50245
-
Chak #30464 Sztem a boxok az előző content hajóit szokta osztogatni az új content alatt. -
Plata #30463 Na de hogy gyün a hurka a discoveryhez,mindig aktuális témát szoktak behozni. -
Chak #30462 Az új box biztos hurka kolbász szalonás lesz, míg a store-os pack meg discovery hajókkal teli. -
Plata #30461 Háát ha valaki végig tudja nézni ezt a két retardáltat mondja már el miről beszélnek.
-
Plata #30460 Jah,aszittem valami diszkóveris faj.
De várjá mááá,discovery kieghez hogy jön a hurka?
Ahhoz valami más illene.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.07. 13:23:54 -
Chak #30459 Hát a Hur'q. :D -
Plata #30458 Nem tudom honnan szedték,de simán el tudom képzelni hogy csak azért találták ki ezt az ijesztgetést hogy felvásárolják a népek a konzolokat ők meg jót keressenek rajta. 
Mi az isten retkes macskatápja az a hörk?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.07. 13:09:56 -
Chak #30457 Mivel Cryptic egy kaliforniai cég, az eu szabályok irrelevánsak kell legyen számára. Sztem előbb ad ip bant azokra az országokra mint h dobja az üzleti modelljét, és írja át a játékát ami eddig is jól tejelt neki.
Líkes elfogott levélben discovery hajókat sorolgatnak fel, meg hörk boxos hajókat.
Ha még is kivennék a boxot amit kétlek, akkor azt a bevételt máshonnan kell beszedni vagy bezár a gém. Akkor a storeban masszív áremelkedésre számíthatnék vagy transportációs, és lövésenkénti adóra. :D
-
Igen, csak nem találtam meg. A zónát igen, de azt nem írtad, hogy hová kell állni, hogy jobb oldalon külön megjelenjen egy panel, amit csak itt lehet megnyitni. Megnyitás után meg hirtelen beépül a Doff ablak menüjébe. Bezárás után meg eltűnik onnan.
Elég... hülye megoldásnak tartom. -
Orbancapitan #30455 chak ha megint fizetős lesz akkor azonnal :D inkább a kulcsra lennék kiváncsi h adni nem adni -
Plata #30454 Én már ezerszer leírtam itt hogy undi battle zónába kell menni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.07. 12:28:31 -
Hátha rajtam kívül van más, kezdő játékos is, aki nem találja meg elsőre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Note: If you haven't already done so, take a visit to Solanae Dyson Sphere and then when you've entered the the Allied Zone, don't move, check bottom right hand side of screen for one of the tabs called "Space Battlezone Contact" (Undine) - select this tab and when warped in, move forward a bit into the guarded/shielded area nearer the USS Cheron, Open the Doff Assignments Tab on the right side of screen, a Battlezone Tab is now available on your Assignments Window (only while in here).
They have greatly increased the amount of 5 hour Doffing missions giving 638 CXP per mission - used to be only 3 available, it now can be up to 20-ish missions, very handy if you log on a few times per day and if you crit a few daily, nice bonus to EXP/SP. A lot of these are available a few times per day after completion of previous ones, although this seems to vary per character atm, I haven't quite worked out any cooldowns yet.
While here in the Battlezone or in Allied , also check your Current Map Tab, scroll down to/near bottom, there can be one or two missions available, generally Development/Recruitment that can give 2911/1853 respectively CXP for a 12 hour mission - critting these can get you anything up to 20+K CXP.
Be sure to keep ALL your Commendation Points lower then you would normally would, because you will often get anything between 2-5k for each assignment and sometimes much much more."
-
Chak #30452 Az h mindenki elindítja az uninstall.exe alkalmazást. :D
-
Orbancapitan #30451 tehát mit mondok mi lenne a legjobb megoldás erre most? -
Plata #30450 A baj nem is a normális játékosokkal van,hanem az idióta elcseszett gyerekekkel,sok gyerek rengeteg pénzt cseszett el ilyen cuccokra,ha jól tudom alapból az EA féle SW Battlefront miatt kezdődött,sok idióta gyerek elcseszett sok sok pénzt lot boxokra és ebből indult a balhé,mert nem a hülye gyerek idióta apja a hibás hanem a játék készítői. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.07. 10:32:31 -
Kotomicuki #30449 De fegyvert senki sem tart a fejedhez, hogy márpedig venned kell box-ot, így én sem értem, hogy miért is vannak ellene..., azon kívül, hogy szerencsejáték, tehát mindenképp rajtaveszt, aki a benne lévő dolgokat szeretné magáévá tenni és nem magával a dobozzal, vagy a hozzávaló kulccsal kereskedni - már, ahol ezt megengedik a "játékosoknak".
