50273
  • Orbancapitan
    ezért mondtam majd mikor odáig tudsz jutni hogy megnézd :)
  • Plata
    Hát csak holnap próbálom ki,ikony szett disruptor beamek és disruptor hangárok.
    Ciki de ikony pajzs kb meg sem látszik rajta.
    Szinte semmit nem alakít a külsején.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.10. 22:25:12
  • Orbancapitan
    majd mondd el milyen tac karival :)
  • Plata
    Végre sikerült elérni t6 masteryt carrierrel,ki is vettem klingon karival.
    És belemegy a disruptor hangár.
  • Plata

• Plata
    Srácok,a sci képesség tényleg bugooos.
    CLR—Infected Space[3:56]— Dmg(DPS) —Vamak'Ekla 12 189 910(51 652) Gumi Gumi 10 503 972(44 889) Amat 7 037 728(29 948) Tolat'Klar 5 510 668(23 550) Rereg'G 4 185 090(18 039)
    A vicc hogy Gumi Gumi is lekvár sci.Mellettem volt ilyen 690 ezreket hílelt belém.
  • Plata
    Vicces kristályon voltam.
    Ds9 lock box konzoloktól meg lekvár konzoloktól meg zakkant kristály és pattogott.
    CLR—Crystalline[1:21]— Dmg(DPS) —Barl 3 902 784(52 740) Vamak'Ekla 2 419 886(31 841) Hugh 1 615 628(19 946) Kudak'Etan 1 514 921(20 199) Jarrett 1 482 870(19 011) Ixak'Atar 1 436 657(22 804) Erfizul 941 467(15 185) Luret'icla 740 162(9 869) Vorak 275 490(6 261) Damitia 89 154(6 368)

Mellesleg második lettem dps-ben,bár ez azért is volt mert mikor kristály elugrott csak néztem egy jót meg röhögtem.
    Jutalmat nem kaptam.
  • Orbancapitan
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez nagyon nagy Chak de most hogy bele gondolok tényleg lehet hogy így van :DD
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.06.10. 18:42:54
  • Chak
    A kristálylény olyan mint egy király. A játékos pedig a bohóc és mindenféle szedett-vedett vándor előadó azzal a feladattal h minél változatosabb módokon elszórakoztassák őfelségét. Ezért a jutalmazása is hasonlóan meglepő, és mulatságos.

:D

• Orbancapitan
    tehát úgy értettem hogy vmi nincs itt rendben még mindig
  • Plata
    Én be szoktam kapcsolni combat logot.
    Úgy hogy kb többet sebeztem mint mindenki más úgy sem kaptam semmit.
  • Orbancapitan
    régen tényleg úgy volt ahogy mondod. már más lett vmi de az arbiterel v temporal bc-vel se voltam még maximális sebzéssel se voltam a harmadik pedig 99%-ban azonos volt a build mint most a kelvin intel drenyáé
  • Plata
    Régen Harry-vel mindig azon versenyeztünk ki tud első lenni kristályon afkolva.
  • Plata
    Te Ákos ne haragudj meg,de kristályon nem kell sokat sebezni hogy első legyél.
    Én nem tudom mi a retkes lófingra adja az elsőt,de régen mi azon versenyeztünk ki lesz többször afkolva első.
    Sokszor fingom sincs mire adja az első helyet,annó support híler hajóval is első lettem.
  • Orbancapitan
    srácok alap jem'hadar bogárral kristályon első hely.
  • Daeus89
    neked így elsőre kéne egy karfiol kar'fi battle carrier t5-u fleetes vagy sima (500k dili) + megálapodni egy fegyverhez és ott a lehető legtöbbet kihozni szetekkel pl disre aszem van fél tucat meg a quantum vagy bajor szetet szokták most csapatni vagy kissmillió videó mit kell mit lehet de amúgy ha kell megdoblak egy bestionel ott lehet 100k kat tolni nem egy jó hajó de jobb mint ez ! vagy a bumeráng vagy palacsintával amúgy még a gömbös hajó is imbah esetleg egy escornak aszem tán a tholián arany pók gömb :D nem drága hajók de ezek mint konzolosok jobb kiosztással ui: csinálj jem hajót alap kiosztásal 20-25k aszem :) ééés a klingoin oldalt hanyagolni köll szép jó meg van battleth de hát nah olyan mint ragnán az aliansz állitólag létezik :D

Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2018.06.10. 17:54:49
  • Plata
    Igen isa az infected.
    Bocsi,de az hogy ISA az nekem olyan alap hogy nem is gondoltam hogy valaki nem ismeri,ISA a leg alapabb stf,vagy egymillát letoltam belőle.
  • Trucker39
    Jók ezek a rövidítések. Mire kitalálom, meg megtalálom, vajon mire is gondoltál... hát no.

Remélem, ez a pálya lenne az említett. Most voltam rajta először. Jó lett volna tudni, mi merre.

• Orbancapitan
    sajnos nem
  • Plata
    Jut eszembe polaron.
    Sose érdekelt az a fos fegyó,de a polaron hangárok miatt azt kell hogy használjak,tud valaki valami szép polaront?
  • Plata
    Hát a gear nem izgat,xp kéne,felhúznék még pár karit eventtel,ha lehet majd ezt is tolni kicsivel.
    Mage karim kb csak marhulással 940+ gearben van.
    Nem raideltem,az uncsi.
    A 7.3.5 óta megbuzerált fejlődés miatt kiskarit húzni tetű szar.
    Kapják be a skálázódó polaron retkes f betűs némi szervét.
  • Chak
    A story mission nem egyenlő a queue-vel. Az előbbi a questek, a másik pedig az insta. Van némi eltérés a kettő között.
  • Trucker39
    Köszönöm!

