50259
  • Chak
    Risa-n az eventes feladat 3 pályán végig repülni jetpackkel. Ez kb 5 perces mutatvány még a kezdő floaterrel is. Ha ez nehéz, akkor az uninstall-t ajánlom mindenkinek, mert ennél tényleg minden csak hosszabb és fájdalmasabb lesz.

• Plata
    Ugyanaz kb.
    Csak én UR-t küldtem neki.
    Az jobbb mint a VR.
  • Shion
    Köszönöm szépen megjött.

Kotomicukinak is köszönöm a hosszú leírásokat, megpróbálom megérteni a leírtakat. 20 perc olvasgatás után rájöttem, hogy még mindig csak felületesen értem a leírtakat. Hulla fáradt vagyok, már olvasni is alig bírom a képernyőt, egész egyszerűen nem áll össze még az end-game logikája (százmillió dolgot lehet gyűjteni, kraftolni, átváltani, kiváltani és nem látom a logikai sorrendet és összefüggést). Így most apránként lassú lépésenként megpróbálom megfejteni az egyes tevékenységeket és amikor már minden apró lépést értek, mert csináltam már, akkor talán a végén átlátom majd az egészet.

A mai sikerélmény, hogy a Reputation dolgot talán kezdem kapisgálni, mert a Fleet Mark-okkal semmire sem mentem, amit az első 2 PvE queue-ban kaptam, de a harmadikban esett Nukara Mark és azzal már ki tudtam próbálni a "bepakolom és fejlesztem" rendszert. Igaz még nem tudom mire lesz ez jó (repu xp és repu itemek jönnek, azt látom), de legalább a szisztéma már megvan. A többit majd holnap :)
  • DrSoong
    Egy kérdés ha már Aegis set. Nekem még egy régi Memory Alpha-n gyártott van. Ez az új revamp set más valamiben?
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.08.01. 21:06:07
  • Kotomicuki
    Hálás köszönet érte, Mester!
  • Plata
    Elméletileg neki postáztam.
    A megadott névre elpostáztam hajó felszerelést,aegis sett+warp meg,konzolok meg fegyó.
    Remélem ő kapta meg nem más.
  • Kotomicuki
    Advanced (nem normál!!!!) Kristályt 2x illik letolni egy nap a kezdőknek/dili'-ből cudarul állóknak: először a flotta-, másodszor a nukara mark-ért, amiből 4 nap után megvan az az 500, amiből 5k dili'-t lehet előállítani a nukara-repu' fejlesztési (3.) fülén!
  • Kotomicuki
    Hát, Plata arra gondolt, hogy játékbéli-név@account-név, mert ez fedné le pontosan az adott karaktert. Ahh, mire "kiért", addigra hatályát vesztette...

Dicső elképzelés az önerőből való felállás, de, ha már az egyszerű, csak időt és odafigyelést igénylő feladatok is idegesítenek, akkor mi lesz, ha esetleg ennél is többet kíván meg az adott játékelem?!

A repu'-hoz "U" gombot kell nyomni, majd fölül az utolsó fülre menni, itt baloldalt sorakoznak - itt, bal-legfelül kell az event-es küldetések által dobott vackokat is beszórni.
    Minden repu'-hoz tartozik egy hozzá illő "mark", amit gyűjteni kell, majd a fönt leírt helyeken beszórni a hozzávalókkal, hogy az adott ágon előrelépés történjen - alapjáraton 40x kell ezt megismételni, hogy az 5. szint elérésével befejeződjön a fejlődési szakasz. Ezután lehet a teljes szetteket összes elemét legyártani, amihez szintén kell mark és az adott repu' tokenje, amit vagy az adott repu'-hoz tartozó, speciális küldetések nehézségi szintjének emelésével, mintegy pluszként kapsz a mark mellé, vagy az uprage fülön (föntről lefelé a 3., utolsó, az adott repu'-nál) 100 mark ellenében készíthetsz egyet 20 óránként. "Természetesen" EC mindenhez kell, dili' csak a termékek legyártásához. Valamint szükséges lesz a harci tapasztalatból is, amit még a hajóhídi személyzet (BOFF - "U" gomb, baloldalt, a hajó(k) alatt) előléptetéséhez is használnod kell(ett).

Mark-gyűjtéshez a speciális küldetések a kis térkép alatti "hajó(k) ikon" alatt rejtőznek (középsőtől - ami a duty officer-ek (DOFF) küldetéseit, az admiralty-t és az R&D szekciót rejti - jobbra).
    Alapszabály, hogy a normál nehézségi szinten, ami a "legkönnyebb", csak mark-ot dob jutalomként a dili' mellé, míg a szinteket emelve (kék "tizedes" - normál - , helyett sárga "szakaszvezető" - emelt, vagy advanced - , vagy vörös(?) "őrmester" - legmagasabb fokozat - jel van), már 1, ill. 2 tokent és emellett egyre több mark-ot és dili'-t is adnak a küldetések.

