50279
  • Plata
    Bocsi,de ezt komolyan írtad vagy túl sok kokót szívtál ma reggel?
    Vagy esetleg véletlen kiömlött felétek a gáz és attól vagy kótyagos?
    Életemben nem használtam prémium fogyócikket,mindig eladom.
    Még is tudok sebezni,javaslom keress magadnak egy társat és menj el pár száz gyakorló csatára vele hogy megtanulj lőni.
    Egyébként azt mondták valami hírben hogy végleg vége az előfizetésnek,marad a lifetimer már csak.
  • Kotomicuki
    De hátha elkurvulnak, mint a wg tette azt a wot-tal... (pl. prémium fogyócikk nélkül esélytelen a két, egymást követő, sebző találat)
  • Plata
    Mi a szösz,Delta az nagyon megérte az árát mert jó cuccokat adott,bár azt is zenből vettem.
    Valszeg a lifetimerek megint új fajt fognak kapni az új kieggel,bár azt nem hiszem hogy még egy ferengi fajt betennének,de a Vorta érdekesen hangzik.De a cseten olyan duma is volt hogy ferengi-t kapnak.Bár valszeg csak találgatnak.
  • Plata
    Előfizetés már nem lesz,lifetimer van csak.
  • Kotomicuki
    Kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz ferengi a kiadó a Ketracel-White-tal: új, "fizetős" variáns lesz-e, vagy jó lesz a játékban finomítható is... (egy "előfizetős" rendszert adnak-e ki, vagy marad a f2p játékmenet).

Ha uú 500 Zen lesz a "prémium" karakter kioldása, mint eddig, akkor az "megéri" az árát (önmagában egy plusz XIV epic konzol a kritikusok esélyére, meg még a többi...)!
  • Raulblanco7
    Te nyilván nem, de én a Deltát is így vettem, és mint látod, ő is ebben gondolkodik.
  • Plata
    Zenes lekvár traitje.
  • Plata
    Új hír.
    Katt.
  • HengerR
    Én az előrendelésen gondolkodok. 6 karival és közel semmi dilivel nem mostanába jönne össze a zen rá.
  • Plata
    Az a lehetőség fel sem merült.
  • Plata
    Jah ne röhögtess.
    Nem vagyok olyan hülye hogy megvegyem dolcsiért,ha ingyen is megvehetem.
  • Raulblanco7
    Miért ne tudná megvenni? Ott van a hírben a link hozzá.
  • Plata
    Megsem tudod venni még.
    Zenért csak a megjelenés napjától elérhető.
    De bővebb info még nincs.
    Én mindenképp megveszem.
    Van jelenleg 72k zenem.
    Hülyeség lenne nem megvenni.
    A többi is megvan.Delta roma temporal.
    Mind tuti volt.
  • HengerR
    Valami adatot tudtok az új lekvár hajókról? Látatlanba nem akarom megvenni a pakkot.
  • Plata
    Lekvár kieg után lesz.
  • Plata
    Jah rájöttem.
    Hülye fórum csak a te hszedet hozta fel.
    Nem látszott a 28557 hsz.
    Kicsit lassú a fórum.
  • HengerR
    Hehe. Arra gondoltam a "rendszer" alatt, hogy csak az eddig használható szövetséges hajókkal repülhetnek. A korlátozás meg a kieggel lesz feloldva.
  • Plata
    Jah látom már Soong írt közben hsz-t amit nem hozott elő a fórum.
  • Plata
    Milyen rendszer?
    Rendszerváltás leghamrabb 4 év múlva lehetséges.
  • HengerR
    A főoldalon olvasott hír szerint ez a opció majd csak a kieggel fog érkezni. Addig marad a mostani rendszer.
  • DrSoong
    Most nagyon megy ez a duma, hogy ha mondjuk romulán vagy fedes oldalon akkor bele tudsz ülni a fedes hajókba. A lófaszt! Engem ugyan úgy csak abba enged amibe eddig, T4-ig. Már a t5 Nebulába vagy Excelsiorba, Defibe sem enged...
  • DrSoong
    Mindenkit bosszant ez a dolog. Szerintem sose fogják kijavítani.
  • Plata
    Na igen az ritka szar,mikor húztam karimnak traitet minden térváltás után először a traiteket kellet visszapakolni.
    Utána harc.
    Hajó váltásnál meg sokszor alap hogy trait újra rakás.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.14. 12:50:02
  • Kotomicuki
    Igazán kezdhetnének már vmit az állandóan el-el tünedező, kiválasztott trait-ekkel és a hajóról a zsákba vándorló fogyócikkekkel!

