50279
-
Bozi_Vilag #28177 Mind1, volt egy üres slotom, úgyhogy most épp azt tolom :D -
lammaer #28176 A spéci sztori csak az elején van?
Az hétszentség hogy nem tolom le megint az összes küldetést, 3x. Nemrég fejeztem a be a TOSost :D -
Chak #28175 A rerun miatt maradhatott ki a +slot. Ettől persze szívás. Alt accon anno a romulan kari lemaradt. Most majd pótlom.
Azért kell 3 karival letolni mert külön vannak rewardok a fed/kdf/rom only küldikre. -
Plata #28174 Klingon sztoriért roma sztoriért és fed sztoriért igen. -
Plata #28173 Mi a franc,komoly?
Ennyire buzik lennének?
Régen minden eventen járt. -
lammaer #28172 Miért jó 3x letolni? Újból és újból megkapod az account wide dolgokat vagy mi?
-
Bozi_Vilag #28171 Nekem nem adott character slotot. Vhonnan igényelni kell?
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.04.19. 19:20:01 -
Plata #28170 Ma néztem van kb 1200 lobim,meg baszott sok doff packom és research assigmentem,jó hogy nem adtam el őket exen,ha lesz lekvár karihúzós event majd az új karival kiveszem és kész.
Csak rohadt acc bankom megint full tele,10 soros az acc bank de ígysem elég,ha lesz leárazás veszek bele még két sort,megint van eszement sok cucc amit át kéne mozgatni a ferengi karinak a többiektől.Már vagy egy hónapja nem szedtem össze az admiraltys craft alapokat,el kéne passzolni őket mert vásároltam hajókat és elköltöttem a lóvém. -
Plata #28169 Egy karakter slotot.
De ha max jutalmat akarsz akkor három karival tolod le.
De előre szólok hogy három karival csak olyan elvetemült őrülteknek szabad menni mint én.
Nekem mind a három kari ground teamje lobis fegyverekkel ment,kraftolt gírrel,mind a három kari turret mortar akna engi volt,hozzájuk való doffokkal,két engi boffal minimum akiknek szintén turret mortar akna volt.A ground harcok mókásak voltak,lila turret és lila mortar doffal megtámogatva a csapat egyszerre nem 3-3 mortar turretet pakolt le hanem jó eséllyel 9-9-et.Az űr részt nem variáltam túl,legolcsóbb mk11 fegyók,aegis szett mk11 kék konzolok oszt csókolom.A skillezésüket is sügérre vettem,hogy ne unatkozzak.
Így lett akkumlátoros engim meg hasonló állatságok.De hamarabb letoltam három karival az eventet mint más eggyel.
Mert jó hecc volt,hülye engikkel mókásak voltak a ground harcok.Valamelyik packból alapból jár 1 lila mortar vagy turret doff,a többit exről vettem.Aknást meg a régi kariktól,mert az sulibán,abból meg többszáz van,sulibán doff ami nem ért 5 misit azt nem adtam el hanem megtartottam,van belőlük pár ezer.
Az összes retardált küldetést le kell tolni,ezért nehéz három karival.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.19. 17:59:05 -
Kotomicuki #28168 Nem toltam le, mert pont utána sikerült belépnem, így lemaradtam róla - meg a nyári event-hajóról is! :(
Akkor most kapok 3 karakter-slot-ot a deltáshoz? Ha így, van, akko' nem szó'tam... -
Plata #28167 Mi mellé micsoda merre mi van?
Tudhatnád hogy karihúzós eventre mindig kapsz kari slotot.
Delta eventet ha régen letoltad akkor most fölösleges.A lekvár eventre megint kapsz kari slotot,lekvár kieghez is jár kari slot,már ezeréve játszol és nem rémlik? -
Plata #28166 Figyelj,amint elkezdödik event kapsz 1 ingyen kari slotot.
Kreáláskor tudsz delta karit kreálni,ami bármi lehet,nekem annak idején Fed joined trill engi,KDF gorn engi,romulán engi.
Fontos hogy a tutorialt ne ugord át mert elbukod a delta státuszt.Kapsz valami vackot amivel a jutalmakat unlockolhatod,valami tesseract ratyi gatyi,már nem emlékszem.Ha unlockolod benne akkor a többi karival is kiveheted.
