50259
-
Orbancapitan #29237 EZT én sem értem inkább egy dps-league-s buildből indulj ki és a saját kútfőeböl és tapasztalataid alapján mint én a kelvinemet lehet nem lesz 100%-os de azért ütni fog.
gondolom ez is league-s build igaz? -
Chak #29236 Csak ugye dps körökben nem azt nézik h canon szempontjából fedes hajón fézer, romulánon distruptor/plasma legyen, stb.. hanem amivel a legtöbb dps kitudják csiholni, aztán ezért mindenre megy a distruptor, és minden ami növeli. Játék menet szempontból nem is tévednek. de ha canon alapú karaktereket akarok, és miért ne akarnék, akkor már is nem kerül mindenre distruptor.
-
Chak #29235 Ja, jem'hadarral alap a polaron, ez a boxos konzol set meg hiába imba ha polaronra nem ad semmit. Így pl ez már ki is esne ha én csinálnám. Végül 1-2 kivétellel, minden karim admy farmerként végzi, így rákölteni 600m sosem tűnik igazán kifizetődőnek. :D
-
Plata #29234 Tom,ez a kettős bajom.
Kéne olyan polaron ami kicsit normálisabb,beam polaron még nem ciki,de a dhc-ban már zavaró.
Ezé is cseréltem a mostani karinál cannonról beamre.
-
Kotomicuki #29233 ...de a polaron-tól meg irtózol, pedig az lenne JH-autentikus!
-
Plata #29232 Ok,fednek 300 misi,de fed lekvárnak is?
Gondolom igen,hülye kérdés.
Jó hát annyira nem gond mert van T6 hajó dobozom,gondolom abból esik ez is.
De tudod mi a gond,én sosem tudok sokáig játszani tac karikkal,mindig rájuk unok.
Most megcsinálom ezt mondjuk egy 600 misiből aztán meg két hét múlva ráunok.
Másik meg olyan ciki disruptort használni egy lekvár hajóval.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.24. 17:05:27 -
Chak #29231 A jelenlegi dps meta az 2x competiton és 1x dranuur deflektorból, és Plasma-Integrated Warp Coreból áll. Mind a set bonusz, mind a statok sebzés növelők amik csak ezeken van jelen. Ezért van szinte minden buildban manapság ezek ajánlva.
Console - Universal - Dynamic Power Redistributor Module
Ez meg szintén alap felszerelés ma már. Habár lockboxból eshet. KDF oldalon olcsón megszerezhető, fedesnek meg lockbox hajóról kell átemelnie. Így nyilván egy 300 millás itemről beszélünk. KDF oldalon azt hiszem 10m alatt van. Pontosan nem tudom, rég néztem. Ez mellé meg be raknak még 1 itemet a 3ból, h ez is kapjon set bonuszt. Ami adna még: +33% Phaser/Disruptor/Plasma Damage for Directed Energy Weapons.
stb..
Nem egy budget build az tuti.
-
Plata #29230 Gondoltam csinálok egy tac jem karit vanguard destroyer-el.
De hát csupa olyan build-ot javasolnak hozzá aminek se füle se farka.
Azt sem értem mért 2 darab pvp és fleet elite cucc kell hajóra.
Meg a konzolok és a fegyók is elég izék.
Állítólag ez az egyik legjobb erre a hajóra,de nekem nagyon izé.
Fura ez nekem. -
Plata #29229 Tudtátok hogy ha megcsináljátok az összes fajta xp-t adó research assigmentet egy rahedli dilit adnak jutalmul?
Az összes tzenkethi temporal meg a fene tudja assigmentet ha sikerrel lenyomod kapsz egy accoladet,amiért 10-50k dilithiumot kapsz.
Van amelyikért 10k van amelyikért 50k a jutalom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.24. 06:36:00 -
Plata #29228 Remélem nem sokára lesz egy doff xp hétvége is,mert nagyon lassan növöget a doff xp-m.
Most jönne jól egy winter event.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.23. 06:30:38 -
Plata #29227 Nagyon beindult a fleet dili meg provision biznisz.
