50279
  • gerisz23
    Még a coali beameket se veszik meg,olcsó a fegyó pakk meg a craft alapanyag,kínálat van bőven.
  • lammaer
    SCI nyilván nem abból él, de én még fegyverre kihegyezett TAC hajójára is sajnálnék ilyet feltenni.

Túl drága az én szájizemnek, de hálistennek vannak akiknek megér ennyit...
  • Plata
    Hát egy crtdx4 fegyót többért is el lehet passzolni szerintem.
    Másik meg az hogy sci karinak tök nyóc mi van a hajóján fegyvernek szerintem.

• lammaer
    Én mindig eladom ha valami ilyesmi jut a birtokomba... nem ér nekem 40-60 vagy még több millió ECt egy darab fegyó, abból inkább veszek FSMet, kulcsot lobihoz vagy bármi mást... :)
  • Plata
    Hát ha a fegyó jó statot kap és nem szart akkor úgyis ér legalább ötvenszer annyit.
    Amikor sci karinak csináltam nekem aztán mindegy milyen statot kap fegyót és crtdx4 lett erősen gondolkoztam rajta hogy eladom,de nem volt hozzá hangulatom.
    Biztos jó árat kaptam volna a két crtdx4 turretért meg a dhc-ért.De a szokásos tökömnek sincs kedve exelni hangulatom volt és inkább felraktam.
  • DrSoong
    Idáig bármilyen mk2 kraftolt cuccot húztam vele mk7-ig epic lett. Számomra megéri az omega mellé 2 millió EC-ért a quality kétszerező.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.01.18. 12:48:24
  • Plata
    Mai frissítés.
    General:

Resolved an issue that caused the Station Security Officer at Colony project to incorrectly reward Colony World XP, instead of Infrastructure XP.
    Fleets that have completed this project already will find their XP totals in these two tracks corrected.
    Resolved an issue that caused Fleet Colony ground weapons to have an incorrect proc rate
  • Plata
    Akkor ezt a részt olvasd el.
    Omega Particle Tech Upgrade:
    +25,600 Technology Points
    4 x Quality Improvement Chance
    No Dilithium Cost

Egy sima Superior Tech Upgrade ilyen:
    12,800 Tech Points
    (ca. 11.9 points/Refined dilithium icon.png, 0.85 points/Energy credit icon.png)

A Superior Experimental Tech Upgrade meg ad:
    12,800 Tech Points
    (ca. 6.8 points/Refined dilithium icon.png, 0.85 points/Energy credit icon.png),
    2x Quality Improvement Chance

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.18. 12:13:59
  • Kotomicuki
    Igen, csak ehhez is a többi up-résznek is rendelkezésre kell állnia a legmagasabb szinten (ezek meg nem ingyen beszerezhetőek) és akkor: talán változik a szín!
    Önmagában az omega sem fog (jobb) "eredményt" fölmutatni - már próbáltam...
  • Plata
    Omega jobb mint a sima,ha ránézel és elolvasod hogy mi van ráírva rájössz miért.
    Már csak az a kérdés az idén is bugos lesz-e az omega event és ki kell majd hagyni napokat,vagy kijavították.
    Bár kétlem,hülyék ezek ahhoz.
  • Kotomicuki
    Ja, tén'leg: oda-vissza futkározni, ahova Q vezényel - mon'juk, az omega-részecske, különösen, ha sok van belőle, akkor jó dolog... (még van elfekvőben 35 "könyvem" ami - állítólag, mer' sajátkezűleg ugyan sokat nem mutatott - jobban növelné a színváltást up-poláskor)
  • Chak
    Minden bizonnyal a szokásos omega déli kell majd a hajós vourcherért. Korábbi évek tapasztalatából kiindulva. Jövők haza a bányából, erre milyen sok hír fogad. :DD
    Tényleg, ma fura volt. Néztem legújabb discovery epizód, és volt benne tellarita is, meg andoriai. Kék fiatalembert még fel ismertem, de a tellarita az majdnem 2 méteres volt. némi túlzással persze. Olyan magasak voltak mint bármelyik emberi szereplő. Szóval ezek v nem tellariták, vagy nem találtak elég kis növésű színészt. :D
  • Plata
    Szerintem csak egyszer kell,az eventhez valami baromságot kell majd biztos.
  • Kotomicuki
    Rossz előérzetem van, ha ezt kell majd 16x végigfutni a hajóért...
    Az ilyenek szoktak túl hosszúak és túl idegesítőek lenni!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.01.17. 20:18:22
  • Plata
    Neem,jézus nem ingyenes.Az 500 zenes.
  • Orbancapitan
    jézus.....
  • Plata
    És 10k dili a napi ingyen.
  • Plata
    És új küldi.
  • Plata
    Új hajó.
    katt.
  • Plata
    Ma még az Arc is patchel.
  • Plata
    Hát én a szokás szerint csaj karival vettem ki,2 vr 3 uc.
    Ritka szarul adta.Általában roma csaj karinak az ingyenes vr szokott lenni.
  • Kotomicuki
    Akko' nekem kú'va jól adta: 1 vr, 1 r, 3 uc! :)
  • Chak
    Máglyára véled.. h lehet élni női kari sereg nélkül..

