50275
  • Plata
    Sok kari kell és sok meló.
  • TTSS
    Még ezek a 40-50k zenes töcsögök!!!! XD
    Ezt az 1500as starter pack-et akarom én is megvenni, de még annyim sincs. Beváltottam minden dilim és még mindig hiányzik 50 zen. :) Na majd holnap hozzá bányásszuk azt a kicsit...
  • Plata
    A-A.
    Ha ki jön a karfiol T6 valaha,az kapásból vagy -20k.
    Mert rá költeni kell.
    Meg mostanában alig van időm még admizni is,ma is most értem haza, hulla vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.04. 20:17:13
  • Chak
    Plata úr, ezt most jól megkaptad. :DD
    Nekem is kéne beváltani dilit mert csak 42k zém van. :/

• lammaer
    És ezzel le is tudtad az évet és maradt 20k. Mártir :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.05.04. 18:32:51
  • Plata
    Kevés.
    Ha kijön a lekvár pack az minusz 16-18k zen.
    Az új 12 részes mega pack olyan 15k.
    Gyorsan elfogy.
  • lammaer
    Minek a zen? Tökig állsz a zenben, az összes idei kijövő pakkot meg tudod venni. Ne kezdj nekem mártirkodni hogy jaj, alig 50K zenem van, mert megveretlek :D
  • lammaer
    1x vagy 2x, de azóta sokszor nem. Szóval ez is kb akkora vudu mint az, hogy csirkevérrel kell behinteni a monitort ha jót akarok nyitni :D
  • Plata
    Eddig 1 ingyenest nyitottam.
    Jem kieg után jobb lesz a főnix.
    Majd akkor én is nyitok.
    De most zen kell.
  • Plata
    Múltkor neked is működött.
  • lammaer
    ellenben a romulánom sorba nyitja a szart. Plata elmélete nem műkszik nálam (szokás szerint megint Plata faktort gyanítok) :)
  • Plata
    Abból jó sok up token lehet.
  • DrSoong
    Most kicsit jobb lett a phoenix statisztika, mint az előzőnél. 100-ból jött egy UR, és egy Epic token. Boldogság van!
  • Orbancapitan

az új battlezone
  • Orbancapitan
    nem találtam csak konzolt majd szólj hogy mi kéne és ha van küldöm
  • Orbancapitan
    mondjuk full beam+fire at will skill jobb lenne ide a wells-re a mobius-nál ott turret dual heavy cannon és dual beam bank illetve torp a jó de nézem máris hogy nincs e fölösbe el rakva vhol lila beam array
  • Trucker39
    Végre kicsomagoltam és beállítgattam, úgy ahogyan lehetőségem volt rá. Phaser beam és phaser cannon került előre egy torpedó vető mellé. Hátra pedig 3 db phaser turret. Így nem kell vele forgolódjak. A kisebbik testvérénél bejött ez a taktika. Gyorsan eltakarított mindenkit, a borg kivételével.
  • Plata
    Bazz,piszkáltál ezzel a carrier dologgal,hát vettem fed sci karimnak egy carriert.
    Elmentem vele STF-re hogy majd mérek dps-t.Bemegyek ISA-ra és a hangár ablak szürke hangárok szürkék,nem tudok kiengedni hangárt.
    Csúnyán anyáztam,majd tipli a francba hogy ne legyek combat-ban,elhúzok a francba és berakom ingyenes hangárt és vissza elite hangárt,na végre jó.
    Jah csak közben fél ISa lement.
    CLR—Infected Space[3:36]— Dmg(DPS) —Temur Ay 12 431 840(58 093) Jung 11 452 864(54 023) Conchubhar 5 204 791(26 155) Dorin 3 424 697(16 003) Lazek 2 288 648(10 596)
    Dorin a karim,de ez szar volt komolyan,mire vissza fordultam harcolni már a második generátort lőtték le épp.Ha minden stf-et úgy kell kezdenem hogy kicserélem a hangárt akkor az marha vicces lesz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.03. 20:28:28
  • lammaer
    1500ért nem is rossz... azé megvárom amig service sale lesz :D

Karakterenként elvben kell legyen egy "Elite Starter Pack Reclaim" is...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.05.03. 20:14:34
  • Orbancapitan
    EZEK tényleg le akarják nullázni az embereket az új season-hoz
  • Plata
    Basszus,főnix visszatér.
    Fakk
  • Plata
    Na én megvettem,de eddig csak a +2 acc bank slotot kaptam meg,asszem.

Pedig többet is igér.

