50259
-
Orbancapitan #29397 Szép:D mi a neved? fől veszlek barátnak -
Plata #29396 Megnéztem pár adatot social club-on.
A második karim ennyit játszott:PLAY TIME: 47D 21H 40M
Kedvenc fegyvere az AP stukker.4873 kill amiből 3534 headshot.
1061 kocsit loptam,5982-t összetörtem.
-
Orbancapitan #29395 Hát arra gondoltam hogy eleinte autólopásból fogok megélni amíg nem indul be az üzlet(ugye van még ilyen?) ha kéne esetleg sofőr a melóhoz autó/motor az az erősségem csak szólj :D
-
Plata #29394 Hát az nem lösz könnyű.
Nulláról indulni nehéz,bár most tripla rp meg pénz van valami játékmódra.
De fingom sincs mi az,én crew sessionban dolgozom,van CEO irodám 5 ládás raktárral,autós raktárral.MC klubházam ,mariska,hamispénz,meth és kokó gyárral.Bunkerem meg hangárom és facility.
Bár a hangár nem üzemel mint gyár,csak ott tartom a helikoptereim meg repülőim.
Facility sem üzemel rendesen,csak lakásnak hangárnak és garázsnak van,meg ott van ingyen lőszer is.No és persze csodálatosan szép földalatti bázis meg lakás.
Mivel jelenleg hangár Ceo és Mc duplán fizet ezért,ládákat lopok a raktáraimba,közben veszek supplyt gyárakba,amíg ládázok a gyárak termelnek passzívan,ha tele vannak keresek pár embert és eladjuk.A négy gyár most olyan 3 misit fizet kb.Pontosan nem tudom mert nem számoltam össze.De három nap alatt 9 millát termeltem be.Kedd óta dupla,de mivel közben beteg is voltam nem tudtam mindig felmenni.No meg a bunker is termel,de lassan mert félig termelésre van állítva félig kutatásra.Így dupla idő míg tele van.
De hogy serényen melózom azt az irodám is mutatja.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kb így fizet most egy kokain üzlet,még nem volt full tele,de eladtam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Orbancapitan #29393 sajnos sima farmolnom kell rendesen...... :( -
reorni #29392 felraljam enis gtat? :D -
Plata #29391 Science upgrade.Most néztem.
De Upgrade ablak írja is milyen token kell. -
Plata #29390 Sima GTA vagy az új spéci kiadás?
A sima GTA nem tartalmaz semmi Online dolgot,Online-t nulláról kell kezdened ami nagyon nem egyszerű.Míg a spéci kiadásban benne van kb 13 milla dollárnyi Online biznisz és egyéb javak. -
Plata #29389 Asszem sci upgrade token kell hozzá. -
reorni #29388 Deflektort mivel lehet huzni amugy tegnap nem talaltam. -
reorni #29387 Mindenki alszik en meg mehetek dolgozni :( -
Orbancapitan #29386 plata megvettem a gta v-t mert ritka olcsó volt el kéne majd pár tanács -
Chak #29385 Egyetértek, mindenhol megy a copy paste content gyártása. Kevés befektetéssel minél több profitot termelni. MMOban ez a filozófia nem is próbálja leplezni magát. Dehát az egész STO egy nagy ST vidámpark, tele szebbnél szebb modellekkel.
Egyébként mi van ha a 3/5 kiosztású hajóra berakod a fordított repulsort? Amivel magad után vontatod a népet. Az 5 hátsó fegyver ebben a képzelt felállásban biztosan csíphet. :D
-
lammaer #29384 Legalább kisérleteznek vmi új mechanikával.. azért valljuk be, ha most kihozzák az x+1. 4-4 felosztású hajót, abban mi a pláne?
Kb olyanok az STOban is mint a WOT fejlesztők.. csak copy pastelik az űrhajókat, csinálnak egy fasza modellt, azt már kész is az új content. Az epik újitás hogy egy hajó +15 weapon energyt kap, a másik +15 enginet.. meg variálnak a konzol kiosztással.
