50246
-
Kotomicuki #30105 Én meg inkább az uprage weekend-et várnám, mert akkor csak feleannyi kell mindenből a fejlesztésekhez! ;)
Box-oknál azért figyelni kell rá, hogy "mennyit" is pakoltak bele a fejlesztők - a discovery-be azért bőven került a jóból, de nem ez szokott az általános lenni - , hogy aztán tényleg megveszik-e majd. Egy kezdő meg biztos, hogy nem fogja tudni ezt mérlegelni még.
Omega meg a téli event után, január-február táján szokott lenni -> az nem most lesz, addig még lehet up' weekend...
10 db Phoenix dobozért 40k dili'-t kiadni a dili'-store-ban csak a sima könyvek ellenében éri meg (11,9 vs 12,8 XP/dili' - az egyesével, 4,5k dili'-ért vett Phoenix doboz már veszteséges, ebből a szempontból: 11,3 XP/dili'), de ha már a legjobb könyvet tudja gyártani, amiben a 2x minőségi szorzó is benne van - de a gyártásához kell 2 (1) db speciális item is - , akkor már lehet, hogy ahhoz kéne inkább felhasználnia a rendelkezésre álló dili'-jét (meg a nehezen begyűjtött 1,5-2x-es "gyorsítóit").
Tehát a Phoenix-es fejlesztéshez jó sok dili'-t kell ELŐRE beleinvesztálni, hogy megérje, míg a "sima" könyvgyártás mehet akár a fejlesztési hétvégén is...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.19. 23:34:03 -
Plata #30104 Ha bejön a discovery kieg és jönnek a discovery hajók vajon le zuhan majd az ára a boxos discovery hajóknak?
Boxos jem hajókhoz képest a zenes jem hajók erősebbek.
Kíváncsi leszek vajon az új TNG sorozatban Picard milyen hajóban fog ülni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.19. 23:28:30 -
gerisz23 #30103 Akkor inkább veszek lock boxokat aztán eladom mikor kivonják.
Discovery lock boxnak brutál ára lett,akinek maradt meg adja el míg viszik.Darabja 1 misi körül van.
Upgraddel én is megvárnám phoenixet meg omega farmot.Sokkal gazdaságosabb,addig meg droppos fegyókkal is el lehet lenni. -
Plata #30102 Felszerelést upgradelni nem túl olcsó mulatság,kivéve ha van omega event,amikor ingyen lehet kapni a legjobb upgrade cuccost,amihez nem kel dilithium sem.
De ha phoenix event van azzal is jó,mert főnix tokenből veszel főnix upgrade tokent az is nagyon jó.
Ha van rá dilid.
Valószínűleg kristály után vagy még közben lesz főnix event.
Én is tervezem hogy 2-3 milla diliből veszek tokent és legalább 3 karit upgradelek.
A support sci karimnak is kéne up,na meg értelmes gear,temporal destroyeres karimra is ráférne.
No meg Galaxy-t is epicre kéne húzni.
Ha gamma eventen kezdtél volna egy jem hadar karit és megcsináltad volna a recruitot sok pénzt és egyéb vackot kaptál volna.
Főleg hogy a jutalmakat a többi karid is megkapja. -
Kotomicuki #30101 Sajnos ez így van: fejleszteni vmit az STO-ban, az a "gazdagok" kiváltsága. De ne csüggedj, előbb-utóbb össze fog az jönni (R&D event-kor booster-ekkel egész jól növekszik az R&D szint - ha van rá keret, megéri), addig az alapanyagokat, az EC-t (10k kell 1 db, vagy kritikus esetén 2 db könyv legyártásához) és különösen a dili'-t (1050 környéki kell belőle 1-1 könyvnél a fejlesztésekkor - a romulán admiralty könyveihez nem kell dili') kell gyűjteni.
Csak a kezdet nehéz, utána, ha már megvan a legalább egy, "értelmes" karakter, jó hajóval és felszereléssel, akkor aztán már sokkal könnyebb az élet és a továbbfejlődés-gyűjtögetés.
A lila doff-ok és a 20-as R&D szintek sokat tudnak spórolni, mert így többször beadja a kritikust, ezért az alapanyagokból 3x annyi részegységet, míg a könyvből 2x többet lehet előállítani, mint a kritikus sikerű események nélkül.