Ha meg a "szerencsejátékot" szeretnék megadóztatni - és erre nagyon rácuppannak majd a megélhetési közpénz-tolvajok, mint egy újabb, számukra szabadon kiaknázható lehetőség - , akkor az megint a játékosok hátán fog csattanni, mert a kiadók mindenáron megpróbálják majd a végfelhasználóra ráterhelni a "kiadásnövekményt" -> minimum havidíjas, "jegyes-bérletes" lesz megint, minden játék, amiben "a vegyél kulcsot, hogy dobozt nyithass" szerencsejátékot már meghonosították és esetlegesen nem is akarnak majd megválni tőle, mer' a "fejlesztőknek" is pénzébe fájt, mire az bekerült a játékukba...
Mindenesetre izgalmas lesz, ha a ferengi "eff-ű-eff" elkezd razziázni a ferengi játékfejlesztőknél, mer' azok zsebében szeretne kotorászni az aranyozott latinumért...!
Sávszélesség- és IP-cím utáni kapu-adót még nem akarnak bevezetni? -
Plata #30448 Nem véletlen van ennyi dili event.
-
gerisz23 #30447 Ha ezt meglépik akkor a dili /zen árfolyam egy nap alatt elszáll...500dili lesz egy zen. -
gerisz23 #30446 Csgoba megoldották a helyzetet,Belga meg tán holland ip címmel nem lehet loot boxot nyitni.Olvasgattam redditen sokan ellene vannak a boxoknak.Abba nem gondolnak vele hify f2p játékosként is meglehet nagyjából venni mindent stoban.
Aki meg veszi a zent pénzért azt nem nagyon zavarja szvsz a lock box.Ha komolyabb item kell vesz kulcsot vagy promo boxot,eladja ecért megveszi exről ami kell neki.Vagy nyitogat de az már legyen az ő gondja. -
Kotomicuki #30445 De "csak" emiatt teljesen megvágnák a játékot?
A box-okban lévő dolgokat nem tennék át maradéktalanul vhová máshová?
Merő véletlenségből nem emiatt vagdalják meg az epizódokat is: olyan lusták, hogy inkább kukázzák a kényes részeket, minthogy kiigazítanák azokat?!
De, akkor phoenix is bukik, hiszen az is egy box... (az az: szerencsejáték), oda az olcsóbb zen-szerzési lehetőségünk is: végünk van!
Megőrülnék, ha elkaszálnák a deltás mizériát: azt még nem vittem végig, csak belekezdtem - kinek van annyi szabadideje, ha egymást tapossák az event-ek is!
(A TOS-os az rendben van, azzal végeztem már, szerencsére!)
A végén még megint fizetős lesz a játék, hogy fussa az adókra is...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.09.07. 10:00:23 -
Plata #30444 Tényleg nem tudok semmi konkrét dolgot,az is lehet hogy valaki csak szívatja a népet és felakarja verni a konzolok meg egyebek árát,de állítólag belgák miatt szűnne meg,mert belgiumban tilos a loot box vagy mi,több európai országban is be akarják tiltani,oszt ha még is van loot box vagy lock box akkor pénz bünti van.
Boxokból eső boosterek állítólag mennek át zen storeba.
Biztos hogy ha megszűnik a lock box az nagyon odabasz a játéknak.
Nem is tudom mi lesz ex-el?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.07. 09:16:00 -
gerisz23 #30443 Szerintem sokan elhagynák a játékot.
Nem kötelező nyitogatni.Promos hajókkal mi lesz pl?Kicsit betáraztam belőlük... -
Plata #30442 Ha csak szimplán kiveszik a lock boxot és a kulcsot,azzal nagyot lehetne keresni.
Mert aki előtte bespájzol az szarrá keresheti magát utána hogy eladja akár több millióért a doboz darabját,kulcsot meg ki tudja mennyiért.
Csak hogy mivel a lock boxokat azért vennék ki mert több országban is betiltották,lehet hogy teljesen kiírják a játékból,vagyis a meglévő boxok és kulcsok vagy eltűnnek vagy átalakulnak valami használhatatlan itemmé.
Utóbbi esetben oltári nagy cumi,mert elbukod a befektetett pénzed,boxnál max dilit,de kulcsnál több száz milliót.
Mivel lehet hogy a boxokat végképp kiszedik,emiatt volt tegnap állati nagy banzáj cseten.
Főleg a belgák rokonságát emlegették sűrűn.
Végül a tervezett 5 kari helyett 2 karival jutottam el brícsre. -
Plata #30441 Háát figy.
Lehet hogy eltűnnek a loot boxok.
Úgy néz ki lehet ki veszik.
Állítólag pár dolog ami boxokból esett át kerül zen storeba.Ennek találták meg nyomait file-okban.
