50251
  • Bozi_Vilag
    Francba már... most váltottam be 262-ért az összes dilimet :D
  • Chak
    Memory alpha-n rossz táblázatot néztél, a másik két lentebbi a jó. Főleg az utolsó, a tng táblázat. Az a jelenleg is használt skála.
  • Plata
    Mi a szösz.
    We will be performing shard maintenance on July 18 from 6:30-9 AM Pacific (13:30-16:00 UTC). Please check the forums.

Újra főnix.

General:
    Phoenix Prize Pack Event:
    Additions Include:
    Tier 1:
    Breen Chel Boalg Warship [T6]
    Lukari Ho'kuun Science Vessel [T6]
    Tier 3:
    Future Flyer Powerboard
    Crystal Radiation Projector
    Furiadon Fangs
    Console - Universal - Interphasic Instability
    Tier 4:
    Varel (Doff)
    Kobali Soldier Uniform
    Starship Mastery Unlock: Theta Radiation Infused Maneuverer
    Tier 5:
    Photonic Tribble
    This event will run from 7/18/18 – 7/25/18
    The model for the Excelsior and the Excelsior Refit has been completely revamped!
    Advanced Heavy Cruisers can now use Type 8 and Type 8B materials, as well as Type 6 Windows.
    Model should update automatically for players who already have this ship but if it does not, placing the ship into the tailor will apply the update.
    Summer Event:
    Resolved an issue that caused the "Flying High" mission on Risa to not recognize that the player had already activated their floater.
    Baseball Hats can now be worn in the Off Duty uniform category.
    Deactivating floaters should be more responsive.
    Deactivating a floater while midair will now cause the player to fall slower than normal.
    Resolved an issue which was causing some players to not be able to remove a ship from Dry Dock.
    The Morphogenic Polaron Energy Weapon can now use both Beam and Cannon tech upgrades.
    "Renegade's Regret": Resolved an issue that prevented Jem'Hadar from being able to replay.
    Resolved an issue that was potentially causing the Karemma trader to spawn in the ground.
    Added the Jem’Hadar Neck tubes to all armor drop-downs in the tailor.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.18. 11:11:28
  • Bozi_Vilag
  • Bozi_Vilag
    Nem tudom, azért kérdeztem. Ha akarod, beküldhetem képen

#29585 Köszi!
  • Chak
  • Plata
    A kisebb hogy lehet gyorsabb?
  • Bozi_Vilag
    Valaki nem tudja, hogy a warp-sebességnek van-e valami aránya, hogy mennyiszer c?
    Mert a neten sok marhaságot találtam (hogy a 7.3-as két és félszer gyorsabb, mint a 9-es)
  • Plata
    Egy napos keyring bundle akció.
  • Plata
    Nemsokára készül a Star Trek 4.
  • Plata
  • Plata
    Most vettem észre,alt kariknak nem csak 8 repu token 500 repus mark jár,hanem 20k dili és 2 milla ec is,fejenként.
    Ha gamma kari kész 12 t5 repuval.
  • Plata
    Jah úgy nem rossz,főleg ha jó boffjaid vannak jó skillekkel összerakva.
    Mi még az első héten csináltuk csapattal,csak a földi harcnál mikor le kellett menni ha jól emlékszem hárman kaptunk dc-t talán.
    Én szinte azonnal visszamentem,de volt aki kicsit késett,így rahedli boffal mentünk végig.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.15. 15:40:51
  • Bozi_Vilag
    Hmmm... nem is rossz :D
  • Plata
    Hát most mellé lőtté.
    A dolog egyszerű,mikor csináljátok küldit és vége a zűrharcnak gyün a földi csihi puhi ugye felajánlja hogy beameljetek le együtt,de nem fogadod el és a csapattársad lemegy egyedül 4 boffal,te meg gyorsan újra rányom a beam gombra és te is le viszel 4 boffot,ugyan oda kerülsz te is csak 4 boffal.
    Nem működik mindenhol de a Home olyan amiben megy.
    Véletlen jöttünk rá,ugyanis dc-t kaptam mikor csináltuk.És lementünk vagy 20 boffal.
  • Daeus89
    azt nem fogja le írni de beismer hogy öö bugot használ :D Grat
  • Bozi_Vilag
    Hogyan?
  • Plata
    Ha partyban toljátok Home küldit akkor az laza.
    Kis trükkel le tudtok vinni mindannyian magatokkal 4-4 boffot segíteni.
  • lammaer
    Fene enné ezt a játékot.. a végigküzdöttem a társammal a Home küldit, erre a végén nem kaptam semmit (mert elfelejtettem felvnni én is a küldetést). Nem kicsit voltam zabos...
  • Plata
    Ma reggelre kész lett gamma repu.
    Így már csak 14 spec pont kell és egy doff iskolát 4-esre húzni és kész az event.
    Gamma event repus jutalma is tök jó,annyi markot és tokent kaptam hogy kivettem a full gamma szettet.Maradt is 15 gamma token meg 424 gamma mark.
  • Plata
    Jó is 30-as szinteken küldizni,30-as szinttől már kezd élvezetes lenni a játék.
    És nincs is annál pazarabb élmény mint 30-as sao paolo quad cannonjával neki menni a romulánoknak,az élmény ahogy a quad dorombol és szarrá tépi az ellenséget jó volt.
    Azt hiszem régen a 30-as 40-es szint közti rész volt a kedvencem.Negyvenes szinttől már unalmas hajók jönnek.
  • Shion
    Köszönöm a tippeket, végül csak megcsináltam. Omega III és macska-egér játék kombináció sikeres volt. 9-10 km távolságban próbáltam tartani őket (gyakorlatilag folyamatosan menekültem), így a hátsó résszel folyamatos tűz alatt tartottam és amikor tudtam néha ráfordultam, hogy kaphasson az első lövegekből is. 1-2 perces küzdelem, de lement 1-1 szemét hajó. A többi kishajó meg sem tudott sebezni, azokon átmentem, mint forró kés a vajon.

