50259
  • Trucker39
    Ez érdekes dolog. A vadászaim ilyenkor közvetlen közelről támadnak és 4-ből van hogy 2-3 is túl éli. A határ vonalnál már nem szokott a hordozóm sérülni. Az viszont gyakran elfordul, hogy a két piros kör összeér, és eltűnik jobb oldalon a második sáv. Én meg nagy nyugodtan ráfordulok célirányra, bele a robbanásba. Mivel az később ér a külső határra, mint ahogyan a jelzés lekerül. Néha, még látom az animációját is, ha nincs túl nagy forgalom, vagy laggolás.
  • Bozi_Vilag
    Miért van az, hogy kristályon amikor az energiát gyűjti, aki legbelül van, nem sebződik, én meg 11-nél is?

(Egyébként, melyik iconian set a jó?)
    Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.08.22. 16:19:07
  • Orbancapitan
    ezt tényleg én se tudtam volna jobban elmagyarázni
  • Chak
    Ennél jobban összefoglalni nem tudtam volna. Ezt is jó lenne kitűzni, ha itt lenne ilyen funkció.
  • Trucker39
    Köszönöm a jó tanácsokat!
  • lammaer
    Szerintem az a fontos hogy te jólérezd magad a játékban.... pár személyes tapasztalat:

1. Ne forgácsold szét az "erődet" sok karakter közt. Fókuszálj egyre, fejleszd azt, ne csinálj magadnak eszetlen grindet a játékból hogy sok karaktert húzol egyszerre. Hálistennek a fejlesztők is támogatják ezt, jó ideje már egy karakterrel lehet account szinten lehet unlockolni rewardokat, traiteket.

2. Élvezd a sztorit, ebben szerintem az STO nagyon jó - ehhez abszolút nem kell über, sokmilliárd ECbe és rengeteg grindbe kerülő build, ha nem csinálsz szarvas hibákat akkor akár a küldetésekből eső lootból meg a rewardokból bőven lehet olyan hajót összerakni ami élvezetesen játszhatóvá teszik a sztorikat.

3. Ne foglalkozz a DPS méregetéssel és ne próbáljd meg felvenni a lépést az e-pénisz lengetőkkel, akik már sok éve tologatják a játékot. Hálstennek a játék nem kompetitív, azaz alapvetően szar DPSel is meg lehet élni, mivel az OP csávók akár egyedül is letolják a csapat tartalmakat. Mivel ingame nem is lehet mérni a DPSt, a robbanások meg effektek meg ugyanolyan látványosak akár 100-at, akár 10.000et sebzel, menj a funra.
    Persze némi realitás érzék azért kell, ha ahajód nem alkalmas pl elite küldikre akkor azért nem kell erőltetni, mert azzal a többiek életét is megkeseríted, de kipróbálni simán ki lehet mit bír a cuccod.
  • Trucker39
    Próbálkozom. Kicsit több mint fél éve játszogatom. Ennyi idő alatt ennyire futotta tőlem. A hat karakterből kettőnek van valamiféle fejlesztett hajója. Az egyik a Jupiter, ez a nem olyan régen beszerzett hajó. A másik meg a a klingon Mirror Vo'quv. Annak is szedegettem össze ezt-azt. Van még egy Kar'fi, de még sokra nem jutottam vele. A maradék három karakter meg kapott 1-1 APU cruiser-t. Mind a hatnak sikerült a reputation-t kifejleszteni, kivéve a gamma-t.
    Előfordul, hogy elfogy valami anyagi forrás, gondolom más sem volt sokkal profibb a játékban fél év játék után. Gyűjtögetek, lassan és megveszek ezt-azt.
    Tavasztól őszig a kertes házam kertje az ... "alap játék". Ha még este van rá még kis energiám akkor játszogatok ezzel, vagy ha nagyon meleg van kinn és nem tudok semmit csinálni.

