50279
  • Chak
    Mert 160 millát kiszedett a playerek zsebéből, még sem készül majd el sohasem. Ez a problémájuk forrása. Magam részéről nem tudom, az egész játék nem is izgat fel. :D
    Csak a hype-ot látom folyamatosan izzani körülötte.
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.02.04. 13:21:44
  • lammaer
    Biztos a loot-o-matic 3000 küldit tologatja. Kiskoromban én is onnan szedtem a lootot, az a mission már önmagában cheat, mert ugy spawnolja be az ellenséget hogy nincs pajzsa, azt csak hullik a loot.

Sajnos elég hamar eléred vele a napi foundry loot limitet (még a hajók feléig sem jutok amikor már nem dobnak lootot), szóval nem igazán nagy biznic
  • Plata
    Na miért?
    Jah biztos azért mert nem ingyenes.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.04. 13:05:55
  • Chak
    Jól hangzik, majd kapja a bant, aztán mehet a botolás tovább. Most ép a szerencsétlen star citizent v mi is annak a neve, szidják. :D
  • Plata
    Múltkor valaki hun cseten arról beszélt hogy egyszerre 4 accountal meg 4 low szintű karival farmolja a foundry küldit zöld itemekért valami bottal.
  • Plata
    Szerintem inkább vicces.
    Mindig vannak ilyenek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.04. 11:41:31
  • Chak
    Hun cseten ma is csak a sírás megy az omega grind miatt. Miért csinálnak úgy mintha fejükhöz fogott fegyverrel kényszerítenék őket rá?.. persze ez is csak költői kérdés volt. Már azt sem tudom miért foglalkozom vele.
  • Plata
    Bug hunt-al van egy nagy baj,hogy valóban bug hunt.
    Sűrűn beszokott bugolni.
    Service sale.
  • Kotomicuki
    Jó jez az elit(e) "Bug Hunt", csak ide is már naggyon felkészülten kell érkezni ((repus) kit-ek, XIV-es cuccok, és/vagy: ku'vajó csapat, aki vigyáz a hadnagyra is)...
    Ezzel is "könnyen" és gyorsan lehet a dili'-t (és a repu'-hoz valókat) farmolni, akár csak a Brotherhood-dal, ha éppen jó a csapat!
  • Plata
    Cseten azt mondták állítólag rengeteg colony provisiont lehetett bugolni valami doffal.
    Doff xp helyett colony provisiont termelt.
    Bár hogy melyik doff votl az nem derült ki.
  • Plata
    EBC nélkül nem kell.
    Csak T5 koloniával érhető el.
    Olcsóbb lesz a zen.
  • Kotomicuki
    Egy SCI Raider...
    Kezdenek fejlődni a fiúk!
  • Plata
    Új flottás hajó.
  • Plata
    Érdekes event van ma.

Több is van.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.01. 18:01:27
  • Plata
    Fene,azt is elfelejtettem hogy a földalatti bunkerben lehet rá pakolni bombarekeszt is,amilyenhez épp kedved van,akár gáz,füst gyujtó vagy szőnyegbombázáshoz támadna kedved.Az utóbbi a legdrágább,de brutális,de mint mondtam én békés vagyok,nincs is rajta ilyen.:
  • Plata
    Jah azt kifelejtettem hogy a hasában fegyverzeten kívül még egy wehicle workshop és weapon workshop is megfér.Hátul be is tudsz állni vele kocsival.
  • Plata
    Az előbb eszembe jutottál ahogy repültem haza felé,ezzel lehetne öldösni,helyből felszálló helikopter és egyben repülő is,menetközben lehet állítani hogy helikopter vagy repülő módban mész vele,páncélozott,autópilóta van benne,mellesleg a rakterében 3 lő állás van ahonnan ágyúval lehet osztani az észt.Elején hasán hátulján tetején ágyúk vannak.
    De én békés vagyok,csak közlekedésre használom,mivel arra nagyon jó,ha át kapcsolom heli üzemmódban leszállok vele az utcára.