Nem tudom mennyi valóság alapja van,de az egyik cseten már tök káosz volt emiatt.
Delta meg TOS karit hogy a bánatban nem vitted még végig?
Ha van ilyen karid én a helyedben gyorsan megcsinálnám.
Már főleg jutalmak miatt is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.07. 06:49:14 -
Kotomicuki #30440 A kdf oldali Dynamic Power Redistributor Module - Secondary Shield Projector konzolpáros ára már 9 milla EC-nél jár - nemrég még 8 alatt volt! 
Jó lesz igyekezni a bevásárlással, mert lehet, hogy ez egy fordított plasmonic leech lesz - az száz-millákról ereszkedett a mai >5 környékére?!
Remélem azért ezekhez nem fognak utólag úgy hozzápiszkálni, mint a plasmonic leech-el tették, mert ezek együtt is dobnak a sebzésen annyit, mint hajdanán a plasmo'!
...
A deltás(/TOS-os) karakterekkel mi lesz, ha kivesznek küldetéseket az eddigi láncokból?
A "dobozukat" hozzáigazítják a változásokhoz, vagy becumizza, aki még bele sem fogott a küldetéseik végigviteléhez?
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.09.07. 03:45:17 -
Plata #30439 Nagyobb madárral is megy.
-
Mégsem akkora kihívás nagy hajóval végig menni. A többiekkel együtt jöttem ki, még idő is maradt hátra. Arra kell csak vigyáznom, hogy mikor engedjem szabadjára a madarakat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #30437 Már megint van valami bug breachen.
Cseten már volt róla szó hogy könnyített brícsre csapatot keresnek.
-
Az előbb volt egy 10 perces körünk. Mondjuk nagyon erős volt a csapat. Mire egyet rálőttem a végén a célra, már jöhettünk is ki. -
Plata #30435 Maradj le kicsit az elején és várd meg míg a többiek betörik az ajtót,akkor odatudsz warpolni onnan már nem vészes. -
lammaer #30434 Szeintem én megint nem fogom tudni rávenni magam a breachre.. hossszúúúú :) -
Jó ez az event. Nekem ezek ismeretlenek még. Szándékosan szívatják a nagy hajókkal rendelkező játékosokat? Hat karakterembőll három hordozós. Azok meg nem pont a fordulékonyságukról híresek. -
Bozi_Vilag #30432 Lehet, hogy 2019-es évben :D -
Plata #30431 Vicces baki van launcherben.
Azt reklámozza hogy június 12-ig minden ruha 20%-al olcsóbb.
-
Orbancapitan #30430 mai patch note
General:
Added Crafting Weekend event to 9/6-9/10.
Added Shuttle Weekend event for 9/20-9/24.
Systems:
Cardassian Bridge Officers of Uncommon, Rare, and very-Rare qualities are available as a Duty Officer Recruitment Assignments.
Resolved an issue where Co-Opt Energy Weapons could cause excessive amounts of healing in some cases.
The Slipstream Turn-rate boost from the Obelisk Subspace Rift Warp Core and Polaric Modulator Engineering Console has been increased to 100%, from 20%.
Character:
Resolved an issue that prevented some 23rd Century Tellarite, Gorn, Klingon, and Andorian costume options from being available to players that had completed the 23rd Century Story Arc on any character.
The second color choice now works for the Cardassian Tight Pants for male and female.
Resolved a clipping issue for Jem’Hadar Captains wearing the Nol Ennis helmet.
Klingon faction Jem’Hadar Captains can now wear the Klingon Honor Guard helmet if unlocked. -
Basszus! Egy fél napba beletelik, míg mobil net-n leszedem. -
lammaer #30428 Ahhoz képest hogy küldetéseket vesznek ki, nem csökken hanem nő a játék mérete :) -
Plata #30427 Tribbli patch.
Azt mondják majdnem 7 giga.
New Feature:
Streamlining the Mission Journal:
With the launch of Age of Discovery, we have chosen to update the story experience throughout the episode journal.
We’ve moved a number of episodes which occurred before the Delta Quadrant Arc out of the required mission journal flow.
These episodes will still be available via hand-off missions in the Available missions tab.
In addition to this, Task Force Operations will be unlocked at lower levels as players progress through the episode arcs.
Task Force Operations is the new name for PvE Queues.
These changes mostly impact Federation captains but some changes were made for Klingon and Romulan Captains.
This is still a work in progress.
For more details, please visit the Streamlining the Mission Journal blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/10993953-streamlining-the-mission-journal
Known Issue:
The reputation tab is temporarily not accessible as we continue work on extending each reputation to Tier 6. -
Chak #30426 alap -
Orbancapitan #30425 látom megint lusták plusz kritériumot írni a kódhoz egyszerűbb ki venni mint ne bele venni