Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na mi a rák,a trade cset át ment buzibárba?
Homárok pofáznak rajta hogy ők homárok.<#wilting>

Rég vettem kulcsot.
Mindjárt megyek admiraktyzni és meglesem.
Bár nem izgat nagyon.
Ha jönne ki új hajó pack jólenne.Főleg klingon.
Tegnap végre 100-ra húztam a druidám eszement xp farmolással,azt hittem a hunter sztori eszement jó.
Sajna a druida durván veri.
Így most inkább izgat Emerald Dream mint STO.
Szerintem ez a Legion kieg durván genyó.
Az olyan lökött régi warcraft rajongóknak odabasz élményben.És még csak a negyedét sem láttam.Tizenkét class van.Százas szinteb indul a buli.Ami kurva sok.

5,3- 5,4 misi egy kulcs.Tegnap nyitottam 2 t5 meg egy epic hajó pakkot.
Már szerintem nem tudja befejezni,8 nap van hátra.
Lobiért megvenni ezt a vacak hajót eszement nagy marhaság lenne,februárban is lesz eventes hajó,R&D-t fölösleges kihúzni 15-re minden ágon,max azt ami kell neki,ha bímezik a bímet ha exotic sebzésre megy a sci ágat,satubbi.Most ha jól tudom egy kulcs 5 misi,vagyis 5 misiért jön kb 5 lobi.Elég sok misi kellene a hajóhoz.
Inkább próbáld csinálni az ARC launcher napi küldijeit,abból is jön zen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.04. 06:56:51

Az event-es hajóra rá kéne gyúrni, mert T5-ös géppel nem nagyon fog majd ízleni a játék a 60. szinten - kulcsot venni, dobozt nyitni és az abból hulló kristályokat prize vouncher-re váltani (kb. 1 lobbi kristály=3 prize vouncher); 12.-éig még van idő!
Engem is az even-es hajó lendített túl a holtponton - és "nem hagyta" befejezni a játékot, anno!
Ebben a játékban vannak időszakok, ezek az event-ek, amikor nagyon, de nagyon megéri a kezdőknek a gép elé ülni STO-zni, minden nap, mert olyasmik hullanak, amik nagyon megkönnyíthetik azt a hosszú és rögös utat, amíg a kezdő karakterei kikupálódnak - minden repu' full-on, min. 3(, elsődleges) spec' kész, R&D mind legalább 15. szintű...

Temporal-t és Intel-t a hajós részekért, Commando-t (másodlagosként) a ground bevetésekért érné meg előre venni a specializációknál.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Őszintén szólva mindet.

Nagyjából egy hónapja kezdtem a játékot. 52-es szintű vagyok, van egy assault cruiserem(T5). Milyen reputation-t érdemes csinálni?
Amit ki tudsz venni azt viheted nyugodtan, amit nem vihetsz azt meg úgysem tudod kivenni, hiába próbálkozol, szóval nincs gond, szabad a vásár.
De prize vounchert neked kell farmolnod, 40-et kapsz per 20 óra a versenyért, az nem átadható.
Max ha van lobi kristályod (lockboxokból vagy promó packból eshet csak jelenleg) akkor azért is vehetsz még, de az eléggé pazarlás egy ingyen cuccért.
Nézd meg flotta bankba,elméletileg lennie kéne,tettem be vagy 16 ezer darabot.
Jah amire te gondolsz az nincs,azt magadnak kell szedni,az a cucc bound.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.03. 16:01:15

Értem. Valakinél van felesleges Winter Prize vouncher?
Ha jól tudom pénzen kívül minden kivehető.Feltéve ha neked kell és nem eladni.
Tavaly sok craftolt vackot betettem.
Delta bugnak köszönhetően sok száz vackot craftoltam de eladni nem nagyon volt kedvem.

Igen.
Nem tudom most mi van a bankban.
Utoljára akkor jártam benne amikor feltöltöttem winter tokennel.

HGF
Melyik flottáról van szó?
Te most azt mondod ha szükségem van valamire akkor azt kivehetem?
Mire gondolsz?
Szerintem a bank tartalma mindenkinek elérhető.
Ha sajátrészre kell valami.

Gondolom amik a fleet bankban vannak dolgok az mind kell valakinek nem?
De az már rég volt hónapokkal ezelőtt,most pár napja meg csak úgy dől a Tour.

Akkor meg mit csodálkozol? :)

Az agent kari rewardja 20%-al növeli meg.És tavaly az egyik pöcs noteszban volt hogy növelik az admiraltyt.

Nekem is feltűnt, hogy elég gyakori mistanság az admirality... nem baj az :)

Bár mintha te írtad volna régebben hogy ennek köze lehet az agent kari vmelyik rewardjához, nem?

Egyébként mintha lett volna valami rejtett admiralty buff.Ma is lett kész vagy 6 Tour 10/10 holnap megint vagy 7,szinte mindig kapok tour-t.
Asszem 34 kariból 1 nem kapott tour küldit.

