50251
  • Kotomicuki
    Most volt rá akció, azért lett olcsóbb. Majd szépen visszamászik az ára 400 környékére.
  • Plata
    Az a Husnock nem is olyan drága,trade cseten 210-ért láttam admiraltizás közben.
  • Plata
    Szar a szerver megint,ledobál crashel minden baja van.
    Kb 40 perc alatt eljutottam az ötödik karimig.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.12. 10:43:27
  • Kotomicuki
    Úgy tűnik, hogy helyreállt a szerver-mizéria és ismét játszható a játék!
  • Bozi_Vilag
    Nekem be se tölt a játék
  • Kotomicuki
    Upsz, csak gamma-event-ből >1k gamma mark-ot kellene kapnia a karaktereknek és a tegnap kicsomagoltnál látok alig 600-at..., itt vmi nincs rendjén!
  • Kotomicuki
    Általában csak a németek el szokták tartani az Európába átültetett szervereket - nem a migránsaik - , lásd pl. a MWO-t: sokáig gond volt a 120 alá semmiképp se bevihető ping-ek miatt, ezért meglépték a földrészenkénti szervereket - pár év után kegyeskedtek észrevenni, hogy nem csak az USA-ból áll a világ - és láss csodát 30-as ping mellett is eléldegél a játék, mert így már játszható és ezért mernek is rá költeni az egyének.
  • DrSoong
    Ha régiókhoz kötött árak lennének... Egy life time árát valaki 2 hónap alatt keresi meg... a 30, 60, 90 napos kártyákat meg megszüntették. 3 perce 98%-on topog a karakterem betöltése... Ez lehalt teljesen.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.08.11. 15:37:29
  • Bozi_Vilag
    Annyi pénz nincsen, csak akkor lenne, ha csak valós pénzért lehetne ZEN-t venni
  • DrSoong
    Nálam is szarakodni kezdett a szerver 10 perce kb. Karaktert váltani nem enged, ha kilépek akkor nehezen enged vissza karakter szerver hiba miatt. Tolnám az admiraltyt de nem tudom, mert nem engedi...
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.08.11. 15:22:05
  • Kotomicuki
    Ritka szar lett a szerverül elérhetősége!
    Nagyon kellene már egy európai szerver, hogy ne kelljen ezzel is szarakodni!
  • Orbancapitan
    ez tény mentem varsárnap egy swarm-t és akk vettem észre h megint csökkent a sebzésem pedig a kelvin intel drenyával lehet osztani az áldást
  • Plata
    Én mai napig használom,vagy neutronium alloy helyett vagy sci konzol helyett.A több energia több sebzés mindenképp.
    Bár már nem ad annyit mint régen közel sem.
  • Kotomicuki
    Hajdan kötelező darab volt az energiafegyverek mellé, de aztán jött egy "átdolgozás" és már közel sem ér annyit, mint rég.
    El kell döntened, hogy az energiafegyveres hajódon szükség van-e nagyjából 8-8-cakkal megnövelt energiaszintekre, miközben az ellenfél a dupláját veszti, ami nem egy földbedöngölő buff/debuff ma már. Ha van szabad konzolhelyed, akkor ki lehet húzni vele azt az időt, amíg a "jobbakat" legyártod - repu'-ból - , vagy megveszed magadnak (flottás, "dobozos", stb.).
    A kritikusoknál meg úgy számolj, hogy ha a 25%-ot nem éred el, mint esélyt, meg legalább a 125%-os sebzésbónuszt, akkor az egész csak pénzkidobás és már ezt összehozni sem olcsó, vagy egyszerű mulatság - sok-sok plasmo' ára is lehet idáig eljutni...
  • Daeus89
    már nem nagyon használják azt a konzolt inkább crites lobbi/borg meg eventes konzolokat 2 milláért nem sok lehet érdemes.

