50280
-
Plata #28418 De be szoktak kapcsolni valami szutykot ami pajzsot ad.
Én tényleg nem szoktam velük vacakolni tac karival.sci karival jártam tzengeci red alertre meg instába is.
Többi karival lukari markot eventen és red alerten szedtem.
Jah még engi karival mentem ellenük sokat,de az tank engi.
Még a küldiket is rühellem amikben vannak.
Asszem lukari repuhoz kő tzengeciket abajgatni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.08. 11:18:12 -
Raulblanco7 #28417 Na, utána olvastam, szemből pont hogy a legsebezhetőbbek, csak nem szabad közel engedni egymáshoz őket a Broln'ta Cruiser-rel, mert az szinte sebezhetetlenné teszi őket, szóval első célpont az a szar, aztán a többi. -
Plata #28416 Én a tzengeciket ezzel szoktam szívatni.
Gravity well 3 +subspace vortex 3 oszt kapnak a vesta szettbű és vót gond nincs gond.
Vesta pajzsívó konzolja még mindig sebez.
-
Plata #28415 Az új carrier tetszik. -
Plata #28414 Volt már ez?
Gamma Vanguard pack. -
Plata #28413 Azoknak a hajóknak szemből van valami szarjuk ami erősíti a pajzsukkat.Én általában sci karival szoktam rájuk vadászni.
De a tzengecik tényleg gecik. -
Raulblanco7 #28412 Vettem hajókat admiralityhez, röhögtem is egy nagyot amikor megláttam hogy a dkora 10 millió és egyberakták a maradék boxos t5 hajókat a mirror hajókkal.
Azt a repu traitet használtam régen, talán a tacnál a bétás doffot is, de 15k zent nem fogok költeni egy doffra.
Főnixet valószínűleg vennem kell, van az a konzol ami hullt healel ezerrel sebzésnél, azt ha jól emlékszem használják a dps ligás buildekben, szóval amiatt a hajót ki kell nyitnom majd, abból lesz elég tokenem is uppolni, illetve mint írtad, még akad pár omega vackom is, bár nem sok.
A tzenketzi vagy mi a hajóknál mi a fenét kell lőni? Egy tömegben vannak és szinte sebezhetetlenek, mintha mindig a leghátsó sérülne a legjobban, de stf közben nem sokat tudtam kísérletezni, arra rájöttem hogy valami nem stimmel mert max buffokkal is alég sebeztem a legtöbbet.
Mi a trükkjük? -
Plata #28411 Nézd,ikony T2 repu trait.
Szerintem marha jó,nem tudom mennyi zened van,de esetleg ha volna rá zened ott van még a nagy delta pack ami asszem 15k zen,abban van egy doff.Sajna nerfelték már,de attack pattern beta amíg aktív minden sebzésed hílel.
Ezenkívül ha van pénzed rá,ec-ből vegyél sok mirror meg egyéb hajót és admiraltyzz,marha sok xp-t ad,a fedes ad főleg xp-t,klingon inkább ec és dili.
Sajna főnix tokent nem tudsz venni ec-ből,mert onnan is vehetnél ki hajót admihoz.
Admiraltyt ha tudnád tolni az bőven hozná a spec pontokat.
Roma admit is érdemes tolni az up token miatt,nekem szerencsét hozott párszor,amikor 1%-ra beadja epicet az durva.
Ferengi admi baromi sok latinumot hoz.
Ha xp kell akkor főleg fed.
Fed ugye 10/10-nél mindig 2 spec pontot ad.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.08. 10:29:15 -
Raulblanco7 #28410 Persze, sok tartalék van még benne, nincs semmi starship trait bent, semmi repus trait, a space traitek közül is csak pár alap, nincs flottás sci konzol, hiányzik 3 repus universal konzol, iconiai szett, semmi spec egyelőre, boff skill kiosztás még változni fog, boffok személye is változni fog a passzív space traitjük miatt, a meglévő konzolok és fegyverek sem tökéletesek még, nincs bent az 5 aktív doffból egysem még, consumable sincs bent,
Fog ez még erősödni bőven. Persze nem dps liga rekordot akarok dönteni, egy sima 80-100k elég. -
Plata #28409 Raul kell neki repus trait.
Van az amelyik sebzés közben hílel.
Fejből meg mobilról meg nem mondom melyik.
De asszem t2 trait.
Ahogy sebzel úgy gyógyulsz.
Neked se repus se űr traited ninvs és spec sincs.
Spec kurva fontos.
Még passzív spec is sokat ad.
Látod rámásztam borgra és engem lőtt de szart rá a hajóm.
Pedig sima repus dyson szettje van.
Igaz event miatt mk13 ur. -
Raulblanco7 #28408 Megcsinálom majd, de a torpedó nem kell.
A 25k elég gyenge, oké hogy 1,5 napos account / kari volt, de 25k-ra akkor számítottam amíg a gagyi 12-es sima tac konzolok voltak bent a sima 12-es fegyverekkel. Azokat lecserélve bíztam egy 30k feletti eredményben. Talán ha nem robbanok fel 2x, de passz.
