50280
-
Chak #29378 Azt hiszem csak annyival h beoltották a jem'hadarokat a függőség mentesítővel. Dr. Bashir hamar lerendezte lol. Ez a story csak a csúcspontja annak ami már vagy 2 szezon óta megy. A Tzenkethinek, ami az Echos of Light küldivel indult. Belegondolva, több is lehet mint 2 szezon. Az egész New Frontiers, és gamma küldikkel ment le. Az azért nem kevés.
Redditen nagyon ki vannak akadva ettől a 3/5 kiosztástól. :D
-
Plata #29377 Rizsa hajóhoz adhattak volna új hangár petet.
Ez ugyanaz mint a tavalyi.
Egy hangár nem sok szart ér aknás hajón. -
Plata #29376 Ketracelt hogy oldották meg?
Elég rövid sztorija van az új kiegnek. -
Chak #29375 Két ezer éve a nő alakú alapító a jem'hadar előtt még más fajokkal kísérletezett. Ennek az eredménye lett a békés Hur'qből ez az eszement agyrém ami a játékban is látható. A másik ilyen elfuserált kísérlete a Fek'lhr volt. Mind kettőnél a ketracel white-al próbálta kordában tartani őket. Nem sok sikerrel. Végül pedig csak a halált hozta magára. És sokan másokra. Szép munka, mondhatnánk. Végül Dr. Bashir által kifejlesztett kezeléssel sikerül a Hur'Q elméjét kitisztítani. Miközben Weyoun szépen tönkre vágja a felszerelést, Dukan'Rex hősi halált hal h megmentse az isteneit. Ez után ellovagolhatnak a naplementébe. Juhéé.
Odo meg beléptette a Dominiont a galaktikus szövetségbe, aminek a feltétele h a jem'hadar-t fel kell "szabadítani" a drog függőségből. Ezért van az h már nem kell ketracel a karinak miután megcsinálta a legújabb küldit.
Csak aztán nehogy egy dominion polgárháborúba folyjon ez a nagy reformáció a nagy láncban. :D
Persze, ha a klikkelgetésen kívül olvasnátok is a játékban akkor nem tűnne értelmetlennek a story.
A küldetés legnagyobb, és legszebb pillanata mikor Martok belibben, és előadja a harciba induló beszédet. Egyetlen hátránya számomra h Discovery clingonokat is belevette a mondani valójába.
*szinte már röhejes mikor egy vallási fanatikus clingont hősnek kiáltanak ki évszázadokkal később*
:D
-
Plata #29374 Rizsa hajó statja közben kijött.
Link. -
Kotomicuki #29373 Meg az ellenfélnek van push képessége is, ami simán belenyom a falba, ahol meg már elég egy kisebb gubanc is a játékmotor részéről, hogy "örökre" ott maradjon rá fölkent...
Csak a szokásos, kisebb-nagyobb bug-ok: vagy "túléled" és sikerül a küldetés, vagy kezdheted előröl az egészet..., ez benne a kihívás!
-
lammaer #29372 Azé lettek puszipajtások, mert vmelyik előző részben rájöttek a népek, hogy ketracel függők a hurkák és attól idegesedtek be. Amikor bevágta magát a jemhadar a sugárba, akkor a szervezetében lévő ketraceltől lenyugodtak a bogarak, igy lett mindenki boldog.
Amúgy nemtom mi bajod van a befejezéssel - a startrekben mindig happy endre végződi minden.. picard győz és ellovagol a naplementében... :D -
Plata #29371 Az elejéről.
És igen ezekben az új küldikben van hogy a falba spawnolnak. -
Bozi_Vilag #29370 Lehet, hogy akkor bebuggolt a falba... Mindegy, ahonnan kiléptem, tudom folytatni. -
Plata #29369 A hajóban kellett megölni vagy az űrben?
Mert ha hajóban lehet be akadt egy a falba ha meg űrben akkor lehet hogy el lébecolt valamerre.
Második karimmal még az első küldiben jártam így,pár hurka hajó elment a térkép sarkába,nagy nehezen találtam meg őket. -
Bozi_Vilag #29368 Nekem még be is buggolt a Home küldetés.
Bent a hajóban már kiírta, hogy nyírjak ki minden fennmaradt hurkát, aztán megcsináltam, és vagy tíz percig vártam, aztán feladtam. -
Plata #29367 Ez a hurq sztori egy rakás szar volt.
Se füle se farka.
Jöttek hurkák kiakartak minket nyírni aztán puszipajtások lettünk.
Hogy mi a rák bajuk volt nem tudom,mert csak a ferengis küldiben néztem meg a videókat.
Jem hadar mint frakció ok,hurka sztori nulla.Jem hadar is csak a lenyúlás miatt kellett,lekvár hajók baszott erősek,de ha igaz a kardassziai még erősebb,ez csak azért kellett hogy vegyék ész nélkül a hajókat.