Dili'-gyűjtéshez érdemes megfontolni a bányászatot is, ha nincs más mód elérni a napi 8k-s limitet. Ehhez csak egy enviromental suit kell, amit vagy a helyszínen, az emelvényen (vagy a dili'-store-ból) lehet megvenni 100(?) dili'-ért, vagy ex'-ről max. pár ezer EC-ért, netán a nukara repu' dobozaiból hullhat egy - a ruhát be kell kapcsolni, ekkor kigyullad a lámpa és már lehet is kiközlekedni a légzsilipen (értelemszerűen "odakint" nem érdemes "lekapcsolni").
    A bányák a DS9-től "keletre", ill. "észak-keletre" vannak, utóbbi a flotta-bánya, amihez flottatagság is szükséges - itt lehet még napi 500 dili'-t lefinomítani, ha van miből a 8k mellé, szintén 20 óránként. A bányászat "kissé" idegesítő és némi gyakorlást és ügyességet igénylő folyamat, de 5x 1 perc ráfordításával 1k dili' a jutalma (meg némi R&D alapanyag). Ha dili'-hétvége van, akkor 2k a jutalom és ehhez is 20 óra CD jár.
    A flottabányában 2 ilyen küldetés van és egy repkedős, ha maximumra van húzva, az előbbiek hasonlítanak a "normális" bányászathoz, az utóbbihoz az űrruhával repkedni is kell a "bójákra" "böködve", de csak egyszer kell fúrni a 960 dili'-ért -> majd 3x annyit lehet kitermelni a flottabányából, mint az "alapból".

Amíg el nem értem az 50. szintet, addig gyakran szereztem dili'-t a F. Drake-től felvehető szatelit-javítási küldetéssel is, amit a küldetések (kis térkép bal oldalán az utolsó előtti) /available (2. a sorban) fülről lehet felvenni.
    Mivel a világ végén van (drozana állomás alatt, a térkép legalsó szélén), ezért úgy szoktam csinálni, hogy felveszem, majd másnap elmegyek és 2x végigtolom (2x 480 dili' így a jutalom), hogy minél ritkábban kelljen oda-vissza vergődni érte - szintén 20 órás cd.
    Maga a küldetés rövid és nem nehéz, az adott szinthez illő fehér cuccokkal is letolható - 2 nagyobb, majd 3 kisebb hajót kell kilőni a harci részben, ami előtt némi "pötyögtetés" van (mindig a legalsó-legfelső-legalsó-legfelső a sorrend).
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.01. 20:23:24
  • Plata
    Elméletileg elment.
    Plasmot tedd be sci konzol slotba.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.01. 20:17:54
  • Plata
    Ok,még kb 10 perc és végzek a körutammal utána elküldöm.
  • Shion
    Shionka@shionka#6893
  • Daeus89
    csinálj egy alap jem'hadar karakter ott a repuk egy része kész van viszont a maradékra gamma kivételével van szponzor vacak azaz nem 40 hanem 20 nap. red alerten lehet markot farmolni ott nincs nagy cink 1 kari letolja az egészet kezdetnek dominium szetet kapd ki vagy breent ami jobban tetszik majd quantum/bajor ugy szint ami jobban tetszik. kristályt napi szinten told le az alap szetnek tán jó fegyvernek célozd meg a disruptort majd echoses küldiböl kapd ki a teljes szetet nausicaan disruptort 1-2 kemo 1 subtér vortex és baszó kis hajód van értelem szerűen a konzolokat disruptorra meg van asszem a drilles szet még jj trekből az is ad 2esnél 33% dis dmg-t hajónak meg a ladik helyet szerezz be egy hirogen/voth hajót az viccesebb :)
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2018.08.01. 19:56:37
  • Plata
    Jobb katt a karidra.
  • Shion
    Nincs ötletem mi lehet akkor, a karaktert nézegetve már csak egy megoldás látszódik: Picard Szilard?
  • Plata
    Az kevés mint sünben a vaj.
    Teljes neved kell.
  • Shion
    Shionka a Federation karakterem neve, az aláírásomban is ez szerepel :)

Jelenleg nincs is több karakterem, ezzel tamagocsizok (Admirality, R&D, Duty Officer küldetések). Most az eventes bolygón repkedtem egy kicsit, de nem tetszenek a küldetések, így szerintem nem erőltetem. Inkább veszek Zen-ért egy T6-ot, minthogy heteken át ezt keljen minden este a szabadidőmben csinálni.