Tény hogy nagyon papír a hajó jelenleg, ahhoz kevés a dps hogy életben tartsam, 25k-val még nem lő le mindent hozzá elég gyorsan hogy ne legyen idejük sebezni engem. Ma variálok a boff skilleken, beszerzek pár traitet, veszek megint pár konzolt és upgradelek párat, aztán meglátjuk így mit mutat majd. -
Plata #28407 Biztos lesz megint afk mirror. -
Plata #28406 Mostani mirrort csináld majd meg.
Energia torpedót ad.Ha jól láttam pont phasert.
-
Plata #28405 Voltam ISA-n Gurambával.
Érdekes ez a küldis torpedó.
Max. One-Hit: 183 957 (Meiri)
Max. One-Hit: 183 957 (Hvy Nausicaan Energy Torpedo II - Nausicaan Energy Torpedo Explosion)
-
Chak #28404 Hát na, nem küldtél elég kenőpénzt.. muhaha -
Plata #28403 Ez a te hibád.
Már megint mirror,mondtam hogy kristályt adj.
-
Chak #28402 Van gamma repu blog, és egy tükröm, tükröm.. event blog is. :D
link
link
-
Plata #28401 Lehet hamarabb hazajutok.
Bankban még van omegád is,tudsz up tokent gyártani.
-
Raulblanco7 #28400 Pénzt vettem ki, de van még bent bőven, az a bankfület megtartom magamnak továbbra is :)
Dabon csaltam és lebuktam, de hát ismerjük a ferengi vagyonszerzést, ahogy az egyik kedvencem is mondja, A becsület és egy zsák, megér egy üres zsákot.
Tegnap 1 nap alatt elment pár ezer zen meg 850 millió ec :)
Ha már úgyis csak 1 karim lesz akkor az hamar legyen használható, reg napján este már advanced stf-eket jártam markokért.
Nem tudom milyen erős lehet a hajó normális traitek nélkül, csak skillfa, jó hajó jó skillezéssel és mk12-es cuccok vannak rajta, olyan 20-30k közé tenném mérés nélkül csak érzésre megbecsülve, az már bőven elég egy random csapatos stf-hez.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.05.07. 16:18:15 -
Plata #28399 Tényleg a flotta bankból kivetted már a pénzed?
Nem is néztem.
Időnként ránéztem higy meg van-e. -
Plata #28398 Raul csalt a kártyán oszt bannolták.
XD -
Raulblanco7 #28397 Elvesztettem a hozzáférést, szóval nem volt választási lehetőségem. -
lammaer #28396 Hát welcome back... :)
Az STO accountodat miért nyírtad ki? -
Plata #28395 Remélem olyan 8 körül haza érek és megnézhetjük. -
Plata #28394 Upgrade cuccok is critelni szoktak,általában 5 up token projectből 4-5 critel.
Felhúzni nem kerül semmibe,csak éppen valaki kiszámolta,ha jól emlékszem 1 craft skill felhúzása több mint félév lenne 15-ös szintről.
Van 8 iskola,számold ki.
Ha csak nincs pár milliárd fölös dilid,akkor felhúzhatod félóra alatt.
És közben nem lehetne craftolni sem mert a projectek 20 órásak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.07. 14:38:26 -
Raulblanco7 #28393 Igen, vasárnap újra regisztráltam, délután 6-kor már 56-os volt a kari és advanced stf-et toltam vele a repukhoz, felgyorsult a karakter fejlődés, régen tovább tartott, jövő hétvégén már full epic flottás konzolokkal és fegyverzettel leszek, a repu gearnek sajna idő kell, azt nem tudom meggyorsítani :)
Entropia-t valamikor januárban abba hagytam, nagyon jó kis játék, de valahogy megmérgezi az ami miatt elsőre megtetszett, így hogy minden valós pénz és vadászat közben nem jön a loot, mert belefutottam egy olyan hónapba amikor nagyon nem jött, valahogy elveszi a kedvet a játéktól, mégha a végén amikor összegeztem, az is jött ki hogy a 4 hónap alatt buktam összesen 100 dollárt, ami kb lófasz 4 hónap játékra, ha azt nézzük hogy sto-ban csak tegnap regisztráláskor költöttem 30-at zenre, mert elite starter pack, doff helyek, dilithium, és úgyis fogok még venni mert a régi vagyon nagy része oda, pár milliárd maradt még a flotta bankban, abból elköltöttem majdnem 1-et tegnap.
Szóval Entropia nagyon jó játék, végtelen lehetőséggel és gazdasággal, de egyrészt több idő kell hogy elérj benne valamit, és nem hátrány ha több tőkéd van mint az az 1050 dollár amit betettem, és végül 960 körül szálltam ki.
Maga a vadászat és a játék jóval veszteségesebb volt persze, de a kereskedés azért a nagyját visszahozta.
Majd talán egyszer ha nyugdíjba megyek, akkor visszatérek oda, mert nagyon tetszik, de jelenleg nem nekem való.
Utána Star Wars Battlefront 2-vel játszottam, január és most között, jópofa, de kezd fogyni a játékosállomány, a régi hétköznapi 5-10 fők, meg a hétvégi 10-15 fős paritk manapság már hétköznap 1-3 fő és hétvégén 5.
