50259
-
Ez érdekes dolog. A vadászaim ilyenkor közvetlen közelről támadnak és 4-ből van hogy 2-3 is túl éli. A határ vonalnál már nem szokott a hordozóm sérülni. Az viszont gyakran elfordul, hogy a két piros kör összeér, és eltűnik jobb oldalon a második sáv. Én meg nagy nyugodtan ráfordulok célirányra, bele a robbanásba. Mivel az később ér a külső határra, mint ahogyan a jelzés lekerül. Néha, még látom az animációját is, ha nincs túl nagy forgalom, vagy laggolás. -
Bozi_Vilag #30197 Miért van az, hogy kristályon amikor az energiát gyűjti, aki legbelül van, nem sebződik, én meg 11-nél is?
(Egyébként, melyik iconian set a jó?)
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.08.22. 16:19:07 -
Orbancapitan #30196 ezt tényleg én se tudtam volna jobban elmagyarázni
-
Chak #30195 Ennél jobban összefoglalni nem tudtam volna. Ezt is jó lenne kitűzni, ha itt lenne ilyen funkció. -
Köszönöm a jó tanácsokat! -
lammaer #30193 Szerintem az a fontos hogy te jólérezd magad a játékban.... pár személyes tapasztalat:
1. Ne forgácsold szét az "erődet" sok karakter közt. Fókuszálj egyre, fejleszd azt, ne csinálj magadnak eszetlen grindet a játékból hogy sok karaktert húzol egyszerre. Hálistennek a fejlesztők is támogatják ezt, jó ideje már egy karakterrel lehet account szinten lehet unlockolni rewardokat, traiteket.
2. Élvezd a sztorit, ebben szerintem az STO nagyon jó - ehhez abszolút nem kell über, sokmilliárd ECbe és rengeteg grindbe kerülő build, ha nem csinálsz szarvas hibákat akkor akár a küldetésekből eső lootból meg a rewardokból bőven lehet olyan hajót összerakni ami élvezetesen játszhatóvá teszik a sztorikat.
3. Ne foglalkozz a DPS méregetéssel és ne próbáljd meg felvenni a lépést az e-pénisz lengetőkkel, akik már sok éve tologatják a játékot. Hálstennek a játék nem kompetitív, azaz alapvetően szar DPSel is meg lehet élni, mivel az OP csávók akár egyedül is letolják a csapat tartalmakat. Mivel ingame nem is lehet mérni a DPSt, a robbanások meg effektek meg ugyanolyan látványosak akár 100-at, akár 10.000et sebzel, menj a funra.
Persze némi realitás érzék azért kell, ha ahajód nem alkalmas pl elite küldikre akkor azért nem kell erőltetni, mert azzal a többiek életét is megkeseríted, de kipróbálni simán ki lehet mit bír a cuccod. -
Próbálkozom. Kicsit több mint fél éve játszogatom. Ennyi idő alatt ennyire futotta tőlem. A hat karakterből kettőnek van valamiféle fejlesztett hajója. Az egyik a Jupiter, ez a nem olyan régen beszerzett hajó. A másik meg a a klingon Mirror Vo'quv. Annak is szedegettem össze ezt-azt. Van még egy Kar'fi, de még sokra nem jutottam vele. A maradék három karakter meg kapott 1-1 APU cruiser-t. Mind a hatnak sikerült a reputation-t kifejleszteni, kivéve a gamma-t.
Előfordul, hogy elfogy valami anyagi forrás, gondolom más sem volt sokkal profibb a játékban fél év játék után. Gyűjtögetek, lassan és megveszek ezt-azt.
Tavasztól őszig a kertes házam kertje az ... "alap játék". Ha még este van rá még kis energiám akkor játszogatok ezzel, vagy ha nagyon meleg van kinn és nem tudok semmit csinálni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Kotomicuki #30191 Annyit tennék hozzá, hogy a csapat teljesítményét is növeli a 4. szettbónusz és azért az sem elhanyagolandó tulajdonság.
Igaz, hogy reszeltek rajta, így már nem egyértelmű No. one, de azért még belefér a top-ba, pláne, ha a kezdők számára az elérhetőségét is belevesszük a kalapba. -
Plata #30190 Na bakker,ma 3 óra volt a 20 karival kristály.
