra is kegyetlen soványan folyik befele...
Inkább olcsó zen-t szerzek be a dili'-ből, majd abból epic-ké tevő kuponok vásárlása (box-)akciókor az elite flottás és repus cuccokra - ezekben nem lehet csalódni, amíg hozzájuk nem nyúlnak!
Az epic tokenek szétszedése meg megint csak a játékosnak lesz rossz, mert nem tud majd egyféléből bármit húzni... -
Plata #27207 Passzolom,de nagyon pocsék,mire 36 karival letoltam admit már nagyon tele volt a hócipőm,olyan lagok voltak meg server not response. -
gerisz23 #27206 Fasza.Mi van a szeróval?ennyit már rég ugra-bugráltam. -
Plata #27205 Csak azt hogy discovery lesz. -
gerisz23 #27204 Új lock boxról nem halottál valamit? -
Plata #27203 Nem tudom.Sajna nem tudok kiskarit átmásolni tribblire,mert asszem csak az első 15 vagy 20 karit lehet,nekem meg a kiskari az kb a harmincötödik.
Bár triblin van egy kiskarim,de nincs nála semmi és nincs acc bank.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.11. 20:26:26 -
gerisz23 #27202 Kis karival lehet majd továbbra is nyitni fegyó pakkot vajon? -
Plata #27201 Nem is néztem hogy több esik-e.
Tegnap sem acc bank sem ex nem volt elérhető. -
gerisz23 #27200 MkXII-es fegyókból nem eski több salvage ha szétbontod?Tribblin van exchange is? -
Plata #27199 Nem mindenki csinál a dilijéből ec-t. -
lammaer #27198 "Annak jó lesz akinek nincs sok sok millió ec-je fegyókra,de dilit tud farmolni."
Akinek van sok dilije annak lényegében sok ECje is van hiszen a diliből ugye zen lesz, a zenből meg lehet ECt csinálni....
Szóval igy vagy úgy de a gazdagok lottója ez is. Szerintem.
Dili sinknek viszont jó, hadd menjen le a zen ára :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.01.11. 16:53:13 -
Plata #27197 Annak jó lesz akinek nincs sok sok millió ec-je fegyókra,de dilit tud farmolni.
Akár pénzt is kereshet ezzel,megveszi a szutyok statos fegyót fel javítja és eladja.
Mai peccs log.
General:
The Arena of Sompek Event has returned!
For more details, please visit the Arena of Sompek blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/10763494-the-arena-of-sompek-returns%21
The Featured Episode Replay event has returned!
For more details, please visit the Featured Episode Replay blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/10763784-featured-episode-replay%21
Resolved an issue which was occasionally causing a crash when using the PvE queue system.
Resolved an issue which was causing some videos, such as the beginning videos to the tutorials, to not play.
Systems:
Updated contents of the Infinity Lock Box to include items from the Son'a Lock Box.
Resolved an issue that prevented the Console - Universal - Breen Energy Dissipater from being equipped on the Breen Plesh Tral Heavy Raider(T6).
Resolved an issue that prevented the Stasis Beam (23c.) and Photon Grenade (23c.) kit modules from being available for use after upgrading them.
Ha igaz dupla xp event is jön featured episode eventtel.
Cseten hallottam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.11. 16:32:13 -
Orbancapitan #27196 épp erre értem :D -
Plata #27195 Ha van sok dilid és salvage-ed akkor nem kell sok milliárd hogy tuti cuccokat tegyél a hajódra,csinálsz valami szutyok mk2 fegyvert uppolod és olyanra változtatod a statját amilyenre szeretnéd,nem kerül pénzbe csak dilibe és salvage-be.
Egyébként tökre szerencse függő az egész,van akinek tribblin pár próbálkozásból lett egy csomó szuper tápos fegyvere,van akinek meg több százból jött össze 1.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.11. 15:56:58 -
Plata #27194 Tudod az a vicces hogy tribblin lehet ezzel ökörködni,mert végtelenszer felmásolom a karim és szórakozom vele,de majd rendes szerón amikor századszorra sem jön jó stat akkor lesz ez vicces.
Nagyon sok salvage kell,mk12 crafolt cuccokért látod mennyit kaptam,466 salvage egy mk12 wide dhc-ért.És egy stat egyszeri pörgetéséért kell vagy 1k salvage.Sajna tribblin nincs acc bank,mert nem elérhetö.Ha lenne telepakolnám crafolt fossal és sokat próbálkoznék.
Másik amit hallottam érdekesebb.
Ha igaz új fajta up tokenek érkeznek majd valamikor,egy része zenes,talán új admiraltys és talán eventes.
Azt mondják az ultimate up tokenből is lesz talán több,meg valami hajós és karakter up tokenről is volt szó,hogy a kari up token mi a rákot csinálhat nem tudom.De ha lesz hajós up token az nem jelenthet jót.Vagy megváltozik a mostani T5 up token,tudja a franc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.11. 15:54:19 -
Orbancapitan #27193 tehát magyarán megint csak le húzás lesz az új feature -
Plata #27192 Jah salvage bound.
Minden karinak magának kell szerezni.
Craftolt cuccokat lehet salvagelni.Repust vagy spécit nem.
Lehet felmegy fegyók ára mert nagyon sok kell. -
Plata #27191 Ha jól emlékszem 960-1050 dili egy pörgetés.Minél több stat annál drágább.
Mobilról írok nem vagyok otthon.
De több a salvage.Abból sok kell.Rengeteg craftolt fegyót kell érte szétszedni.
Elvileg stf is ad,de az tribblin nincs. -
lammaer #27190 Kb milyen árakat kell fizetni az ilyen rulettezésért? -
Plata #27189 Szerintem fölöslegesen vacakolsz Mk2 cuccokkal.
