50251
-
Plata #30590 We will be performing shard maintenance on September 11 from 5-10:30 AM Pacific (12:00-17:30 UTC). Please check the forums. -
Plata #30589 Jah arra gondoltam,a gamma starterre.
Jobb mint a semmi. -
Bozi_Vilag #30588 Honnan?
Nekem csak a starter pack lett meg -
Plata #30587 Inkább figyeld az akciókat,valszeg lesz Discovery pack giveaway is,Gamma giveaway is volt.
Nekem is lett gamma pack kódom. -
Bozi_Vilag #30586 Eh....
Nem baj, akkor tovább tudok gyűjteni hajókra :D -
Plata #30585 Hát fekete péntek,de nem valószínű hogy zenes leértékelés lesz,valódi pénzes leértékelés az tuti.
Store max olyan 20%-os lesz. -
Bozi_Vilag #30584 Milyen nagy 25%-os leértékelés? -
Kotomicuki #30583 November végére a naaaagy 25%-os leértékelésre gyűjtenék, aztán majd az "alapanyag" mennyiségétől függően bevásárolok - kéne a karakterekre is költeni: doff- meg mindenféle tár-helyek, az up'-ról már nem is beszélve... -
Plata #30582 Jaaaaa,az más tészta.
Úgy rémlik a film bebukott.
Olyan szar lett hogy ki sem engedik mozikba.
De marvel helyett gyere inkább velem,elviszlek T8 járgányokat tesztelni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.11. 17:12:16 -
Chak #30581 Utalás volt a marvel dark főnix karakterre :D -
Plata #30580 Minek 16k zen?
Ha azt várod hogy a Discovery pack 16k legyen akkor nem jól számolsz.
A nagy packok először 1-2 napig akciósak.
Vagyis 12-13k lesz.
Ha egyáltalán lesz annyi.
-
Plata #30579 Milyen dark? -
Plata #30578 Kliensben már egy hónapja bent van a Discovery legalább.
-
Chak #30577 Mivel mindig hajnalban teszik ki ezért nem volt ott tegnap. Ez mindig így volt. Forumban van több ezer post, ha ilyen kis számú player nézi akkor nem a wownak van a legtöbb játékosa. Az meg nem a Cryptic hibája h miután kirakja ahová csak tudja, és így sem találják a népek.
Plata:
Dino event után már csak bedobják a főnixet. Csak nehogy dark legyen belőle..
Bozi_Vilag:
Én is tudom mi lesz, csak egyenlőre nem közlik h mi lesz. Csak apránként adagolják. Az a 10 küldiszám jó lesz megfelezve is. Tos temporalban volt 6db. Itt sem számítok ennél többre.
Új contentben meg úgyis a 13x t6 reput farmolják majd a playerek. Vakilásig. -
Kotomicuki #30576 A kiadó úgy számol, hogy az új sorozattal új egyének is érkeznének, akik az egész ST-univerzumból csak a legújabb sorozatot ismerik, ill. nyugatabbra tőlünk bankkártyát is igénybe szoktak venni minden, nagyobb műveletnél és az "új frakció" ebbe beletartozik arrafelé, így nem kevés bevételt remélnek attól az "alig 10 epizódtól" is.
Plata #30573:
Azzal még várjunk: nincs meg a 16k Zen-revaló, csak pár hét múlva, akkor már jöhet!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.09.11. 16:33:00 -
DrSoong #30575 A kliensben tegnap még nem volt kiírva. F*szbúkot, twitter hányást és ilyeneket nem használok, fórumot meg a játékosok 0,000001%-a nézi.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.09.11. 16:28:37 -
Plata #30574 Temporal 2.0.
Az is külön frakcióként kezdi.
De fed lesz. -
Plata #30573 Én nagy kérdésem mikor lesz főnix.
Három karira kell upgrade.
Temporal destros karimnak még mk11 kék cuccai is vannak.
Kéne neki up.
Meg Galaxyra sem ártana.
Na meg a klingon support kari gírje mk11 szemét. -
Bozi_Vilag #30572 Csak a recruit event miatt van értelme az egésznek.