• Kotomicuki
    Annyit tennék hozzá, hogy a csapat teljesítményét is növeli a 4. szettbónusz és azért az sem elhanyagolandó tulajdonság.
    Igaz, hogy reszeltek rajta, így már nem egyértelmű No. one, de azért még belefér a top-ba, pláne, ha a kezdők számára az elérhetőségét is belevesszük a kalapba.
  • Plata
    Na bakker,ma 3 óra volt a 20 karival kristály.
    Hiába ma annyira pörgött a cset hogy egy rahedli időt eltoltam miatta.
  • Plata
    Az ikony szett elég régóta az alap felszereltség dps hajóknak.
    Ha nagyon nagy vagy extrém dps-re törekszel akkor spécibb cucc kell,de egy átlagos dps szettnek tökéletes.
  • Bozi_Vilag
    Akkor ezek szerint már az iconian szett a menő?
  • Plata
    Cseten azt mondták ezek jönnek discovery hajónak.Hoover,Cardenas,Magee,Sheppard,Crossfield,Shenzou,Nimitz.
  • Plata
    Ha igaz a Discovery kezdő csomagban 7 hajó lesz.
  • Plata
    Hát ez egy sci/tac keverék,a konzolja nem nagy szám,traitje dettó.
    Admi hajónak jó lesz.
  • Kotomicuki
    Hát, a hajók stat-jai kint vannak - 4-3 +1 a fegyverzetkiosztásuk. A konzolról sok minden nem derül ki, de eléggé OP-nak kell lennie ahhoz, hogy csak ezért megvegye a nép.
    Maguk a hajók már megint inkább a sebességre gyúrnak, mint a fordulékonyságra (fordítva előnyösebb volna, szvsz), mert így még kevesebb ideig maradnak a célpontok a 45 fokban és a sebességre hajtó pilot-trait-ek megint a nehezen kihasználható kategóriába esnek...
  • Kotomicuki
    Engem sem a hajó izgatna - hiába jókötésű és 5-3, ha túl lassan fordul az ágyúkhoz, szvsz - , hanem a trait-je, ahogy a T6-os NX-ből is az kéne - bár, ennek a konzolja sem rossz (torpedóhoz), pláne ha van mellé legalább még egy a szettből - , de az megint 900-450 (- az akció) lobi kristály, amit csak box-nyitásból tudok beszerezni, ahhoz meg nekem még drága a kulcs - ex'-en sem olcsóak (hajók, konzolok és a kulcs sem), ha vannak éppen EC-ért...

Azon viszont jót röhögök, hogy szinte az összes pilot-trait, ami az állandó és minél nagyobb sebességre apellál, az szinte csak beam-boat-on használható ki, hiába is lennének a pilot-manőverek!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.21. 18:12:32
  • Plata
    Hááát a vastika sosem izgatott,de a defi meg van.
  • Kotomicuki
    Engem meg az izgatott föl, hogy vehetek meg (még) egy régi pakkot a trait-jük miatt, majd a lobi-store-ból még egy hajót, szintén a trait-jéért, ha "komolyabban" ágyúzni óhajtok - és erre is csak gyűjteni kell(ene), semmi több...
  • Plata
    Nem hiszem hogy MW hajó lesz.
    Az MW hajó cruiserek,ez nem az az igazán cruiser fajta.
    Engem most az izgat vajon a Discovery pack-ban lévő hajók is olyan érdekesen fognak teret váltani mint a boxos?
  • Kotomicuki
    Ha meglépik az 5-3 +1-et, akkor felmegy 300 fölé is a Zen, pláne ha még a +1 miracle-konzolt is rádobják a 11 mellé és így már olyan néphajó lesz belőle, hogy ihaj!
    Csak nem ezek lesznek az első T7-esek... - nagyobb pakkból többet szakítanának a kiadónál!
  • Plata
    Nem tom,cseten ment róla szó hogy 5-3 és heavy weapon is szóba jöhet.
    Tac jem karimnak kell repuhoz sok mark,ezért letoltam pár kör red alertet meg kristályt.Közben cseteltem.
  • Kotomicuki
    5-3 +1..., ilyen is van? Eddig úgy tudtam, hogy legfeljebb 8 fegyverhely lehet egy hajón...
    Ha kap "vmit" a power creep jegyében - konzol, és/vagy trait - , akkor biztos befutó lesz, ha nem, akkor a kutyát se fogja érdekelni a gyűjtőkön kívül.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.21. 16:59:54
  • Plata
    Attól függ mit tud a konzolja,meg hangáros lesz-e,5-3+1 vagy 5-2+1 fegyvere lesz-e.
  • gerisz23
    Nem valószínű hogy elszáll,lesz vagy 270...
    Nem lesz ez nép hajó
  • Plata
    Omg.
    Mond meg aneved küldök egyet.
    Lehet már mondtad a neved de olyan rohadtul feledékeny vagyok hogy az ciki.
    És tényleg nem ugrik be a karid neve.
    Főleg mert telón utána sem tudok nézni.
    Ma lelőtték a szervereket javítás miatt.
  • Kotomicuki
    Hiszen megy ez!
    Rajta van már a full iconian szett - ha nem csal a szemem - , most már csak finomítani kell, ha lesz miből -> ezzel már lehet játszani esténként.