[6/22 7:32] [TheTradingChannel] Adonis@cptbambam: WTB KDF [Colony Ore Provisions] 1500ec/pu
[6/22 7:32] [TheTradingChannel] Capt Hugo IV@womenatmission#3200: wts fleet dill 130ec x dill
-
Plata #29226 Nagyon klassz hogy végre stf-eken és minden vackon a karimnak korrekt szintet ír és nem 50-es szintre szintezi le.
De olyan idióta bugok lettek megint.
Tholian red alerten kapásból a nevesített tarantulára mentem rá,Gw-rá meg a többi,összerántottam egy csomó tholiant,a tarantula lő web cannonnal és kinyírja a fél tholian flottát.
A másik tarantulát is telibe nyomta és be is zárta hálóba.
Borg red alerten elnyomom Photonic fleet-et,erre ugye bejön egy rakás vanguard hajó,a vanguard dread meg elkezd lövöldözni romulan hiper gagyi torpedókat.
-
Plata #29225 Kipróbáltam klingon karival a lekvár carriert,tac kari,vettem rá 4 legolcsóbb mk12 disruptor beamet,meg küldis omni bím,egy kék torpedó.Három darab kék tac konzol,két flottás neutronium alloy,1 flottás beam konzol,1 plasmo 1 régi vr borg konzol,1 vr field exciter,meg bioneural konzol.Két disco hangárral. 
CLR—Infected Space[6:06]— Dmg(DPS) —Aurora 50 895 120(139 058) Nisa 16 064 793(43 893) Lurat'Ekan 10 682 961(29 188) Solist'Ikt 4 853 690(13 596) N'Vala 2 544 242(7 048)
Ki jött 43k dps.Mondjuk lehet több lett volna ha nincs Aurora,mert lelőtte az egyik oldalt mire odaértem.
Jah és Mk12 fos fegyóval.A legolcsóbb exen kapható Vr beam . -
Plata #29224 Cseten azt mondták valami Vorgon Sci hajó lesz,spearhead vagy mi a picsa. -
Plata #29223 Na instákban már nem 10-15 szinttel nagyobb az ellenség,inkább -1 szinttel kissebb.
És lehet ketracelt replikálni. -
Plata #29222 Keyring bundle és lifetime sale. -
Orbancapitan #29221 én is -
Plata #29220 Nekem még nem fogyott el a küldis,kb sosem tartózkodom groundon. -
Orbancapitan #29219 jah fura -
Chak #29218 Main accon a jem'hadarom tud replikálni, míg másik accon hasonló uriembernek szürke. Az egyetlen különbség h az egyikkel megcsináltam a Facility 4028 c. küldit. Ami adja a Dathan nevű vorta doffot amit ha berakok aktívba lehet replikálni ketracel white-ot. Ezt a lehetőség azóta fent áll mióta ez a küldi a játékban van. Most, a jem'hadarom akivel megcsináltam a küldit és megvan a vorta doff, anélkül is tudja a fehéret replikálni h beraktam volna a doffot aktívba. Furcsa, de működik. DS9-on Loriss naponta ad 20db-ot.
-
HengerR #29217 DS9-on Lorris is ad napi 20at ha beszéltek vele. -
Plata #29216 Nekem mindig szürke volt a replikálása. -
Orbancapitan #29215 mikor lett az az indulásnál én tudtam jeminél -
Plata #29214 Ehet majd replikálni.
Most nem lehet mert bugos. -
Orbancapitan #29213 akkor honnan lesz ketracelünk? -
Plata #29212 Mai frissítés.
General:
Resolved an issue where many PvE queues were not scaling enemies correctly.
Resolved an issue where players level 61 and above could not participate in PvP matches.
Resolved an issue where some Jem’Hadar captains received an Invalid Skill Tree warning and could not re-spec skills.
Resolved an issue which was blocking progression for the episode “Doomsday Device” for Jem’Hadar Captains.
