50252
-
Shion #29751 Sziasztok,
Miért van az, hogy amióta elértem a 65-ös szintet, egyetlen egy sima küldetést sem tudok megcsinálni. Az ellenfél hajó irgalmatlanul erősek lettek, másodpercek alatt állandóan ledarálnak. Most például Daniels küldetését folytatnám, de a Vorgon Battleship range-be érve (10 km) kb. 5-10 másodpercig élek, miközben az összes skill-emet elnyomom. Miközben én meghalok, a Battleship 100% shield-en röhög tovább :(
Így hogy egy küldetés sem megy le, csak a Duty Officer küldetéseket tudom csinálni Tamagochi módra, eléggé elmegy az ember kedve a játéktól (sikerélmény híján) :(
Utoljára szerkesztette: Shion, 2018.07.31. 07:16:29 -
Plata #29750 Beam boat-ot én nem csinálok tac karival mert rohadt unalmas. -
Plata #29749 A winter raidert sosem használnám,szerintem az a leggyengébb a winter hajók közül.
Konzolja és traitje tipikus breen hulladék,draines konzolt nem tennék raiderre.
És sajnos bitang röhejesen néz ki.Nincs rajta EBC sem.
Ha EBC nélküli raider kellene akkor Vanguard raider mert az valóban jó.
A romboló és a carrier szintén gyönge.Bár a carrier traitje jó más carrierre.
A Tvalyi vorgon hajó a két hangár miatt hülyéskedni jó.
A Hármas breen konzol szettet hagyjuk sosem tenném fel.Gyenge a konzol szett,bohóckodni jó,meg esetleg drain karinak,de dps-re.
Ennyi erővel használhatnám a csoda buildot is,full polaron turret meg csupa flow capacitatort konzol.
Sügér flottában ezt ajánlották dps-re.
-
Kotomicuki #29748 "Sajnos téli hajók is elég gyászok." - ezzel nem értek egyet, pláne, ha pl. az idei-tavalyi nyári hajót állítjuk melléjük.
A raider nagyjából uo, mint az összes többi raider és még a trait-je és a konzolja is jó.
A rombolót meg a mai napig használom, mint leginkább bevált hajót beam-boat-nak: a viszonylag jól variálható boff-kiosztása (vö pl ezzel) sokat segít ebben és mozgékonyabb is az átlagnál. Bár a trait-je szar és önmagában a konzolja is kuka, hacsak nem a hármas konzolbónuszra hajtasz: -20% Weapon Power Cost..., pl. egy polaron-os "elszívóval".
A 3,5 éves dread' is elmegy egy átlagos hangáros-cirkálónak - azaz: ez sem gyöngébb, mint a nyári felhozatal utolsó darabjai, sőt... - , különösen, ha most lettél 40. szintű az első kariddal, mint én anno!
Discovery-kari?
Ezeknél abból áll a "játékfejlesztés", hogy 1000x végigkényszerítik a szerencsétlen játékosokat uazokon a történeteken, amiket pont ezzel tettek utálatossá a szemükben?!
Most húznám, utólag a deltás karikat, de inkább pihentetem őket, mert már hányingerem van sokadszorra nekifut uannak a szar küldetésnek...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.07.31. 01:10:24 -
Plata #29747 Sajnos téli hajók is elég gyászok.
Bár hangárosnak a carrier traitje jó.
De a Discovery pack-ban biztos lesz pár új tuti hajó.
Már csak az a kérdés hol kezd a Discovery kari,ha 1-es szinten akkor T1-től T6-ig kell neki hajó,ha 60-on akkor max T5 T6. -
Kotomicuki #29746 Hát, inkább legyen csak 4 Boff-hely a hajón, de az akkor ki is használható legalább.