Semmi radikálisan új, ami vmi érdekeset adna
-
A Star Trek Voyager 10 legjobb epizódja. -
Chak #29382 Lehet h nem lesz túl jó, de admy kártyának tökéletesen meg fog felelni. Arra még egy 1/1-es hajó is jó lenne lol.
jaj, meg lol.. volt egy beszélgetés Odo-val, és mondja h ha még mindig ő lenne az állomás felügyelője, Quark tuti nem a saját holdján flangálna, hanem már rég sitre vágta volna. XDD
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.06.30. 20:14:57 -
Daeus89 #29381 szerintem aknász sün lesz a drága -
Plata #29380 Igen,érdekes volt ez a ketracel dolog.
A 3-5 fegyó meg fura,szerintem a hajó egy rakás szar lesz. -
Chak #29379 Személy szerint azzal h kivették a ketracel függőséget, pont a dominion kari egyedi mechanikáját vették ki a játékból. Mint valami ninja nerf.
-
Chak #29378 Azt hiszem csak annyival h beoltották a jem'hadarokat a függőség mentesítővel. Dr. Bashir hamar lerendezte lol. Ez a story csak a csúcspontja annak ami már vagy 2 szezon óta megy. A Tzenkethinek, ami az Echos of Light küldivel indult. Belegondolva, több is lehet mint 2 szezon. Az egész New Frontiers, és gamma küldikkel ment le. Az azért nem kevés.
Redditen nagyon ki vannak akadva ettől a 3/5 kiosztástól. :D
-
Plata #29377 Rizsa hajóhoz adhattak volna új hangár petet.
Ez ugyanaz mint a tavalyi.
Egy hangár nem sok szart ér aknás hajón. -
Plata #29376 Ketracelt hogy oldották meg?
Elég rövid sztorija van az új kiegnek. -
Chak #29375 Két ezer éve a nő alakú alapító a jem'hadar előtt még más fajokkal kísérletezett. Ennek az eredménye lett a békés Hur'qből ez az eszement agyrém ami a játékban is látható. A másik ilyen elfuserált kísérlete a Fek'lhr volt. Mind kettőnél a ketracel white-al próbálta kordában tartani őket. Nem sok sikerrel. Végül pedig csak a halált hozta magára. És sokan másokra. Szép munka, mondhatnánk. Végül Dr. Bashir által kifejlesztett kezeléssel sikerül a Hur'Q elméjét kitisztítani. Miközben Weyoun szépen tönkre vágja a felszerelést, Dukan'Rex hősi halált hal h megmentse az isteneit. Ez után ellovagolhatnak a naplementébe. Juhéé.
Odo meg beléptette a Dominiont a galaktikus szövetségbe, aminek a feltétele h a jem'hadar-t fel kell "szabadítani" a drog függőségből. Ezért van az h már nem kell ketracel a karinak miután megcsinálta a legújabb küldit.
Csak aztán nehogy egy dominion polgárháborúba folyjon ez a nagy reformáció a nagy láncban. :D
Persze, ha a klikkelgetésen kívül olvasnátok is a játékban akkor nem tűnne értelmetlennek a story.
A küldetés legnagyobb, és legszebb pillanata mikor Martok belibben, és előadja a harciba induló beszédet. Egyetlen hátránya számomra h Discovery clingonokat is belevette a mondani valójába.
*szinte már röhejes mikor egy vallási fanatikus clingont hősnek kiáltanak ki évszázadokkal később*
:D
-
Plata #29374 Rizsa hajó statja közben kijött.
Link. -
Kotomicuki #29373 Meg az ellenfélnek van push képessége is, ami simán belenyom a falba, ahol meg már elég egy kisebb gubanc is a játékmotor részéről, hogy "örökre" ott maradjon rá fölkent...
