50265
-
Plata #28763 Még annyi hogy Sw ToR-ban a sztori 50-es szintig van igazán klasszul megcsinálva,addig minden karakternek külön külön sztorija van ami sokféle módon végződhet,függ attól hogy milyen a karid neme,faja beállítottsága.
De az utána jövő kiegek már nem adnak mindenkinek külön sztorit.Annyi még hogy asszem revan kieggel behozták a homár vonalat,így én azt a részt csak csaj karival toltam.
A revan utáni kiegek meg már inkább egy játékos irányba mennek át.Nem rosszak,bár mivel kukkot sem értek belőle engem nem fogott meg.És uncsinak találtam,mert full single.Csak egy vagy két epizódot toltam le,elég is volt. -
Plata #28762 Bocsi offért,de itt egy kis ízelítő,steames képek szal bocs.
Itt látszik az accom státusza,na meg a karik száma.Ezen a szerveren.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mellesleg egy republic fajból származó birodalmi kari.
Kedvenc sith sorcim,aki nagyon jó.
A kis tesója aki már nem olyan jó.
Na meg van egy szintén miralian vagy miraluka(?) sith harcosom is.Ő is kicsi,mert a sith harcos sztori uncsi.
És gyorsítva húztam eddig is. -
Kotomicuki #28761 A valódi, nem korlátozott f2p haszna a kiadónak az, hogy a fizetőképes kereslet biztosabban talál- és nagyobb társaságot lát a környezetében, így csökkenek az események várakozási idejei - van különbség a fél és az egy perc között is, hát még, ha ennél is több lenne a "belterjesség" miatt... - , ami sokkal élvezhetőbb játékmenetet biztosít a "társas"-játékok esetében.
Azzal, hogy túlzottan kapzsivá/ferengivé válnak a kiadók és elkezdenek megszorításokat, korlátozásokat bevezetni, ezzel az előfizetés felé erőszakosan eltolni a még mindig f2p-nek mondott terméküket, azzal a saját játékukat teszik tönkre, mert csak a fizetőképes kereslet marad meg számukra, ami egyre nagyobb ütemben fog kopni/minőségileg lezülleni, ha nem talál partnereket a játékban és/vagy - unalmában - kezdi felfedezni/észrevenni azokat hibákat a játékban, amiket a nagy közösségi hangulat még el tudott fedni...
A SW ott bukik meg, hogy nem lett teljesen f2p, így sokakat "kizár" a legfelső szintek közösségi tartalmából - egy havi elődfizetésből meg lehet venni hasonló stílusú SW-játékot, akár többet is.
A wot meg a másik oldala a lófaxnak: ők teljesen f2p-ként kezdték, de most már komoly összegek rááldozása nélkül játszhatatlan az értelmesebb f2p rétegnek -> "friss" játékosként, ha nem fizetsz, akkor csak mozgó célpont lehetsz a "nagyok" számára - sajnos, ma már van, akit ez is "kielégít"...!
Elhiszem, hogy az ebből hirtelen meggazdagodni vágyó befektetőnek, részvényesnek nehéz ezt megértenie/elmagyarázni, de ha felélik és aprópénzre cserélik a régi, még "igazi" húzócímeket, akkor az egész PC-s/elektronikai játékipart teszik tönkre - tudom: a befektetőt ez érdekli legkevésbé, csak ilyen felfogással egyszer csak azt veszi észre, hogy elfogyott körülötte a világ...
Amire te akarsz utalni az az, hogy a munkájáért megfizetik az embert és abból vásárol a piacon..., sajnos, az az idő már elmúlt és ezért van válságban az emberiség és létformája/társadalmi berendezkedése!
Az a gond, hogy már a játékkiadók sem fizetik meg a dolgozóikat, ill. a termékükön spórolnak és pl. téged, mint fizetőképes keresletet "bíznak meg" a termékük tesztelésével, ezzel kimutatva, hogy valójában mennyire is tartanak téged... -
Plata #28760 Bár asszem azt töröltem,me ronda vót. -
Plata #28759 A hat kari slot helyett nekem 26 van,ha jól emlékszem.
Azt is CC-ből toltam fel.
Mielőtt elkezdesz vele játszani találd ki milyen faj-t és osztályt akarsz.
Előfizetősként sem kezdhetsz bármit,csak akkor csinálhatsz bármilyen karaktert,ha pénzből,vagyis CC-ből unlockolod a fajt,vagy Legacy Unlock.
