50252
-
Plata #30431 Vicces baki van launcherben.
Azt reklámozza hogy június 12-ig minden ruha 20%-al olcsóbb.
-
Orbancapitan #30430 mai patch note
General:
Added Crafting Weekend event to 9/6-9/10.
Added Shuttle Weekend event for 9/20-9/24.
Systems:
Cardassian Bridge Officers of Uncommon, Rare, and very-Rare qualities are available as a Duty Officer Recruitment Assignments.
Resolved an issue where Co-Opt Energy Weapons could cause excessive amounts of healing in some cases.
The Slipstream Turn-rate boost from the Obelisk Subspace Rift Warp Core and Polaric Modulator Engineering Console has been increased to 100%, from 20%.
Character:
Resolved an issue that prevented some 23rd Century Tellarite, Gorn, Klingon, and Andorian costume options from being available to players that had completed the 23rd Century Story Arc on any character.
The second color choice now works for the Cardassian Tight Pants for male and female.
Resolved a clipping issue for Jem’Hadar Captains wearing the Nol Ennis helmet.
Klingon faction Jem’Hadar Captains can now wear the Klingon Honor Guard helmet if unlocked. -
Basszus! Egy fél napba beletelik, míg mobil net-n leszedem. -
lammaer #30428 Ahhoz képest hogy küldetéseket vesznek ki, nem csökken hanem nő a játék mérete :) -
Plata #30427 Tribbli patch.
Azt mondják majdnem 7 giga.
New Feature:
Streamlining the Mission Journal:
With the launch of Age of Discovery, we have chosen to update the story experience throughout the episode journal.
We’ve moved a number of episodes which occurred before the Delta Quadrant Arc out of the required mission journal flow.
These episodes will still be available via hand-off missions in the Available missions tab.
In addition to this, Task Force Operations will be unlocked at lower levels as players progress through the episode arcs.
Task Force Operations is the new name for PvE Queues.
These changes mostly impact Federation captains but some changes were made for Klingon and Romulan Captains.
This is still a work in progress.
For more details, please visit the Streamlining the Mission Journal blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/10993953-streamlining-the-mission-journal
Known Issue:
The reputation tab is temporarily not accessible as we continue work on extending each reputation to Tier 6. -
Chak #30426 alap -
Orbancapitan #30425 látom megint lusták plusz kritériumot írni a kódhoz egyszerűbb ki venni mint ne bele venni -
Chak #30424 Kivesznek pár story arc-ot a listából, amik nem tartoznak a frakciók fő storyjához. Mint pl. nimbus vagy a breen arcok. De a játékban elérhetőek lesznek ezek a küldik. Ezen kívül pár fedes kezdő mission-t eltávolítanak míg revampolják őket(vagyis soha nem látjuk őket viszont *evil laugh*).
Kb ennyi.
-
Plata #30423 Gyütt valami új hír. -
Omega set lett. -
Plata #30421 Jah cseten mondták.
Hogy honnan vették nemtom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.05. 17:17:45 -
Bozi_Vilag #30420 Nem lenne baj, lehetne rendesen dili't farmolni -
Orbancapitan #30419 ne basz tényleg? :DDD
-
Plata #30418 Mindegyik szett nagyon jó szerintem,amelyik neked bejön azt vedd ki.
Elite stf-re egy szimpla Mk12 elite fleet felszerelés is elég,de ha veszel repus szettet és upgradeled az tutkó tök elég.
Én Delta-t omegát és talán terrant használtam engivel.
Omega vicces szett.Azt vicces karival használom. -
Plata #30417 Bakker,falra festetted az ördögöt,lehet hogy breach után mirror jön és csak utána discovery.
-
Engi main karakteremnek melyik ground set volna megfelelő?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #30415 Majdnem.
Hat sulibán,2-3 sérült,20 sima. -
lammaer #30414 Azé volt 28, mert 8 abból csak a megsérült doffok gyógyításáról szólt :P -
Plata #30413 Ha megveszitek a Star Tred Discovery magazint STO kód jár hozzá.
katt -
Plata #30412 Jah igaz nem Star trek MMo de új MMO. 
Bocs kicsit troll kedvemben voltam.
-
Chak #30411 Olvasni sem tudok. :D
2 mmo egy azon témára, csak el ne szipkázzák egymás játékosait haha.
-
TTSS #30410 Ah, tehát ezért. Már akartam kérdezni, mitől függ, mennyit lehet felvenni. Contraband/marauder körök közben vettem észre, hogy egyik karim simán 20 fölé ment és nem értettem, miért.
Neked is és Kotomicuki-nak is kösz a segítséget. A listát összeraktam egy disruptor és egy phaser hajóhoz is (dönteni kellene). Elvileg mindenre futja amit repuból és fleet shopból kell kivennem. Az exchange-ről való vásárlással várnom kell kicsit, mert a pénzem beforgattam kulcsokba, amikor 3,5-3,8m-ért voltak fent. Ugyan most már 4,2-re felment az áruk, de még várnék, ha bírom cérnával. -
Plata #30409 Sosem olvasol újságot. 
Katt ide. -
Chak #30408 Nem láttam semmit. -
Plata #30407 Hát az új F2P MMO-t.
Nem láttad?
Még délelőtt olvastam. -
Chak #30406 Mit jelentettek be. -
Plata #30405 Zsír,kell.