Esélytelen hogy duplázódni fog 300 körül mozog ha van ec-d most vedd meg ha kifut +50-100 milla lesz bár ezeket a boxokat nem fogják eldobni a vanity shield miatt
  • Bozi_Vilag
    Az STO-s társam ajánlotta nekem a Plasmonic Leech conzolt. Érdemes megvenni az exen ~2 millió kreditért?
  • Plata
    Igen minden karinak meg kell csinálni az unlockot.
    De ha ruha kell ahhoz nem,a kit modulokhotz meg egyébhez kell.
  • Kotomicuki
    Mindig tanul az ember: nem jöttem rá idáig, hogy miért is van egy-egy emberemnél a téli-nyári event vásárlási lehetősége és a többségnél miért nincs ez meg. Aztán beugrott, hogy azon kevesekkel ott voltam és végigcsináltam az 5 másodperces procedúrát, ami az adott event boltjához kell - aki az event-es küldit adja, annál kell jelentkezni ezért.
    Hamar átpörgetem az összes karimat és húzok el velük a Risa-ra, hogy nehogy kimaradjanak a lehetőségből - ha nagyon kell, akkor ex'-ről is be lehet szerezni a bolthoz valókat a jóféle dolgokért, nehogymá' ilyen apróság megakadályozza a lehetséges majdani vásárlást!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.10. 11:22:36
  • Plata
    Nekem nincs meg a lobis mert nem érdekel,de a zenes nagyon jó szerintem.
  • Kotomicuki
    Most 250 milla EC-re és alá is beestek az árak.
    720 kristály volna 20%-kal olcsóbban a hajó, nekem meg van 494...
  • Plata
    Nem hinném hogy duplázódna.
  • Kotomicuki
    Ahhoz is EC-t kell gyűjteni, számomra nagy tételben! ;)
    Gondolom, mire összejön rá a zsé, addigra megduplázódik az ára!
  • Plata
    Lobi sale és R&D sale.
  • Daeus89
    azt vágesz hogy a 2. jem hajó is boxos ?:D ménem azt veszed meg ? nem 900 milla csak 400
  • Plata
    Lehet.
    De az enyémen mk13 van.
  • Kotomicuki
    Az is lehet a gond, hogy ez a karakter és a felszerelése még messze nincs kész: mk XV-ig húzott, normális szettekkel biztos, hogy többet mutatna.
  • Plata
    Nekem semmilyen fordulós konzol nincs T6 simin,full dhc és quad van rajta.
    Skill pont sincs a forduláson,bár asszem pilot spec aktív.
  • Kotomicuki
    Ha ez azt jelenti, hogy úgy, mint a fed-es BC, akkor az nekem nagyon kevés (DHC-hez, mert beam-nél már jó jaz) és erre sokat kéne "költeni" konzolban, hogy jó legyen.

Igaz, még külön fordulékonyságot adó konzol, vagy szett-bónusz nincs - tudtommal - a mostani pilot-on és ezekkel (+ RCS és/vagy ENA [Turn]) már jó lehet az is. (egy pötty a mozgékonyság skill-en és egy mozgékonyságot adó space tarit van csak hozzá eddig)
    Vagy csak én nem tudom megfelelően kormányozni a taligát..., vagy megfelelően magas energiaszintet biztosítani a hajtóműnek!
  • Kotomicuki
    Ez azt jelenti, hogy most 3 milla EC-ről indul a beam darabja - ez, végül is, nem is sok érte - a tőzsdén, amiből "csak" [CrtD]x4-est formázhatsz (ha felhúzod minimum UR-re), ha [Pen]-es kell, akkor még mélyebben kell a zsebbe nyúlni. A DHC már 1,4-1,5 milla EC-ből kijön.

A Withering Disruptor csak akkor "ér" vmit, ha zsákbamacska szerűen hullott a dobozából és nem költesz rá 22,5k dili'-t! De, egy-két darabbal nem sokszor fog a 2,5%-a bejönni, így (csak) amiatt nem érdemes foglalkozni vele kis tételben... Nagy tételű előállításához, hogy egynemű lehessen a hajód fegyverzete, meg vagy időmilliomosnak kell lenned (dobozgyártás), vagy sok dili'-t ráköltened, amiből én inkább már a coalition-t (vagy akár a saját előállításút) húznám és formáznám.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.09. 11:39:22
  • Plata
    Szerintem a simitár nagyon jól fordul.
  • Bozi_Vilag
    "ami "csak" az EC-t fogyasztja."
    Ez pontosan mit is jelent?
  • Kotomicuki
    Most viszont elszomorodtam: a romulánoknak van nagyjából 3 hajója (+ variánsaik), amik 5 - 3 fegyverelrendezésűek -> a Dreadnought, az ehhez hasonló box-os (900 milla EC az ex'-en) és a sulibán "pilot", ami a "legjobban" fordulna a "három" közül (9 - hol van ez A pilot-ok 20-ához képest, amivel még bajaim vannak), de ennél meg nem írja, hogy DHC-kkel is felszerelhető lenne (az alapfegyverzetében is csak egy torony van, hátul)!
    Hogy a macska rúgja meg!
    A ződeknél semmiképp sem lehet egy normális 5 - 3-as DHC-t összerakni, ami fordulni is tudna!
    Jem'Hadar-nál persze, hogy van! Kettő is! A kardassziai is hangáros, dög lassú...
    Ebből EC-gyűjtögetés lesz egy ehhez hasonlóra, bár ez is messze van a kitűzött fordulékonyságtól.

