50251
-
CrashBoostZoom #29510 A GW2-t egyszer kell megvenned és utána a tiéd minden content. Nem kell havidíjat fizetni. A kiegek ráadásul nem is emelnek szinthatárt hanem csak újabb karakterfejlesztési lehetőséget adnak az új zónák és insták mellé- -
lammaer #29509 Nem véletlenül írtam hogy "borzalmasan macerás" volt EVEben kifarmolni a plexet... -
lammaer #29508 Bővebben kifejtve a lootbox az a gazdagok sportja, mivel csak nagy tételben (100+) érheti meg csinálni, és akkor sem biztos hogy nyereséges. Pl olyan 5 millió EC a kulcs (exchangen is kapható, nem csak zenért), kinyitod a lootboxot és esik belőle egy 500K-s cucc....
Szóval ez azoknak van akik fürdenek a pénzben, felejtsd el egyelőre.
-
gerisz23 #29507 Nem.A nyitogatás úri kiváltság. -
Shion #29506 EVE Online-al sok-sok éve nem játszom, de nekem úgy rémlik, hogy valóban ki lehetett farmolni ingame a plex-ek (havi előfizetések) árát, de nekem átlagosan 2 hét / hónap elment rá. Magyarul a hónap felében csak a plex farmolás miatt játszottam volna, így inkább megvettem 3 ebédem áráért a havi előfizetést. Lehetett ennél gyorsabban is farmolni, a haverom 1 este alatt képes volt kifarmolni a 400 milliós plex árát, igaz ehhez 0.0-ban 1,3 milliárdos hajóval csinálta. Kösz....
Megtaláltam az item shop-ban az Elite Starter Pack-ot, de ahogy nézem még ráérek megvenni: max energy limit 15 millióról 2 milliárdra nőne, hurrá van 13.000 enery creditem level 26-on :).
Kérdés: lelkesen dobálgatja a játék nekem a Deep Space 9 ládákat, amiket úgy látom csak Master Key-el (150 zen = kb. 450 HUF) lehet kinyitni. Érdemes ezeket kinyitogatni level 26-on, mik vannak benne? -
lammaer #29505 Hát, mondjuk az EVE onlineban is meg lehet oldani hogy ingame farmolod ki a havidijat... de az borzalmasan macerás volt emlékeim szerint -
Plata #29504 WoW fizetős,a GW2-ben meg hogy keresel pénzt? -
Daeus89 #29503 wow gw2 ?:D bár azok buy to playek bocsi
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2018.07.09. 19:50:08 -
Plata #29502 Másik ilyen ingyenes MMO nincs amiben pénzt is kereshetsz. -
lammaer #29501 A leg F2P barátabb MMO amivel eddig játszottam.... -
Plata #29500 Semmilyen.
Vedd meg az Elite starter packot.
Nekem F2p accom van,de nem tudom hogy miben lennék korlátozva.
A Lifetimer maradt még.Az olyan mint az előfizetés,csak egyszeri és örökre szól.
Háromszáz dolcsi vagy akciósan 200. -
Shion #29499 Sziasztok, hosszú évek kihagyását követően visszanéztem a hétvégén a játékba és egyelőre magával ragadott. Régi emlékeim és szokásom alapján rögtön be akartam fizetni az egy havi előfizetést, hogy semmilyen korlátozás miatt ne szívjak. Az account management-ben állandóan hibára futottam, így írtam a support-nak, akik pár órán belül korrektül válaszoltak és elmondták, hogy azért voltak a hibák, mert a havi előfizetés már megszűnt a játékban?! :(
Kérdésem: ha nincs havi előfizetés, akkor milyen egyéb lehetőségek vannak a játékban, ha nem szeretnék fapad f2p-ként játszani? Mivel jár, ha az ember full f2p marad, milyen korlátozások vannak?
A segítségeteket előre is köszönöm! -
Plata #29498 Azért gamma eventen jól tud jönni a spec pont bug. 
-
Plata #29497 Jah képet elfelejtettem.
-
Plata #29496 Ma reggel meg lett a 4 rank4 doffos eventes vacak.A jutalom egy csokor lila doff ami nem is bound.
Köztük egy ritka jó vorta chef.
Pont ilyenre vágytam,de nem kaptam exen sem. -
reorni #29495 https://www.twitch.tv/kodian96 -
Bozi_Vilag #29494 Gondolom, de elveszi az élményt -
Plata #29493 Jó az ha van. -
Bozi_Vilag #29492 Én nem találtam artifact térképet. Az igazat megvallva, nem is szeretnék. -
TTSS #29491 Kösz a segítséget. Találtam is útvonalat horgahn-hoz, illetve artifact lelőhely térképet. Elkezdjük betanulni...
