50245
-
Plata #30264 Buff és debuff skillek akart lenni.
Mobilon nincs szerkesztés. -
Plata #30263 Nem.
Aktív skillekre gondolok nem a skillezésre.
Az ellőhető skillekre.
Tac-nál sebzést ad,enginél hílt és support skillek.Scinél buff és debuff akillek vannak.
Régen mások voltak az stf-ek.
Kellett tank is meg support is.
Majd hét éve mikor kezdtem még igen is kellett tank. -
Bozi_Vilag #30262 A kapitányi skillek azok kifejleszthetőek a többinek is, nem? -
Plata #30261 Jobban életben tud maradni.
Minden kapitányi skill túlélést segíti.
Alapjában az engi tank és support volt.
Mert régen kellett ilyen is.
De jó rég megszünt a tank szerepkör. -
Bozi_Vilag #30260 Mitől jó az eng karakter? Én nem találok benne semmi érdekeset -
Plata #30259 Nem bánnám ha a lekvároknak is adnának quad cannont,a romulánoknak is beadták,disznóság hogy lekvárnak nem.
Már csak találni kéne olyan polaront ami nem annyira idegesítő mint a sima craftolt. -
Orbancapitan #30258 jah ez igaz -
Plata #30257 Másik problémám hogy szeretnék Quad cannont a warship-re,de cumi,mert fed oldalon csak phaser quad van,nekem meg disruptor kellene,az meg csak klingonnak lehet. 
Annyira más egy cannon hajó ha van rajta quad cannon,egész másképp dalol. -
Plata #30256 Azt nem tudom mi a ragyát kezdjek ezzel a hajóval,polaron annyira távol áll tőlem amennyire csak lehet.
Azon gondolkoztam ha meglesz az ikony szett lecserélem polaron fegyókat disruptorra,azt szeretem,de ez a polaron tök idegesítő.
Csak jem hajón fura egy disruptor.De a polarontól meg kiver a frász. -
Plata #30255 Na újabb jem hajót húztam T6-ra.
-
Plata #30254 Kis jem tac karimnak markot farmolok repuhoz.
Első borg red alerten a borg három szinttel nagyobb volt mint én másodikon két szinttel kisebbek.
Hülye ez a játék vagy mi? -
Plata #30253 Kezdőnek a romulán nem annyira ajánlott,nehezebb életben tartani a hajóját,bár cserébe brutálisabb a hajója.
Romulán hajóknak kevesebb az energiájuk.
Fed engi kari elég jó kezdőnek,de a skillezésre nagyon figyelj,ha a skillezését eltolod akkor mindegy.
Karakterek traitjei ma már nem nagyon számítanak.
Mikor én kezdtem a játékot engi karinak még human volt ajánlott a tankos traitje miatt.
De ma már nincs tank mivel nincs rá szükség.
Alien karakternek egyel több traitje lehet mint a többinek.
Humble jackbox goodies nem tudom mit takar.
Ha csak nem az az ingyenes pack amit múltkor osztogattak.
A jemhadar kari azért jött fel bennem mert a jem hadar karakter kompletten jön ki,a skillezése kiosztva,repuja boostolva,bár a hajója nem a legjobb de kezdőnek jó.
Az én első karim is fed engi volt,human.
-
cpt_syph #30252 Konkrétan vagy Fed vagy Romulan Engi kombóra gondoltam, viszont még nem látom a traitjeiket (még csak most szeretnék belogolni, meg majd claimelni a humble jackbox goodies-t). A Romulan meg Fed sztori érdekel nagyon. Viszont azt sem szeretném hogy kb 30+ óra (nyilván később fog megmutatkozni) után rájöjjek hogy nem ér semmit a karakterem mert egyszerűen agyhalott módon húztam a karakteremet. -
Plata #30251 Fed oldal a könnyebb.
Klingont kevesen játszanak.
Ha hazaérek írok bővebben.
Mobilon rühellek irni. -
Plata #30250 Hát legkönnyebb a jem hadar kari.
Egyből 60-on kezd fel cuccolva. -
cpt_syph #30249 Sziasztok!
Kezdőknek milyen frakció/faj/class ajánlott? Illetve mire érdemes a legelején figyelni a játékba? -
Plata #30248 Igen,de akkor is fullozd ki,ha másodlagos is de ki van fullozva akkor is passzívan javítja a hajódat.
Ha jól emlékszem a fullos MW spec 50% hull regent ad,a fullos pilot 405 turn ratet,temporal 50 partgen skillt,intel 15% def,command 15% max hullt.Ha csak másodlagos is de megkapod a passzív bónuszt. -
Kotomicuki #30247 Igen, mindegyiknél ez van.