Csak a szokásos, kisebb-nagyobb bug-ok: vagy "túléled" és sikerül a küldetés, vagy kezdheted előröl az egészet..., ez benne a kihívás!
-
lammaer #29372 Azé lettek puszipajtások, mert vmelyik előző részben rájöttek a népek, hogy ketracel függők a hurkák és attól idegesedtek be. Amikor bevágta magát a jemhadar a sugárba, akkor a szervezetében lévő ketraceltől lenyugodtak a bogarak, igy lett mindenki boldog.
Amúgy nemtom mi bajod van a befejezéssel - a startrekben mindig happy endre végződi minden.. picard győz és ellovagol a naplementében... :D -
Plata #29371 Az elejéről.
És igen ezekben az új küldikben van hogy a falba spawnolnak. -
Bozi_Vilag #29370 Lehet, hogy akkor bebuggolt a falba... Mindegy, ahonnan kiléptem, tudom folytatni. -
Plata #29369 A hajóban kellett megölni vagy az űrben?
Mert ha hajóban lehet be akadt egy a falba ha meg űrben akkor lehet hogy el lébecolt valamerre.
Második karimmal még az első küldiben jártam így,pár hurka hajó elment a térkép sarkába,nagy nehezen találtam meg őket. -
Bozi_Vilag #29368 Nekem még be is buggolt a Home küldetés.
Bent a hajóban már kiírta, hogy nyírjak ki minden fennmaradt hurkát, aztán megcsináltam, és vagy tíz percig vártam, aztán feladtam. -
Plata #29367 Ez a hurq sztori egy rakás szar volt.
Se füle se farka.
Jöttek hurkák kiakartak minket nyírni aztán puszipajtások lettünk.
Hogy mi a rák bajuk volt nem tudom,mert csak a ferengis küldiben néztem meg a videókat.
Jem hadar mint frakció ok,hurka sztori nulla.Jem hadar is csak a lenyúlás miatt kellett,lekvár hajók baszott erősek,de ha igaz a kardassziai még erősebb,ez csak azért kellett hogy vegyék ész nélkül a hajókat.
De bejött,mert minden felé vanguard meg kardi hajókat lehet látni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.30. 08:37:26 -
Kotomicuki #29366 Hát, nem túl következetesek és ejtenek hibákat a fejlesztők: Dr. Bashir rangjelzései a parancsnokhelyettestől - ezzel a ranggal zárt a DS9-ben, ha minden igaz, míg most Nog hadnagy már parancsnok, amivel Sisko kezdett a sorozatban... - a kapitányig terjednek az új featured epizódban.
Maga a küldetés már megint egy agyatlan öldöklés meg tarts ki a végsőkig hadjárat...
A gamma-repu'-pontgyűjtő misszióban csak nekem mentek el az effektek: pl. se a GW-é, se a zöld köd a megjavítandó hajók körül nem látszik?!
-
Plata #29365 Ha a 31-edik századi packot vetted meg annál jobb nincs.
A sci hajó baromi jó,az engi dettó. -
Kotomicuki #29364 A delta pakkos romulán BC flottás változatával határozottan meg voltam elégedve. -
gerisz23 #29363 Delta pack volt még jó.Igazából mindegyik pakkból van használható hajó. -
reorni #29362 Már mindegy megvettem a jövő szetett,ahogy láttam az minden frakcióhoz jó. -
reorni #29361 Eng és Sci karijaimhoz keresek valami zenes hajót T6 legyen, vagy Cross Factiont hogy legyen a Romulán meg Klingon kariknak is T6? :| ötleteket várok és előre is köszi -
reorni #29360 Jobbulást! -
Plata #29359 Köszi mindenkinek.
Zubbonyt nem kaptam,de úgy be gyógyszereztek hogy alig birok ébren maradni.
Kaptam gyógyszert talán most már jobb lesz.
Meg kaptam a hátsómba egy jó nagy oltást.
-
Jobbulást Plata!