50055
-
Jo, en elvesztettem a fonalat, azt hittem bug miatt duplaztal egy X mennyiseget. De, ha semmi nem tortent, akkor a ticket miatt ne aggodj, kapsz valaszt majd emailben, arra megirod, hogy bocsi, tevedtel es kesz is.
A BBR alatt az elmult heten ket embert is AFK leecherkent reportoltam, mert felb.sztak az agyamat, hogy ezzel raboljak az idomet, mind a kettore jott valasz a supporttol 2-3 napon belul. Lehet, hogy sablon level, bar mindkettoben mas volt a szoveg es a GM (Navi es Minazuki), de gondolom van erre formanyomtatvany, csak nem sajat kezzel irnak minden hulyenek (nalam is van par sablon a meloban amit siman kuldok valaszkent, nem vagyok en papagaj), de a lenyeg, hogy a kapott emailre majd tudsz tovabbi info mondani es kesz is.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.03.13. 23:02:34 -
Plata #47811 A reportot vissza tudod vonni.
Elvileg kaptál is ímélt. -
gunji #47810 A historyból kijön: ott van rajta 2x500 zen _eladás_, számszakilag is jónak tűnik.
Nem parázok miatta, hogy exploit lenne, csak a game support miatt, hogy false reporttal fárasztottam őket. :| -
Plata #47809 Nézd az exchange history-n minden rajta van,számold ki hogy mi merre mennyi volt,valóban volt-e ilyen hiba vagy csak fáradt voltál és nem figyeltél. -
Hat, ha ennyire parazol, akkor az exploittal szerzett dili mennyisegben vegyel valami nem reclaimelheto cuccot a dili boltban, aztan dobd ki, majd ird meg nekik, hogy az "illetektelenul" megszerzett javakat kukaztad. -
gunji #47807 Mázli? Ilyen? Hát igen, az mázli :D
Épp meg azon agyalok, hogyan adjam be nekik azt, hogy lehet, hogy csak én csesztem el tegnap. Az exchange history is arra utal. :D :D :D
Ááh, éjszaka aludni kell. :/ -
Plata #47806 Én ma is tettem fel,nekem nem volt ilyen mázlim.
Nekem ilyen vót csak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.13. 18:37:42 -
gunji #47805 Közben hazaértem és elbizonytalanodtam, hogy nincs a ticketre semmi reakció és talán mégis én néztem el 'éccaka valamit és én vagyok a fasz. Úgyhogy beírom mégis. Akartam venni zent és tettem ki dilit, de nem vonta le a personal refined dili-ből a karaktertől. Töröltem az ajánlatot és azt hozzáadta. Aztán megint kitettem, s megint nem vont le semmit a refined diliből. Így lett több dilim. Aztán kicsit megnyugodtam, mert láttam két exchange-es posztot a fórumos bugreportok között. De azért nem teljesen, mert pipa voltam, hogy elment az egész este várni a szerverre.
Aztán napközben senki nem írt semmit redditre sem, így most megint bizonytalan vagyok, hogy nem néztem-e el az exchange oldalát és a zen eladási oldalán ügyködtem, nem a vételi oldalon. Úgyhogy ez most ilyen falbaverős sztori, s erős ez a hét így :o :D -
Plata #47804 Na mostmá én is kíváncsi vagyok. :D
Írd má mög nekem is.
De van egy tippem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha beírod a dili exre hogy gyúrunk wazze kapsz 5k zent. XD -
A tegnap esti patchig lehetett, meg is vettem a regi kuponnal, aminel azt irta a tooltip, hogy uj cuccokra nem hasznalhato. Hat, a dragak bugosan raktak be a 15-os bundle darabjait, igy volt egy nap, hogy a regi kupon is hasznalhato volt. Patch utan mar nem, direkt megneztem. :) -
Orbancapitan #47802 ok thx -
gunji #47801 Küldtem üzit -
Orbancapitan #47800 mármint hogy érted el? nem mintha kiakarnám próbálni én is féltem az accountom csak tudni akarok róla h mit ne kéne csinálni -
Orbancapitan #47799 am fred régi kupponnal nem valószinü h tudsz új hajót venni de amit most kaptunk ajándékba azzal lehet -
gunji #47798 exploit -
Orbancapitan #47797 miféle bug volt? -
Plata #47796 A peccs valamit elkúrt a red alert event cd-jén nekem,most kellene lejárni és letolnám,ere azt írja hat óra cd még. :O -
Plata #47795 Szerintem jól tetted.