Egy jó warp core-al meg 15 perc alatt több, mint fél milla EC-t is lehet keresni, 20 óránként/karakter, ha van ideje az embernek a galaxis-túrára elmenni a felvehető küldetésekből...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.19. 21:58:17 -
Köszönöm! Még nem aktuális sajnos, mert nagyon lassan fejlődik a fejlesztés az alapkarakteremnél. A többieknél is fejlesztem őket, nem egy nagy munka, csak nagyon lassan haladnak. Még a télen kezdtem el fejlesztgetni, de alig 12-s szintűek a képességei. Ezzel még nem tudok jobb könyveket gyártani. Készen meg venni, meg a ferengik összes pénze is kevés lenne rá. -
Kotomicuki #30099 +7 nap van, hogy meglegyen a 14 darab, így 1-2 "kimaradás" még nem végzetes, csak bosszantó!
Fejleszteni kell az item-eket és minden szintlépésnél van rá némi esély, hogy színt vált. Ha nem éri el az epic "színt" a XV. szint eléréséig, akkor ott kell továbbfejleszteni, mintha szintet szeretnél még neki adni, de itt már nem vész el a megszerzett % a szintugráskor, hanem összeadódik és egyre több lesz, amíg be nem következik a színváltás.
Érdemesebb a kisebb szinteken 2x-es quality-ket bedobálni (és e mellé a 2x-es XP-növelőket is, ha futja még a keretből), hogy minél kevesebbet kelljen beleölni a fejlesztésbe, mert az utolsó szinten túrázni már nagyon sokba kerül.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.19. 21:36:22 -
Plata #30098 Dehogy,nagyon is jó még a gw-s sci.
Nekem 20 kariból 12 gw-s sci. -
Amikor megjelenik a kristály második sávja is, akkor fordulás és nyúlcipő. a piros korong külső szélen megvárom a robbanást, addigra ki kerül combat-ból a hajó és mehetek is vissza. A Vo'quv hordozóval meg 10 km-re keringek tőle, folyamatos mozgásban. A négy BoP meg teszi benn a dolgát. A token-t én is így gondoltam, de sajnos hiányzik. Nem volt dc, nem szakadt meg a net sem. Mégis elkavarodott kettőnek is. Remélem, azért elég idő marad, hogy mindnek meglegyen.
A fegyverek, felszerelések fejlesztésével kapcsolatban kérdezném. lilából (rare), hogyan lesz nagyon lila (ultrarare), ne adj isten elite? -
Kotomicuki #30096 20 órán belül mentél talán, mert én is megkapom, mind a 12 karakteremnek a kristálydarabot.
Az viszont nagyon zavar, hogy GW-s beam-boat sci kari szinte semmit sem ér most már kristályon!
-
Plata #30095 Háát,először is a jutalmazás ködös.
De valószínűleg térsebzéssel és minél több ellenség sebzésével első lehetsz.
Bár ez sem tuti módszer.Régen afkolva is voltunk elsők.
És hílelve is lehetsz első.
Hogy felrobbansz-e vagy sem,azt sem tudom hogy működik,minél messzebb vagy a kristálytól annál nagyobbat sebez beléd szerintem,mert 0 kilóméternél szinte semmi.
Jutalom az fura,minden karival kapnod kell tokent 20 óránként. -
Két-három napja sokat járok oda. Érdekes dolgokat tapasztalok. A díjazást sem értem, mert mitől leszek semmilyen hajóval második vagy harmadik például? A másik érdekesség a robbanás. Első nap két karakterrel is meghaltam ott, de azóta sem. Viszont minden csatában két-három csapattárs is elhullik. Ha nem előszörre, akkor másodjára. Pedig nem tűnik túl bonyolultnak a történés. A legnehezebben a klingon hordozóval jöttem rá, mit és hogyan. Az a hajó nem gyors, viszont lassú. Érdekes módon ez a hajó kapta a legtöbb második-harmadik helyezést. Van viszont még valami amit nem értek. Nekem csak hat olyan karakterem van, amit oda viszek. Minden nap mindegyikkel megcsinálom, de nem kapja meg mindegyik a gyűjtendő itemet. Jelenleg két karakterem is elmaradásban van, csak nem értem az okát. -
Plata #30093 Na úgy döntöttem hogy az ős régi Alien KDF support karimat felújítom,vettem ki acc bankból sponsorhip tokeneket és elkezdtem neki is húzni repukat,csak az ősi repuk vannak meg neki.Delta óta nem játszottam vele,de olyan jó móka volt most kristályon a többieket életben tartani hogy kedvet kaptam hozzá.