Eternal eleve durva,222k-s eternal videó nem nagy szám,dps ligában ha jól tudom 400 felett mennek vele.
Srác buildjában már az hiba hogy csak 1 31-edik századi konzol van bent.
Ratyi constriction anchor simán kidobható.Ezzel a hajóval nincs idő arra hogy megálljon oszt bambuljon amíg a konzol működni nem kezd.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.03. 11:06:12

Hát, mostanság minden hajó jó, ahol sok tac és sci bridge slot hely van (lehetőleg minél magasabb "rangban")...
Ha van Temporal (most, mintha ez adná a legtöbb bónuszlehetőséget) és/vagy univerzális szék, az sem hátrány...
A fenti, két kitételnek meg nagyon jól megfelel a T6 Fleet Nebula sci hajó is!

Lényegében abból áll a harc/dps, hogy a tac részleggel minél inkább húzod föl a sebzésedet, míg a sci részleggel minél inkább szeded le a célpont(ok) ellenállását, még ha vannak is átfedések a kettő között - közben meg az Invicible életben tart.

222k-s "példbeszéd" a tac kari sci hajóbanra.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Érdekes dolgot hallottam,állítólag tac karival t6 Fleet nebula jó torpedós exotic buildal dps-re.

Karfiol a cuki nem a paladin.

Próbáljátok ki a tempora drenyát.
A 31-edik századit.

igen a paladin cuki és erős ezért szeretem :D
Inkább cuki.
Ha már temporal hajó akkor a 31 századi hajók,azok tényleg erősek.

Lehet erős hajó de mellé csúnya is.. Akkor már jó kis temporal hajók (paladin). :D
Bakker,elbasztam kristályt és mégis jó lett.Lag miatt túlmentem a kristályon és vagy kétszer rá kellett fordulnom hogy rá tudjak lőni.
CLR—Crystalline<1:01>— Dmg(DPS) —T'Por 5 152 786(101 035) Overlooker 2 393 800(39 243) Efrain 1 940 464(31 811) John J. Ha 1 522 881(26 257) Plexman 1 317 191(22 710) Charlie 1 177 127(19 297) Maria Cron 641 306(10 870) K'Vagh 448 557(11 501) Dina'lama 408 914(7 572) Morrigan 369 610(6 373)
Még is első lettem,úgy látszik a többiek is lagoltak.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.02. 17:30:37

Jah a skillezése meg olyan amilyen.Szóval tipikus kisérleti szar.

Ha randomra megyek karfiollal általában első vagyok vele sebzésben.
40k dps-t lazán hozza.
És nem mondanám hogy hú de felvan szerelve.Elől 3 dhc 1 torp hátul 2 omni 1 turret.Mk12 szemét esetleg repus.
Sci kari mk12 kék disruptor konzollal.
Flottás sci konzolok és 4 uni konzol.
Van amelyik tök fölösleges de megszoktam már.
Vagy 4 éve így használom.

Nemtom, de sztem az egész petrendszer elég elnagyolt/elcseszett ebben a játékban... nehezen tudom elképzelni fő fegyverzetnek, pedig élvezetes lehetne egy jó kis repcsi swarm...

Mert balfaszok,de a hajó erős.

Álmaimba se jöjjön elő az a hajó. Sok maki jött vele stf-re de mintha ott se lettek volna..
Már több mint 2 éve hogy kijött köcsög DR de klingonoknak még nem adtak ki Carrier-t.
Nem tudom mi a rossebért nem tudnak kiadni egy vacak T6 Karfiolt,fogják T5-öt tesznek rá +1-2 konzol helyet oszt átnevezik T6-nak.
Bezzeg fedre tavaly kiadták azt a ratyi jupitert.

Tegnap felszaladtam esd tetejére is,de az tartott vagy 15 percig.
Rossz irányból közelítettem meg,este 11-re megtaláltam a módját.Csak azt nemtudom hogy pont abba az instába hogy lehetne bejutni.Ki-be logolásnál ha teambe vagy akkor szétszed,hiába voltál abba az instába.
Azért porchsong arcát megnéztem volna ha valaki odacammog az ecért.
Értettem én, de akkor is FED... rossz társaság megront jó szokásokat. Elpuhult nyámnyila klingon lett ez is, mint Worf... :)

//www.youtube.com/embed/5LnwLn9vnKo

Még mindig a falon átbugolás, ahogy eddig, csak a nagy mindenki esd kint móka után valahol a padló körül raktak automata vissza transzportot.
Gondolom bizonyos helyekre ugrálva el lehet ezt kerülni, szerintem semmi extra, csak meg kell találni hova lehet, hova nem lehet menni.
Én ízig vérig klingon vagyok,még a WoW-ban is.<#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.02. 13:17:05

De klingon sci kari.<#eplus2>

FEDesek, ezektől ennyire tellik :)

Vettem ki klingon karinak Store-ból hajót.T6 zenes hajót,nem is néztem mi lett a neve mert nem foglalkoztam vele,mikor cuccolom a hajót akkor látom hogy U.S.S. Fairy a neve.<#wilting>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.02. 10:51:18

Hopp,ki xd
De voltak ott bent,100misi lett volna a jutalom ha oda tud menni vki hozzájuk.Csak ugye tele is volt az insta.
ESDn kívülre kilehet most vhogy menni?
Igen ha olyan helyre mész ahova a játék szerint nem kéne onnan kidob,az akadémia parkjában ha felmész az emeletre vagy a fa tetejére kivág.

Megvan csak mikor leérek a bay aljára akkor mindíg visszarak kezdő képenyőre esdn a transzporterhez
Raul biztos ért hozzá.