50259
  • Orbancapitan
    Tudod jól hogy én is lennék nosztalgiából ismét a te odód :D
  • Plata
    Esetleg nosztalgiából néha megkergetnélek lángszóróval amiért nem hagytad hogy felgyújtsam a flotta bázist.
  • Orbancapitan
    pontosan :)
  • Plata
    Nem kevertél fel semmit,én HGF-es vagyok,de csipázom az UHF-eseket.
    Ha volt is valaha a HGF meg UHF közt valami annak ezeréve vége.
  • Plata
    Nincs.
  • Hexex86 #29112
    Rendben.
  • Orbancapitan
    ne aggódj már más a világ
  • Orbancapitan
    jó majd mond el szépen hogy mit szeretnél vagy nem tudod mi hol van segítek megválaszolni vagy meg mutatni de eddig nem szóltál kell e vmi:)
  • Hexex86 #29109
    Azért én csak nem egy jött ment leszek, ha bekerülök a "régi" flottámba úgymond nem?
    Bár én csak alap dolgokkal is megelégszek. Nem akarok officer lenni vagy ilyesmi. Csak ne kadét legyek XDD
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.06.16. 21:14:59
  • Trucker39
    Értem. Nem szándékoztam semmit és senkinek a játékát elrontani. Voltam más játékokban már csapat tag. Nem szokásom más dolgaihoz nyúlni, de fő az óvatosság. Ez így helyes. Mint mondtam, körbe néztem, semmit nem tudtam csinálni. Majd ha lesz megint kis időm rá, megint körbenézek, hátha valamit mégsem vettem észre.
  • Orbancapitan
    mondtam már ha bármi kérdésed van, óhajod nyugodtan szólj :)
  • Trucker39
    Nem tudom, nem értek hozzá. Alig pár hónapja ismerkedek ezzel a játékkal. Mindig flottás hajókat ajánlgattak itt, hogy azt szerezzek be. Így jött, hogy akkor kellene egy flotta is. Felvételre kerültem. Másnap jobban körbenéztem és gyakorlatilag ennyi, amit tudtam csinálni ott. Semmi interakcióval nem futottam össze.
  • Orbancapitan
    mert azért van ez hogy nehogy valami jött ment valamit csináljon amit nem kéne pl ki rúgni embert át nevezni vmit stb de függően ugyan úgy tudsz be rakni flotta projektbe be rakni vásárolni használni a bankot
  • Hexex86 #29104
    És nem tudsz semmit csinálni lényegében a flottában? De miért?
  • Trucker39
    Orbancapitan csapatában vagyok. Mindig látom, mikor ki-be logol.
  • Hexex86 #29102
    Melyik flottába?
  • Trucker39
    Én nézegettem a flottát belülről, mikor felvételre kerültem, de szó szerint csak nézegetni tudtam bárhová is kattintottam. Így azóta meg sem nyitottam azt az opciót a menüben.
  • Bozi_Vilag
    Ettől függetlenül, lehet hogy lesz néhány hely, szval megkérdezheted Platát
  • Hexex86 #29099
    Értem. Köszi.
  • Bozi_Vilag
    Úgy tudom, hogy már betelt. Legalábbis, én régen fel tudtam venni az embereimet, most az újat nem (ugyanabban a rangban vagyok).
  • Hexex86 #29097
    HGF-be van valami kritérium, hogy felvegyenek? Nem tudtam, hogy még léteznek. Csupán egy kérdés.

Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.06.16. 20:39:22
  • Orbancapitan
    privit :)
  • Orbancapitan
    áááh dehogy csak pontosítottam egy kicsit ennyi az egész :)
  • Bozi_Vilag
    Nekem is fel tudnád venni az egyik karakterem?
  • Hexex86 #29093
    Hupsz. Nemakartam felkavarni az állóvizet. Bocsánat.
