50245
-
Plata #30304 Lol.Nem tiltottalak le az fix. 
Szivesen.Én úgysem játszom mostanában.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 09:52:25 -
Chak #30303 Köszi a kód, privátot nem tudtam küldeni mert azt írja le vagyok tiltva. -
Plata #30302 Megint van sale,30%-os doff meg personnel Sale. -
Plata #30301 Groundra tac karinak szerintetek milyen kit modulok a legjobbak? -
Plata #30300 Nekem crtd köll oszt csók.
-
lammaer #30299 Mi az hogy nem jön be? NEm repkednek elég nagy számok? -
Plata #30298 Jaaa,az ciki.
Nem tudom én meg sem néztem a flottás változatot.
De azt hittem a konzolja volt túl durva vagy ilyesmi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.28. 19:53:21 -
Chak #30297 Nem adott a flottás verzió fleet modul kedvezményt ha megvetted a zenest. Ezt hallottam. -
Plata #30296 Tom,de nekem nem jön be.
-
Chak #30295 Pedig tac kariknak a dmgx3 a meta fegyó stat. Enginek meg a crtDx3. -
Plata #30294 Ha bejön az új kieg jön az új power creep,új erősebb hajók,franc tudja milyen fegyverek.
Remélem legalább a karihúzó event nem lesz tetű nehéz. -
Plata #30293 Ok,bele néztem a videóba,ez a skillezés ami van neki kellene a ragyának.
Romulán és ilyen több milliiárdos hajóval ennyit tud kihozni?
Na ne röhögtess már.
Az a lökött csethuszár is csinál 240k dps-t cannon hajóval meg romulán karival.
Kb ugyanilyen istentelenül drága cuccokkal.Bár a videóját nem tom linkelni mert sosem szoktam megnézni,de cseten szokott róla pofázni.
Kardassziai hajókkal meg 500k felett sebeznek megint.
Ha érdekelne a nagy dps mint ahogy nem,inkább én is arra mennék,mert állítólag a kardi hajókkal meg spirál disznópörkölővel könnyű nagy dps-t csinálni.Bár hogy sosem tennék a hajómra dmgx3 vagy 4 statos fegyót az hót beztos.
Másik meg hogy a polaron rohadt hervasztó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.28. 18:02:16 -
Plata #30292 Nem tötszik.
Egy nem vanguard hajó hanem fostos boxos hajó.
Másik meg full polarongy.
Hármadik hogy a videó baromi unalmas és a radai rosseb se nézi végig.
Négy,az most nincs épp fáradt vagyok és még nincs kész a kávém.
-
Kotomicuki #30291 Jem'Hadar Light Battlecruiser (T6) - Gamma Polaron DHC - 124k DPS
Platának, szeretettel!
Úgy tűnik, hogy a legfrissebb konzolok sem a legaljáról valóak: elérte a polaron-t is a power creep szele!
Remélem, a "fejlesztők" nem fogják "leértékelni" a repu'-s (és flottás) cuccokat csak azért, mert azok "ingyen vannak" és ezért a kiadó nem keres rajtuk szinte semmit sem.
-
Plata #30290 Mi a ragya volt a bugja? -
Chak #30289 Az lehet, mégis lement vele összes küldi meg amit akarok. Ezért sem látom értelmét a resetnek. Max aki e-pöcs méregetésbe akar beszállni annak javasolt a respec. Szerintem.
Az engi valóban kicsit erős, ha valaki resetelne és nem osztaná ki a pontokat, biztos úgy is tudna küldizni. :D
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.08.28. 09:15:25 -
Orbancapitan #30288 a ten forwardtól is láttunk már plata agymennős buildjénél is durvábbat -
Kotomicuki #30287 Tour the galaxy ad több, mint fél milla EC-t és negyedórás elfoglaltság, amihez csak egy jobb warp core kell.
(Nem csak) Kezdőknek tudsz ennél is jobbat - kevesebb idő alatt több EC-t dobót, amihez nem kell fél-egy évig gyűjtögetni a hozzávalókat?
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.28. 08:44:21 -
Plata #30286 Én elhiszem hogy ért a srác a játékhoz,de ökörségeket is ír azért,komolyan Ec-t tour the galaxy-val akar farmolni?Vagy doff küldikkel?
Tour the galaxy ad talán 1 millát,cserébe végig kell rongyolnod időre az összes hülye rendszeren.Tudod ki a ragya menne 1 milla ec-rt félórás vesszőfutásra.Mikor még S5 idején volt napi küldetés meg a tököm tudja mi a tour the galaxy-hoz megcsináltam,de most azért a napi 1 misiért nem tenném meg.
Elnézve a guide-ot a vanguard úgy látom tényleg megérte az árát.
Ha jól látom az enginél írja hogy tök szar a gyári build,de pont engit nem kezdtem.
