50245
  • Plata
    Lol.Nem tiltottalak le az fix.
    Szivesen.Én úgysem játszom mostanában.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 09:52:25
  • Chak
    Köszi a kód, privátot nem tudtam küldeni mert azt írja le vagyok tiltva.
  • Plata
    Megint van sale,30%-os doff meg personnel Sale.
  • Plata
    Groundra tac karinak szerintetek milyen kit modulok a legjobbak?
  • Plata
    Nekem crtd köll oszt csók.
  • lammaer
    Mi az hogy nem jön be? NEm repkednek elég nagy számok?
  • Plata
    Jaaa,az ciki.
    Nem tudom én meg sem néztem a flottás változatot.
    De azt hittem a konzolja volt túl durva vagy ilyesmi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.28. 19:53:21
  • Chak
    Nem adott a flottás verzió fleet modul kedvezményt ha megvetted a zenest. Ezt hallottam.
  • Plata
    Tom,de nekem nem jön be.
  • Chak
    Pedig tac kariknak a dmgx3 a meta fegyó stat. Enginek meg a crtDx3.
  • Plata
    Ha bejön az új kieg jön az új power creep,új erősebb hajók,franc tudja milyen fegyverek.
    Remélem legalább a karihúzó event nem lesz tetű nehéz.
  • Plata
    Ok,bele néztem a videóba,ez a skillezés ami van neki kellene a ragyának.
    Romulán és ilyen több milliiárdos hajóval ennyit tud kihozni?
    Na ne röhögtess már.
    Az a lökött csethuszár is csinál 240k dps-t cannon hajóval meg romulán karival.
    Kb ugyanilyen istentelenül drága cuccokkal.Bár a videóját nem tom linkelni mert sosem szoktam megnézni,de cseten szokott róla pofázni.
    Kardassziai hajókkal meg 500k felett sebeznek megint.
    Ha érdekelne a nagy dps mint ahogy nem,inkább én is arra mennék,mert állítólag a kardi hajókkal meg spirál disznópörkölővel könnyű nagy dps-t csinálni.Bár hogy sosem tennék a hajómra dmgx3 vagy 4 statos fegyót az hót beztos.
    Másik meg hogy a polaron rohadt hervasztó.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.28. 18:02:16
  • Plata
    Nem tötszik.
    Egy nem vanguard hajó hanem fostos boxos hajó.
    Másik meg full polarongy.
    Hármadik hogy a videó baromi unalmas és a radai rosseb se nézi végig.
    Négy,az most nincs épp fáradt vagyok és még nincs kész a kávém.
  • Kotomicuki
    Jem'Hadar Light Battlecruiser (T6) - Gamma Polaron DHC - 124k DPS

Platának, szeretettel!

Úgy tűnik, hogy a legfrissebb konzolok sem a legaljáról valóak: elérte a polaron-t is a power creep szele!
    Remélem, a "fejlesztők" nem fogják "leértékelni" a repu'-s (és flottás) cuccokat csak azért, mert azok "ingyen vannak" és ezért a kiadó nem keres rajtuk szinte semmit sem.
  • Plata
    Mi a ragya volt a bugja?
  • Chak
    Az lehet, mégis lement vele összes küldi meg amit akarok. Ezért sem látom értelmét a resetnek. Max aki e-pöcs méregetésbe akar beszállni annak javasolt a respec. Szerintem.

Az engi valóban kicsit erős, ha valaki resetelne és nem osztaná ki a pontokat, biztos úgy is tudna küldizni. :D
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.08.28. 09:15:25
  • Orbancapitan
    a ten forwardtól is láttunk már plata agymennős buildjénél is durvábbat
  • Kotomicuki
    Tour the galaxy ad több, mint fél milla EC-t és negyedórás elfoglaltság, amihez csak egy jobb warp core kell.
    (Nem csak) Kezdőknek tudsz ennél is jobbat - kevesebb idő alatt több EC-t dobót, amihez nem kell fél-egy évig gyűjtögetni a hozzávalókat?
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.28. 08:44:21
  • Plata
    Én elhiszem hogy ért a srác a játékhoz,de ökörségeket is ír azért,komolyan Ec-t tour the galaxy-val akar farmolni?Vagy doff küldikkel?
    Tour the galaxy ad talán 1 millát,cserébe végig kell rongyolnod időre az összes hülye rendszeren.Tudod ki a ragya menne 1 milla ec-rt félórás vesszőfutásra.Mikor még S5 idején volt napi küldetés meg a tököm tudja mi a tour the galaxy-hoz megcsináltam,de most azért a napi 1 misiért nem tenném meg.
    Elnézve a guide-ot a vanguard úgy látom tényleg megérte az árát.
    Ha jól látom az enginél írja hogy tök szar a gyári build,de pont engit nem kezdtem.
  • Plata
    Én még mindig azzal vagyok.
  • lammaer
    Mondjuk a ten forward gamma guide szerint a devek által kitalált skillezés TAC és ENG karik esetében katasztrófális, és nagyon erősen javasolják a karakter megalkotása után AZONNALI respecet.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.08.28. 06:50:09
  • Trucker39
    Találtam közben valamit, hátha: Babylon 5 Into the fire alpha version
  • Orbancapitan
    AM volt stargate mmo csak azt is lelőtték pedig játszható fázisban volt és volt egy másik ami megjelent havidíjas volt érdeklődés hiánya vitte a sírba
  • Trucker39