Veszel olcsó de szar epic-et és lecseréled a statjait.
Tegyük fel hogy mk2 crtd crth acc fegyóból csinálsz crtdx3-at,akkor is ha uppolod epicre a rákerülő két statot úgyis újra kell osztani ha vacak lesz.Bár az epic stat állandó,de a re-enginering-el azt is le lehet cserélni más epic statra. -
Plata #27188 Szerintem mindenen ugyanannyi a pörgetés,mk11 12 és 14 is.
Kisebbel nem néztem. -
Kotomicuki #27187 A "félresikerült" Mk II-eseket nem lehet olcsóbban "megpörgetni" (most gyártottam, vagy 60 db-ot és abból nagyjából 3 volt értékelhető (dmg x3, crtD x3)), hogy jobbá válhassanak - húzni már a legkevesebb volna, ha kiváló a cucc...?! -
Plata #27186 Sajna most nem nagyon van fedes kariknál dili így többet nem tudtam próbálni,majd lehet megnézem karfiolos karival,nála van iszonyat sok dili,már csak venni kell egy rakás értéktelen mk12 fegyót hogy szétszedjem,mert nagyon sok salvage fogy.
Salvage oda kerül ahova a latinum,kerestem a táskában meg mindenhol végül megtaláltam a dilithium és a latinum alatt. -
gerisz23 #27185 Köszi!Akkor random ahogy sejtettem.Salvage jobb lenne tradelhetően.habár így a szar fegyóknak legalább lesz értelme.Talán r&d pakkokból is esik. -
Plata #27184 Craftolt fegyók néhány statja nem leváltható.spéci fegyók nem berakhatók,bugtorpedót sem lehet,rapid,pen és hasonló craftolt statok sem leszedhetők.
Sokszor ugyanaz a stat jön ki újra,nagyon sok slavage kell hozzá.
Próbáltam zevran cochrane puskáján a crth statot leváltani,22 próbálkozásból nem jött össze crtd,ha jól számoltam 10 alkalommal újra crth stat jött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.10. 20:35:45 -
Plata #27183 Bármilyen itemnek lehet a statját változtatni,akár rare cuccnak is.
Repus itemeket és jobb craftolt cuccokat nem lehet szétbontani,de egyébként mindent szét lehet bontani.
Itt egy wide dhc-t szedtem szét.
Salvage nem tradelhető.Olyan mint a latinum.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.10. 20:17:59 -
Plata #27182 Bakker 6 giga peccs a tribbli.Félórája csak csordogál. -
Plata #27181 Featured episode event. -
Plata #27180 Mai endeavor marha könnyű,na persze a jutalom olyan pocsék is. 
Mark kellett volna,kezdek kifogyni terran meg roma markból.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.10. 17:13:40 -
Plata #27179 Egyébként zenről jutott eszembe hogy ha jön lekvár kieg a nyáron állítólag jön talán hozzá új kisebb flotta épület,oszt lehet csak pletyka,de nem tudom mit akarnak ennyi épülettel,már a kolónia is horribilis dilithiumba kerül.
Bár azt sem értem ha jönnek a lekvárok és teszem azt bekerülnek a játszható fajok közé akkor mi lesz a sok régi lekvár hajóval?
Lesz zenes meg lobis lekvár hajó is?
Bár remélem a zenes azért valamivel szöbb lenne,kedvelem a lekvár carriereket,de azt a mocsok lila színt jó lenne ha el lehetne tüntetni róla.
Bár szerintem a T5 jam dread szebb mint a T6,T6 olyan karcsú éles izé lett. -
Plata #27178 Vicces lenne ha torpedóra lehetne több wide statot pörgetni.
Így is be lehet bugoltatni 360 fokra,de ha eleve 360 fokban lőne jó hecc lenne,vagy quad cannonra wide stat.
Esetleg wide és rapid statot is ráhúzni.Meg még crtdx3-at.
Gondolom fegyver piacnak csókolom lesz,mindenki ezerrel fog ezzel ökörködni,már csak kíváncsiságból is,a zen megint lemegy alfába.
Már csak kéne dilit farmolni,de megint aréna sompek event lesz kristály helyett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.10. 08:08:57 -
Plata #27177 Egyébként marha kíváncsi leszek a spéci fegyókkal mi lesz vajon?
A wide torpedóról lejön a wide stat?
És az a fegyver amin csak 1 vagy 2 stat van epic szinten azt hogy lehet majd?
A repus zenes lobis spéci cuccok mennyire lesznek megváltoztathatók? -
Plata #27176 Hát ha csak 106k a max vele akkor nem hiszem.
Takony szettel még mindig három négyszer ekkora dps-t tolnak.
Bár most abban is van valami változás,most valami takony szett plusz exotic sebzés az új divat,de hogy én nem próbálom ki az fix.
Tac karival fura lenne exotic skillre húzni.
-
Kotomicuki #27175 Vége a full iconian-szett uralmának? (fleet Eclipse 106k)
...
Az ARC most már jól működik! Kérdés, hogy meddig?! :)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.01.10. 02:20:53 -
Plata #27174 Én crtdx5 quad cannont akarok.
-
Raulblanco7 #27173 de ahol megvan az amit akarsz azt lockolod és csak a szart pörgeted addig amíg ki nem dobja, tekintve hogy egy fegyveren lehet 4 fajta, olyan sokat nem kell szarakodni hogy beadja azt amit szeretnél. -
Chak #27172 Mint mindenhol. Ez sem lehet rosszabb mint a többi random script generátoros ficsör. -
Plata #27171 Meg van az új szerencsejáték.