-
Plata #30285 Én még mindig azzal vagyok.
-
lammaer #30284 Mondjuk a ten forward gamma guide szerint a devek által kitalált skillezés TAC és ENG karik esetében katasztrófális, és nagyon erősen javasolják a karakter megalkotása után AZONNALI respecet.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.08.28. 06:50:09 -
Találtam közben valamit, hátha: Babylon 5 Into the fire alpha version -
Orbancapitan #30282 AM volt stargate mmo csak azt is lelőtték pedig játszható fázisban volt és volt egy másik ami megjelent havidíjas volt érdeklődés hiánya vitte a sírba
-
-
Chak #30280 Touché.. -
Chak #30279 Aki megvette annak maradt, csak a bugja miatt kivették, aludtak rá pár napot és kijavítva berakták nemrég. Vagyis remélem javították. :DD -
Plata #30278 Babylon 5,igen az tetszene,a Babylon 5 játék nagyon jó volt.Kár hogy kiadás előtt lelőtték.
Szarrá játszottam a béta verzióját.
Még ma is megvan,csak a cd már túl régi és szar,nem tudja beolvasni a dvd olvasóm.
Legalább is emlékeim szerint valahol itt van a szekrényben.
Még a 30 évvel ezelőtti 8 bites konzolos játékok is megvannak valahol egy sport táskában.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.27. 21:14:50 -
Plata #30277 Nekem eddig is bent volt.
-
Kotomicuki #30276 Nem tetszenek, túl sok az [ACC] (inkább GW-vel, aknával oldom meg az "aprólék"-problémát, vagy az epic ACC prefix-ével) és a kritikus találat ellen semmi sincs fenn.
Kezdőként a HP-kat, ellenállásokat adókat többre tartanám.
Amúgy mindegyik space tisztán energiafegyveres.
Skill-ezést nagyon elrontani nem lehet: a 2/3-a mindenképp (nagyon) hiányozni fog, inkább mindig a meglévő dolgokhoz kéne igazítani, hogy azokat minél jobban ki lehessen használni - ez meg nagyon egyedi tud lenni.
Chak #30274:
Ugyan már! Az aberráltaknak és a deviánsoknak mindegy a körítés - lehet az ST-s is - , csak "rózsaszín" legyen - abba meg nem egy évadnyi van! -
Chak #30275 Most teszik vissza a recon packot a storeba. -
Chak #30274 Hú semmi ilyesmiről nem hallottam. Egy évadnyi disco megtöltene egy egész mmo-t? Furcsálnám.
Inkább egy Babylon 5 mmo legyen. Meg Stargate. Na ezekben 10 évre elég anyag lenne. -
Plata #30273 Ez mi a rosseb.
[8/27 8:59] [Admin] Gameservers will be restarted in 1 minute! You will be able to log back in immediately, we apologize for the inconvenience.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.27. 20:59:41 -
Plata #30272 Te hallottál valami új pletykát?
Most hallottam a cseten valami nagyon vadat.
Állítólag új Star Trek MMO jön,Discovery idővonalon fog játszódni. -
Chak #30271 Kezdőként szerintem maradj a jól bevált dps ligás skill kiosztásnál, azzal nem mehetsz félre. Vagy ha dominion karit indítasz, az ugye 60-on kezd és be van már állítva neki egy skill kiosztás a devek álltal.
space skill fed/kdf
space skill romulan
ground skill
Ezek főleg tactical és engi kariknak jó. Sciencehez nem tudok linkelni, ahhoz egészen más beállítások kellenek.
Ground beállítások mehetnek bármilyen classnak.
-
Bozi_Vilag #30270 Igen, arra gondoltam, hogy mind kihúzom.
Csak most készülődik sok kisebb karakterem a T5 felé, és gondoltam akkor, amelyik jobb, arra már most elkezdek markot gyűjteni. -
Plata #30269 Űr vagy ground?
Lukari szett tankos,Temporal sci-s,gamma dettó,terran az disruptoros,delta szintén sci draines ha jól rémlik,dyson sci.
Competitive nem emlékszem.De minden reput húzz maxra, a traitek és az ingyen dili miatt.
Utána ha tetszik kiveheted a szettet.Ha másnak nem is akkor visuals slotba jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.27. 20:04:08 -
Bozi_Vilag #30268 Melyik repukban vannak kezdők számára érdekes szettek?
(Omega és Icony megvan) -
Bozi_Vilag #30267 Ja, értem. Köszi, így megvan. -
Plata #30266 Ma már újra van redshirt szerver a launcherben,legalább is eddig nem tűnt fel,ha van redshirt akkor az azt jelenti nemsokára jön az új kieg. -
Plata #30265 Ilyenekre gondolok mint ez vagy ez,esetleg ez és ez na meg még ez.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.27. 18:36:23