50280
  • Plata
    A traitjüket nézd meg.
    Fehér boff kell a bázisokba,de lila jó traites boff sokat érhet,ha ritkaság sok milliót.
  • TTSS
    Azt honnan tudhatom, hogy egy-egy boff mit ér? Régről van vagy 20 boff levelekben. Megnéztem exchange-t, 1k és 20k között voltak fent, én kitettem ötöt (ennyi fért az inventoryba) 15k-ért. Mire kivettem volna újabb ötöt, az előzőek már el is keltek. Így nem merem kirakni a többit...
  • Plata
    Science kari jó.
    Használj gravity well 3 képességet.
    Nekem a part genes gw3 sci a kedvencem.
    De sci karinak magasabb aux energia kell.A képességeit aux energia erősíti.
  • Trucker39
    Meglepődtem, mikor science kapitánnyal és hajóval (most ismerkedünk egymással) elsőre sikerült megcsinálni a nekem mumusnak számító küldetést. Igaz, csak lvl49-s szinten, de akkor is. Sok-sok gombot kellett nyomkodni, meg néha az internet is elszállt, de akkor is elsőre meglett. Tudom, nem számit nagy dolognak, de egy kezdőnek (nekem igen).

• Plata
    Szerintem fegyókkal annyi ha szektor űrben nézted.
  • Plata
    Franc tudja.
    De azért para.
  • Plata
    Crites boff és vagy doff sem ártana.
    Crites uni konzol esetleg.
  • Kotomicuki
    Ma egy 141k-s kritikust kaptam kristályon...

Az azért érdekes, hogy tökig ülök az epic, kritikust adó konzolokon és csak 19,9%-ot ír ki (+76,5% sebzés mellett)!
    Remélem, ehhez még hozzájönnek a fegyverek +2%-ai!
  • lammaer
    Jaj már plata, mitől banolnának?

Van egy bug, ez van. Akkor rettegj ha csinálsz is valamit (mint mondjuk a delta kariknál :D ) , de igy viccesen hangzik hogy ideges vagy azért mert többet kapsz...és még követeled is hogy javitsák ki....

• Plata
    Eddig nem jöttem rá mitől van vagy hogy,akkor volt jó amikor minden specem fullos volt és még nem volt tervben új spec,akkor ugyanis elvesztek a megszerzett spec pontok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.29. 13:17:30
  • Bozi_Vilag
    Mondjuk jogos.
    De nem lehet semmit tenni ellene, nem?
  • Plata
    Hát azért nem olyan jó buli,nekem eleinte a frászt hozta rám,mindig az jutott eszembe róla hogy fix bannolnak miatta vagy ilyesmi.
  • Bozi_Vilag
    De jó lenne, ha nekem is beadná a 3 pontot :D
  • Plata
    Nem tudom mikor lesznek már szívesek javítani az admiraltys spec pont bugot ezek a gyökerek.
    De klingon oldalon megint feltűnik.Oszt idegesítő,szintet léptem de 1 spec pont helyett 3 jött.
    Minden nap ellenőrzöm a karik spec pontját.Mert már több mint egy éve szopok ezzel és azóta rendszeresen nézem és osztom a pontjaikat,minden nap amikor admiraltyzok,minden karinak megnézem spec pontját.
    Ennek már minden spec fullos.De több ilyen karim van.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.29. 12:39:41
  • Plata
    Én is kivettem ezt a konzolt Galaxy-ra.
  • Plata
    De mindig jön új.
  • Bozi_Vilag
    De a jutalmak mindig mások, nem?
  • Chak
    Azt néztem h jövő héten meg sompek lesz. Jó hamar követik egymást.
  • Chak
    Account unlock a weekend store minden eleme ha már egyszer kiszetted. Utána bármikor elérhető.
  • TTSS
    A shopban az eventes cuccok később is elérhetőek lesznek? Nem kell most kivenni minden karival, igaz?
  • DrSoong
    Nekem szerencsére van plusz 9 ilyen tokenem, mivel ezt még szerencsére nem változtgatják eventenként.
  • Plata
    Főnixből max az up token kellene.
    De akkor cumi.
    Ma 275-276 áron vettem 14464 zent.
    Úgy hogy karinként 100-150k dilit olvasztottam be.Sok karinál maradt 100k+ dili,de azoknak jó okkal maradt meg,mindegyiknek be van tervezve 100k dilis project,csak most nincs időm.
    Plusz a karfiolos karitól is keveset vettem el mert az meg tabu.
    Nála még maradt 1.3 milla dili,de az kell a T6 karfiolra.
    Na meg a fed kumaris karinál maradt még több,neki még mindig van vagy 400k beolvasztatlan.Sok hülye repuból meg egyéb baromságból.