Mit össze agyaltam, hogy milyen lehet a jó hátizsák. Az inventoríra gondolhat? Sok hely legyen benne, vagy mi? Két órával később megvilágosodtam, hogy a reptető szerkezetről beszéltek :D -
Bozi_Vilag #29490 Ja igen, bocs, azt kihagytam :D
A baj az, hogy nekem eddig csak egy zsákra telt, és ha jól láttam, nem rakható be accbankba. (Pedig az lenne az igazi)
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.07.05. 17:36:26 -
Plata #29489 A horghan hunt is könnyű.
Csak kell egy tuti útvonal és jó hátizsák. -
Bozi_Vilag #29488 Nekem azért jobb, mert az artifact scavengeléssel 5-6 perc alatt megvagyok, és így 2-3-szor is tudok 50 favort termelni egy event alatt -
TTSS #29487 Remek, akkor ráhajtok, köszi.
A több kari miért kell? -
Plata #29486 Majd megnézem neked mi az,egy fekete lyuk féleséget kreál. -
Chak #29485 Ground húzásra ott a temporálos paradox bomb, van egy alap sci skill, az Electro-Gravitic Field. Ez alapból csak rootól, de ha hozzá csapok egy doff akkor már is képes a húzásra. Sosem volt ilyen doffom így tesztelni nem tudtam. Ssak amit olvastam tudom mondani. Más skill nem ugrik be ami ilyet csinálna. Tacon meg a nyári eventes graviton spike ami szintén tömegvonzást eredményez. :D -
Plata #29484 Jah asszem tévedek.Endothermic az téli. 
Bár ezt csak úgy fejből mondom.De majd utánanézek.
De van összerántó skill,ground GW,tudom mert kérték invázióra hogy sci karinak az is legyen,és szereztem is,de fejből ha agyon lősz sem emlékszem a nevére.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.05. 11:11:00 -
lammaer #29483 no máris adtál ötletet a sci karimnak... szeretem hogy küldök négy területre ható cuccost egy csoport mobra és szétégnek szétfagynak pikk pak (pl a brotherhood of swordö a nagy mobot mindig én intézem el)... viszont összerántó skillt nem nagyon találtam, a seismic agitation jónak tűnik.
(az endothermic/exothermic természetesen megvan, igaz egyik sem summer eventes) -
Plata #29482 Analízis,lesz ha kiveszem őket.
Az engi ground karimnak volt.
Még a régebbiek.De az egyik frissítésnél kitestől eltűntek és még nem kaptam vissza.Tavaly meg nem volt időm farmolni annyit.Azt tudom hogy a hurrikán rém vicces volt.De például invázióra nagyon jók a modulok,ha profibb csapatot fogsz ki akkor kérik is hogy legyen nálad.Ha sci kari vagy invazión kérik hogy seismic agitation field és endothermic induction field vagy tac karinál Graviton spike legyen nálad.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.05. 11:03:55 -
lammaer #29481 Estére teljes analizist szeretnék olvasni :) -
Plata #29480 A Hurrikán modul nem erős e baromi poén,a többi jó,de fejből nem tudom melyik. -
Plata #29479 Mert a kit moulok baromi erősek.
Az engi durva,kell mind.De a sci is kell ha groundon akarsz játszani. -
lammaer #29478 Alapvetően én se látok semmi érdekeset a summeres modulok közül, dekorációs cuccok meg nem érdekelnek.
Az egyetlen ami kell(ene) az a még gyorsabb hátirakéta, mert az segit a napi küldetés gyorsabb letudásában, de ennyi.
Amúgy simán lehet hogy van egy-két frankó nyári kit modul, de annak utána kéne járni :D
Plata tegnap nagyon nyomta ingame hogy milyen faszák a modulok, de lehet csak nagyon fáradt volt... -
Bozi_Vilag #29477 Vannak spéci kit modulok -
TTSS #29476 Miért kell farmolni? Egyszer átfutottam, mi van a boltban, de semmi nem ragadta meg a figyelmem. Igaz, nem is értek a dolgokhoz...
Miért kell több karival beállni? Egy nem hozza a mennyiséget?
Ez az első risa eventem, télit is egyet éltem meg online. Azon is, mint ezen, a hajóért a napi 40 bigyót begyűjtöm és csók. De ezek szerint valamit nagyon benézhetek. -
Minbari White Star class. Ha jól emlékszem. -
Orbancapitan #29474 vagy az andromeda-ra -
Plata #29473 Voltam rizsán,elvittem 5 karit eventre,nekem ez az eventes hajó nagyon hasonlít egy régi sci-fi sorozat hajójára.
Babylon 5-ben volt hasonló hajó.
Kicsit utána kerestem és tényleg hasonlít.
-
Plata #29472 Én már 5 karit bekészítettem rizsára repkedéshez.Egy meg a napi küldihez.
Ha öttel letolom horghan huntot az jó. -
Bozi_Vilag #29471 Tudom, éppen farmolom, bár nem olyan durván