Szvsz, ajándékhajó és nem akartak konkurenciát csinálni a "pénzért" megvásárolható áruiknak - de ez utóbbi elképzelés most túl "jól" sikerült nekik. Ennek ellenére, a most kezdők 40. szinten elérhető, utolsó "ingyenes" hajóinál ez akkor is jobb - HP-ban és pajzsban mindenképp - , a többiek meg admiralty-ban tudják hasznosítani: jól jön az Eclipse - Delta-pakk - , meg az előző Vorgon - ami szintén nem egy nagy durranás - mellé sci-pumpálónak.
Úgy tűnik, hogy mostanság csak a téli "ingyen" hajóik érnek igazán vmit... -
Plata #29745 Régóta szeretnék aknázós hajót,nagyon régóta,de ez nem az.Aknázós hajónak kéne 4-es tac boff slot.
Ez valami nagyon elcseszett cucc. -
Plata #29744 Nem tudom mi a szart lehetne ebből a taligából kihozni.
Egy darab fing tac boff fér rá,meg két uni.
De mind a két uni vér kevés.Kellene egy 4 skilles tac boff slot.
Három kettő és egy skilles boff slot szart sem ér.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.30. 13:35:49 -
Kotomicuki #29743 "Aknás" és az akna-skill 3. fokozatát nem lehet rárakni..., áhh, felejtsük el - only admiralty ship!
A swarm ellen meg inkább GW-t lövök, majd rájuk fordulok...
...
(ST VOY s02e15)
A Doktor az öntudatlan Paris-t vizsgálja a gyengélkedőn:
- "Hhmm..., úgy tűnik, valami allergiás reakció! Mit evett?"
- "Egy kortyot Neelix kávéjából."
- "Akkor csoda, hogy még él!" -
Plata #29742 Na nekem már kész a rizsa hajó.
Unlockolva accountra,bár kipróbálni még nem próbáltam. -
Plata #29741 Nekem a legelső karimnak vagy 4-5 éve van a táskájában egy ilyen kocka. 
Valami küldi item volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.27. 17:44:12 -
Daeus89 #29740 nekem t6 boxos hajóval volt hasonló :D kicsit ideg rohamot kaptam :D -
Plata #29739 Kivetted a humble packot és valami miatt hagyott egy bugos kockát tatyódban. -
TTSS #29738 Ez miez? Nálatok is megjelent? Kidobható, vagy...
-
Plata #29737 Hogy a klingonok kopaszok lesznek. -
Chak #29736 Miket mondanak a népek? -
Plata #29735 Felmentem kicsit STO-ba.
Egy csomó érdekes dolgot mondtak cseten. -
Orbancapitan #29734 nem event volt hanem küldi -
Chak #29733 Ezt nem tudom hol írják, sehol nem láttam cross faction episodes-t, csak azt h 2 küldiben lehet majd menni az új dsc karival. -
Chak #29732 A blog alapján Tilly hazatér h az akadémián segítsen gyúrni a playernek. Azaz a kondiban vigyázz majd nehogy rádessen a súlyzó xDD -
Plata #29731 Nem tudom mi van,lehet lesz klingon is,de kell a francnak.
"2 new cross faction episodes " -
Daeus89 #29730 igaz . Viszont a "Starfleet Academy Cadet Syliva Tilly" nem azt jelöli hogy ő kadét a flotta akadémián ? -
Chak #29729 Mivel nulla konkrét infos bejelentés volt, és mindenki csak képzeleg, kár messzemenő következtetéseket levonni. AoD ősszel érkezik, DSC S2 pedig jövőre.