Közben rájöttem, hogyan lehet játék közben is mérni. Ebben már a nagyfiúk messze lehagytak. Igaz, fürge, apró hajókkal voltak. Mire a hordozót odanavigáltam a célhoz, már nem sok mindent lehetett lőni.

• Plata
    Red alerten ne nagyon mérj dps-t,túl szétszórt a csapat és az ellenség is.ISA-ra menj mérni.
    Dps mérő ha jól tudom 10 kilométernél távolabbi csapattársat nem méri,bár ez nem tudom milyen dps mérő.
  • Orbancapitan
    szép kezdés így tovább
  • Trucker39
    Gondoltam ügyeskedek, meg okoskodok és jól megmérem, egyáltalán csinálok-e valamit, vagy csak hangosan pufogtatok egy-egy Red alert-s csatában. Nagy nehezen sikerült beüzemelni a DPS mérést. Több próbálkozás után majd jól megmérem, mennyi az annyi. Tholian bevetés, kb annyiszor haltam, mint az elmúlt egy hétben összesen. Ilyen sem volt még. Viszont sikerült megmérni, hogy ott voltam. Ez is haladás. Ja igen, csak én haltam valami miatt, így tessenek nézni az eredményt. A mért karakter néhány napos. a nagy frissités után kezdtem el és tegnap mentem vele először red alertes csatákat. Legalább nem én voltam az utolsó. :)

• Daeus89
    persze, elvileg a nyál elf zóna meg ud brill terület lesz napi küldizve bár még nem nagyon van konkrét infó 2 mount tuti meg a felvezető scenário de pontos infó nincs :( amúgy bc óta megy ez az itemes felkészítés itt is lesz és úgy sacc per kb normal hc szintre lehet felnyomni a karit ha minden igaz és juli közepe fele jön
  • Plata
    Nekem már a 25-ös kész,pedig csak a lekvár küldiket toltam le és a skirmish-t.
    Meg sok stf-et.
  • Plata
    STF-et.
  • DrSoong
    Mert a jutalomért teljesíteni kell 25 és 100 küldetést... Lekvárból nem lesz 100!!!!!!!
  • Plata
    Szerinted most lesz olyan xp-s event mint legion előtt?
    Azt tudom hogy event lesz majd,ami felvezeti új kieget,csak kérdés hogy milyen,olyan unalmas mint cata előtt volt,vagy olyan elmebeteg mint Lk előtt.
    Legion előtti event nagyon jó volt,felcuccolta a karikat és még fel is húztam vele jó pár karit,1 invázió több szintet is adott.
  • Plata
    Bocs,de minek akarod tolni a klingon küldiket?
    Nem kell le tolni a sztorit,csak a lekvár sztori kell.
  • DrSoong
    Gamma karakterrel a klingon fejezet nagyrésze bugos... Vagy közben valahol nem lehet tovább menni vagy el sem lehet kezdni... Így nem lesz meg a 100.
  • Daeus89
    én deluxba vettem meg és a troll érdekelt :D de hát ugyan az ez van ... a kieg maga érdekel és a pre pecs is de hát soká lesz még az
  • Plata
    Én is megvettem BfA-t elővételben,de lehet nem nagyon izgat,egy dolog érdekelt benne,a Dark Iron törp,erre kiderült hogy az nem is jár hozzá,végig kell szenvedned a hülye kieget,idióta repukat farmolni meg retardál öcsiket szerezni.
  • Daeus89
    nyugi értem amit írtál :D nem fölösleges + azt kifelejtetted hogy a teszterek is gyökerek pl wow kiegbe nem a hibákat javították hanem a power lvlinget gyakorolták ... az hogy kieg kijövetelekor előfordul olyan bug hogy blasted landsen a sarival beszélsz és konkrétan a kieg 2/3ánál beragadsz mer a buff nem enged tovább öhm :D és ez nekem kellet jelenteni live szerveren ... gz amúgy ha jólk tudom a cryptic nem egy nagy csapat +ezt a kieget 1 év volt összerakni ...
  • lammaer
    Látom volt értelme írnom.. hagyjuk :D
  • Daeus89
    Ergó balfasz a Cryptic :D amúgy kifejezetten bug mentes a kieg bár nem is akkora mint a régiek
  • lammaer
    El tudom képzelni hogy szimplán nincs kapacitás erre... a rendszert megcsinálták, mert milyen jó is lenne ha a felhasználók által felhozott bugokat nem kell nekik is megtalálni, csak valószinüleg erre már nem jut ember...
  • lammaer
    Félreértetted... nem a tesztelők számát irtam 10Kra, hanem a tesztesetek számát.. a különféle teszt scenariókat amiket le kellene futtatni egy release előtt...

De nem is a konkrét szám a lényeg, hiszen ez egy nagyon hasraütésszerű a becslés.. hanem az hogy egy új release RENGETEG tesztelési munát igényel, mert nem csak azt kell megnézni ami új (és már az is rengeteg meló), hanem azt is hogy az új dolgok hogyan hatnak a régiekre.

Az OPság meg nem bug, hanem design kérdés... minden MMOban benne van az, hogy az új dolgok mndig erősebbek mint a régiek, igy próbálják meg rábírni a játékosokat azok megvételére. Ha kiderülne hogy az új hajók azonosak vagygyengébbek a meglévőné, sokkal kevesebb lenne az eladás...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.06.09. 12:33:57