50259
  • Bozi_Vilag
    Miért, egyáltalán hogyan lehet favort termelni?
  • Bozi_Vilag
    A plusz egy slot nem olyan rossz mondjuk...
    A hajó milyen? (Remélem, nem csak a jem'hadar karakter kapja meg)
  • Orbancapitan
    This weapon is now in the equip-limit category that other 360 omni Beams share, non-crafted.
    As a result of this equip-limit change, in the instance that the player has multiple of these items equipped during this patch, one of them will be moved to the overflow bag.
    érdekes
  • Plata
    Ne viccelj,két perc a repkedés.
    Favort kell farmolni.
    Azt meg bottal farmolják.
    Meg vagy 20 alt accountal.
  • Kotomicuki
    Akkor estétől (megint) kezdődik a Rabszolgasors c. sorozat, mindenkinek, aki él és mozog az STO környékén!
    Persze, a gazdagok itt is megválthatják "magukat", némi lobi kristályért...
  • Plata
    Mai Frissítés.
    Summer Event:

The Annual Lohlunat Festival returns with all your favorite activities!
    Earn Lohlunat Prize Vouchers (2018) and exchange them for the new Vorgon Dreadnought Cruiser.
    Hey, Batter Batter! This year Captains can acquire Baseball Uniforms inspired by the Deep Space Nine episode, “Take Me Out to the Holosuite”.
    What is Baseball without your traditional event snacks? From Hot Dogs to nachos, this year Captains will be able to acquire all sorts of stadium snacks.
    Show off your favorite DS9 teams with all new Baseball themed Powerboards and Floaters.
    Three new Kit Modules inspired by the terraforming efforts of the Risians.
    New Spotted and Holographic Caracals available in the Summer Event Store and the Lobi Store.
    Participate in Lohlunat Summer Festival activities and trade in Lohlunat Favors in for 5 brand new emotes!
    For more information, please visit our Summer Event blogs at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/10934263-the-2018-risa-lohlunat-festival%21
    General:

Home:
    Resolved an issue where enemies would sometimes fall into the ground in the Hur’q Dreadnought.
    Resolved an issue where the player could see through part of the bottom of the Hur’q Dreadnought in the final room.
    Resolved an issue which caused a mission drop error and sound effect whenever moving to another map after completing this episode.
    Resolved an issue where sometimes enemies could get stuck in the ground on Empersa.
    Morphogenic Polaron Energy Weapon:
    Adjusted the color of the cannon visuals to match the beam visuals in color.
    Added descriptive text to the basic abilities that detailed the transform mechanics.
    This weapon is now in the equip-limit category that other 360 omni Beams share, non-crafted.
    As a result of this equip-limit change, in the instance that the player has multiple of these items equipped during this patch, one of them will be moved to the overflow bag.
    Resolved an issue that caused "Renegade's Regret" to not appear in the Jem'Hadar mission journal.
    Resolved an issue that caused "Melting Pot" to not appear in the mission journal progression.
    Resolved an issue that sometimes caused disconnects in some of the new maps with a high player count.
  • Plata
    Viszont lvl 15 R&D jutalma a többi karinak elég jó.
    20k xp-s kártya,nem bound,és elég sok rare vr componens.
    Elég szép értékben.Ha összegyűjtöm az összes karitól az szép lesz.
  • Plata
    Hát admiralty is kész de a jutalom elég gyér.
  • Plata
    ŐŐŐ,csak 20 kell.
    A titok annyi hogy a karit bent hagyod afkolni undi battle zoneban.
    Ha nincs dc akkor 2-3 órát simán otthagyhatod.
  • Daeus89
    androméda szerintem :D amúgy aszem 3. nap megvolt neki a 24 játék idő ... nekem még most sincs
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2018.07.02. 22:11:35
  • Chak
    :DDDD
  • Plata
    Mikhó?
  • lammaer
    Na majd amikor kijön az Echo recruit event, van egy fogadásom hogy ki fogja legelőször letolni az összes küldit vele :P
  • Plata
    Tudod ki tolná végig mégegyszer azt az ezer küldit.
    Jobb rewardért talán.
  • lammaer
    Mondjuk itt legalább nem kell végigtolni azt a rengeteg küldetést a rewardokhoz...
  • Plata
    És flottás dilit is,karinként asszem 22500 fleet dilit.
    Meg talán 20k vagy 30k repus dilit.Karinként.
    Bakker.
    Asszem torpos karival is ki kell húzni a gamma reput,aszondják cseten hogy a szet akár 50% kinetic sebzés bónuszt is ad.
    Nem tudom igaz-e,de kurva jól hangzik.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.02. 12:16:33
  • Chak
    Kapsz +1 admy slot. Dili esőőő.. pf :D
  • Plata
    Amúgy ez a doff jó abból a szempontból hogy aegis doffot nehéz szerezni.
    Asszem csak akadémiás doff küldiből jön és rare.
    Régi játékosok a craft rework után kaptak ingyen.De az újaknak csak 1k dilis küldiből jön,ha jön.
  • Plata
    Temporalhoz képest lófing.
    Temporal jutalmai durvák voltak.
    Erősebbé tette a traitjeid,admiraltyt buffolta.Repus itemeket upgradelte.
    És még sok más.De a delta is jobb volt.
  • gerisz23
    Nem egy nagy eresztés ez a doff.Amúgyse vagyok kibékülve a lekváros jutalmakkal
  • Plata
    Ilyen doff jár a Gamma recruitban ha fullra kész az R&D.
    Nekem ma lett kész az R&D.Már csak 5 dolog hiányzik recruitból,90 spec pont,12-edik t5 repu,na meg 3 T10 admi,meg még 2 doffos.
    T10 admi is kész holnap,asszem.
  • reorni
    Oh köszi a fegyókat :D
  • reorni
    Sokat énse leszek, csak azért tudok jönni, mert holnap üzemorvoshoz megyek.
  • Plata
    Nem tudom mikor leszek,még melózom és mobilról írok.
  • reorni
    Este tudok lenni
  • Plata
    Fasság.
    Igazán mehetne több.
  • Chak
    Csak 1 küldis és egy repus mehet fel, meg a cutting beam. Egy fajtából nem enged fel többet.
  • Plata
    Jah neked meg küldtem pár fegyót,majd nézd meg.Az egyik felugrott UR-re.
    Többi nem.
  • Plata
    Nekem tarantulán hátul omni chroniton tetryon van és sima omni tetryon.A harmadikat nem engedte fel.Pedig van még egy omni tetryon.
  • Orbancapitan
    Én is így tudtam de mikor próbáltam nem engedte
  • Plata
    Sajnos nem lehet több,próbáltam de nem engedi.
    Valamelyik karimnál 3 féle omnit akartam feltenni,mind másfajta volt,küldis,repus,meg craftolt,de nem engedte.
  • Chak
    Három omni mehet fel, egy craftos/boxos, egy setes(küldis vagy repus), és a cutting beam.
  • lammaer
    Én úgy tudom egy ADOTT fajtából enged fel 1 darabot, de a különbözőkből mehet fel 1-1... tehát találni kell 5 különféle 360as beamet azt hajrá :)