• Chak
    Touché..
  • Chak
    Aki megvette annak maradt, csak a bugja miatt kivették, aludtak rá pár napot és kijavítva berakták nemrég. Vagyis remélem javították. :DD
  • Plata
    Babylon 5,igen az tetszene,a Babylon 5 játék nagyon jó volt.Kár hogy kiadás előtt lelőtték.
    Szarrá játszottam a béta verzióját.
    Még ma is megvan,csak a cd már túl régi és szar,nem tudja beolvasni a dvd olvasóm.
    Legalább is emlékeim szerint valahol itt van a szekrényben.
    Még a 30 évvel ezelőtti 8 bites konzolos játékok is megvannak valahol egy sport táskában.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.27. 21:14:50
  • Plata
    Nekem eddig is bent volt.
  • Kotomicuki
    Nem tetszenek, túl sok az [ACC] (inkább GW-vel, aknával oldom meg az "aprólék"-problémát, vagy az epic ACC prefix-ével) és a kritikus találat ellen semmi sincs fenn.
    Kezdőként a HP-kat, ellenállásokat adókat többre tartanám.
    Amúgy mindegyik space tisztán energiafegyveres.
    Skill-ezést nagyon elrontani nem lehet: a 2/3-a mindenképp (nagyon) hiányozni fog, inkább mindig a meglévő dolgokhoz kéne igazítani, hogy azokat minél jobban ki lehessen használni - ez meg nagyon egyedi tud lenni.

Chak #30274:
    Ugyan már! Az aberráltaknak és a deviánsoknak mindegy a körítés - lehet az ST-s is - , csak "rózsaszín" legyen - abba meg nem egy évadnyi van!
  • Chak
    Most teszik vissza a recon packot a storeba.
  • Chak
    Hú semmi ilyesmiről nem hallottam. Egy évadnyi disco megtöltene egy egész mmo-t? Furcsálnám.
    Inkább egy Babylon 5 mmo legyen. Meg Stargate. Na ezekben 10 évre elég anyag lenne.
  • Plata
    Ez mi a rosseb.
    [8/27 8:59] [Admin] Gameservers will be restarted in 1 minute! You will be able to log back in immediately, we apologize for the inconvenience.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.27. 20:59:41
  • Plata
    Te hallottál valami új pletykát?
    Most hallottam a cseten valami nagyon vadat.
    Állítólag új Star Trek MMO jön,Discovery idővonalon fog játszódni.
  • Chak
    Kezdőként szerintem maradj a jól bevált dps ligás skill kiosztásnál, azzal nem mehetsz félre. Vagy ha dominion karit indítasz, az ugye 60-on kezd és be van már állítva neki egy skill kiosztás a devek álltal.

space skill fed/kdf

space skill romulan

ground skill

Ezek főleg tactical és engi kariknak jó. Sciencehez nem tudok linkelni, ahhoz egészen más beállítások kellenek.
    Ground beállítások mehetnek bármilyen classnak.

• Bozi_Vilag
    Igen, arra gondoltam, hogy mind kihúzom.
    Csak most készülődik sok kisebb karakterem a T5 felé, és gondoltam akkor, amelyik jobb, arra már most elkezdek markot gyűjteni.
  • Plata
    Űr vagy ground?
    Lukari szett tankos,Temporal sci-s,gamma dettó,terran az disruptoros,delta szintén sci draines ha jól rémlik,dyson sci.
    Competitive nem emlékszem.De minden reput húzz maxra, a traitek és az ingyen dili miatt.
    Utána ha tetszik kiveheted a szettet.Ha másnak nem is akkor visuals slotba jó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.27. 20:04:08
  • Bozi_Vilag
    Melyik repukban vannak kezdők számára érdekes szettek?
    (Omega és Icony megvan)
  • Bozi_Vilag
    Ja, értem. Köszi, így megvan.
  • Plata
    Ma már újra van redshirt szerver a launcherben,legalább is eddig nem tűnt fel,ha van redshirt akkor az azt jelenti nemsokára jön az új kieg.
  • Plata
    Ilyenekre gondolok mint ez vagy ez,esetleg ez és ez na meg még ez.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.27. 18:36:23