Hiába ma annyira pörgött a cset hogy egy rahedli időt eltoltam miatta. -
Plata #30189 Az ikony szett elég régóta az alap felszereltség dps hajóknak.
Ha nagyon nagy vagy extrém dps-re törekszel akkor spécibb cucc kell,de egy átlagos dps szettnek tökéletes. -
Bozi_Vilag #30188 Akkor ezek szerint már az iconian szett a menő? -
Plata #30187 Cseten azt mondták ezek jönnek discovery hajónak.Hoover,Cardenas,Magee,Sheppard,Crossfield,Shenzou,Nimitz. -
Plata #30186 Ha igaz a Discovery kezdő csomagban 7 hajó lesz. -
Plata #30185 Hát ez egy sci/tac keverék,a konzolja nem nagy szám,traitje dettó.
Admi hajónak jó lesz.
-
Kotomicuki #30184 Hát, a hajók stat-jai kint vannak - 4-3 +1 a fegyverzetkiosztásuk. A konzolról sok minden nem derül ki, de eléggé OP-nak kell lennie ahhoz, hogy csak ezért megvegye a nép.
Maguk a hajók már megint inkább a sebességre gyúrnak, mint a fordulékonyságra (fordítva előnyösebb volna, szvsz), mert így még kevesebb ideig maradnak a célpontok a 45 fokban és a sebességre hajtó pilot-trait-ek megint a nehezen kihasználható kategóriába esnek... -
Kotomicuki #30183 Engem sem a hajó izgatna - hiába jókötésű és 5-3, ha túl lassan fordul az ágyúkhoz, szvsz - , hanem a trait-je, ahogy a T6-os NX-ből is az kéne - bár, ennek a konzolja sem rossz (torpedóhoz), pláne ha van mellé legalább még egy a szettből - , de az megint 900-450 (- az akció) lobi kristály, amit csak box-nyitásból tudok beszerezni, ahhoz meg nekem még drága a kulcs - ex'-en sem olcsóak (hajók, konzolok és a kulcs sem), ha vannak éppen EC-ért...
Azon viszont jót röhögök, hogy szinte az összes pilot-trait, ami az állandó és minél nagyobb sebességre apellál, az szinte csak beam-boat-on használható ki, hiába is lennének a pilot-manőverek!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.21. 18:12:32 -
Plata #30182 Hááát a vastika sosem izgatott,de a defi meg van. -
Kotomicuki #30181 Engem meg az izgatott föl, hogy vehetek meg (még) egy régi pakkot a trait-jük miatt, majd a lobi-store-ból még egy hajót, szintén a trait-jéért, ha "komolyabban" ágyúzni óhajtok - és erre is csak gyűjteni kell(ene), semmi több...
-
Plata #30180 Nem hiszem hogy MW hajó lesz.
Az MW hajó cruiserek,ez nem az az igazán cruiser fajta.
Engem most az izgat vajon a Discovery pack-ban lévő hajók is olyan érdekesen fognak teret váltani mint a boxos? -
Kotomicuki #30179 Ha meglépik az 5-3 +1-et, akkor felmegy 300 fölé is a Zen, pláne ha még a +1 miracle-konzolt is rádobják a 11 mellé és így már olyan néphajó lesz belőle, hogy ihaj! 
Csak nem ezek lesznek az első T7-esek... - nagyobb pakkból többet szakítanának a kiadónál! -
Plata #30178 Nem tom,cseten ment róla szó hogy 5-3 és heavy weapon is szóba jöhet.
Tac jem karimnak kell repuhoz sok mark,ezért letoltam pár kör red alertet meg kristályt.Közben cseteltem. -
Kotomicuki #30177 5-3 +1..., ilyen is van? Eddig úgy tudtam, hogy legfeljebb 8 fegyverhely lehet egy hajón... 
Ha kap "vmit" a power creep jegyében - konzol, és/vagy trait - , akkor biztos befutó lesz, ha nem, akkor a kutyát se fogja érdekelni a gyűjtőkön kívül.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.21. 16:59:54 -
Plata #30176 Attól függ mit tud a konzolja,meg hangáros lesz-e,5-3+1 vagy 5-2+1 fegyvere lesz-e. -
gerisz23 #30175 Nem valószínű hogy elszáll,lesz vagy 270...
Nem lesz ez nép hajó -
Plata #30174 Omg.
Mond meg aneved küldök egyet.