De bejött,mert minden felé vanguard meg kardi hajókat lehet látni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.30. 08:37:26 -
Kotomicuki #29366 Hát, nem túl következetesek és ejtenek hibákat a fejlesztők: Dr. Bashir rangjelzései a parancsnokhelyettestől - ezzel a ranggal zárt a DS9-ben, ha minden igaz, míg most Nog hadnagy már parancsnok, amivel Sisko kezdett a sorozatban... - a kapitányig terjednek az új featured epizódban.
Maga a küldetés már megint egy agyatlan öldöklés meg tarts ki a végsőkig hadjárat...
A gamma-repu'-pontgyűjtő misszióban csak nekem mentek el az effektek: pl. se a GW-é, se a zöld köd a megjavítandó hajók körül nem látszik?!
-
Plata #29365 Ha a 31-edik századi packot vetted meg annál jobb nincs.
A sci hajó baromi jó,az engi dettó. -
Kotomicuki #29364 A delta pakkos romulán BC flottás változatával határozottan meg voltam elégedve. -
gerisz23 #29363 Delta pack volt még jó.Igazából mindegyik pakkból van használható hajó. -
reorni #29362 Már mindegy megvettem a jövő szetett,ahogy láttam az minden frakcióhoz jó. -
reorni #29361 Eng és Sci karijaimhoz keresek valami zenes hajót T6 legyen, vagy Cross Factiont hogy legyen a Romulán meg Klingon kariknak is T6? :| ötleteket várok és előre is köszi -
reorni #29360 Jobbulást! -
Plata #29359 Köszi mindenkinek.
Zubbonyt nem kaptam,de úgy be gyógyszereztek hogy alig birok ébren maradni.
Kaptam gyógyszert talán most már jobb lesz.
Meg kaptam a hátsómba egy jó nagy oltást.
-
Jobbulást Plata! -
Orbancapitan #29357 JOBBULÁST ! -
Kotomicuki #29356 Szintén jubbulást!
De mi a szöszért kell 5 fegyverhely az aknáknak, amikor azok uú cd-re teszik egymást, mint a torpedók, nem?
Az akna nagyon jó fegyver a kicsi, üldöző-keringő ellenfelek ellen - erre a hangárok pet-jei is alkalmasak - , de mint fő fegyverzet, azt nem tudom elképzelni! Torpedókkal karöltve még talán, de ott is a torpedók lesznek az offenzívebb alkalmazások...
-
gerisz23 #29355 Zubbonyt is kapsz?:d
Jobbulást! -
Plata #29354 Cseten azt mondták a rizsa hajó aknás lesz és fordítva kell vele menni. 
Köszi,holnap megyek dokihoz,csak parázok hogy bebasz egy időre a kórházba,de hátha nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.28. 23:02:28 -
Chak #29353 Igen, Risa egész évben nyitva áll, csak eventes npc és küldik nincsenek. Javulást Plata úr.
Téli eventen az lenne a nagy szám, ha már úgy sincs több féle breen hajó, h átállnának a Fek'Ihri hajókra. :D
A tavalyi krampusz úgyis Fek'Ihri fiatalembör volt.
-
gerisz23 #29352 Risára bármikor lehet menni.
Fórum meg ott van még a prohardveres is,többről nem tudok. -
Plata #29351 Bakker.
Egy napos 30%-os akció.
Link. -
Kotomicuki #29350 Ha minden igaz - én csak event-kor járok oda, így lehet, hogy nem igaz :) - , vannak más küldetések is, amit lehet nyomni, hogy a röptetőt és másokat meg lehessen venni a helyi, speciális jutalomból.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.06.28. 21:39:33 -
Bozi_Vilag #29349 Aha, akkor jól gondoltam. Amúgy mi értelme annak, hogy már most el lehet menni a helyszínre, nyári cuccokat venni meg miegymás, de csak kedden indul a küldetés? -
Kotomicuki #29348 Elég egyel, az acc'-on lévő karakterek uú kivehetik a hajót, mint a winter-nél. Ha már megvan a hajó, utána lehet vele mark-ot, dili'-t farmolni. -
Bozi_Vilag #29347 Risa (azzal a nyári cuccal együtt) van, utóbb olvastam, hogy maga a küldetés csak 3-ától indul (hogy a jó...)
Egyébként, ezt elég egy karakterrel megcsinálni, mint a télinél, nem? Vagy ad vmi bónuszt, ha többel csinálom meg? -
Plata #29346 Ki tudja mi lesz még a télen. -
Plata #29345 Van már risa?
Én még nem tudtam felmenni,lehet ma nem is megyek,mert szarul vagyok.
Csak tudnám mi a szartól,holnap kiderül mit mond az orvos.
Remélem nem küld kóterbe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.28. 21:25:08 -
Plata #29344 Már van egy,egyszer csináltál.azt hiszem még megvan. -
Daeus89 #29343 platac mibe hogy karira jön a heavy dreadnought breenektől ??:D -
Bozi_Vilag #29342 Nektek sem tölt be a Risán a mission giver? -
reorni #29341 http://stohungary.hungarianforum.com igazából kész -
reorni #29340 Jah értem :) Meddig tart még az állás? -
Bozi_Vilag #29339 Nem tudom, de nekem jobb az SG-n. Így egyszerre több fórum új hozzászólásait is tudom nézni :D