50251
-
Plata #30030 Majdnem,az én csoda modom neve Miss Mázli.
Ha velem van akkor tudok kanyarban is lőni.
-
DrSoong #30029 Olyan biztosan nincs csak mázlifaktor.
-
Plata #30028 Nekem spéci MM modom van,nem hiszem hogy van még egy olyan durva mod mint az.
-
DrSoong #30027 Már megint WoT.
Nem veheted föl a csíter modokkal a versenyt, persze a WG saját maga ad teret nekik azzal, hogy olyan a motor amilyen. Ez csak egy oldal ahonnan párat le lehet szedni. Felsőligás csít modokat tartalmazó oldalt direkt nem linkelek be, azon csak alsóligásak lelhetőek fel, persze tudni kell, hogy mit keressen az ember.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.08.15. 17:32:19 -
Chak #30026 Pedig olyan lesz h lesz egy nagy gép amit 15 percig kell védeni h azt feltöltődjön, addig a shardokat és a tholianokat kell öldösni, a kristály immun ebben a fázisban. Miután lejár az idő, a gép belelő a kristályba, és utána már lehet sebezni. Már ha a beérkező tholian erősítéssel elbír a csapat, és letudja majd lőni.
: D -
gerisz23 #30025 Remélem 1-2 perc alatt le lehet azért nyomni,40-50karival jó lenne 50k dili. -
Orbancapitan #30024 valóban (teal'c emote) :D -
Plata #30023 Jaaaa,az más tészta. -
Chak #30022 Dehogy, csak elejére raknak 30 sec felkészülési időt. Mint ami a több instában is van. -
Plata #30021 Na bakker,komolyan 15 perces kristály?
Ne máá. -
Plata #30020 Igen,mert célzottan hülyülnek.
-
Chak #30019 vagy 40x15 még kellemesebben cseng.. -
Orbancapitan #30018 jah 6X15 Perc hmmmmmmm
-
Orbancapitan #30017 áááááááááááááááááá chak megelőztél -
Chak #30016 15 perces runokkal!!four! -
Orbancapitan #30015 Kristálylény is back !!! -
Chak #30014 Milyen indulatok kelt ez a sok szürke post. Őrüljetek inkább h 2 év után visszatér a 14 napos kristály event, némi módosításokkal. Most már erre is raktak egy 15 perces időmérőt, nehogy a sok 30 seces runba belefáradjanak a playerek!
link
Természetesen a fenti állításaim egy része nem valós, csupán egy 30 seces várakozási idő lesz minden cc elején. Úgy mint bármelyik queue-nél.
Meg pár apróbb változás. Pl h a kristály arc aoe támadása még erősebb mint valaha.
A hulláját meg lehet majd lerabolni salvage formájában.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.08.14. 22:04:50 -
Kotomicuki #30013 Egen, a játékosok hibája, hogy a célzott lövéseik nem találnak, nem sebeznek, vagy akár el is tűnnek az éterben. Világos...
Régen legalább a lámákat, akármennyit is fizettek, ki lehetett lőni és jöttek az eredmények, de ma már a láma lő ki téged, mert a script nem csakhogy őt segíti - mm, rng, amik régen korántsem voltak ennyire hangsúlyosak és ellenségesek, mint most - , hanem egyenesen téged tesz egy magatehetetlen lámává!
Mára a wg termékeinél gyomorforgatóbb nem sok lehet a piacon! -
Plata #30012 Zárt bétás accom van,játszottam zárt béta óta,a játék ma is nagyon jó,egyedül a játékosok lettek nagyon hülyék.
Nyáron főleg rossz.Én szeretem a mai napig. -
Kotomicuki #30011 Ezt már 1000x kitárgyaltuk: van akit nem érdekel, hogy milyen szar lett a wot a bétához képest, van akit meg igen.
Anno Navi Straik videóin okosodtam, mert tényleg tud a skac és élvezet volt látni, ahogy "alkot", de ha most belenézek, már csak azt látom, hogy szenved és káromkodik olyanokat..., teljesen jogosan..., csupán ENNYIT változott a wot!