Pl most is van fenn at egyik hajómon egy kinetic cutting beam, egy omni-directional antiproton és egy küldis Ancient omni directional beam (az is antiproton)...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.07.01. 14:12:57
  • Bozi_Vilag
    Á, de kár...
  • Orbancapitan
    Sajnos nem csak egy 360°-os beamet enged felrakni minden hajóra :/
  • Bozi_Vilag
    De egyébként nem kell problémázni... mehet az öt hátsó helyre a 360°-os beam azt kész :D
  • Orbancapitan
    majd írj :)
  • Plata
    Az a baj balkezes vagyok és a repülögép gombkiosztása meg jobb kezes,nincs kedvem megváltoztatni mert sok mindennel összeakadna.
    De én csak estefelé leszek fent,gondolom 8 felé,ha ráérek,vasárnap van,ilyenkor esténként crew tali van,auószépségverseny,meg gyorsulási verseny,satubbi.Ökörködés.
    Vagy át megy tiszta marhulásba,volt már hogy versenyeztünk ki jut fel a vonatra kocsival.
  • Orbancapitan
    pontosan a repülő dolgokat valahogy nem érzem.....
  • Plata
    Autólopásból akkor lehet megélni ha CEO autólopás.
    Sima autólopásból nem lesz pénzed,sima autót lophatsz az utcáról,ha 100 ezer alatt van az értéke eladhatod,kapsz érte kb 25 ezer dollárt,de 48 percenként egyet adhatsz el.
    Míg ha be állsz melózni egy Mc-be ott egy eladásért keddig 60-70 ezer dollárt kapsz kb 5-10 perc munkáért.Van hogy az eladás annyi hogy el repülsz 2-3 kilóméterre és kész,van hogy postáskocsival kell kivinni vagy szemeteskocsival,az necesebb ott 5-5 címre kell kimenni,kb 10 perc.Van még motoros eladás,az is könnyű csak el motorozol a célig,a csónakos megint könnyü csak 5 pontra elmész csónakkal,és van helikopteres repülős eladás ahol 5-5 célpontra kell elrepülni,az is laza.
    Monyuk,én híresen rossz pilótas vagyok,mindenki tudja hogy ha Plata repülőre száll akkor menkülás valamelyik épületbe mert úgyis bumm a vége.
    Ha avengerre szállok akkor egy emberként menekül mindenki fedezékbe,mert az avenger zuhanás biztos.Akkor sem törük össze ha lezuhanok.De akire rázuhanok igen.