(Az 5 - 3 azért kellene, hogy minél több fegyver lehessen az ágyúnaszádon, mert akkor a legoptimálisabb a proc'-lehetőség - nyilván, ez nem érinti a CrtD-re kihegyezett antiprotonokat, csak a "2,5%-osakat".)
  • Plata
    Nem uppoltad a quadot,mk12-re ingyenes.
    Én egyszer asszem majd kipróbálom a hybrid disruptort,ha lesz főnix event ,főnix tokenből upgradelek egyet.
    Kíváncsiságból.
    Sosem felejtem el azt amikor bugos volt és 10 crit helyett 100% crit volt rajta.
    Mekkora hecc volt.
    Kerratban kiskarival és Sao Paolo-val úgy darált mint állat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.09. 07:37:20
  • Kotomicuki
    Kipróbáltam Szedett-Vedettkén a Corrosive Plazna DHC-ket..., tényleg bejövősek!
    A kisebb hajókat hamar felfalja - ha ülnek a lövések, ide kell(ene) az [ACC], akár az epic suffix-éből is - , a nagyoknál kell várni nagyjából 5 másodpercet, akkor beindul "vmi" és látványosan kezd el fogyni a HP-juk, különösen, ha többen is lövik az áldozatot.
    Szerintem is vállalható, ha vki vmi különlegesre vágyik! Ha a beam-je is hasonló, akkor azt is kipróbálnám, ha nem volna ennyire drága.

Annyi gondom van, hogy a hajóval nehéz a 45 fokon belül tartani az ellenfelet - lehet, a sima dupla ágyú jobb választás lenne - és maga a hajó is eléggé könnyű préda, így jóval több odafigyelést igényel a kellően hatékony alkalmazása, mint egy beam-boat-nál.

ps: a képen láthatónál majd 1,5x többet ír ki, mint dps, ha alul, az ágyúikonra "célzok" az egérrel.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.09. 06:11:46
  • Kotomicuki
    Lejárt az 5 perc...
    *plazmasebzés helyett radioaktív sebzés értendő, mivel az az extrája
  • Kotomicuki
    Addig szoktam használni, amíg "rendes" diszruptorokat nem tudok adni a karakteremnek. Ha kiderül, hogy a plazmasebzést lehet vmivel növelni, akkor talán meggondolandó volna, de vmelyiknél meg ki is hangsúlyozza, hogy az extra-sebzéstípusát semmivel sem lehet növelni.
    Azonban, ha hajlandó vagy minden fegyver-slot-ba ilyet venni - darabja 22,5k dili' - , akkor talán már elő is jön a radi'-sebzés nála - emlékeim szerint Zsírosdeszka azt írta, anno, hogy már 5 db Herald beam-nél folyamatos volt azok proc-colása és mivel azoknál is 2,5% az esély erre...
    Nekem az volna vele a legfőbb gondom, hogy azt az erőforrást eszi, mihez a legkisebb keresztmetszetű a hozzáférésem, ezért én inkább vennék helyette Coalition disruptor-t a tőzsdéről, ami "csak" az EC-t fogyasztja.
  • Plata
    Ma hallottam egy érdekes dolgot.
    Lehet hogy a Discovery-nél a T6 repu az acc unlock lesz.
    Vagyis a reput unlockolod az accra a többi karinál,de lehet hogy nem csak ez lesz hanem a Lobis promós boxos hajók is kapnak T6 masteryt mint a jem hadar hajók,vagyois ha megveszel egy karival egy boxos hajót és eléred a T6 masteryt nála akkor a többi kariddal is kiveheted.
  • Plata
    Szerintem még nem használtam.
  • Bozi_Vilag
    A Withering Disruptor Beam Array ér valamit hajóra?
  • Kotomicuki
    Tehát azt mondod, hogy a corrossive megfelelő lehet..., ex'-en 600-800k között van darabja, nem is olyan drága, ellentétben a beam-jével...
    Ehhez kell a repu'-s romulán DHC a hozzátartozó konzoljával együtt és asszem nekem is dobott vmelyik hajóval Quad-ot, akkor azt is felteszem.
    Már csak egy jó hajót, meg ez ehhez illő dolgokat, de legfőképp az ezekre és az up'-jukra valót kell előteremtenem és kész is az eccerű romulán plazma DHC-boat!