Én 4 éve "játszok", bár messze nem olyan elánnal, mint Platáék, de ezalatt azért összejött pár dolog. Ettől még a legjobb karakteremre is ráférne egy "kevés feljavítás", de most úgy vagyok vele, hogy a legjobb 12-vel eléldelégek a játékban (mennek velük a "közösségi tartalmak" és a sztori missziók is) a maradék 5 meg majd "elkészül" vmikor.
    Van, hogy besokalok és akkor akár pár hetet is kihagyok, de a fontosabb event-ekre mindig visszatérek. Ilyen ütemmel is már csak egy T6-os 9 db-os SCI hajószettre "KELL" összehoznom a rávalót és utána már tisztán az admiralty-val is jól gyűlne a dili' - a 9 db-os, T6 tac'- és engi-szett már megvan, az event-es és give away hajókkal meg már szinte teljes a repertoár.

Az esti, nyugodt "játékhoz" mindig beam boat-ot használok - a lényeg, hogy meglegyen rajta a 8 fegyverhely, mindegy, milyen felosztásban - , mert ehhez nem kell 10 éves koreainak lenni, hogy a bűvészmutatványok bejöjjenek: mk XIV-XV beam-ek és tac' konzolok; tac' team, fire at will, kemocite meg ami még akad boff skill gyanánt; pár "jobbféle" konzol és a BC hajó trait-je, ezzel meg is van az a 30k DPS, ami már szinte mindenre elég.
  • Trucker39
    Át állitgattam. A subspace vortex még nem az én pénztárcámnak való. Most nem tudok rá költeni 5 millió Ec-t. Fotó lemaradt, mert közben a szerver leállt.
  • Plata
    Gravity Well 1 helyett használj Gravity Well 3-at,a GW 1 helyére tegyél subspace vortexet.
    Valamelyik sci boffnak tennék be polarize hull1 skillt is,sokszor jól jön,főleg kristályon.
    Ha jól látom neked nincs betéve.Bár lehet nem látom jól akkor bocs.
  • Trucker39
    Épp tegnap emlegettem. Ma második csatában már így hozta a véletlen.
  • Bozi_Vilag
    Nem hiszem, hogy lenne. Már beleülhetnek fedes és kdfes hajókba, használják azt.
    Kár, megnéztem volna egy dominionosat
  • Plata
    Érdekes hogy az új hajóknak nincs romulán vagy jem hadar változata.
    Vajon azoknak is jön valami hajó majd később?
    Vagy üljenek ebbe oszt csókolom?
  • Plata
    Elméletileg kell lennie főnixnek Discovery előtt,ha követik a hagyományt.
    Victory is Life kieg előtt is volt több főnix event egymás után.
    Valszeg ha vége a kristálynak betesznek egy főnixet utána jöhet a Discovery.
    Azt mondják szeptemberben jön esetleg október eleje,de a szeptember a biztosabb inkább.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.21. 07:55:47
  • Bozi_Vilag
    Akkor még jobb.
    Beváltom az összes dilimet főnixen, a zent meg amikor magas
  • Plata
    Várj még,szerintem lesz valamikor főnix is.
    Discovery kieg szeptemberben jön,előtte betolnak egy főnixet biztos.
  • Bozi_Vilag
    Akkor itt az ideje dilit gyűjteni. Felrakom mindet 280-ra, aztán hajrá :D
  • Plata

• Plata
    Szerintem a zen ára el fog szállni,ha igaz amit mondanak ezen az új hajón valami elborult konzol lesz.
    Jó előbb még 265 volt a zen ára.Kíváncsi vagyok meddig megy fel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.20. 23:14:28
  • Chak
    Nem emlékszem.
  • Plata
    Négy hajó neve már kint volt,már írtam is egyszer a nevüket itt,pár hete vagy mittomén mikor.
  • Chak
    Statok és játékmenet alapján biztosan jók lesznek. Nekem az alakjuk nem tetszik.