50261
  • Plata
    Én láttam az összes sorozatot.
    Az Enterprise is nagyon jó volt.Kár hogy elkaszálták.
    Ez a buzikkal leszbikkel meg transznemű szarokkal telepakolt Discovery már enyhén szar.
  • Hexex86 #29198
    Engem a Voyager fogott meg a legjobban. Bár a többiből nem láttam mind csak pár részt.
  • Plata
    Hát ezzel egyet értek,ha normális ST sorozatok lesznek akkor érdekel,de ha megint ezek a tetves buzik lesznek benne akkor nem.
    Mondjuk a Discovery-ben legalább megdöglöttek azok a rohadt homárok a végére.
    Bár amilyen bunkók raknak be újat.
  • Kotomicuki
    Csak ne a mát másolják és a természet törvényeivel ne akarjanak bennük szembemenni: perverz buzik aberráltak, közveszélyes elmebetegek, stb. ne tetszeleghessenek benne "jófiúként", akiknek feltétlenül és bármi áron ki kell menteniük a szabadság és értelem "rabigájából" a normális, visszafogott többséget, mint ahogy ezzel pont most viszik végromlásba az Emberiséget!

A Star Trek-ben azt szerettem, hogy voltak benne nagyon is elgondolkodtató részek, amikben olyan dolgokat vetettek fel - és találtak rájuk megoldást - , amikre még ma sem tudunk egyértelmű választ adni és csak találgathatunk... (jó, a ló túloldalára is átestek néha, de azért érdekesen szórakoztató volt a zöm)

A DS9 és a Voyager is kaphatna folytatást, amíg még élnek a szereplők...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.06.20. 05:31:08
  • Plata
    Öt új Star Trek sorozat jön.
    Visszatér a TNG is.Még hozzá a régi Picard-al.
  • Chak
    Ennél már csak az rosszabb, és fájdalmasabb mikor ugyanilyen videoban fawolós full beames defiant keménykedik. Sírva fakasztósan illúzió romboló juhé. :D
  • Daeus89
    bug t5-u enyire szar az alap hajó :D és a felszerelés se annyira drága rajta
  • Trucker39
    Mindenkinek köszönöm a segítséget!

• Orbancapitan
    és pláne indítottam fleet markos projektet is ha nem pakolták be azóta szóval minden lehetőség meg van a könnyű résznél adod fel?
  • Plata
    Hát nekem a kis karimnál,ami lekvár kari ennyi fc van.
    Már vettem neki elite hangárokat,5-5 elite pajzsot és armort.

• Kotomicuki
    Itt nem megy egyik pillanatról a másikra a dolog. Hosszú napok, hetek "munkája" - pláne egy karakterrel - , hogy előre lehessen lépni.
    Ahogy előttem írták: "Holding" fül és ott baloldalt végig pötyögteted, hová és mit lehet bedobni. Ha van vmid, ami kell, akkor tudsz csak FC-t gyártani magadnak.
    Vannak szintfejlesztések, ahova 10k szám is kellhetnek a dolgok, ilyenkor van a legnagyobb esély FC-t gyűjteni, mert itt a "nagyok" sem tudják egymaguk és egyből feltölteni a sorokat. De ezt ki kell várni és addig is gyűjtögetni.
    Annyit még, hogy az "Armada" fülön is vannak szövetséges flották - ha vannak - és náluk is lehet nézelődni és ha nem tiltják, akkor náluk is lehet berakosgatni, ezzel FC-et szerezni.
  • Plata
    WoW miért?
    Tök egyszerű szerezni fleet creditet.
    Elég ha csak fleet markot szerzel már az ad fleet creditet.
    De mással is lehet szerezni bőven.
  • Trucker39
    Most ne bosszantsatok. Ezzel a fleet-s dologgal olyan kedvem lett játszani, hogy erősen gondolkodom a játék a gépemről történő végleges eltávolításáról.
  • Orbancapitan
    jah ahogy mondja rohadt egyszerű és ha belejössz akkor meg pláne
  • Plata
    Pedig nem nehéz csöppet sem.
    Ha bele jössz rájössz hogy nem gáz.
  • Trucker39
    Nos, nem csináltatok túl nagy kedvet a flottás karrieremhez.
  • Orbancapitan
    igen de azt nem tudja be rakni ha nincs projekt indítva és ha már teli van
  • Plata
    Colony Invasion.
    De Fm-et legkönnyebben kristályon vagy fleet red alerten kap.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.19. 17:47:47
  • Orbancapitan
    és la lesz colony provisionod ami pve-ből is jön. Plata melyik az a zűrös nem jut eszembe a neve ahol védeni kell? tehát ha abból lesz csak tedd be a többi közzé a coffer fülnél és mi majd kezeljük ha kell te pedig így is úgyis kapod a fleet creditet ha nem használjuk fel azokat.
  • Orbancapitan
    igen ami fullos pl ami szürke kék és 255/255 az fleet mark értelem szerűen nem kell azokba nem kell semmi de van e egyáltalán fleet mark-od?
  • Trucker39
    Erre gondoltál? Mert ilyen dolgaim nincsenek szerintem. Dilithium meg kevés van egyenlőre.

