50275
-
Kotomicuki #28853 Mire gondolsz? Dili'-re beváltó biztonsági tisztre?
Az Odóék mögött lett eldugva, 1-1 szűk járaton át lehet megközelíteni őket: ők vannak a fogdacelláknál - ez is jobban volt megoldva a régi DS9-non... (de hát, "angolszászok", mit is várhatna tőlük a normális ember...) -
gerisz23 #28852 Új ds9-en van contraband npc?
Amúgy régi jobban tetszett... -
Plata #28851 Nekem nem enged lekvár karinak használni sponsorship tokent repuknál.
Másik hogy tök tetvek,csak akkor veheted ki temporal és delta jutalmat ha már 20 órát játszott a karid és 65-ös szintű. -
Plata #28850 Csezd meg ha tényleg a Karfiol nagy tesója jön mint promós hajó akkor pénzt kell csinálnom. 
-
Kotomicuki #28849 Nagyon örültem volna neki, ha az újban már kevesebbet kell futkosni és egybe rakják a játékosnak kellő dolgokat - jó, a templom és Quark maradhatott volna a helyén (ide jóval kevesebbszer jártam, mint bank-mail-ex'-hajó-zni)...
Ugyan látni némi előrelépést, de uannyi hátrát is, ezért nem érzem, hogy javult volna a helyzet!
-
Plata #28848 Öcsém,a Vanguard carrieer vanguard konzol szettel mocskosul brutális,ezt így tuti nerfelni fogják.
Azt a büdös micsoda sebzést nyom bazd. -
Daeus89 #28847 full t6 fed oldalon -
Plata #28846 Ez a veszély nálam nem áll fent.
Még melózom.
Max az a veszély hogy rajta kap a főnököm mobilozáson,rossz a kedve. -
gerisz23 #28845 Én megvettem,csak épp az új karinál töltőképernyő alatt kivág a játék... -
Plata #28844 Fed karival kilehet venni?
Vagy csak lekvárral?
Roma packot nekem csak eomával lehetett megvenni. -
Plata #28843 Hatszor is.
Ha egyszer haza ér. -
lammaer #28842 Na, akkor nem 4x hanem 5x is meg tudja venni a sok zenjéből :P -
Daeus89 #28841 Hát nem 16k a pakk ahogy platac haluzta csak 13 :D -
Orbancapitan #28840 a romulán kiegnél mi volt nem volt szerver és sorban állás mikor már volt. -
Daeus89 #28839 ugye tudod hogy ez nem wow és itt nem lesz szerver off :D csak lag
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2018.06.05. 15:33:56 -
Orbancapitan #28838 Akinek kell segítség hogy az új ds9-on mi hol lesz
-
Orbancapitan #28837 tudjátok hogy kötelező :DDDD -
lammaer #28836 Megint lehet végigjátszani az összes sztorit elölről? :) -
Chak #28835 Nem lesz. XD -
Plata #28834 Igaz.
-
Orbancapitan #28833 ha lesz szerver ma -
Plata #28832 Hát majd meglátjuk.
Én egy kicsit később,megszívtam úgy néz ki ma sokáig melózom.
Remélem 9 felé már csak fel tudok menni. -
Orbancapitan #28831 a romulán helyett lehet cross frakció lesz annak több értelme lenne -
Plata #28830 Egyébként lehet hogy megint lesz háromféle recruit.
Tegnap leaglább is ezt beszélték cseten,hogy lesz külön KDF FED és Romulán jutalom is.
Báár lekvár romulán nem tudom hogy jött ki. -
Plata #28829 Sosem értettem mi a jó istennek kel rá cd. -
Kotomicuki #28828 Lehet, hogy a játékosbázis megtartása a cél és ahhoz nagyon jól jön ez a "könnyítés"! 
Az első újrajátszás most is azonnali, csak a 3.-ra kell várni fél órát - eddig nekem így adta elő a játék ezt. -
Orbancapitan #28827 Igen vagy elírták vagy csekély exp fog jönni belőlük -
Plata #28826 Vicces, a küldetések ismétlésénél nem lesz félóra cd csak 10 másodperc. -
Orbancapitan #28825 holnapi Patch note -
Orbancapitan #28824 csak ki raktam hogy hivatalos, persze ennyiért nem is kezdenék jemit :D -
Plata #28823 Kell ott majd több dolog is.
Ez még csak ízelítő. -
Orbancapitan #28822 gamma recruit -
Plata #28821 Én asszem felkészültem a lekvár kiegre.
103 common,53 rare,23 vr főnix token az acc bankban.Még valamelyik roma karinál van pár.Akivel a napi ingyenest kiveszem.
Vettem még 248-250 áron 11.250 zent is,így már 83250 betárazva. -
Orbancapitan #28820 Nektek is vacakol a szerver? -
Plata #28819 Egyébként craftolt dis dhc és turret meg craftolt omni azonnal epic lett.
Spéci dhc és omni szivatott. -
Plata #28818 Aha.
Éles szerveren szidtam volna valaki mamáját.De teszten ingyen van teszt token.
Asszem fed jem karit csinálok,de klingonoknak unlockolom a carriert.
Van két boxos lekvár carrieres karim. -
Kotomicuki #28817 Lehet, hogy ez lesz a jövő: fél milla dili'/epic-ké válás?!
-
Plata #28816 Kipróbáltam tribblin full epicbe öltöztetett disruptor hangáros disruptor fegyós karit,nagyon klassz.
Ha egyszer ki jön T6 karfiol tuti rá tolom el az összes Ultimate up tokent.
Vicc hogy tribblin a terran dhc csak 100%-nál ugrott epicre.
Rendes szerón vagy félmilla dili lett volna.
De omni beam is csak 75%-nál ugrott. -
Plata #28815 Ez az hogy nem áll hegyekben nálad a dili és akkor képes vagy upgradelni az egyik leghasználhatatlanabb szettet.
Ha remán karid van akkor annak szerintem konzolok nélkül van vagy 20% critje csak azért mert roma.
Romulánnak nem nehéz full crites boffokat betenni,mert alapból olyanokat kap a boff küldikben.
Szerintem másold át tribblire a karid,utána próbáld ki neki normális szettel meg fegyverrel mit tud.
Ingyen kapsz akárhány millió dilit meg repus tokent,és egyből maxra húzhatod a reput. -
Orbancapitan #28814 lehet hogy lesz