Most épp a föld alatti támaszpontomra szálltam le,mivel ez az otthona,de bárhova ingyen lekérhető.
    Egyébként azért sárga mert crew szinűre van festve.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.31. 23:56:53
  • gerisz23
    Dilithium hétvége jön
  • Plata
    A Bajor hajó tök fura.
    Warp mag harc közben irtó idegesítő.
    Közeli ellenségekre gombafelhőt köpdös.
  • Chak
    Én is azt nyomom. :DD
  • lammaer
    Subnautica überfasza kis singleplayer cucc, most azt tologatom amikor csak tudom.
  • Plata
    T6 Bajor ilyen admiralty kártyának.
  • Plata
    Jah ez csak 8 órás sale volt.
  • Plata
    Mi a fene az a blaclight retribution?
    Jah megnéztem valami lövöldözős játék,steamen még fent van.
    Egyébként úgy tudom pár bukott játékot lehúznak vagy már le is húztak a wc-n,Gigantic is megy majd a levesbe,de jött új játék a Subnautica meg a Hob vagy mi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.31. 07:50:31
  • Plata
    Nem,van hogy fél nap.
  • lammaer
    Nem értem ezeket az egynapos akciókat...
    Reggel lépek be mindig az STOba, és tegnap reggel még NEM volt kinn a 30%os akció, most reggel pedig MÁR nincs akció... ezek nem 24 óráig tartanak?
  • Kotomicuki
    A Blacklight Retribution-t kivették az ARC-ból, pedig +1 játéknak jó volt, ha ezt is kérte...! Megszűnt?
  • Plata
    Hülye bázis újra bugos.

Futó project ami fullra van töltve újra tölthető dilithiummal.
  • Plata
    Aha.Thrust meg snare meg a jó édes nénikéje jött ezerrel.
  • lammaer
    ja ééérteeeeem, szóval ilyen nehezen adta be a pent a craft... nem nagyon mélyültem el a reengineeringben, pedig tuti biztos hogy ebben aformában ne maad meg sokáig és nerfelni fogják.

De alapvetően nemvagyok fegyver statbuzi, sztem az én buildjeimen/skilljeimen nem segit az a +pen, máshol hiányzik vmi a szuper DPShez...

Amúgy sok fegyveremet meg kéne csinálni, csak az a gond hogy a salvage nem mozgatható a katrik közt, és a legtöbb karimnak olyan fegyvere van ami upgradelés hatására régebben character boundossá vált (coalition disruptor, elachi cuccok).
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.01.29. 16:10:05
  • Plata
    De azt mondom,hogy csak a pen a lényeg,utána crtdx2-t tettem rá,a pen zárt stat,ha nincs pen a fegyón nem rakhatsz rá,ha van rajta nem veheted le.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.29. 15:51:40
  • lammaer
    A a gagyi stat plusz pen-ből se rulettezhetsz crtd+pent?
  • Plata
    Pen nem rulettezhető.
    Különben a fasz sem foglalkozott volna vele.
    Három volt crdx2 pen.
    Többi gagyi stat plusz pen.
  • lammaer
    rulettezni nem egyszerűbb lett volna?
  • Plata
    Fél délelőttöm ráment,de sikerült csinálni 5 crtdx2 pen dhc-t és 2 turretet.
    Remélem 5-2 lesz a kumari fegyver kiosztása.
    Már csak omegát kéne farmolni,de az annyira fáááááj.

Jah három karival gyártottam,eggyel tán még fele se lenne meg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.29. 12:12:11
  • Plata
    Találtam az egyik karim bankjában Mk10 borg fegyvert,érdekes de azt lehet upgradelni és re-enginering-el statot osztani rajta.
    Mk12-t max discardolni lehet.
  • Plata
    Most 514-ért is van.
    Sőt walker 215-ért.
    Sarco viszont drágul a legolcsóbb 600.
    De csak 5 van a piacon.
  • Plata
    Mert mindenki meg van bolondulva a discovery miatt.
  • Raulblanco7
    Már viszonylag stabil, én is árulom szerda óta, kedd még nagyon kaotikus volt hogy kirakjam beárazva.
    Ilyenkor azért vesznek rendesen, csak kedden a patch utáni pár órában többet vettek mint az előző 2 hónapban együtt.
  • Plata
    Trade cseten nem tudom vajon mennyi.