Romulan meg nem volt balance of terrorig, a kirakott clingon fej foto pedig h a küldikben lesznek ilyenek nem jelenti azt h frakcióként üzemelne. Filmes sisakos clingonok is vannak egy küldiben még sem lett frakció belőle. Ami pedig h 60ról indulnának HA lesz recruit event, az cáfolja h akadémiás kezdést írnak Tilly-vel, és kalandozást egy új discovery-s karkatert kezdve. Most aztán lehet várni a sok dev blogot őszig. :D
-
Daeus89 #29728 hát valószínű meg várják a season 2 startját és arra promoznak rá bár nem értem a halálnak raknak be olyan hajót megint ami boxos volt ... mind 1 azt lehet szerintem tényként kezelni hogy 60 on kezd és t6 osokat tesznek alá csak megint kapunk 4-5 át textúrázott hajót pl Europa az egy az egybe a nebula kiadása . És mivel kint van a klingon fej szerintem lesz klingon frakció :D jah és de volt romulán már akkor is .... 1 es csillag bázis :D a t6 repunak nem tom van e értelme meg hogy visszafele is lesz e valami de ez így nagyon szedet vetetnek látszik :-/ 2 küldiért meg 6 hajóért megint egy kieget ehh azt csak át nevezik "út törő újítás"
hamár érdekes hajót akarsz nézd meg a uss shrant pre deffi :D
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2018.07.26. 21:36:11 -
Plata #29727 Figy azt mondják a sorozatból bekerül Shenzhou,Discovery,Kerala,Yeager,Europa.
Mondjuk nekem csak a Shenzou meg a Discovery rémlik,de a Yeager faszán néz ki.
Jah a discovery kapitányok teljesen új helyen fognak kezdeni.
Új bázis jön.
Ezenkívül átalakul az STF rendszer is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.26. 21:25:04 -
Chak #29726 Úgy, úgy. Ha inkább egy teljesen új fajként nyomkodták volna, most senki nem panaszkodna. Még a hajók sem hasonlítanak kicsit sem klingonokra. Főleg h ha megnézed Enterprise soriban őket, minden látszott h a megszokott bird of preyek elődei. -
Plata #29725 AoY -
Plata #29724 Ákos az eventet nem tolhattad le csakTos fed karival.Sem fed roma sem egyéb.
Csak eredeti Fed Tos faj lehetett.Vulkáni,andóriai,tellarita,human stb.
A TOS küldik nem elérhetők nem TOS karival.Kevered a TOS küldiket a Temporal epizódokkal. -
Orbancapitan #29723 fed only már a fed romulán és a fed jem'hadar bele tartozik már nem rémlik melyik fed only küldi volt nem mostanában volt a lényeg h poénból le toltam romulánnal -
Plata #29722 AoY is fed only volt.
Különben is discoveryben nincsenek még romulánok.Discoverys klingon meg kell a fasznak.
Keresve sem találsz lököttebb klingon fan-t mint én.De discoverys klingont dugja fel az anyjának az aki megálmodta. -
Plata #29721 Hivatalos cikkben jah.
De közben már megy a találgatás.
Érdekes de közben némelyik hajmeresztő is. -
Orbancapitan #29720 plata úgy értelmezi h utalnak rájuk bár elképzelhető h később jönnek -
Daeus89 #29719 te amúgy csak a glen említik benne hol hallucinálsz több hajót ? -
Orbancapitan #29718 még az van írva :D és közbe jön majd a +fed-romulán+fed-jem'hadar -
Plata #29717 Jah ott van milyen új fed hajók jönnek.
A discoverys csatánál fog kezdődni az event.Az összes hülyediscoverys csatát átélhetjük klingonok ellen. -
Chak #29716 Oh igeen, szeretem ha fááj.. :DDD -
Plata #29715 Benne van a cikkben.
Fed oldalon élherjük át a klingonok elleni háborút.
Tköcsög meg a többi zombiklingon ellen harcolva. -
Orbancapitan #29714 Nem lehetünk biztosak benne még bármi ki telik tőlük. -
Orbancapitan #29713 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH BAZD...... de jó lesz nekünk és továbbra is ec szerzésre nem lesz lehetőség csak költeni xd :DDD -
Plata #29712 Mellesleg ez megint Fed only event lesz.Csak fed oldalt kell végig szívni.