Most arra gondoltam, hogy elmegyek csapatos küldetésekbe koloncnak, hátha esik onnan valami. E mellett megpróbálok valami szóló küldetést is találni, amit egyedül tudnék csinálni. Repu és hasonló dolgokat fogalmam sincs hol kéne elkezdeni, majd egyszer talán rábukkanok. Reggel 4-5 órás kelések miatt ilyenkor este nekem már rég nem fog az agyam, hogy visszafejtsem a játékban, hogy mi micsoda. Csinálom és majd egyszer rájövök / megértem.

A set felajánlást is köszönöm, egyelőre nem élek vele. Majd önerőből kifarmolgatom magamnak a cuccokat, ha rájövök, hol-mit-hogyan-tudok megcsinálni :)
  • Plata
    Egyébként mi a játékban a neved?
    Ha gondolod küldök neked egy Aegis szettet,az is jobb mint ami van.
    Csak gőzöm sincs mi a neved.
    Most úgyis fent leszek mert admiraltyzni fogok.
    Ha igaz,mert nagyon úgy néz ki vihar lesz.
  • Raulblanco7
    jah, mert te aztán most baromi segítőkész voltál, leírtad 50x hogy azt hiszem ez azt hiszem az és nézd meg youtube-on mert ott biztos van vagy 20000 videó aminek legalább a fele nettó baromság.
  • Plata
    Tegnap vacakoltak a szerverek.
    Én sem voltam fent.
  • reorni
    zsir nalad jo gta online? nalam csak tolt..
  • Orbancapitan
    gudi használd inkább ezt https://into.hu/p/kepfeltoltes a képfeltötés.eu-nál nálam férget jelezz mindig és miner plugint
    de látom de is ki fogtál egy olyan bugott :D
  • reorni
    http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=410N_vtelen.png
  • Daeus89
    kimaxolni zenet szerezni alap karival akkor jem fölösleges szenvedni 1-60 ra húzással -90k dili azt csá de van alap felszerelés
  • Plata
    Jem hadar mindenképp jó ötlet.
    Jem hadar packot lehet kapni ajándékba is,itt ott néha van giveaway.
  • Kotomicuki
    Akkor viszont kötelezően neki kell állnia, mert ha másra nem, admiralty-ra még nagyon is jó lesz az!
  • Plata
    Lehet.
    Sok éve a dyson hajót félbehagytam egyik karival,másik évben folytattam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.31. 19:44:32
  • Kotomicuki
    Azt nem tudom, hogy lehet-e folytatni a következő évben a megkezdett "hajó-kiszedést" - látatlanban a nemre voksolnék - , de legolcsóbban akkor ússza meg a dolgot, ha kivárja a decembert-januárt és összekorcsolyázik egy ingyenes, téli event-es T6(-U) hajót!
    De a trait miatt mindenképp érdemes vmikor a BC-t megvenni, ha "normális" bean-boat-ot épít az egyén.

Ha Jem'Hadar indításán gondolkodik az ember, akkor abból mindenképp a Zen-es verziót "éri meg" választani: nagyon megéri az a plusz, amit az kap az "ingyenes" verziójához képest. ...de, akkor már a legnagyobb csomagra is érdemes lehet kuporgatni - és kötelezően csak akciósan megvenni - , mert rengeteg "jóság" lakozik benne, amit jól ki is lehet használni a játékban - csak ez megint sok-sok gyűjtögető "munkával" jár!
  • Daeus89
    jogos karira meg lehet csinálni breen heavy drenyát . egyébként érdemes fel venni ezt a mostani summer hajót elkezdeni mivel lehet be tudja fejezni jövőre . amúgy meg én alapból lehet jemet csinálnék mivel az jobb
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2018.07.31. 19:05:50
  • Kotomicuki
    Vaaaagy..., belép egy már kiépített flottába és akkor 5 FSM-ért (80-85 milla EC, VAGY 2,5k - 1,9k Zen, de lehet ezek "keveréke" is, a lényeg az 5 db-on van) ÉS 20k fleet credit-ért olyan flottás non-plus-ultra "T6-U" hajót választ, amilyet csak szeretne magának.
  • Kotomicuki
    De miért vegyen még egy T5-ös hajót, ha már van neki egy és igazából a T5-U-val sem lesz sokkal előrébb?!

