50272
  • Trucker39
    Akkor még egyszer.

A dolog onnan indult, hogy amikor felvetődött milyen hajó legyen a következő választásom, jött a probléma, hogy de a flottás verziója sokkal jobb. Legyen. Akkor próbáljunk flottás hajót szerezni. De mi kell hozzá? Kell egy halom ez meg az... de legelőször legyen egy flotta, mert csak ott lehet ezeket begyűjteni. Bekerültem a flottába és napok óta érdeklődöm, hogy itt hogyan és mit gyűjtsek, hogy meglegyen a megfelelő fizető eszköz egy jobb flottás hajóra.

Ezért kérdeztem rá ismét, hogy itt merre az arra, mert nem találok semmi olyat, amivel a hajóvásárláshoz szükséges fizetőeszközöket tudom gyűjteni.

Így érthetőbb-e a probléma?
  • Orbancapitan
    nem értem a kérdést mit akarsz csinálni?
  • Plata
    Mit akarsz csinálni?
  • Trucker39
    Itt merre tovább? Mert többszöri áttekintésre sem találtam meg a tennivalókat.

• Kotomicuki
    De mivel hozza ki a CrtD előnyeit a sci, hogy neki az a jobb?
  • Plata
    Jelenleg most mindenki aszondja hogy a dmg a jó stat.
    x3 vagy x4dmg ha tac vagy engi kari,sci-nek x3 vagy x4 crtd.
  • Kotomicuki
    Ment privát, ha majd időd engedi...

...

A fejlesztéseknél továbbra is össze-vissza írja, hogy mivé lesz a beam sebzése, ha nagyobb lesz: XV UR -> epic-nél konkrétan sebzés-visszaesésről hadovált a földön, miközben az űrben megvolt a különbség az epic javára... (remélem, nem csak az epic-kel kapott dmg-módosító miatt, mert a különbségtől nem estem hanyatt, oly kicsinek tűnt)
  • Orbancapitan
    én is pont ezért kérdeztem
  • Plata
    Jah a 3 spec pont most rendesen jött.
    Fed Tour 10/10 2 pont szintlépés 1 pont.
  • Plata
    Reggeli szintlépés örömei.

Ezzel a temporal specem fullos.
    Jah a jutalom 3 gagyi up token.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.19. 07:15:14
  • Plata
    De ha lett egy lekvár kari az accodon akkor valaki játszott vele,lehet hogy nem vetted észre és úgy hagytad a gépet,közben valaki játszott rajta?
    Ha nem törték fel akkor ez lehet.
  • Orbancapitan
    akkor jó ha te voltál
  • Trucker39
    Nem hinném, hogy más hozzáférés lett volna. Igen én lépkedek ki be. Pontosabban a repukat csinálgatom sorban. És csak három csatát ismerek, ami gyorsan megvan és mindegyik közül lehet választani. Így, mikor várakozni kellene, megyek a következővel. Gyakorlatilag most értem körbe.
  • Orbancapitan
    de te vagy fent igaz? csak azt látom log on/off
  • Orbancapitan
    de késő Lehet már ha arc-kon lépetbe akk meg van az email cím jelszavad is a one time kód miatt szabadon használhatja arról az ip-ről az accod
  • Orbancapitan
    ohh ajánlom inkább az arc-ot mert a acc guard miatt
  • Trucker39
    Steam-n keresztül játszom, többek között ezzel a játékkal is. Még nem tapasztaltam hasonló problémát. A Steam-n hitelesítve van az email címem.
  • Orbancapitan
    és az e-mailedet is megkéne az acc guard miatt
  • Plata
    Account guard nincs?
  • Trucker39
    Értem. Megváltoztattam a jelszót az acc-hoz. Ha már valaki tüsténkedett, felhúzhatta volna a hiányzó repukat. Kicsit unom már csinálgatni.
  • Plata
    Még nem választottál vele oldalt,így hiába nézed a hajógyárat.
    Majd ha elértél a sztoriban ott hogy oldalt választasz fed vagy klingon akkor lesznek bővebben hajók,amíg nincsen oldal kiválasztva csak dominium hajót használhat.
    Ami zenes,a Vanguard dominium hajók jelenleg még mocskosul táposak.
    Gondolom idővel gyöngítik.
    Bááár,a Vesta t6 ugyanolyan kicseszett erős mint amikor behozták,le sem szarják hogy sebez mint állat a pajzsleszívós konzolja.
    Azt hittem idővel nerfelik,oszt frászt.
    Ez a kari egy sima Jem hadar kari,valaki belépett az accoddal és kreált egyet.
    Vagy valaki a gépeden játszott egyet STO-val.
    A Jem hadar kari alapból 60-as szinten indul 2 speccel és skillezéssel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.18. 18:14:53
  • Plata
    61-es szintet ha eléri kaphat 1 T5 zenes hajót.
    Galaxy Intrepid vagy Defiant ha fedes.
  • Plata
    Valaki kreált neked egy jem hadar karit.
    Valszeg feltörték accod.
  • Trucker39
    Szomorúan tapasztalom.