Ha meg SW érzést akarok, akkor ott a KOTOR és nem kell havonta (újra) megvennem, hogy játszhassak vele!
A MWO-nál, ami uú amcsi játék és ott voltak őshonosak a szervereik, nagyon is jót tett, hogy földrészenkénti szerverekre bontották szét, így sokkal kevesebb szívás van vele a net miatt!
STO-ra azért némi felülvizsgálat is elkelne, de ha már csak az EU-szervert meglépnék...
-
Plata #30010 Azért nincs teljesen igazad.
WoT-ban sokat lehet költeni valóban.
De ott érzed a tankok közt a különbséget,meg azért más mint a STO.
Tavaly karácsonyra berakták a shopba a Vk168-at,megvettem magamnak karácsonyi ajándéknak.
Sosem bántam meg rengeteget játszottam vele,és szeretem a mai napig,pedig az okosok szerint az a legszarabb és legbénább prém jármű.De sosem bántam meg,igaz érdekes cucc.Lassú bár jó ágyúja van,nagy páncélja,amin nagy weakspotok vannak.De ha a mázli veled van,az isten sem lövi be gold lőszerrel is.Azért amikor megszopatsz vele egy E100-at ami goldot fos,vagy egy Fv215b nem lő át te meg át lövöd sima lőszerrel.Na olyankor minden pénzt megér,mert a füledig ér a szád.Vagy amikor beképzelt gyökér azt hiszi hogy lassú nehéz fos vagy és majd jól mögéd fordul és kifiléz,de nem elég ügyes és túl közel merészkedik,amikor 1000-1400 hp-t leolvasztasz ütközéssel róluk,az isteni jó.Vk168 a játék legnehezebb tankja,én meg geci vagyok és úgy skilleztem a legénységet hogy ha valaki túl közel jön az valszeg már nem is megy el.Városban utcáékon aki olyan hülye hogy közel jön,az kurvára megszívja,felkenem a falra és többet élve lenem jön.Legemlékezetesebb csatái közt van az amikor két bc25 meg amx13 90 úgy gondolta hogy rám másznak mert könnyű zsákmány vagyok.Az egyiket a tank farával feltoltam a falra a másik az oldalamnak szorult a kőrakásnak az amx meg He lőszerrel olyat kapott amit nem tett zsebre.Ha lett volna eszük nem jönnek közel,messziről kifiléznek,de hülyék voltak és rábasztak.Felfordítva nem is tudtak lőni a batmobilok.Miután kilőttem amx-et rájuk figyeltem,vagyis csak figyeltem volna,amit seggel a falra felkentem kinyiffant közben.
Van hogy úgy ölök meg valakit ütközéssel hogy észre sem veszem.Városi harcban nagyon jó,amiben még vicces hogy jó az a spotolás.432m spot range van neki,vicces de spotolással jobban keres mint sebzéssel,nagy kaliber mellé kevesebb pénz jön mint felderítésért.Ami rossz vele,az ha túl dimbes dombos nyílt pályára kerül,ott gond van,mert ha sok med vana csapatban bizony én lószart sem fogok vele látni,sok olyna csatám van amiben nem tudtam még 1-et sem lőni,mert nem volt mire,mire én elértem a pálya felére a csatának vége volt.
Ha nagyon szar a pálya akkor olyan 7-9 km/h sebességgel halad,biza mire odaérnék valahova az ellenség kihalt.
Nem tudom milyen havidíjas SW játékra gondolsz,de gondolom talán az Sw ToR-ra gondolsz.
Előfizetősként az Sw ToR iszonyatosan jó játék,tényleg,félelmetesen jó játék,ha jó karakterrel játszol a sztori hihetetlenül jó élmény és szeretni fogod a játékot.
Na persze kinek melyik és milyen sztori tetszik,nekem a jedi lét nem nagyon jött be,meg a sith warri sem,de a sith sorci és sith assasin nagyon.Külön jó hecc és rengeteg rohadt nagy poén ha jó sith vagy.