Inkább húzza meg magát hátul red alert-eken (inkább borg-on, mint tholian-on) és főleg kristályon (itt lehet legjobban "bujkálni", mert nagyobb a tömeg. mint az RA-kon), gyűjtse a dili'-t. November vége felé lesz 25%-os leárazás, akkor vesz egy BC-t, aminek a trait-je még most használatos és jó, ha közben belép egy flottába (ilyet sem ajánlottak fel neki...), akkor 16-17 milla EC-ért egy fleet ship module-t az ex'-ről és megvan az "álomhajó", amit ha fel tud szerelni, akkor akár az örökös is lehet, mint a nyomorúság és a továbbiakban már csak "játszania kell" a STO-al.
    A matek: 3 hónap alatt, napi 8k dili' az 720k, ha ezt főnix alatt váltja Zen-re, á'250-ért (ez alá is beszokott kúszni, tehát számára jobb arány is elképzelhető) az 2880 Zen, a hajó meg kerül 3k *0,75 = 2250-ba, akciósan, azaz még a FSM is kijön 3 hónapi, kitartó gyűjtögetéssel a Fekete Pénteki leárazásra - arról nem is beszélve, hogy ezt aztán minden fed-es karaktere megkapja, ellentétben az ex'-en vett hajóval (mármint az alap BC-t)!
    Repu'-zzon, doff-ozzon és admiralty-zzon közben, ezzel építse fel a hátországát, hogy mire ugrani kell (egy esetleges up' weekend), addigra legyen miből és mit húznia.

A flottás taktikai konzolok elsőre drágák (de jók is), helyettük gyárthat magának mk II-eseket, amiket felránt a saját gyártású könyveivel (romulán admiralty-s könyvvel, amihez dili' sem kell), emellé készít 1-2 Neutronium Alloy engi' konzolt - ezek olcsók és "olcsó" is húzni őket - , ha kerül rá, akkor ex'-ről egy plasmonic leech-et, ezekhez jöhetnek a kinézett repu'-s konzolok, meg -szett és kész is a kezdő beam boat-ja... (a saját gyártású dolgok továbbadhatók a többi karakterének, ellentétben a flottás, vagy repu'-s cuccokkal -> ha húz másik karaktert, akkor már annak is kész lesznek a "kezdő" dolgai)
  • Orbancapitan
    tök mindegy h elől hol van ugyan annyi szöget zár le
  • Plata
    Mááár izéhez polaronyhoz is van torpidú.
    Szerintem ha tudjátok nézzétek a vegasi star trek anyám kínját,azt mondták az idén tán T6 hajót is lehet nyerni boff mellett.
    Nekem nem maradt t5 hajóm,minden boxos T5 hajót betettem a flotta bankba és aki akarta kivette.
    Ilyen az én formám,felmentem STO-ba erre teló és mennem kell.Majdnem fent voltam félpercig.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.31. 16:13:08
  • Daeus89
    Révai kislexikon lehet full vegyes beames hajót összerakni van beames (csak beam fegyóra ad) konzok upsz platac -1 :D LAPOS FÖLD LAPOS FÖLD űrkutatás he ? no mind 1 mindenki okoskodik tanácsol de senki nem ad normális választ van youtubon pár értelmesebb guide ami jól le írja hogy mit hogyan menyibe (budget) azt ajánlom 30-40 millából ki lehet kapni egy olyan hajót ami ledarál mindent. jelenleg ha jól tudom ap/phaser/dis fegyverekhez van a legtöbb + és ezekhez van torpedó is küldisnek azt hiszem a bajor most op skillezés azt youtubrol le lehet nézni . most következik a fekete leves mind okoskodik meg dicsekszik és jampizik hogy vegyél hajót de azt senki nem fog adni ... emberi természet fakd ... viszont van pár t5-u hajó amit 10-20 milláért hozzád vágnak elvileg nekem is van pár ha gondolod egyikkel megdobhatlak
  • Plata
    Sci konzoljaid helyére rakj be egy exotic franc tudja fejből mi a szart.
    Szóval olyan craftolt sci konzolt.Másik helyére meg ha pajzsot akarsz egy field generatort.Szerintem.
    Engi fordulós konzol helyett craftolt fordulós konzol.
    Borg konzolt uppold mert megéri nagyon.
    Doffok heylére lila gw és 3 lila deflector officer.
    Flight deck officer maradhat.Vegyél +1 doff slotot.Nem drága.És a plusz helyre rakj egy lila tac team doffot.
  • Plata
    Azért amikor Ur doffal 18-as skillel vr cucc jön két catalystal olyankor szívesen tökönrúgnék valakit.
  • Raulblanco7
    Igen, minél magasabb a szinted, annál több az esélyed a jobb minőségű cuccokra, illetve a duty officer minősége és traitjei megint adhatnak rá egy kis pluszt, illetve van egy olyan hogy catalyst, oda rakhatsz be 2 filléres cuccot amivel megint nő az esélyed a jobbra.
  • Plata
    Azért sok minden még él ami volt benne.
  • Plata
    Igen,de max Ur lehet.
    Tapasztalatom szerint.
  • Raulblanco7
    Az a FAQ ma már annyira lenne aktuális mint az ókori vallás nézetei a mai űrkutatás terén.
  • Bozi_Vilag
    Az R&D-vel elkészített cuccok minősége nő az R&D és a DOff szintjével?