Elvileg, létrehoznak egy új factiont kb. 10 (bocs, ha sokat mondok) küldetéssel, majd ők is ugyanolyan fedesek lesznek. Ennek úgy kb. semmi értelme nincs, főleg, hogy ott is hagyják az event után is új, választható factionnek. -
Chak #30571 Az én nagy kérdésem nem az h mikor jön, hanem h lesz-e recruit event is hozzá. Mert azt akarják h mindenki indítson új fedes karit. Ehhez meg kell némi motiváció. :D
-
Chak #30570 Egyenlőre nem volt release blog kirakva, így nem tudni még. Ha tippelhetnék akkor valamikor szeptember vége legkorábban, de sztem ebből október lesz. Jelenleg is tart a dino event, ami 3 hetes és még csak pár napja megy. Utána esetleg jöhet a discovery. Plusz még csak nemrég kezdtek el teszt szerverezni, az is elszokott pár hétig húzódni. -
Chak #30569 Ki lett írva a láncserben, facebookon, twitteren, és a forumban is. Még az arc client is jelzi annak aki használja. A Cryptic pedig egy kaliforniai cég, nem fognak éjjel bemenni karbantartani h a pár magyarnak jó legyen. Vagy itt bárki bemenne h a világ másik felén élő ismeretlennek jó legyen? Erősen kétlem.
-
Bozi_Vilag #30568 Azt írják, hogy 2018 ősze.
Szeptembertől novemberig bármikor, bár ez sem biztos
-
Azt már lehet tudni hogy az Age of Discovery mikor jelenik meg? -
DrSoong #30566 Mert szeretik Európát! Amúgy bosszantó, hogy nem írják ki előre az ilyeneket... -
Bozi_Vilag #30565 A szerver most miért nem megy? -
lammaer #30564 Legalább nem egykaptafa :P -
Chak #30563 Bár így menne XD
Én is veszem, kell a gyűjteménybe meg minden. S mivel kánon verdák ezért ja, statban nem lesznek túl imbákok. Kivéve ha Nabtic meg nem lep.
-
Chak #30562 Hát igen mert a gúla alakú meg a repkedő H betűk annyira menőbbek. Ha már ilyen sok lett itt a dizájn guru hirtelen, erre varrjanak gombot. :'D
-
Plata #30561 Ma este meglátjuk,biztos jön ma a stat.
Sok jóra nem számítok.
Megvenni megveszem valószínű.
Főleg akciósan.
De ezt akciósan 3k-ért kéne adni.
Minél gagyibb annál olcsóbb.
-
Bozi_Vilag #30560 Akkor már inkább az, aminek csak kettő gondolája van :D
A klingonok még hasonlóbbak. Három cső, a középső előrenyúl és vastagabb, és van egy összekötő elem középen. Készítettem egy 872. klingon hajót
-
lammaer #30559 A fedes hajók nagyrésze egykaptafás béna design. Csészealj, hajtóművek, kicsit eltorzítják őket jobbra, balra, azt kész is van.
A klingonok legalább stílusosak... :) -
Plata #30558 Nincs ennél szebb.
-
Plata #30557 A-A.
Galaxy a leges legszebb.
Egy t6 Fleet Yamato csodás. -
Bozi_Vilag #30556 Nem is tudom, mi azon a szép
A Valiant meg az Odyssey class sokkal jobb :D -
Plata #30555 Tudom.
Nekem a Galaxy ilyen,szarok rá hogy mennyi a dps-em,imádom és szeretem,csak az érdekel hogy szép legyen.
-
Chak #30554 Pedig Cryptic szeret a canon hajók alá gyengébb statokat rakni, és a saját maga által kitaláltak alá meg a jobb beállításokat h azt vegye a nép.
Persze ha valakit nem érdekel a keyboard warriorkodás, akkor bármelyik általa dizájnban tetsző hajóval úgy is megtudja csinálni a játékban a contentet. Meg ide oda repkedni a szép hajójával.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.09.11. 10:43:52 -
Plata #30553 Hááát,az lehet hogy kánon hajó,de akkor ne egy nulla juli hajó legyen mint szokott.
Tipikus +1 értelmetlen de jól kinéző hajó.
Lehet hogy MW lesz mert valami olyat mondtak hogy több konzolja lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.11. 10:08:22 -
Chak #30552 Mert az ambassador egy canon hajó. Egy Enterprise. Pont annyi létjogosultsága van mint bármelyik másik verdának. Az persze mása kérdés h alácsapnak-e egy használható stat.xml file-t. :DD
-
Plata #30551 Azt nem tudom minek ez a T6 Ambassador.
A T5 is nulla volt,igaz az ingyenes.
Legalább is annak idején ingyenes volt mindenkinek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.11. 06:40:28