Az utolsó pár darab eleve "feles" (15 pontos a 30 helyett) és csak másodlagosnak lehet berakni őket, míg az elsők a teljesek (30 pontosak), ezeket lehet elsődlegesnek és másodlagosnak is választani.
A másodlagos mindig csak az első 15 pontig, azaz "félig" lesz aktív.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.26. 00:22:12 -
A többi specialization esetében is így működik a dolog? Magyarán ha secondary, akkor csak az első két tier aktív? -
Plata #30245 A spec magától működik,vagyis hull regent meg a fene tudja mit ad,de csak az első két tier lesz aktív ha másodlagos.
De amúgy a passzívan amit ad az MW spec azt meg kapod.Asszem 50% hull regen ha maxolod.
-
Köszönöm! Így már értem. -
Plata #30243 Nem fog működni.
Csak akkor használja az utolsó képeeséget ha elsődlegesnek van kiválasztva,ha másodlagos specnek választod ki akkor csak az első két tiert használja.Többit nem. -
Ez a Miracle worker specialization magától működik, vagy valamivel használnom kellene? Elvileg ki van fejlesztve, kivéve a ground része. Még nem tapasztaltam csaták közen, hogyan működik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Orbancapitan #30241 nekem hétfőn és csütörtökön lesz kész
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.08.25. 20:15:17 -
Plata #30240 Na egy karival kész a kristály,már csak 19 van hátra.
-
Plata #30239 Nem tom mi a rákot műveltek már megint,de a Miracle worker cruiserek bugosak.
Az innovation effect bar folyton mást mutat.Be megyek kristályra azt mutatja hogy kell mondjuk 3 tac skill és aktiválódik,elsütöm az első tac skillt erre változik és már nem 3 tac kell neki hanem mondjuk 1 sci 2 engi.De az sem jó,megint átváltozik valami másra.
Tök gáz,nagyon sokszor csinálja. -
Bozi_Vilag #30238 Ilyen is van...
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.08.24. 10:55:16 -
Bozi_Vilag #30237 Ehhh... ilyenkor nincs elég ZENje az embernek :D -
Plata #30236 Persze.
Volt már ilyen,T6 regentet T5 áron tették be véletlen és korábban mint kellett volna.
-
Bozi_Vilag #30235 ÉS aki megvette, annak megmaradt? -
Plata #30234 De akkor is csak bevétel kiesés. -
lammaer #30233 Na gondolom az tényeg a világvége lenne nekik ha benézték mondjuk 1000 zennel az árát...
Ez nem olyan mint a pék, hogy minuszos lesz a kft, mert elfelejtette a liszt meg az áram árát beletenni a kenyér árába.... ez egy darab modell meg pár XML fájl azt csókolom. A duraniumot nem kellett megvenni a hajók legyártásához - szóval anyagi vonzata kb néhány embernapi munka...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.08.24. 09:29:22 -
Plata #30232 Twitteren.
Hülye mobilon nincs szerkesztés.
A 3 hajós csomag szokott 6k lenni asszem. -
Plata #30231 Ha 2 hajó akkor 5k az ára általában.
Úgyemlékszem twitteten is azt írták hogy 4k lesz akciósan. -
Chak #30230 A fleet ship verziónál nincs kedvezmény ha megvetted a store verziót. Ezt mondják.
Az ára meg érdekes. Blogban még 5k volt írva, persze az is lehetett elírás, ingame meg 4k volt, és arra jött az akció még.
5k 2 hajóért kicsit soknak tűnik. -
Plata #30229 Gondolom az hogy rosszul árazták be. -
Chak #30228 Én is. -
Kotomicuki #30227 A klingon-oknak kivehető konzol pakk darabja 7,2 millán állt legutóbb: ez se olcsó, de mégse kell a még drágább hajókat megvenni értük és a 2 db már érezhetően növelte a SCI hajó (tarit kiszedés céllal) diszruptor sebzésértékeit is.
Chak #30225:
Hát a distributed targeting van egyedül még az energiafegyverekhez, más semmi a 2-2 alapon kívül, aztán hogy ez mennyit is ér..., inkább a kemocite-ra szavaznék és gyűjtenék. -
Chak #30226 Valami baja van az új packnak, és ezért a javításig kivették a storeból. -
Chak #30225 Esetleg nézd meg exen milyen egyéb ensign skillek vannak. Lehet olyan ami nem túl drága és tetszik. Nem vagyok képben h milyen tac skillek lehetnek még ami nem az alapok közé tartozik.