Na ugye hogy lesz új MMO?
Már be is jelentették.
-
Chak #30404 A brícs eventtel jön egy eventes pack is a storeba. Ha megveszed, add 10 Voth Operative Transmission meg egy up tokent.
-
Plata #30403 Nincs program,csak kiskapu. 
Van olyan doff küldi ami nem számít bele a 20-ba. -
Plata #30402 Milyen event pack? 
Discovery a breach után jön.
Azért van farm event mert majd kell sok zen a népnek. -
Chak #30401 Grind event utáni grind event. Juhéé..
Legalább van mit csinálni Discovery contentig, kivéve azoknak akik jól megveszik az új 1k zé árazású event packot.
-
Orbancapitan #30400 jah inkább mirrort -
Kotomicuki #30399 Disruptor-hoz:
Hát, ha a fegyverek megvannak, akkor jöhet hozzá pl. egy 4 db-os iconian hajószett - meg, ha van még hely, akkor egy Sustained Radiant Field konzol sem jön rosszul innen - , aztán az alap boff skill-ek (tac' team, fire at will, stb.) mellé egy komocite is a tőzsdéről. Ex'-ről mindenképp kell egy Plasmonic Leech, ha még marad hely és rávaló EC, akkor egy Dynamic Power Redistributor Module is hozzátehet a sebzéshez - utóbbihoz a fed-es karaktereknek hajót kell venniük, ami "kissé" növeli a bekerülési költségeket... (A fed oldalt választó Romulánnak csak a konzolt kell megvennie, mer' ő NEM fed-es, ugye érthető! A "lekvárokra" viszont tisztán fed-esként néznek és megvámolják a hajóval, ha azóta ki nem adtak egy külön nekik címzett konzolkészletet is (de ez irtózatosan sok munkával járna, amit nem nagyon vállal be a kiadó)...)
Küldésekből a Martok Ház-féle és a Nauszikai szettekből lehet mazsolázni - mondottad volt: ezek már megvannak.
Repu'-ból a Terran Task Force Disruptor Beam Array mindenképp kell - 360-fokos fegyverként a Heavy Bio-Molecular Disruptor Turret is elfogadható a 8472-től!
A 2. iconian küldetésből a Harmonic Resonance Relay konzol és a beam is jöhet - hely és ízlés dolga - , ha SIMA diszruptort építesz - coalition-hoz inkább full coalition-t használnék a proc-miatt. (Ha telerakod a hajódat torpedóval, aknával és bármivel, ami nem disruptor(/plazma,/stb.), akkor a proc-arány nagyon lecsökkenhet és így elveszhet a fegyverzet összes előnye is!)
Mindent húzz mk XV-re - amint lesz up-hétvége! - és ha még bírod, akkor epic-ké is!
Ezekkel már meg kell legyen az a 30k DPS, amivel szólóban már sok gondod nem lehet a küldetésekkel!
Innentől viszont már csak a kritikus sebzések- arányának és -sebzésmértékének a növelése marad, amibe két kézzel kell szórni a javakat - a fönti dolgok még úgy-ahogy a megfizethető kategóriába esnek!
Antiproton-hoz: Mer' elsőre eltévesztettem!
Hát, ha a fegyverek megvannak, akkor jöhet hozzá pl. egy 4 db-os iconian hajószett - meg, ha van még hely, akkor egy Sustained Radiant Field konzol sem jön rosszul innen - , aztán az alap boff skill-ek (tac' team, fire at will, stb.) mellé egy komocite is a tőzsdéről. Ex'-ről mindenképp kell egy Plasmonic Leech, ha még marad hely és rávaló EC, akkor egy Polymorphic Probe Array sem jöhet rosszul, meg a Dynamic Power Redistributor Module is hozzátehet a sebzéshez - utóbbihoz a fed-es karaktereknek hajót kell venniük, ami "kissé" növeli a bekerülési költségeket...
A hétvégi event-es cuccok közül a Voth Phase Decoy és a Crystalline Absorption Matrix - ezt lehet phoenix-ből is kiszedni (rare/kék) - az, ami még segítheti az antiproton fegyverzetet.
Mindent húzz mk XV-re - amint lesz up-hétvége! - és ha még bírod, akkor epic-ké is!
Ezekkel már meg kell legyen az a 30k DPS, amivel szólóban már sok gondod nem lehet a küldetésekkel! -
Bozi_Vilag #30398 Majd küldd át a programot
-
Plata #30397 Na igen,látom nálad csak 20 küldi megy,nálam úgy 28-29 is futott.
-
Köszönöm!
Ilyen küldetéseket találtam. Majd próbálkozom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lammaer #30395 Dr genya jut szembe róla... pontosabban a cápák, lézersugárral a fejükön :) -
Plata #30394 Dínó pet aranyos,de amúgy baromira szar a breach.
-
Plata #30393 Dehogy,mit gondolsz hogy húztam fel olyan marha gyorsan gamma karival?
Nem minden küldi ad olyan sokat,de ha kifogsz egy 20-48 órást és critel akkor baromi sok xp-t ad. -
lammaer #30392 Nem nézted be egy 0-val azokat az XPet?
A legnagyobb amit láttam 366ot hoz 20 órára...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.04. 18:56:24