Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Use of this attack sprays a concentrated blast of irradiated particles at the enemy. The sudden dose of heavy radiation will often leave an enemy in a weakened state.
This attack vents highly compressed irradiated particles. Enemies hit by the surge will be knocked back and exposed to a dose of radiation.
The weapon fires concentrated particles through a Tholian crystal firing chamber, resulting in a burst of high radiation damage. As an additional side effect, prolonged exposure to radiation can leave an enemy in a weakened state.
Mentem egy kristályt mert már hányingerem volt a dyson bz-től.
Nem kellett volna,iszonyú laaaag.Próbáltam megállni a kristály előtt 9 kilóméterrel erre mögötte 12-vel állt meg a hajó lagban.<#falbav>#falbav>
CLR—Crystalline<1:11>1:11>— Dmg(DPS) —Schnapslei 3 422 693(48 896) Doval 2 482 066(36 501) Mr.Tiny 2 436 266(35 827) Tailis 2 198 619(34 353) Maren 1 305 022(19 773) Raz AtothT 535 277(17 843) Kiran 255 492(4 055) Zara von M 143 232(2 428) Teroth 140 260(2 922) Ricky Cao 79 312(1 416)
Thalaront sem sikerült jól lőni.
Max. One-Hit: 180 197 (Thalaron Pulse)
Tökre félre ment.de hát olyan lag volt hogy csoda hogy valamit eltaláltam.
Jah karit váltottam fedesre erre cryptic errort kaptam,és tele is lett a tököm STO-val mára.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.27. 21:15:13
Vagy 1600 dyson mark és 14 dyson szutyok.
Sikeres harácsolást mindenkinek! <#nyes>#nyes>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Állítólag ezekkel jöhet elő.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.26. 15:23:07
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Viszont írtam már neked 2 privátot is,majd nézd meg.
Most volt vége az infi box rerunnak,minden trait meg egyéb szar olyan olcsó volt hogy szinte többe kerül a kulcs mint ami esett belőle.
Én a helyedben most bevásároltam volna olcsó traitekből ami kell dps hajóhoz.
Megmutatom neked milyen a jelenlegi dps rekord hajó,514k dps a rekordja.
Jah ez a hajó skillezése.
Katt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.26. 07:24:02
A kilövési szögeken a DBB (+ FAW) segíthet, ahhoz meg már illeszthető a beam.
...és a lomhább mozgású Mat'ha is életképesebb a nagyobb területet lefedő DBB-kal - gondolom én.
Az új küldis konzol nem csak azért jó mert 20% disruptor sebzés van rajta,hanem erősíti a plasmot is és még az energiádat is gyorsabban töltöd vissza.Gurambára szerintem pont jó,csak sajnos beam van hozzá,ami gurambára szar mert DHC kellene.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.25. 23:36:30
Ebben is játszik az az általános sebzésnövelő, iconian konzol, amit feldobtam - már "régen", azaz, amint kész lett az idő-kari összes repu-ja és megkapta a +1-1 szint és szín-t a repus cuccokra - minden hajómra.
Ez az új, feature episode-os disruptor szett is érdekes: a sci-konzol ad 20% fölött és a 3 darab, együtt is ad még bőven 20% fölött a disruptor sebzéshez. Ehhez még pl. egy univerzális Mat'ha konzol (+15% disruptor sebzés) - hajóval együtt - , meg hozzá a 0,8-1k Zen-es rombolóról a plasmonic leech, a fenti videóban is látható, iconian konzol és máris kész a klingon, belépőszintű DPS-hajó! :)
De mivel bárki hozzáfér az építéshez lehet hogy hamarabb elindítja valaki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.25. 11:54:58
Ne indítsd el mindkét ág 1000-1000 xp-s küldetését mert azzal időt veszítünk, a másik ágat bőven fel lehet húzni majd ugyan így amíg az első ág upgrade küldije megy, ha 1000-1000-el csináljuk akkor ott fog állni az egész 1-2 hétig mert nem lehet mit indítani amíg az upgradek le nem mennek.
Oké?
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.10.25. 11:32:02
Vagy amikor jött DR a hajódról eltűntek a fegyverek és egyéb cuccok amiket lehetett upgradelni?Nem.
Jah és nyugodj meg az mk14 epic modul sokkal erősebb mint az mk12 VR modulod.
Még ki sem jött a frisítés de már be vagy tojva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.25. 07:21:35
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.25. 04:04:44
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
de lehet h csak rád gondoltak..
<#banplz>#banplz>
Még pár ruhára elég lesz.<#vigyor>#vigyor>
Ha csak nem veszik ki.
Közben meg a STO tölti frissítést,4014Mb.
Vajon mennyire fog felmenni a winter token ára,és vajon milyen új cuccokat kapunk,és vajon az idén hogy nerfelik a winter token farmot?
- Tehát, van, hogy fél évig sem mennek le a faluba?
- Megesik a'...
- Hogy bírják ki ezt az időt, pl. az asszony nélkül?
- Ugyan má'... (somolygás a legelők irányába)
Némi tanakodás után az újságíró:
- Kipróbálhatnám én is, ha nem mondják ezt el senkinek?
- Há' persze, válasszon magának kedvire!
A nagyvárosi választ, mire a pásztor kacarászni kezd:
- Há' csak sikerült elsőre a legrusnyábbat megtalálnia!
Hülye farkasom beleordított a képbe.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.24. 16:57:27
Előtérben ő miniszterelnöksége a főkecske,mögötte a törpém mellette az őrangyala.<#vigyor>#vigyor>
Szerintem izgalmas régiségekre vadászni,jelenleg most épp Pandaria részen keresgélek,hogy mért nem tom,csak azok nagyon tetszenek.Bár ha találok is valami ritka értékeset úgyis kicsi szintű,mert általában 85-ös szintű item esik,kivéve ha valami játékszer vagy egyéb baromság jön.Mert néha olyan hülyeséget lehet találni,kb semmi értelme csak poén cucc.Kb olyan mint a lock box nyitogatás,csak ez nem kerül semmibe,csupán szabad idődbe és türelmedbe.Mondjuk ha valami vicces Mount esik az jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.24. 16:20:01
Nyári éjszaka után jön ki reggel a pásztor kecskék közül.
Nyújtózik egyet. Leveri magáról a szalmát.
– Hej az anyátok istenit, ha még főzni is tudnátok!
Poén hogy Tüsi nevű petem valami bazinagy vadállat volt,befogtam és összement.Valami pici sündisznó lett.
Mondjuk majndem háromszor erősebb mint a karim.
Kecskét meg befogtam és egy baszottnagy pet lett belőle.Mivel nagy az arca ezért orbán viktor lett a neve.
A kezdő petem neve jól el lett cseszve.
Mikor kezdtem a karit egyből kaptam hozzá maci petet.Poénból Morci nevet adtam neki,de az a marha folyton vigyorog.