De kellett csinálnom zent mert megint 50k körülire süllyedtem,jön a lekvár kieg arra kell minimum 16k.
    Múltkoriban elcsesztem sokat ökörségre.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.28. 18:35:34
  • Chak
    Tegnap is instant failed lett main accal az event, és ma is. Mintha direkt szívatna. :D

Főnix szerintem várható lesz, mivel szeretnék ha elfogynak a dilije sokaknak, h kártyával vegyék a gamma packokat kilóra.
  • DrSoong
    Én meg pont arra számítok, hogy jön, mert kell a voth hajó belőle.
  • Plata
    Remélem mostanában nem jön főnix box,akkor megüt a guta.
    Olyan 14k zent vettem.
  • Plata
    Hát azóta mindent átvariáltak,a contrabandot például elbaszták.
    Régen 3 contraband kellett egy 2 órás küldihez és adott 2000 dilithiumot.
    Az a küldetés most 5 contrabandot kér és 20 óra alatt van kész.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.28. 09:52:42
  • TTSS
    Köszi! Ötödikre sikerült jó bandát kifognom és én is alakítottam a karin. Ugyan is több, mint két év szünet után kezdtem újra játszani a játékot. Se skill, se trait... :) A countdown alatti szünetekben mentem más meccseket, küldiket és közben tanulgattam újra mindent, amit a hajó és legénysége tud.
    Emlékszem, annak idején volt valami napi rutin (boff, dili, contra etc.), de már csak töredéke van meg a fejemben. Most tanulhatok kb mindent újra. :)
    (De így vagyok a SWTOR és WOT-tal is. 2 és 3 év pause után ezekben is, mintha nullázták volna a tudásom)
  • Plata
    Ne aggódj,jövőhéten sompek event lesz,akkor újra kapsz vouchert és kiveheted akkor is.
  • Plata
    Keress dps vagy stf cseten suicide squad-ot.
  • Plata
    Semennyire,a swarmer elég gyenge,az obeliszk meg egy rakás fos.
    Réges régen csináltam miatta egy karit.Vettem neki hangárt is bele,de oltári nagy csalódás volt.
    Nem az ingyenes obelisk volt.
    De hiába,állati nagy csalódás volt a hajó.Full obelisk szettel meg egyéb szarral vér gyönge volt,tanknak jó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.27. 23:03:01
  • TTSS
    Köszi... Úgy néz ki felejtős lesz. Negyedszer megyek neki, de ma nem akar összejönni, és sok időm nincs már ma :(
  • HengerR
    Amit kiveszel az ugyan kari bound lesz de a reward maga account unlock ami azt jelenti, hogy kiveheted ugyanazt a cuccot a többi karival is.

Másik:
    Az Obelisk Swarmers hangár mennyire ütős űrben? Fedes karira kellene és nem nagyon tudok választani. A másik opció a romulán repus vadász.
  • lammaer
    Sherlocknak is :D
  • Plata
    Nem,csak az acc bank marad.Amit kiveszel az kari bound lesz.
    A voucher accbankba rakható.
  • TTSS
    Sajnos tegnap az egyik alt karimmal csináltam meg elsőre a küldit, és ugye annál van a voucher. Levélben nem tudom átküldeni a fő karimnak. Egyéb mód van ilyenre? (Acc bankra nem futja jelenleg) Pl. amit kiveszek, levélben küldhető lesz?
    Btw... Mit érdemes kivenni amúgy? Kb minden jobb, mint ami nekem van :)
  • Plata
    Sanda gyanúm hogy a Dr Strange is csak a főszereplő miatt volt jó.
    Birom azt a lökött angolt.
    Khan-nak is jó volt.
  • Plata
    Egyébként a wonder woman sem jött be annyira.Megnéztem mert Kirk benne van.
    Ezek szuperhős filmek bár népszerűek de nekem nem jöttek be.
    Kivétel a Vasember meg a Dr strange és a Galaxis örzői.
    Többi elég unalmas.
  • Plata
    Jah de az nem az a csaj,ez csak két béna sorozatot csinált,defenders meg a jessica jones is béna.
    A vérbéna jobban illik rá.
  • Bozi_Vilag
    Hát, nekem nem mond semmit SJ Clarkson neve. Utánanéztem, egy (általam ismert) filmet sem csinált.
    De remlélem, jó lesz
  • Orbancapitan
    valószinű