50245
  • lammaer
    A leirásból egyértelműen kiolvasható hogy továbbra is megmarad az, hogy választhatod konkrétan melyik küldire mész. Szóval ha nem akarsz randomra menni mehetsz simán arra amire akarsz, mint ahogy eddig is....

Én kiváncsi vagyok erre - csomó STF van amit nem láttam, mert sose gyűlik rá ember.
  • Trucker39
    A level 15-s szintűre gondoltam, csak rossz a kiválasztás. Azért is kezdtem úgy a mondandómat hogy végre 15-s szintű lett ez a fejlesztési ág. A lényeget megtudtam, köszönöm.
    Az experimental-hoz elite szintű csatákba kellene mennem. Ott még nem jártam, csak a közepes nehézségű szinten.
  • Orbancapitan
    Na jah de ha van esszük ketté veszik
  • StarFist
    Gerisz, a játékban meg itt is küldtem privátot, olvasd el, köszi.
  • Plata
    Jut eszembe,akinek van hurka kütyüje az használja brícsen,aszondják néha bugos és kicsinálja egyből a magot.
    Ez az a hurka kütyü ami küldiből jön.
    Nem tudom tényleg működik-e,cseten vót róla szó ugyanúgy mint múltkor a kristály meg a bugos konzolról.A konzol az tudom hogy bugos volt és milliárdokat sebzett,de ez a kütyü csak két karimnak van meg,azok meg pont nem brícselnek,.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.08. 16:09:36
  • Plata
    Ha nem is az egész szettet de a beamet érdemes mert jó.
  • Plata
    Nem,ez szar.
    Superior vagy experimental.
    Minél gagyibb a könyv annál kevesebbet ad és annál több dilibe fáj.
    Amit kiválasztottál az feletti a jó.
    A legfelső pedig a legjobb.
    Azt hiszem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.08. 16:03:04
  • Trucker39
    Végre lett egy 15-s szintű fejlesztésem. Ezeket a könyveket kell gyártanom fegyverzet és felszerelés fejlesztéséhez? Persze egyenlőre csak a Beam-hez.

• Plata
    Igen.
  • Bozi_Vilag
    Heló!
    Disruptorosként érdemes ezt a szettet megvenni? (Beammel)
  • Plata
    Ha nem lesz kötelezően random.
    Majd az lesz a ciki ha behív groundra is mikor űrre mennél,meg mi van ha nukarára hív és nincs nálad Ev suit,
  • Orbancapitan
    akkor ideje lesz csak armadából valóakkal menni ezekre
  • Plata
    Hááát majd jön a rinya meg az egymás anyázása.
    Legalább közelebb hozza egymáshoz a játékosokat.
  • Orbancapitan
    ez tényleg gond lesz......
  • Plata
    Egyébként STO része igaz.
    Atom szívás lesz.
    De a WOT része nem.
    Én már tudok megoldást az mm problémára.
    Kis trükk,de beválik és mindig top tier leszel tőle.
    Bár VK-val jobban szeretem a +2tier csatákat.
  • Chak
    jogos
  • Plata
    A repus traitek is kapnak 25% boostot.
  • Plata
    Az a bibi randomnak még ISA is nehéz,mi lesz a tényleg keményebb STF-ekkel?
  • Plata
    T6 repuhoz tribblin 250k xp kell.
    Vagyis sponsorshippel 30 nap anélkül 60.
    Ha igaz T5 reput ha eléred 1 karival akkor sponsorshipet kap az összes többi karid arra a repura,a régi tokenre nem lesz szükség.
  • Orbancapitan
    erről beszélek
  • Plata
    Fix sokan befognak tőle sokallni,tele lesz idiótákkal.
  • Kotomicuki
    Hát, ha nekem csak iconian mark és gömb kellene, de 5-6x máshova dob be, akkor azt nem nevezném élvezhetőnek, sem megszokhatónak.
    Nagyjából, mint a wot-ban: arty-val csak városi pályák, heavy-kkel meg a folyamatos nyílt mezők - természetesen: garantált 3 arty-val és ha mód van rá, akkor kizárólag +2 tier-be...
  • lammaer
    Köszi, tudtam hogy vmi hiányzik nálam is, az ördög a részletekben volt :)
  • Chak
    Sztem nem olyan vészes, nwben hamar megszoktam. :D
    Meg biztos megmarad a jelenlegi helyzet is h abba megyek el amibe akarok(két értelmű asd), vagy ha van rá player. Max az extra reward nem kapom meg.