Az egyik "elfeledett" remánomnál, amikor a 3 event-es hajót, meg pilot-okat megkapta, megnéztem a beállításait: volt, amit pótolni kellett, mert üres volt a helye. Mire végeztem a "rakodással", addigra megint volt pár trait-je, ami nem volt meg...
    De gyakori, hogy bármelyik karakteremet átnézve, hiányzik vmi, vhonnan, amit pedig odaraktam régebben!
  • Plata
    Akkor tuti csak álmodoztak.
  • Chak
    Egy ilyen nagy dolgot előre kihirdetnének, és kirakják tribblere tesztelni hetekig szerintem. Expansion meg kevesebb mint egy hónap. Vagy legalábbis gamma recruit 6.-án indul elvileg.
  • Plata
    Akkor csak duma.
  • Chak
    A jelenlegi tribble build alapján semmi nyoma nincs ground revampnak vagy valami hasonlónak.
  • Chak
    Hát passz, majd meglátjuk.
  • Plata
    De pont azt mondták lekvárral jön a ground rewamp.
  • Chak
    Én is szeretek fantáziálni, csak nem mmokról XD
    Komolyan, nem hallottam semmit. Szerintem jelenleg elvannak foglalva gamma kieggel elégé. Ami utána jön, már más kérdés. Itt most nem a 2 hónapos bug javításokra gondoltam. XD

Max annyit h nem állnak le romulan hajók gyártásával, most h t6 fed/kdf verdákba is ülhetnek. Nem tudom ez mennyire hírértékű.
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.05.13. 15:19:13
  • Plata
    Tudsz valami új infót?
    Mielőtt el kellett jönnöm admiraltyztam.
    Cseten a ground combat felújításáról meg rewampról fantáziáltak.
    Ha nem kellett volna lelépnem rákérdeztem volna.
  • Chak
    Vettem vagy 12-t 20m alatt, mielőtt kijött a t6. Szal Plata úr nem téved. Jó ideig annyi volt.
  • Plata
    Fogalmam sincs mikor lett 20 misi.De sokáig annyi volt.
    Egy t5 tal silány hajóm is maradt régről.Az már 150 misit is ér ha jól láttam.Csak még lusta voltam elpasszolni.
  • Plata
    Csak az egykor boxos T5 hajókat lehet ingyen upgradelni.
    Mirrort nem.
    T5-U hajó is jó.Ha értesz hozzá.
    Fleet T5-U karfiolom erre jó példa.
    Többet sebzek vele mint T6 hajókkal.
  • Orbancapitan
    mondjuk ez lehet decemberben nem lógtam sokat az exchange-n
  • DrSoong
    Ezek ingyen frissíthetőek t5-u hajóra, szerintem még elég jól használhatóak. A ferengi (nem tudom a nevét) az eventes Nandi miatt kellett, mert abban van a konzol második darabja. A Voth Flight Deck Cruisert meg csak úgy megvettem ha már kiszedtem a phoenix boxból előtte a párját.
  • Plata
    Szerintem valamit rosszul néztél,vagy nem jókor nézted,de sokáig volt 20 misi a wells.
    Sőt trade cseten lehetett volna kapni 18 misiért is,de akkor már nekem megvolt az öt,többet nem akartam.
    Mikor először pletykáltak a t6 temporal hajókról már akkor megzuhant az ára.
    Aztán lent is maradt egészen addig míg ki nem vették,akkor kezdett el szépen menni felfelé.

Tegnap láttam cseten reklámozni contrabandot is,1750 darab contra 62 misiért.
    Mikor még farmoltam én is 12 misiért adtam el 250 darabját,amikor már le ment az ára 10 alá inkább elosztogattam.
  • Plata
    Hetekig volt 20 misi.
  • Orbancapitan
    Akkor jó időben néztétek
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.05.13. 13:05:06