Resolved an issue which was blocking some Jem’Hadar captains from being able to play “Terminal Expanse” or be able to access the “The Once and Future Agent”.
Resolved an issue that caused Cream Soda to not be available in the Ship Replicator.
Resolved an issue that caused Ketracel White to be visible but not purchasable in the Replicator for Jem'Hadar.
Resolved an issue where Jem’Hadar captains could not summon security officers if all Bridge Officers had been dismissed.
This change will only be applied for newly created Jem’Hadar captains.
Added the Marauding KDF Duty Officer Category to the checked categories of the Gamma Recruit Doff assignment tasks.
Resolved an issue where the Ground Ferenginar Plasma proc was not being triggered.
Resolved an issue where the player would be put into combat when the Ferengi Ground Yielding Feint was running while the player used a stim pack.
Resolved an issue where character names would not display properly in chat when playing as another character like in “Quark’s Lucky 7”.
Known Issues:
Jem’Hadar captains fighting for the KDF are being given Federation Duty Officers with the reward from hitting Tier 5 in the Gamma Recruit Crafting level 5 task.
Romulans players cannot progress past the mission "Tradecraft." -
Plata #29211 Ma voltam vagy 10 adv stf-en.ISA kristály cure khito swarm satubbi.
Most már szinte mindig leszintez a játék 50-es szintűre.
Az ellenség meg 14 vagy 15 szinttel nagyobb.
Nagyon nem gáz,de azért néha szar. -
Plata #29210 R&D weekend.
Talán most jön promós hajó?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.20. 19:10:44 -
Plata #29209 Delta shuttle giveaway. -
Orbancapitan #29208 az auto-naviba lesz egy kis bibi valszeg a kieg miatt -
Plata #29207 Szektor űrben haladva van egy érdekes bug.
Ha a hajód fel akad egy bolygóba akkor elteleportál.
Kardassziai űrben vadászom doff küldikre.
Phi system mellől mentem Cardassiai system felé,a hajóm be akadt Phi system bazi nagy napjába,kicsit gondolkozott a hajó majd Defera mellé teleportált és úgy vissza Cardassia system felé.
Kicsit később Lilsis systemen megint felakadt és dettó elteleportált a francba. -
Ja a ferengik keményen nyomják.
Kíváncsi leszek rá. Majd valamikor nekiállok. Köszi a tippet!
-
Plata #29205 Magad.Telón nincs szerkesztés. -
Plata #29204 Mert a ferengik mindig elcseszik.
Tiszta Chaplin feeling.
Jót akarnak de olyan bénák hogy valmit elcsesznek és orbitális hülyeség lesz belőle.Aminn szénné röhögöd magas. -
Plata #29203 Ferengis részek durvák.
Dőlni fogsz a röhögéstől.
Lassan indul be a Ds9 de jó lesz.
Hülye ferengik mikor kommandóst játszanak és kiakarják szabadítani a mamust orbitális.
Vagy véletlen vissza mennek az időbe az 50-es évekbe roswellbe.
Ahányszor saját sztorijuk van az fergeteges.Akár az új jem hadar ferengi küldi.Az egy az egyben Ds9-es ferengis.
Ugyan az a fenomenális elcseszett sztori és hangulat. -
Hopp akkor lehet az lesz a kiválasztott.
-
Plata #29201 Ds9 nagyon jó.
Ferengis részek iszonyat jók. -
Huha. Ez az az új sorozat igaz? Akkor azt jó, hogy kihagytam.
( Nehogy 50 év múlva "legalizálják" a pedofíliát meg a nekrofíliát és minden filmbe erőltetik majd, hogy ez természetes... blehh)
És a Deep Space 9 az milyen? Lehet valamelyiket elkezdeném. -
Plata #29199 Én láttam az összes sorozatot.
Az Enterprise is nagyon jó volt.Kár hogy elkaszálták.
Ez a buzikkal leszbikkel meg transznemű szarokkal telepakolt Discovery már enyhén szar. -
Engem a Voyager fogott meg a legjobban. Bár a többiből nem láttam mind csak pár részt.