34-es küldetés volt pedig, én meg 38-as vagyok, mégis nagy szívás volt. Adott érte 1600 xp-t, szóval nem estem tőle hasra. Inkább keresek valami normálisabb (story mesélős) küldetést. :)
  • Orbancapitan
    am nem emlékszel mikor bejött az első szint emelést mi is csináltuk a patrolokat
  • Chak
    Hát mindegyik más milyen patrol, rendszerről rendszerre repülök, és tolom őket. Nem az a vakulásig farmolom argalát vagy a new romulus melletti patrolokat haha.

Ezeket a patrolokat csak 1x lehet egy karival megcsinálni, és kb egy idősek a játékkal szal minőségben nem biztos h a mai elvárásoknak megfelel, de működnek.
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.07.14. 20:49:10
  • Plata
    Tudod ki a jó isten patrolozig 50-ig,inkább hallgatok rúzsa magdit minthogy patrolozzak.
    Báár ha a karim meghallja az a vernyákolást amit a csaj művel attól tuti sokkot kap és egyből 65-ös szintre lép.
  • Chak
    Fedes karival a rendszerek kb 90% patrolozható miután lenyomtad a tutorial küldit. Hozzád igazodik a mob, kivéve a skilljeiket haha. Anno volt olyan fedes karim h csak patrollal húztam ki 50ig. :D
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.07.14. 20:38:14
  • Chak
    Az ellenfelek a legtöbb esetben a te szintedhez igazodik, viszont vannak mobok, olyan képességekkel ami kisebb szinten nehézséget tud okozni. Lásd a romulánok plasma torpedo spamolása. Ezt kitudod védeni területre ható skillekkel. Mint például a faw 1-3, torpedo spread 1-3, és a science skill: Tractor Beam Repulsors. Ezen kívül távolmaradni a romulánoktól, vagy elkap vonó sugárral, és az fájni fog. Ez is kivédhető attack pattern omega vagy polarize hull skillekkel.

• Plata
    Én úgy tudom a patrol már 50-es szintre van igazítva.
    Vagyis minimum 50-es szint kell hozzá.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.14. 20:31:54
  • Plata
    Elméletileg azt alapból látod hogy az ellenfél hányas szintű.
    Harmincnyolcas szinten ne patrolozz,az 50-es szintre van minimum belőve úgy emlékszem.
    A romulánok a kezdőknek amúgy is nehezek,mert durva képességeik vannak és nem szabad közel menni hozzájuk.
    Későbbb kardik meg borgok szemetebbek lesznek.de az már más tészta.
    Lényaeg romulánoknál hogy légy fürge és ne közelítsd meg.Ha 5 kilóméternél közelebb mész elkap megragad és úgy szétkap mint foxi a lábtörlőt.
    A romulán küldikben a plasma torpedó eső bugos volt régebben,reverse shield polarity képességtől meghülyültek és lepattantak,nem tudom így van-e még.De régen ezzel baromkodtunk.
    reverse shield be roma hy plasma torpok meg visszapattantak.
  • gerisz23
    Azok a romulánok szemetek,keress valakit aki segít megcsinálni a patrolt esetleg.
  • Shion
    Sziasztok, hol lehet beállítani, hogy lássam az ellenfél szintjét? Sehol nem találok ilyen opciót és néha irgalmatlan nehéz küldetéseket kapok, néha meg túl könnyűeket, egyelőre képtelen vagyok rájönni, hogy melyik miért olyan nehézségi szintű?

Most például level 38-asként egy "Secure Eirhess System" patrol küldetést csinálnám, de van benne egy Mogai Heavy Warbird, ami a csata első 10 másodpercében rámküld egy darab Plasma Torpedo - Heavy II-t és one-shotol 100% pajzs és hull mellett. Eddig 5-ször már meghaltam és totál reménytelennek tűnik az egész. Segítő npc vagy bármi más nincs a rendszerben, így most nem értem, hogy miért ad a küldetés ilyen ellenfelet. :(
  • Plata
    Persze hogy számolja,nekem is meg lett a 100 is.
    De nem red alertre kéne járni csak.
    Hanem advanced stf-ekre.
    Ne vicceljetek az én karim sincs felcuccolva még is bírja.
    Ezzel a hülye küldis szettel már 60k-t is kitol.Pedig nincs is rendesen megcsinálva.
    Még a skillezést is lusta voltam megcsinálni.
  • Kotomicuki
    Számolódik az, csak nagyon sokára jön össze a 100. Bár, ha a 25-öt sem akarja beadni, az azért furcsa...
    Én kristályt is mentem - igaz, labdába nem rúgtam, de jól jött a kapott anyag.
  • Plata
    Nekem jó rég kész van.
    Sokat mentem adv cure khito infected és kristályt.Na meg a swarmon nincs cd,sok red alert mert kell ugye a mark repukhoz.
    Naponta letoltam minimum 3-3 isa cure satöbbit.
  • DrSoong
    Az 1 és az advanced már pipálva van, csak a többi nem számolódik...
  • Plata
    Bármilyen pve queue.
    De nem csak sima hanem advanced is kell.
  • DrSoong
    Jem'hadarnál van ez a "complete 25, 100 queues". Ez mire vonatkozik, csak a Swarmra? Letoltam már vagy 50 red alertet de valahogy nem számol...
  • Plata
    Support cseten azt mondták hogy még két napig van Narendra mellett.
    Nem tudom honnan szedték.De ezt mondták.
  • Plata
    Még két napig.
  • Chak
    Igen.