Sok marhaságot elnéznek,de szerintem a dil ex barmolásért hótbiztos hogy banán jár. -
gunji #47794 Viszont belefutottam egy rohadt nagy dili exchange bugba, amivel dilit lehet termelni. Lejelentettem - mert nem szeretnék ban-t a régi/nagy accomra. Igen, hülye vagyok ;) -
Hah, tenyleg valtoztattak az uj hajokon. Tegnap direkt a "esetleg lehetnek kivetelek, amelyekre nem hasznalhatod" tokennel vettem meg oket, ma mar azokkal nem engedi az uj bundle hajoit, csak a sima "kivetelek nelkuli" kuponnal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.03.12. 22:44:51 -
Plata #47792 Akkó nem lenne acc bundos. :P -
gunji #47791 Van szerver. :)
Szerk: és leszedték a T6 kuponos vásárlási lehetőséget az új hajókról
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.03.12. 22:28:24 -
Orbancapitan #47790 tőlem -
Plata #47789 Na akkor csúcs,úgy kell a büdös köcsögöknek.
Nincs klingon hajó akkor rohadjanak bent éjfélig. XD -
gunji #47788 Finoman és nőiesen, igen :) Főleg, hogy a cégnél is ugyanennyi az idő (Németország) és szerencsétlen devek is benn ülhetnek ilyenkor :( -
Plata #47787 Az elmehet a búsba. :D -
gunji #47786 Hát aki kitalálta az este 8-9 órai leállást... :( -
Updated the Zen Store description for the Shangri-La Command Warship [T6].
Updated the Anniversary Bundle description for the Pioneer II Pilot Heavy Frigate [T6].
Texture placement for certain details has been adjusted on all the new TMP bundle ships to work better with non-TMP materials.
The Kerala Temporal Battlecruiser [T6] now properly gives access to the Gagarin visual variant.
Both Theseus variants now have access to the Sovereign Refit material.
The Pioneer II now correctly syncs materials between all parts of the ship when changing materials on the ship customization screen.
Registry numbers on the Shangri-La saucer should no longer de-translate into nonsense numbers.
The textures on the Shangri-La's saucer are now properly mirrored, so trim patterns will be symmetrical.
FX should now play from correct places on the Ark Royal Beta nacelles.
Scatterpack shuttles now level correctly.
Shuttle Type IV descriptions have been updated. -
Plata #47784 Láttam.
Tetszik is meg nem is annyira. :D
Délután toltam 14 timewalkingot. XD
15 lett volna,csak az a dilis leader az utolsónál rossz instába vitt minket. XD
Ui:Aki nem én voltam,most. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.12. 19:31:21 -
Az volt nekem is, vmelyik event soran amikor naponta jott cucc, akkor kaptuk.
En minden accal megvettem a Shangrillat, upgradeltem is 2x-re, baromi jo kis hajo es van neki klasszikus hajo skinje. Azt mar el nem veszik :)
ui: menjen nezzel housing videokat wowban es probald kitalalni, mikor lesz erre idod
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.03.12. 19:27:33 -
Plata #47782 Tényleg van 8 pulse phaser fegyóm,de acc bound dobozos,gondolom valami event.
Most nem vacakoltam vele,majd ha lesz több időm.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.12. 19:09:36 -
Ugy en is jartam :) De visszaraktam es ugy maradt. -
Plata #47780 Nem pulse phaser,obliviating,asse tom honnan van. -
Plata #47779 Aztat nem tudom,de azt tudom hogy az engi karimnak is lepucolta a skillbart és a traiteket leszedte a skillbar meg tele lett tardigarde pettel. -
gunji #47778 A chaten azon tanakodtak, hogy talán azért lesz leállás, mert a hajókuponokat lehet használni az új évfordulós hajópakkon. -
Plata #47777 Némelyik karimnál groundon a skillbar nagyrészt üres a traitek meg lejöttek.
Mi a picsát műveltek már megint? -
gunji #47776 A launcher este 9-től két és fél órás leállást ír. ;) -
Hagyd, nekem is van mondom, vmelyik unnepi napi jutalmas cucc kozott volt 10 darab pulse phaser box, azt tudom hasznalni. Csak az effektje tetszik, ellentetben az idoutazos puttyogos fezerrel, plusz a statjai miatt vannak jobb fegyvereim. Acc bound, siman atadom a karakterek kozott ha ugy hozza a kedvem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.03.12. 17:57:19 -
Plata #47774 Ha felmegyek admiraltyzni megnézem kiskarimnál,lehet hogy van neki,pontosan nem tudom milyen phaser van nála,de úgy rémlik hogy valami fura phaser fegyóm van pár,csak mk2-es.
Azt hiszem.
Timewalking event van wow-ban.
Még úgyis kb van 20 perc cd admiraltyn.
Egyébként timewalking bossok dobnak undermine gezemice-t.
Először azt hittem valami pandás szemét,de aztán áttam hogy wethered undermine crest.
-
Hat, nincs diliben, se promoban, sehol, de upgradelni sem lehet ami a hajon van, ahogy irtad (a tooltip is irja, megneztem).
Csak egy otlet volt, marad az account boundos vmelyik event/giveaway-os par darabos keszlet, az is valami. :)