• Plata
    Bakker,felnéztem alt accountal,mert úgy gondoltam,beindítom újra a régi doff gyárat.
    Kaptam meglepit vele.
    Welcome back szöveg mellé ez járt.
  • Plata
    Fene egye meg,exen nincs értelmes Chef doff.
    Kellene a chef meg bartender accoladehoz pár ritka jó bartender vagy chef,de exen nincs.
    Egyetlen jót találtam,de mire elmentem az acc bankhoz meg vissza elkelt 32 misiért.
  • Plata
    Jah tudod mi az érdekes?
    Aszondják most a tuti roma karakter és hozzá kardassziai hajó és spiral disruptorok,állítólag durva.
  • Plata
    Azt könnyű szerezni.
  • Orbancapitan
    és fleet credit
  • Plata
    Ami neked kell az Fleet ship module.
  • Orbancapitan
    mellesleg itt fleet creditet tudsz gyűjteni a provision meg van még a flottának tehát azt nem kell egyedül a fleet crediten kívül kell neked fleet ship module ami zenstore vagy exchange-en kapható
  • Orbancapitan
    ott van miden hozzá a holding fülön meg azon belül bal oldal a különböző épületek pl embbasy dilithium mine stb és a bázis is többet közt a mellék épületek közt minden maxos ki véve a colony-t ott van aktív projekt jelenleg és a starbase-on egy updrage ezekbe lehet be pakkolni de csak fleet markod van egyenlőre akkor indítok egyet amibe csak az kell
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.06.19. 16:24:12
  • Trucker39
    Akkor még egyszer.

A dolog onnan indult, hogy amikor felvetődött milyen hajó legyen a következő választásom, jött a probléma, hogy de a flottás verziója sokkal jobb. Legyen. Akkor próbáljunk flottás hajót szerezni. De mi kell hozzá? Kell egy halom ez meg az... de legelőször legyen egy flotta, mert csak ott lehet ezeket begyűjteni. Bekerültem a flottába és napok óta érdeklődöm, hogy itt hogyan és mit gyűjtsek, hogy meglegyen a megfelelő fizető eszköz egy jobb flottás hajóra.

Ezért kérdeztem rá ismét, hogy itt merre az arra, mert nem találok semmi olyat, amivel a hajóvásárláshoz szükséges fizetőeszközöket tudom gyűjteni.

Így érthetőbb-e a probléma?
  • Orbancapitan
    nem értem a kérdést mit akarsz csinálni?
  • Plata
    Mit akarsz csinálni?
  • Trucker39
    Itt merre tovább? Mert többszöri áttekintésre sem találtam meg a tennivalókat.

• Kotomicuki
    De mivel hozza ki a CrtD előnyeit a sci, hogy neki az a jobb?
  • Plata
    Jelenleg most mindenki aszondja hogy a dmg a jó stat.
    x3 vagy x4dmg ha tac vagy engi kari,sci-nek x3 vagy x4 crtd.
  • Kotomicuki
    Ment privát, ha majd időd engedi...

...

A fejlesztéseknél továbbra is össze-vissza írja, hogy mivé lesz a beam sebzése, ha nagyobb lesz: XV UR -> epic-nél konkrétan sebzés-visszaesésről hadovált a földön, miközben az űrben megvolt a különbség az epic javára... (remélem, nem csak az epic-kel kapott dmg-módosító miatt, mert a különbségtől nem estem hanyatt, oly kicsinek tűnt)
  • Orbancapitan
    én is pont ezért kérdeztem
  • Plata
    Jah a 3 spec pont most rendesen jött.
    Fed Tour 10/10 2 pont szintlépés 1 pont.
  • Plata
    Reggeli szintlépés örömei.

Ezzel a temporal specem fullos.
    Jah a jutalom 3 gagyi up token.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.19. 07:15:14
  • Plata
    De ha lett egy lekvár kari az accodon akkor valaki játszott vele,lehet hogy nem vetted észre és úgy hagytad a gépet,közben valaki játszott rajta?
    Ha nem törték fel akkor ez lehet.