  • Orbancapitan

plata ez már történelem egyébként az a hogy meg maradt a uhf a hgf-2-nek de teljesen független irányítással így egyeztek meg johnwill-ék és egy idő után egy rendes magyar flottává nött ki
    és mi ez az szabály mániás vezetőket ugyan már csak rpg szerűség lett volna bár igaz a btk tényleg marhaság volt ezzel mindenki egyetértett a végén
    de ez történelem
  • Hexex86 #29091
    Hmm régi szép idők.
    Örülök, hogy mindkettő flotta megmaradt mégha át is alakultak a dolgok. Sok jó emlék fűz hozzá bár én inkább mindig csak a háttérbe maradtam és figyeltem a "veteránokat".
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.06.16. 20:30:40
  • Plata
    De hogy.
    A jelenlegi flotta vezető komálta Ben-t.
  • Hexex86 #29089
    Áh értem. Igen. Ben reiley volt a neve. Vagy valami hasonló.És Még most is van kis ellentét a két flotta között?
    Egyébként köszönöm a leírást. Így már tisztább a dolog.
    Akkor lehet az inaktivítás miatt dobtak engem ki. Nem gondoltam volna, hogy mindkettő flotta létezik.
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.06.16. 20:27:24
  • Plata
    Dolog rém egyszerű.
    Volt a HGF és volt az UHF,az UHF volt a HGF al flottája ahová a kezdőket rakták hogy bele tanuljanak a játékba.
    Az UHF-ben lazák voltak a szabályok és Ben volt a vezető,aki barátságos rendes és normális játékos volt,mindenkinek szívesen segített.Csak aztán az UHF népszerűbb lett mint a HGF pedig elméletben az a HGF flottája volt csak oda küldték a kezdőket tanulni,csak aztán nem akartak át menni a HGF-be mert az UHF-be baráti és jó volt a légkör,HGF-ben katonás rend szabályok fegyelem,aztán a vége az lett hogy az UHF-ben túl sokan lettek és túl jól érezték magukat,ami nem tetszett a HGF vezetőinek,és úgy döntöttek megszüntetik az al flottát,mindenki húzzon a fő flottába.Nem teljesen jól reagálták le a dolgot,ezért az UHF vezetői nem is mind jöttek át.
    És csináltak saját UHF-et vagy megtartották a régit,mittudom én pontosan,nagyon kezdő voltam még,jött a levél hogy húzzak a HGF-be így meg tettem.Később tudtam meg hogy részben mi történt.
    Azóta vagyok a HGF-ben.Igaz mivel mindig is egy rigolyás szabályszegő troll voltam párszor kaptam is szóbeli fenyítést.
    Jah meg mivel Ákos volt régen a fegyelmi tiszt,folyton engem kergetett mert fixa felgyújtottam mindig a flott abázist.
    De annak már vége,a HGF régóta nem szabály mámniás flotta,a szabáylokat kidobtuk,mint a szabály mániás vezetőket is.
    Jelenleg az a szabály hogy nincs szabály.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.16. 20:23:02
  • Orbancapitan
    most írj privit itt sg-n hogy milyen karakternek kell majd invet küldenem ma tényleg nem ígérem hogy küldök de holnap 100% első dolgom lesz.
  • Hexex86 #29086
    Rendben. Előre is köszi. Addig fejlődünk.
  • Orbancapitan
    persze lehet hogy ma már nem de holnap mindenkép :)
  • Hexex86 #29084
    Még létezik? omg.
    És csatlakozhatok, hozzátok?
  • Orbancapitan
    uhf
  • Orbancapitan
    bocsi tévedés nem vagyok a toppon gáz tényleg gáz foxxira gondoltam gáz.......
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.06.16. 20:12:32
  • Plata
    HGF most is létezik,én is abban vagyok.
  • Hexex86 #29080
    Oh. Akkor már egy ismerős van is.
    Mondjuk tényleg régen volt, de szerettem ott lenni. Majd játékba megkereshetnénk egymást. Most milyen flottába vagy?
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.06.16. 20:09:29
  • Orbancapitan
    a hgf-be kezdtem a sto-t nagyon zöldfülűként
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.06.16. 20:09:21
  • Hexex86 #29078
    Hmm talán ismerlek a játékból?
    Egyébként semmi baj.
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.06.16. 20:04:38