Lehet már mondtad a neved de olyan rohadtul feledékeny vagyok hogy az ciki.
És tényleg nem ugrik be a karid neve.
Főleg mert telón utána sem tudok nézni.
Ma lelőtték a szervereket javítás miatt. -
Kotomicuki #30173 Hiszen megy ez! 
Rajta van már a full iconian szett - ha nem csal a szemem - , most már csak finomítani kell, ha lesz miből -> ezzel már lehet játszani esténként.
Én 4 éve "játszok", bár messze nem olyan elánnal, mint Platáék, de ezalatt azért összejött pár dolog. Ettől még a legjobb karakteremre is ráférne egy "kevés feljavítás", de most úgy vagyok vele, hogy a legjobb 12-vel eléldelégek a játékban (mennek velük a "közösségi tartalmak" és a sztori missziók is) a maradék 5 meg majd "elkészül" vmikor.
Van, hogy besokalok és akkor akár pár hetet is kihagyok, de a fontosabb event-ekre mindig visszatérek. Ilyen ütemmel is már csak egy T6-os 9 db-os SCI hajószettre "KELL" összehoznom a rávalót és utána már tisztán az admiralty-val is jól gyűlne a dili' - a 9 db-os, T6 tac'- és engi-szett már megvan, az event-es és give away hajókkal meg már szinte teljes a repertoár.
Az esti, nyugodt "játékhoz" mindig beam boat-ot használok - a lényeg, hogy meglegyen rajta a 8 fegyverhely, mindegy, milyen felosztásban - , mert ehhez nem kell 10 éves koreainak lenni, hogy a bűvészmutatványok bejöjjenek: mk XIV-XV beam-ek és tac' konzolok; tac' team, fire at will, kemocite meg ami még akad boff skill gyanánt; pár "jobbféle" konzol és a BC hajó trait-je, ezzel meg is van az a 30k DPS, ami már szinte mindenre elég. -
Át állitgattam. A subspace vortex még nem az én pénztárcámnak való. Most nem tudok rá költeni 5 millió Ec-t. Fotó lemaradt, mert közben a szerver leállt. -
Plata #30171 Gravity Well 1 helyett használj Gravity Well 3-at,a GW 1 helyére tegyél subspace vortexet.
Valamelyik sci boffnak tennék be polarize hull1 skillt is,sokszor jól jön,főleg kristályon.
Ha jól látom neked nincs betéve.Bár lehet nem látom jól akkor bocs. -
Épp tegnap emlegettem. Ma második csatában már így hozta a véletlen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Bozi_Vilag #30169 Nem hiszem, hogy lenne. Már beleülhetnek fedes és kdfes hajókba, használják azt.
Kár, megnéztem volna egy dominionosat -
Plata #30168 Érdekes hogy az új hajóknak nincs romulán vagy jem hadar változata.
Vajon azoknak is jön valami hajó majd később?
Vagy üljenek ebbe oszt csókolom? -
Plata #30167 Elméletileg kell lennie főnixnek Discovery előtt,ha követik a hagyományt.
Victory is Life kieg előtt is volt több főnix event egymás után.
Valszeg ha vége a kristálynak betesznek egy főnixet utána jöhet a Discovery.
Azt mondják szeptemberben jön esetleg október eleje,de a szeptember a biztosabb inkább.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.21. 07:55:47 -
Bozi_Vilag #30166 Akkor még jobb.
Beváltom az összes dilimet főnixen, a zent meg amikor magas -
Plata #30165 Várj még,szerintem lesz valamikor főnix is.
Discovery kieg szeptemberben jön,előtte betolnak egy főnixet biztos. -
Bozi_Vilag #30164 Akkor itt az ideje dilit gyűjteni. Felrakom mindet 280-ra, aztán hajrá :D -
Plata #30163
-
Plata #30162 Szerintem a zen ára el fog szállni,ha igaz amit mondanak ezen az új hajón valami elborult konzol lesz.
Jó előbb még 265 volt a zen ára.Kíváncsi vagyok meddig megy fel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.20. 23:14:28 -
Chak #30161 Nem emlékszem. -
Plata #30160 Négy hajó neve már kint volt,már írtam is egyszer a nevüket itt,pár hete vagy mittomén mikor. -
Chak #30159 Statok és játékmenet alapján biztosan jók lesznek. Nekem az alakjuk nem tetszik.