Legacy unlockhoz kell hogy abból a fajból 1 karit felhúzz 50-es szintre és megcsináld a sztoriját,no meg talán 40-es legacy szint is kell,de ezt nem tudom pontosan,nekem CC-ből van unlockolva mind.
Így lehet nekem Sith jedi-m.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.30. 14:13:58 -
Plata #28758 Nekem sem F2p accom van.
Előfizetős voltam,innen tudom milyen jó is az.
Nekem dobozosan is van meg a játék.Nagyon régről.
Ezenkívül miután megszűnt a régi gamecard rendszer prefered lettem,de minden unlockolva CC-ből,olyanom is lehet ami elöfizetősnek sem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.30. 14:04:59 -
Raulblanco7 #28757 Ezzel nekem pont nem lesz gondom, Én sem dolgozom ingyen, a játék készítőitől sem várom el, ha játszani akarok vele, akkor fizetem amit kell :) -
Plata #28756 Na ma én is meghaltam kristályon. 
Napi endevor 25k ap sebzés.
Jó akkor elmegyek kristályra ap-s karival,jah csak azt elfelejtettem hogy a karinak vettem egy T6 temporal destroyert.
Megvettem neki és bele ültettem és kész,se skillek berakva se boffok rendesen megcsinálva,se traitek és még a skillbar is káosz.
Bementem kristályra akkor jutott eszembe,hogy csak beraktam a hajóba a karit és kész.
-
Plata #28755 Franc tudja. -
Orbancapitan #28754 pasz lehet alien plusz playabled keverék? -
Plata #28753 Basszus,most láttam DS9-en egy Gorn karit akinek ferasan farka volt és emellé bajori pap ruhája volt. 
Hogy a bánatos istenbe csinálják ezeket?
Mellesleg nem is úgy futott mint egy gorn,mert azok lomhák.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.30. 13:18:33 -
Chak #28752 Ez sajna így van. -
Plata #28751 Sw ToR nagy hibája hogy pofátlanul pénzéhes cég csinálta.
F2P és előfizető közt olyan brutális a különbség hogy el sem hiszed.
Előfizetősként igazán eszméletlen jót lehet játszani.
Már preferedként is szar. -
Chak #28750 Anno SWtor én is kipróbáltam, elég pofás játék, igaz ingyenélőként se posta se max lvl nem volt elérhető. Ettől függetlenül elrepülni bolygókra és ott nagy mapon küldiket csinálni, nem is keveset, pont ezt hiányolom STOból. Ott az a sok bolygó, és semmi haszna. Végül 2-3 karit kipróbálva nem mélyültem jobban bele. Pénzt nem akartam beleölni.
STO pre-pecs majdnem 10 giga
-
Plata #28749 Vannak olyan traitek amik erősítik a robbanást.
Bár hogy minek azt ne kérdezd,ki az az őrült aki a saját hajója felrobbantásával akarja sebezni az ellenséget.
Zenes D'deridex singularitás ágyúja eredetileg nem működött jól és mindenkit sebzett,ESD-en meg DS9-en heccből belőttem a játékosok közé.
Elkapta őket és összerántotta őket majd beléjük robbant.Sajna javították. -
Plata #28748 Rossz sztorit kezdtél fogadok.
Sith inqisitor valami fenomenális.
Főleg ha jó stih vagy,nem tudok angolul csak amit felszedtem,de baszott jó.
Nagyon sok dolog befolyásolja a sztorit.
Sith inquisitornál más a duma ha rabszolga faj vagy,mint például az ember,más ha sith pureblood,más ha csaj karid van,más ha jó vagy,én kivittem ember csaj karival,full light side és marha jó volt.Mint embert persze csak rabszolgának néznek a sith-ek,sith pureblood karival már másképp dumálnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.30. 10:04:40 -
lammaer #28747 Hát, az swtor nekem csalódás lett... egy marhanagy futkosásszimulátor az egész, óriási üres területeken kell oda vissza rohangálni. Elvben a sztori kompenzálja a dolgiot, bár nekem nem jött át.
De persze különbözőek vagyunk, meg nyilván a puding próbája... -
Raulblanco7 #28746 Nem nagyon követem napi szinten a dolgokat, 1-2 hetente prohardveren beleolvasok a fórumába, hogy van-e valami újdonság, illetve ha van valami livestreames előadás, akkor azokat megnézem, de azok többnyire év végén szoktak lenni, gamescon, citizencon, év végi adás, mind valamikor nyár végén ősszel karácsonykor.