STO mindig örök kedvenc marad, de most csak pár karakterem lesz, a régi engi helyett most TAC főkarit indítottam, talán lesz még mellette max 1-1 fed romulán és cardi, de nem biztos, ami biztos hogy nem fogok megint 20+ karaktert csinálni. -
lammaer #28392 No, te is itt vagy? Hadúr vagy már a Calypso világában? :) -
Raulblanco7 #28391 Ha alapanyagot gyártasz akkor azt hiszem 3 vagy 5db volt a critnél amit kaptál, de a piac már erre volt árazva, az alapanyagok drágábbak voltak mint 1 darab végtermék, pont azért mert már úgy gyártottak az emberek hogy 5-ből 2-3 úgyis crit lesz és azon lesz a profit, vagy csak nem volt elég belőle exen értelmes áron és kénytelen voltál magad gyártani.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.05.07. 14:03:48 -
lammaer #28390 Amikor az upgrade cuccokat gyártod, akkor is mindig critelsz? Ott jó a crit, mert 1 helyett 2 lesz belőle.... ha jól emlékszem. Ezer évben 1x ha gyártottam.
Mondjuk visszakérdezve: ha semmibe nem kerül felhúzni az R&D-t level 20ig, akkor miért NE? :D
Előbb utóbb simán el tudom képzelni hogy behoznak majd valamit oda is, mert hát power creep van ugye...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.05.07. 12:49:47 -
Raulblanco7 #28389 be kell tenni 2 kék catalystot, 50k darabja talán, és rögtön jobb a helyzet.
pont tegnap vettem egy fél tucat ilyen konzolt ha már elérte a karim az 56-os szintet kb 8 óra játék után, furcsa milyen gyorsan lehet fejlődni, úgy emlékszem lassabb volt mikor kijött a delta.
nézegettem fegyvereket mit használjak, az integrity-linked phaser megtetszett, szép volt a képe a fegyvernek, szóval abból vettem 8-at, néztem nagyokat amikor úgy kezdett lőni mint egy cannon, de én beamet vettem, fura de nagyon tetszik, illik a kelvin-hez.
még csak szutyok mk12-es felszerelésben meg traitek egybeket nélkül, ma mérhetnénk egy dps-t rá. -
Chak #28388 Miért akarnék ilyet craftolni mikor ott a spire konzol? MK2 meg special MK12 fegyókat még megértem. Szoktam is. -
DrSoong #28387 Szerintem nem éri meg. Mk10-es flottás konzol omega tokennel és 2x qualityvel nagyobb eséllyel lesz epic, mint ez. -
Kotomicuki #28386 Lvl 20-on, ui összeállításban meg 78% lenne VR - 4-ből 3 VR lenne.
De, tényleg érdemesebb VR Mk II-t up-polni, ha van miből és/vagy mivel - Mk VIII-ig (X-ig, ha akció van) viszi a konzolt az első könyv: az 7(9) színváltási lehetőség és még hol van a XIV...! (...és Mk II konzolt legyártani 5 perc!!!) -
Plata #28385 Hát a konzol csak 5 óra lenne.
De ilyen lenne az esélye.
-
Plata #28384 Jah,azokat nem készítettem,mk12 cucc kb 20 óra mire elkészül,amit találtam azt oda adtam.
Az Ur aegis szettet is exen vettem neki,mert nem volt kedvem pöcsölni vele,mert az 3 nap.
Mivel csak 1 aegis doff van.
Mk12 konzolok szoktak esni kristályon,néha elteszem őket néha salvage-elem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.06. 12:48:38 -
Kotomicuki #28383 Azért írtam, mert láttam, hogy csak rare/kék színű dolgok készültek, pedig lvl 20-on már 78:22 a VR javára az arány a VR Doff-al és az alapanyag ua-ba kerül -> mégiscsak jobb arányban hasznosulna, ha lvl 20-on gyártanád, ha már dili'-t is kell belerakni az Mk XII-ért...
De igazad van: ez már szőrszálhasogatás! :) -
Plata #28382
A craftos karimnak ennyi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.06. 11:06:41 -
Plata #28381 Nekem a mai napig nincs.
Mert minek.
Tök fölösleges.
Mk2 cuccot gyártasz és uppolod omega vagy főnix vacakkal epicre. -
Kotomicuki #28380 ...és nekem még (anno) azt mondta Plata, hogy fölösleges lvl 20-ig húzni az R&D-ket...
De anélkül meg eléggé macerás tud lenni az Mk. (X)II VR-gyártás... (kék/ződ doff-al)
Kezdő karakterem full lvl 20: nincs is gondom a saját részre történő VR-előállítással (kivéve a speciális doff-ot igénylő dolgok)!
A kasztspecifikus dolgok igényelnének még karaktereket (x2 a skill-rendszer miatt), de ezek már nem bírnak nagy jelentőséggel az elérhető repu'-s és flottás dolgok mellett. -
Orbancapitan #28379 küldtem én is pár cuccot.