Nekem sem esett csak uncommon és rare. Ez van. :D
  • Orbancapitan
    nincs női karim
  • lammaer
    4 uncommon, 1 rare.... :)

Biztos mert férfi volt...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.01.16. 19:33:59
  • Orbancapitan
    ezzel szúrják ki a szemünket legalább ultra v epic tokken esne csak....... nem csak rare és uncommon......
  • Plata
    Vegyétek ki az ingyen főnixet,de ha lehet romulán női karival,az szerencsét hoz.
  • Plata
    Ááá,ciki,phönix láda a jutalom.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.16. 19:03:26
  • lammaer
    De klingon shuttle legyen, ne az ami már megvan :D amúgy szkeptikus vagyok én is, amire visza tudok emlékezni ott nem nagyon volt használható dolog.

De hát ingyér van, örüljünk annak ami esik :D
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.01.16. 19:00:56
  • Plata
    Nem azt mondták hogy ma hanem az egész akció alatt.
    Ma max t2 vagy t3 hajó esetleg shuttle,vagy dry dock,de az jól is jönne.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.16. 18:51:20
  • Orbancapitan
    sztem nem v ruha v skill point v dry dock v slott lesz mint eddig
  • lammaer
    Mindegy, ugyse veszünk keyt :D
  • Plata
    Cseten azt mondják tán t6 hajó is lesz ajándék.
  • Plata
    Na lol,be akartam linkelni hogy key sale van,de a link már nem él.
  • Plata
    Nem jön le,mindig csak elindul aztán kb félúton megunja és magától abbahagyja.
  • lammaer
    nem baj, nekem majd lejön egy fél gigás végső update, mert neked 5x-6x is lejönnek ugyanazok a fájlok amig sikerül rendesen kijavitani egy hibát :P
  • Chak
    Szegény romulánok majd mehetnek a wc kefe hajókkal. Majd nyitnak hozzá űrtakarító vállalkozást is. XD
  • Plata
    Olyan sok bug van hogy sok a javítani való.
    Lehet hogy a kumari hajó csak február végén jön,de nem biztos,az fix hogy az ingyenes hajó event után egy nagy 9-es hajó pack érkezik.
    És lehet hogy az maga a kumari/dewan/lethean hajók lesznek.
    Vagy még event előtt kijön a 9 részes pilot pack és event után egy másik 9 részes tac,bááár erre kicsi esélyt látok én.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.16. 15:36:26
  • Orbancapitan
    elég nagy update jön akkor vagy esetleg már most be rakják a risa eventet a fájlokba hogy csak aktíválni kelljen vagy a hajók ennyire nagyok
  • Plata
    És folytatja.