Szerintem fognak belőle eladni bőven, de érthető okokból engem nem izgat :)
Így is költöttem bőven eleget már arra a játékra, nem bántam meg azóta sem, de amíg nem kezdek vele játszani napi szinten, addig háttérbe van rakva.
Most elvagyok a Battlefront2-vel, aztán majd lassan kipróbálom az swtor-t. -
Kotomicuki #28745 Kristály végeztével maradtam még lövöldözni, mert hamar vége lett - nem miattam... ;) - , de a többiek elhúztak, így mire kikeveredtem a map-ról, addigra kilőttek, de a romulán madár csak megérkezés után, a Drozana közelében parkolók között robbant föl, ahol pár k sebzést - főleg a pajzsokba - vitt be az ott parkolókba..., gondolom, örültek nekem.
-
Plata #28744 Raul nem tudom láttad-e,lehet még nem,de ki jött a Star citizen gyűjtői kiadása,csak 27 ezer dolcsi. 
Katt -
Daeus89 #28743 szerintem ott nem volt értelmes konzol meg a torpedók is blah meg az a kék dual egy lomha dögre minek ? az nem tetryion ?:D delete ? -
Plata #28742 Meg antiproton és dsruptor konzol phaser fegyverekhez.Na meg asszem az a lila az tetryonra ad,bár nem biztos,nekem is van de nem tettem be.
Azt nem tudom mi a rákot kezdjek sci lekvár teszt karival,jem bogár nem jó neki,intrepid t5 meg furi egy lekvárnak. -
Daeus89 #28741 tudom úgy ahogy van az egész gáz ... de vicces :D -
Plata #28740 Vettem ground és űr szettet meg mindent.
Up tokent is fegyvereket is..
Meg minden vackot amit lehet.
De kipróbálni nem sikerült.
Le kellett lépnem. -
Orbancapitan #28739 és a ground fül -
Plata #28738 Kösz. -
Orbancapitan #28737 és az a kérdés hogy miért csak ezek vagy a zenstore miatt van meg van már ezek nekünk és érzékeli hogy ingyenes mint az nx-nél v tényleg ezek lesznek ha igen akkor bekaphatják :D -
Orbancapitan #28736 dozana teszt konzol -
Plata #28735 Le toltam egy küldit lekvárral és két szintet ugrott,gondolom xp event miatt.
Elmentem megnézni vajon milyen hajót kapok az elite tokenért,hát cumi,
T5 defi,intrepid vagy galaxy.
-
Plata #28734 Csodálkozol?
Nézd meg csak a tac konzoljait. -
Daeus89 #28733 kb hasonlókat szoktak ide belinkelni :D
Csóri gyereket első hozzászólással leoltották :D de vicces -
DrSoong #28732 Igen, de a "doboz" kinézet a meglévő elemekre nekem nem tetszik. A rajzolt az jól néz ki.
Van 2x xp gamma token Drozanán, meg van gamma repu doboz és kb 5 perc alatt fel lehet húzni t5-re a reput.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.05.27. 11:52:51 -
Plata #28731 Hogy vettetek ki repus páncélt?
Van valami vendor aki ad?
Mivel storeban nem lehet ki venni semmit így nem nagyon játszottam vele.
Nincs kedvem vele küldizgetni a szintekért. -
Orbancapitan #28730 jah furcsáltam is -
Daeus89 #28729 ugye azt is észre vetted hogy a páncél csak kb 80% os az alap ruci/naci hiányzik meg a kezes is ... -
Plata #28728 Kardi epizódban van olyan küldi ahol lekvár keltető telepen kell harcolni. -
Orbancapitan #28727 igen mesterségesen növesztik öket -
DrSoong #28726 A sorozatban szerintem benne van, hogy a jem'hadar mesterségesen tenyésztett faj és csak hímek vannak.
Igazad volt a gamma repu páncél rém ronda, csak képen nézett ki jól rajzolva. Szabónál felraktam és jajj....
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.05.27. 09:20:40 -
Plata #28725 Cseten azon megy a hiszti miért nem lesz lekvár női kari.
De szerintem a filmben sem voltak jem 'hadar nők. -
Plata #28724 Nem hiszem,klingon karim szerintem nem lesz,nehéz klingon karinak felszerelést szerezni.
Új konzolok,trait bővítők és hangárok kellenek,ezt valahonnan be is kéne szerezni.