Jó hecc volt a többieket a pajzsommal megvédeni a kristálytól.
-
CrashBoostZoom #30092 Tégy ahogyan jónak látod. Én elmondtam amit akartam.
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2018.08.19. 20:06:59 -
Plata #30091 Ma jobban figyeltem kristályon Galaxy-val,nem is 147 a max energiája,164-ig is felment amikor ránéztem.
Tudja valaki mennyi lehet a max energia? -
Bozi_Vilag #30090 Igen, jól látom, hogy drágább, sokkal. -
Plata #30089 Ez klassz,ha jól látom minden féle sorozatól vagy filmből van. -
Van kitűző is. Link -
Plata #30087 Ez TOS kommunikátor ha jól gondolom. -
ST Communicator -
Plata #30085 Fogalmam sincs már.Jó rég volt. -
Bozi_Vilag #30084 De az gondolom drágább -
Plata #30083 Amikor kijött a T6 Regent két változata amiből az egyiket csak úgy lehet megszerezni hogy veszel egy modellt és ahhoz kapsz kódot akkoriban nézegettem neten boltokat hogy hol lehetne kapni ilyen modellt,akkor láttam ilyen Star trek kommunikátort meg egyéb kütyüt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.19. 14:40:23 -
Bozi_Vilag #30082 Hogy érted?
-
Plata #30081 De kommunikátort lehet kapni nem? -
Bozi_Vilag #30080 Szerettem volna egy jelmezt, azért kérdeztem kommunikátort meg rangjelzést
Amúgy nem, mert a mobil pénzbe kerül, a kommunikátor nem -
Plata #30079 Na de a kommunikátor már ki ment a dfivatból,egy mobil sokkal jobb.
-
Bozi_Vilag #30078 Miért nem? Át kell állítani egy "Plata-buggal" a bankszámlájukat, aztán már gyártják is 
Csak várd ki, amíg elkészül. 4 óra, amíg egy kommunikátort kinyomtatnak, 20%-os belső kitöltéssel -
Plata #30077 Hát én nem tudom hogy te mit tudsz vagy nem tudsz,honnan is tudnám.De nem is érdekel hogy tudod-e vagy sem.
A beszélgetésünknek semmi értelme,mert úgyis csak kötözködni jössz,semmi másért.Úgy hogy szerintem fejezzük be az offot és nyomjuk On-ban,de ne a személyeskedést hanem a Star trek témát.
Báár beszélgethetünk a zenéről is.
Monnyuk a Kedvenc Star trek filmes zenékről.
Ha már zene én épp Ennio Morricone-t hallgatok,bár az nem Star Trek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.19. 12:50:41 -
CrashBoostZoom #30076 Nem tudom, hogy ez most mi akart lenni. Vicc vagy valamiféle sértés mert mindkettőnek értelmetlen és rém gyenge. Igazából mindegy is. Nem vártam tőled értelmes kommentet. -
Plata #30075 Talán elfogadják a vatikáni valutát.
-
Orbancapitan #30074 nincs az a pénz mennyiség a világon
-
Plata #30073 Vajon egy Galaxy-t mennyiért gyártanának le eredeti nagyságban?
-
Bozi_Vilag #30072 Vannak 3D nyomtató cégek, akik elég jól kinyomtatnak szinte bármit, amit elküldesz nekik. -
Plata #30071 Kíváncsi vagyok milyen lesz ez a kristály eventes AP fegyó.
Klassz hogy a fegyver accountra lesz unlockolva,bár elég sok karival kiveszem.
A prolonged eventes fegyó is nagyon jó,remélem ez is klassz lesz.
Gondolom Discovery kieg előtt még lesz főnix event.
Pont jól fog jönni a sok kristály dili.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.18. 23:32:23 -
Plata #30070 De az nem túl szép,és nem is pont olyanra csinálják mint a hajód,már ha a hajód azok közt van amit képesek elkészíteni. -
Chak #30069 :P jól van na.. -
Chak #30068 Most már lehet venni sto hajót 3d kinyomtatva, azzal majd eljátszik. :D -
lammaer #30067 És mit veszel a gyereknek a sok zenből? :) -
Orbancapitan #30066 nagyon köszi chak.....