Más. Ezt a csúnya fejű úriembert miért kaptam? Pontosabban egyből lvl 60-n kezdett, a repu-n kívül mindene megvan és minden ki van töltögetve. Két skillje majdnem teljesen kihúzva. Valami promóciós dolog? Illetve lehet neki másik hajót beszerezni? Persze nem Zen-re gondoltam, hanem token-re, mint a többieknél.

El gyalogoltam vele a hajó vásárláshoz és minden csak Zen-ért van. Nem nagyon kedvelem a ... mérgezett egér típusú hajókat. A nagyobb, lassabb hajók közelebb állnak hozzám.

• Orbancapitan
    más ip címről lépnek be az accod-ra ha jól látom vagy meghackeltek vagy az internetszolgáltatód maszkolta az ip-d és folyton változik a sto meg nem alkalmazkodik ehhez
  • Trucker39
    Ilyenkor mi van? Nem mellesleg pár percenként kidobál a játék.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2018.06.18. 15:29:42
  • Plata
    Az a bibi,addig nem lehet új specialt berakni amíg a jelenlegi le nem fut.
    Nem tudom ki pakolta be a sok dilis projectet.
    Meg azt sem mi is a neved a játékba,így azt sem hogy mi a rangod.
  • Plata
    Passz.
    Klingon Orion kari.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.18. 00:56:51
  • Orbancapitan
    tán küldi bug miatt van?
  • Plata
    Minden karival ki tudtam venni gamma jutalmat,de egy klingonnak ezt írja.
    [6/18 12:51] [Inventory] Must have reached Level 65 as a Gamma Recruit. Can't be claimed by a Gamma Recruit.
    Pedig megvan 65.

• Kotomicuki
    Az meglehet, de ehhez nem kell dili' és FM-on kívül szinte mindenem megvan hozzá - EC-t legfeljebb visszaveszem az acc' bankból, ha meg volna időm kristályozni, minden karakterrel, akkor a FM se lenne oly nagy gond.
  • Plata
    Csak este leszek otthon.
    De klingon flottában kb senki nem rakott be dilit rajtam kívül.
    Szinte egyedül toltam.
  • Orbancapitan
    minden lehetőség biztosítva ehhez nálunk és csak azért mondtam hogy ha véletlenül nem nézem hogy nincs indítva semmi
  • Kotomicuki
    Legfeljebb akkor kell kérni, ha még friss tag egy olyan flottánál, ahol előbb kérnek "berakásokat", hogy már vásárlásra is feljogosító rangot kapjon az egyén - ahhoz, hogy flottás cuccot vásároljon (hajó, fegyver, konzol, stb.), ahhoz amúgy is sok FC-t (és dili'-t) kell gyűjteni...

...

Plata!

A klingonjaimnál megint kezdenek felgyülemleni a dobozos foglyok!
    Ezért szeretném, ha a flottabázis speciális részénél az ezeket befogadó event is lenne már indítva (az állandó és sosem töltött dili'-s helyett - mer' mindenhol máshol is dili'-s van -> ennyi meg nem kéne abból), amihez nem kell dili', de uú XP-t ad a bázishoz - vagy, ha visszakapnám a régen elvett rangomat, amivel ezt magamnak be tudtam állítgatni...
    Ha jól emlékszem, akkor csak EC, FM és civil (fogoly, kolonista, egyéb) kell hozzá. Civilem van (amit a többi fejlesztéshez nem nagyon tudok elhasználni), EC is egy kevés, viszont FM-kal majd ki-/besegíthetnél!
  • Chak
    A 3. vorgon hajó, a cruiser. A korábban még 2 set bonuszos vorgon konzol set már háromból áll.
    Persze ez csak magam logikáztam ki.
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.06.17. 12:40:05
  • Plata
    Nincs valami infód milyen hajó lesz rizsa eventen?
    Állítólag gamma végén kezdődik.
  • Chak
    A red alertek végén ha a felnyíló ablakban a leavere megyek naná h valahol máshol dob ki mint ahol voltam. Ellenben ha a háttérben futó visszaszámláló feliratnál bökök a leavere, már egészen más a történet vége. Nem a legjobban kivitelezett leave rendszer haha.
  • Plata
    A legtöbb flottás hajó 4 vagy 5 fleet ship modulba kerül.
    Kivéve ha megveszed a zenes változatát,úgy már a flottás csak 1 fleet ship modul.
    Van egy két kivétel,az ingyenes vagy eventes hajók flottás változata.
  • Orbancapitan
    nem kell kérni semmit max flotta projektet ami provisiont add ha elég és nincs indítva
  • Trucker39
    Köszönöm a válaszokat. idézek önmagamtól: "Nem akarom megvenni, csak az első flottás hajót kiválasztottam, ami szembeötlött."

Amire kíváncsi voltam, hogy egy-egy flottás hajó megvásárlásához mire van szükség és az honnan beszerezhető, arra nagyjából választ kaptam. Ami kevésbé tetszik a dologban, hogy nem automatikusan beszerezhető a flottán belül, hanem úgy kell kérni. Nos, az ilyen nem tetszik. Azt hiszem maradok a kisebb, alacsonyabb szintű hajóknál egyenlőre.

Plata: Politikusnak simán elmehetnél. Kérdeznek valamit és egészen másról kezdesz beszélni. :)
    Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2018.06.17. 10:22:00