• Orbancapitan
    juhúúúúúúúúúúúúúú szivni fogunk mint a torkosborz
  • Chak
    Az egész random instance ficsör nem is Cryptic találmány, ők csak adaptálták a címeikhez. Már a Final Fantasy XV.-ben is jelen van ez a randomság. Bizonyára más játékokban is. Ez a mai trend.
    Valahol olvastam, nem tudod mennyire igaz, arról szólt h Cryptic hozta létre az első működő lockbox modelt, ez után kezdték átvenni mások is. Ami azóta is virágzik az online gémekben. Passz h mi a valóság alapja.

• Kotomicuki
    ...Amit a kiadó szeretné, ha úgy vennél meg, ahogy azt a nálunk még "demokratikusabb" országokban szokás!
    Tehát, ha bevezetik a limitációt, akkor a f2p-játékosbázist - legalábbis a kemény magját - szépen arcul csapják, emiatt többeknek elmehet a kedve a játéktól, amivel az akár sokat is veszíthet a PvE élvezeti szintjéből -> ha eddig is az volt a bajuk, hogy nem jártak ilyesmire az emberek, mer' pl. amúgy sem játszanak oly sokan vele, hogy minden pályára azonnal bedobjon, akkor aztán ez még nagyobb gondjuk lehetne... bár, ezt meg ezzel a random PvE-vel ügyesen meg tudják oldani, csak kérdés, hogy eléggé hülye-e már a fizetőképes felhasználóbázis, hogy ilyesmit le lehessen nyomni a torkukon: csak úgy tudsz játszani, ha nem te döntöd el, hogy mit is akarnál játszani...
  • Plata
    Klingon Vesta asszem bugos,négy red alert egy ISA két brícs után sem nő a hajó mastery,a t1 masteryhez még mindig 4513 xp kell.
  • Plata
    Ott nehezebb hozzá jutni és limitálva van hogy mennyihez juthatsz hozzá.
    Ott nincs az mint itt hogy felhalmozol több száz ezer finomítatlan oszt majd befinomítod.
  • Chak
    Nwben az aukciós házban nem ec-vel vagy golddal, hanem dilivel kereskedsz. Ott astral diamond a neve, de ugyanaz mint a dili. Insták végén kapod mint itt. Kicsit másabb a gazdaság így.

• gerisz23
    Nem tudom ott milyen a körítés de itt zabálja a játék a dilit
  • Chak
    Egyébként neverwinterben bevezették az account dili refine-t. Szal' napi 100k lehet az accon finomítani. Nem lepne meg ha STOba is egyszer berobogna ez a ficsör. Persze a két játékban másabb a gazdaság, de ettől még bekövetkezhet ez is.

• Chak
    Üdv az új világrendben.
  • Chak
    A jutalmazásért majd fognak járni erre az tuti. NWben is csak azért járunk, a sima én választom ki nem random instába ha megyek, ott olyan kevés a reward a végén h inkább megéri a nem szeretett instába elmenni mint időt pazarolni a nem randommal.
  • Plata
    Bassszus,rühellek egy rakás stf-et.
  • Chak
    HAHA.. a nagy vitát felkavaró random queue neverwinter feature csak elérte a galaxis eme szegletét. Csak idő kérdése volt.

Szóval csoportokra lesznek osztva stf-ek. Akarom mondani a tfo-k. Benyomod az egyik random ilyen csoport, és az abban lévő insták valamelyikébe bekerülsz. A végén meg extra rewardokat ad majd. Neverwinterben ezzel a rendszerrel keltették életre a sok üres instát. STO is szenved ettől a betegségtől, talán ezzel majd változást hoznak. Sajnos személyes véleményem h nwben is idegelt h bemegyek random queue, és ezért olyan instát kell mennem amit nem szeretek. Van pár ami le sem megy randommal, mert low a gírjük. Vagy béna a tank stb. Dupla bukta. Tuti sokaknak itt is hasonló bajai lesznek ezzel.

• gerisz23
    Ez érdees lesz.Random pve meccsek.Csak rányomsz a tfora,normal agy advanced szint aztán mehetsz random pve-t.Jutalmak egész jónak tűnnek,pláne ha advanceden epic jutit kapsz.
  • Plata
    Na ez a hír is fura.
  • Kotomicuki
    Hát, ennyit tesz a játékfejlesztők (és mindenki más, aki az "üzleti" rabló(-gyilkos) bizniszben utazik) felügyeletének a hiánya: bármit megtehetnek az egyre idiótábbá nevelt egyénekkel...
    Talán mégse kéne a fogyasztóvédelmet a multicégekre (és megvehető egyénekre) bízni...
  • Plata
    Fene vigye el,a hurkák már nagyon unalmasak.