Sw ToR lehet hogy fizetős,de ha előfizetsz rá nagyon jó SW érzést kapsz érte cserébe.
-
lammaer #30009 Alapesetben lenne értelme, hiszen megérné a cégeknek az a kis extra pénz ami az olcsóbb régiókból jön (hiszen a befektetés zéró, a termék már kész van, tehát bármilyen plusz bevétel extra profitot).
DE: amig egy egyszerű proxyval ki lehet játszani a helymeghatározást, a cégek magukat lőnék lábon ha ezt meglépnék, hirtelen megnövekedne a zambiából játszó star trek fanok száma...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.08.14. 16:36:31 -
DrSoong #30008 Inkább a valóság lenne, mint vicces. Én pl. simán vennék 90 napos time cardot és úgy gyűjteném össze a lifetimert, de nincs rá lehetőség. -
Kotomicuki #30007 De, ugyan minek, amikor pl. egy wot-ban akár egy hónap alatt is költ rá annyit a lúzer, mint itt az akciós life time lenne - a 2 játék idegesítő-bosszantó hatását meg nem lehet egy napon említeni (ha már a wot-ból kiölték az élvezeti faltort is)!
A havidíjas SW-játékkal is felveszi a versenyt: ennél többet az sem kínál, legfeljebb annak szebb a grafikája, "csak" azért meg nem fizetek akkora felárat!
Egy normális, EU-szerver kellene, semmi más és maga lenne a tökély ez a játék - a konkurenciáihoz képest!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.14. 12:33:51 -
Raulblanco7 #30006 Vicces lenne az egyes szegény afrikai és ázsiai régiókhoz kialakított árazás. -
Chak #30005 Jobb későn mint soha tartja a mondás. -
Plata #30004 Bazz,vagy másfél hónap után megkaptam a gamma recruit flotta csatlakozós jutalmát.
Már többször ki és beléptem flottába de sosem adta meg,most swarm után ránéztem és megadta.
Lol,egyből megkaptam a 100k-st is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.13. 12:24:22 -
Chak #30003 Én nem vagyok menő. Csak egy nab. :D -
Plata #30002 Figy.
Chak meg én csak trollkodunk.
-
Bozi_Vilag #30001 Ahogy mondtad, "a menők". Ezt inkább meghagyom neked meg Platának 
Egyébként, ha a Miranda lesz az első T7 az jó, hátha ugyanolyan gyorsan fordul, nem mint valami tank. -
Kotomicuki #30000 Hát, megőrülnék, ha az utóbbi hónapok munkája kárba veszne, mert végleg összeomlanak a szervereik!
-
Plata #29999 Biztos.
De végre ki vehettem a jutalmakat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Így már elkezdhetek repuzni is.
Bugos a karim,hiába csatlakoztam flottába a gamma recruit nem érzékeli. -
Chak #29998 Görbül a téridő, és elbuktál 5 percet. Kegyetlen ez az idő folyam. XD
Az augusztusi folyamatos karbantartások termelnek fura dolgokat. -
Plata #29997 Ma is szar a szerver.
Állok a banknál,de kiírja hogy megvan a 20 óra played jem karimnak,erre tiplizek temporal ügynökhöz,épp oda érek és kivág,vissza megyek a karim megint a banknál áll és nincs meg a 20 óra.
Tolata'Agar has been on active duty for 19 hours, 55 minutes, 31 seconds.
Most akkor buktam vagy 5 percet?
Hogyan?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.13. 10:52:59 -
Chak #29996 Nem véletlenül.. ;] -
Plata #29995 Vicces,pont az Miranda-t hoztad fel,az lesz az első t7 hajó.
-
Chak #29994 Minek neked a t7 hajó mikor a menők isa-t t1 mirandával tolják? :D -
Plata #29993 Azért ha tényleg újra 400 lenne az ára az vicces lenne,hisz aki most vesz egyet majdnem dupláját kapná. -
Plata #29992 Ma este hozza őket Khaan. XD -
Bozi_Vilag #29991 Mikor is jönnek a T7 hajók? Egyáltalán, van rá vmi bizonyíték?