Általában ezeket az eventeket úgy csinálom hogy kari kreálás után az evente skarinak fed és klingon dobok 4 jó boffot,boffoknak és a karimnak lobis fegyót adok meg kraftolt geart,felhúzom 12-es szintre küldizéssel,akkor adok nekik 60-80 kék lila doffot a többitől,veszek exen research assigmentet és azokkal 50-52-es szintre húzom őket,ha megvan be ültetem őket T6 hajóba felszerelem mk11-12 gearrel és mehet a küldizés.
Admiralty hajót is váltok ki nekik olyan 60-80 darabot küldi meg admiralty együtt brutál xp eső.
Romulán kari az más,neki csak 10-es szint után lehet adni cuccot mert addig nem tartozik sehova. -
Kotomicuki #28165 ...és e mellé jön majd az új, hasonlóan húzandó karakter is az új epizóddal?
Mert akkor komoly csapatbővítésre kell felkészülnöm - venni 1k Zen-t, hogy legyen 4 újabb karakter-slot...
-
Bozi_Vilag #28164 Köszi :) Azt hiszem, nem is kell több, mindent tudok :D -
Plata #28163 Minden jelenlegi és jövőbeli.
Minden 10 szint után kapsz jutalmat,minden teljesített epizód után jutalmat,repu doff iskola után jutalom,craft után jutalom,flotta csatlakozásért jutalom.
és még sorolhatnám napestig.
A jutalmakat itt megnézheted.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.19. 17:31:32 -
Bozi_Vilag #28162 És a régi karakterek is megkapják vagy csak az újak? -
Plata #28161 Én annak idején 300%-osra csináltam.
A jutalmát azóta is élvezem minden új karival.Esd-en kronoszon vagy flottilán veheted át jutalmat többi karival. -
Bozi_Vilag #28160 Köszi a válaszokat! -
Plata #28159 Nem külön frakció.
Lehet fed roma vagy klingon is.
Max jutalomért célszerű mindegyiket megcsinálni.
Minden jutalom account wide.
Összes jelenlegi jövőbeli karid megkapja. -
Plata #28158 Összes epizód küldi.
Összes repu.
Craft skillek,doff iskolák.Admiralty és még rengeteg szar.
Deltás karinak van kütyüje az megmondja mi kell.
Fed klingon és roma kariért is van jutalom. -
Bozi_Vilag #28157 Ez külön faction?
Miket szokott kérni? -
Plata #28156 Kezdesz új karit,delta karit és mindent megcsinálsz amit kér.
Tutorialt ne skipeld mert akkor bukta. -
Bozi_Vilag #28155 Ez a Delta Recruit event pontosan mit is takar? Nem teljesen értem... -
Orbancapitan #28154 Hát én is remélem -
Plata #28153 Kardi fajról linkelték.
-
Plata #28152 Hát őszintén szólva a kanalak sosem érdekeltek, a hajóik gázok,lekvár karim biztos lesz.
Lifetimer fajra kíváncsi leszek. -
Chak #28151 Szerintem a lifer rewardok még nincsenek kirakva h mik lesznek.
A kanál fajhoz csak annyit fűznék hozzá, h ilyen formában elég gáz, legalább úgy kellett volna tálalni őket mint egy romulan fél frakció, v amilyen a dominionos lesz. Így h berakják fed/kdfbe mint választható faj, elégé olcsó megoldása annak amit 5 éve kérnek a playerek. Jelenleg úgy néz ki h még a kanál ruhákat se tudják hordani. Remélem ez csak tévedés. :D -
Plata #28150 Jah még egy kérdés,mi van a lifetimereknek jutó új fajjal?
Elméletileg ők megint kapnak valamit,mint delta után a T betűsök. -
Plata #28149 Nem tudod véletlen miféle flotta épület fog jönni az új kieggel? -
Plata #28148 Randák,randák és randák.
-
Chak #28147 Felraktak tribble lurkerek pár képet a kanálfejek tailor opcióiról.
link
-
Plata #28146 

-
Chak #28145 Akinek kész, annak nem ad semmi újat. Majd a gamma recruit ad új rewardokat. -
Plata #28144 Mellesleg a delta recruit bug is visszatér?
-
Plata #28143 De ha már valaki letolta? -
Chak #28142 Expansion megjelenésének a napján :P
Ezen kívül a mai pecslogban ott van h visszatér a delta recruit event! Kíválló alkalom a lemaradt playereknek h unlockolják a sok acc rewardot.
link
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.04.19. 08:27:40 -
Plata #28141 Mikor vehetem meg zen storeban?
-
Chak #28140 Kirakták a expansion packok blogot.
link
-
Chak #28139 Biztos jó csaj xD -
Orbancapitan #28138 a miranda elavult class még a retrofit is...