Jah a +1 kari slot is megvan.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.03. 19:12:15
  • Plata
    Mellesleg ship sale.
  • Plata
    Ha jól értem nincs többé előfizetés STO-ban,helyette valami más van.Kicsit homályos.
    Gugli fordító szar.
    Katt
  • Plata
    Jah az account bank ezért jó.
    Simán átpaszolhatod a cuccokat az új kiskariknak.
  • Plata
    Ugyan.
    Az jó hecc volt.
  • lammaer
    Exen "tök" olcsó az Aegis szett, nem kell a doff egyszerűbb megvenni... (nyilván az olcsóság nem a tök kezdők szemszögéből)
    Minden kezdő karimnak olyat vettem (az elsőt még platától kaptam szerintem), amig nincsenek meg a repus szettek. Van vagy 3 MKXIVre uppolt garnitúrám az accon, azok járkálnak szépen körbe-körbe az új kariknál.

(ja, természetesen a level követelmény elérése után, de az doffolásból szokott jönni nekem)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.05.03. 17:24:44
  • lammaer
    Na, pedig ez pl egy klasszikus exploit, ha emiatt nem aggódtál nem tudom mit parázól a 3 spec point miatt.
    Mert az előbbi egy hiba szándékos kihasználása, mig a specpontért nem csinálsz semmi megkérdőjelezhetőt.
  • Plata
    Egyébként az aegis doff szerintem szándékos szopatás,nem kapod fix,csak random eshet,de ugye 1k dilit kell perkálni egy csomagért.
    Na most utána meg van 2 nap cd.
  • Plata
    Aegis doff az akadémián esik.
    Onnan van mindenkinek.Az egyik doff küldi dobja random.Asszem van 1 vagy 2 karimnak.
    Sosem izgatott túlságosan.
    Az aegis doff nem is tradelhető azt hiszem,egyből bound.
    Nekem legalább is az lett.
    De lekvár eventnél majd lehet belőle keresni,mindenki kezd új karit amihez majd kell szett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.03. 16:31:43
  • Kotomicuki
    Már minden "nagy" karim story-s, repu'-s és elszórva flottás dolgokkal rohangál, de még egy Aegis-es doff-ot nem tudtam találni magamnak: ha te nem adsz vkinek, akkor kezdőként előbb meglesz bármi más szett-je, mint az...
  • Plata
    Jah csütörtökön mindig ez van.
    Ma újra lesz sompek.
  • Trucker39
    Amúgy is karbantartás van, vagy lesz.
  • Plata
    Lekvár battle cruiser.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.03. 14:58:51
  • Plata
    Ismerős.
    Admiraltyzni is alig tudtam.
    Nem tudom mi lesz a lekvár eventtel,nyáron még jobban le leszek havazva.
  • Plata
    Régen Colony invasion-ra jártunk fleet markot farmolni,felugrottunk a ház tetőre onnan öltük a földön hullámokban érkező ellenséget,csak hogy ők nem tudtak ott fent lelőni minket,ugye egy ügyes engi azokban az időkben turretet és mortart használt,mert akkor még nem volt kit modul meg egyéb szar,csak előre összeállított kitek,volt talán 5 vagy 6 féle kit,azokból választhattál,a turretes mortaros volt a legjobb.
    Egy ügyes enginek nem 1 turretet és mortart rakott le a játék hanem 3-3 darabot,letettük a turretet a tető szélére és lőtte az utcán az ellenséget,a mortarokat bentebb raktuk le hogy ne tudják becélozni,de a mortar ugye messzire ellő,nem kell rálátnia a célpontra.Így mókás volt a játék,nem kellett a groundon kemény harcokat vívni hanem fentről kinyírtuk őket.
    Aztán meg is variálták colony invasion-on a házakat hogy ne tudjunk felugrálni,de így is hagytak a házak sarkánál egy likat ahol fel lehet ugrani.Na persze caitiannal.De már nem olyan könnyű felmenni mint rég és nem is minden ház tető megmászható.

Ez egy régebbi kép,olyan magasra másztam caitian engivel hogy ott már sötét volt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.03. 14:49:21
  • Trucker39
    Azóta nem sikerült játszanom még a játékkal sem. Sok a munka.

orbacapitan: Közönöm, dolgozom rajta.
    Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2018.05.03. 14:45:46
  • Orbancapitan
    pl az aegis szett jó kezdésnek és így tovább ahogy lesz erő forrásod és tapasztalatod annál jobb buildeket fogsz majd tudni csinálni de fő az hogy élvezd ahogy játszol.
  • Plata
    Bocs melóbol mobilozok.
  • Plata
    Ferasan és caitian zenes kari 50-75%-al magasabbra ugrik.
    Mikor mennyi,folyton belenyúlnak.
    Engi kari tud cover shieldet rakni.
    Leteszed a másik xaitian ráugrik és rak rá újabb cover shieldet.
    És ezt folytatják a végtelenségig.
    Felmászhatnak akármilyen magasra.