50259
  • Trucker39
    Először is mind a kettő Orion class. Másodszor szinte ugyan azon módosításokat eszközölte rajta a másik játékos is, mint én. Különbözik természetesen a testalkat. Neki a combos Rambo-né jön be, míg én jobban kedvelem a nőiesebb vonalat. Arc formában kissé mások. Nehéz volt képet készíteni, mert rossz szokásuk az álló karaktereknek, hogy folyamatosan nyüzsögnek.
    Amúgy nem azt írtam, hogy ikrek, hanem lány testvérek.
  • Bozi_Vilag
    Igen, azt tudom.
  • Plata
    Hajuk az tuti egyforma.
    A haj stílusa ugyanaz.
  • Bozi_Vilag
    Igazából nekem még egy rendes monitoron sem hasonlítanak annyira, legfeljebb a hajuk és a magasságuk.
  • Orbancapitan
    jajaja a régi szép idők :) de én a s5 körülire akarom érteni h már nem volt vizsga de kaptuk az ívet :D
  • Plata
    Egyébként ma voltam fent egy kicsit és megvettem az új hajó packot,ha jól emlékszem 3.2k zen volt csak.
    Egész érdekes a konzolja.
  • Plata
    Te tegnap meguntam a kempet.
    T10 ruszki heavyvel Tier 10 csatában benyomtam a kamikaze módot.
    Egy kínait elcsaptam ütközéssel.
    Két tier 10 gyökeret meg kilőttem.
    Tök meglepődtek hogy ez a marha padlógázzal neki megy hét tanknak.
    Többiek látták hogy rohamozok és meglepő de követtek páran.Úgy szétcsaptunk köztük hogy csak lestem.
    Ezért mondtam a hülyeség néha nyer.
    Is7-el is megcsináltam ugyanezt.
    Csak az durvább volt.
    Overlordon azt mondtam szarok a kempelésre én támadok.
    Is7 top tier heavy,kurva nagy sebességgel.
    Látvány ahogy Is7 elől menekülnek röhejes volt.Hülye tizes td a szakadékba ugrott.Ha összefognak és nekem jönnek valszeg kilőnek.Így meg a fél csapat röhögött.Oszt szinte sértetlenül túlélte.
    Imádom heavy tankokon az irányított ütközés skillt.Brutálisat sebez.
    Vk168 meg E75 lassan haladva is sebez 1k felett.Is7 60-al ha ütközik na az lol.
  • Plata
    Bocs ha megsértettelek.
    De nekem mobilról nem hasonlítanak.
    A hajuk talán.
  • Plata
    Annak idején mem is mehettünk elitre.
    Ha nem tudtad a taktikát.
    Még vizsga is volt.
    Ha jólemlékszem nekem 1 pont hiányzott a maximálisból.
  • Plata
    Jujuj.
    Aki nem tudta a taktikát kapta az ívet.
    Azt is tudni kellett hogy a szembejövő borg nagyapjának mi a kedvenc reggelije.
  • Trucker39
    Olyan jó és lelkesítő olvasni néha a hozzászólásaidat.
  • Orbancapitan
    plata biztos emlékszik mikor nem voltak leegyszerűsítve az stf-k és legtöbbször olyan csapattal mentünk akik a csapatból 5-ból 4 ember tudta hogy mi merre hány méter.
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.09.14. 14:56:16
  • lammaer
    Lemmingtrain VS 2-3 tank...
  • Orbancapitan
    de miért nem mész flottából v armadából azokkal akik tudják mit kell csinálni?
  • Kotomicuki
    De, legalább a CD-t venné le a hülye cryptic a küldetésekről, ha már azok bevezetővideóiban nem tudja korrektül bemutatni az azokban teendőket!
    ...és nem fogynak: ma már kettőből kettő bukta, mert csak nyomja a főkonzolt, aztán meg értetlenkedik a marhája...
    Ha már megtudta, hogy hol kéne gyűjtögetnie, legalább vegye a fáradságot utánanézni, hogy ott mit is kéne csinálni - de ebben megint benne van a kiadó köcsögsége, mert alapfokozaton semmilyen objective-teljesítést sem követel meg, hiába is van kint jobb oldalon, az csak opció, aztán a barma úgy gondolja, hogy elite-n is csak az, nem kell megcsinálni!
    ...vagy legalább minden pályarészen lenne objective, hogy egyértelmű legyen, hogy MINDIG MEG KELL csinálni!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.09.14. 13:19:00
  • Plata
    WoT-ban nem mindig az ész a nyerő.
    Van hogy a hülyeség üti az észt.
  • Plata
    Nem is nagyon hasonlít,esetleg a frizurájuk.
  • Kotomicuki
    Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, EZEK tényleg nem tudják, hogy mit is kéne csinálni Brotherhood-on!
    Ilyenekkel bármit is csinálni az a játék végét fogja jelenteni!
    Szvsz, azért nem megy a "közösségi tartalom", mert annyira sötétek, hogy azt sem tudják, de nem is érdekli őket, hogy mit csináljanak benne, csak irtják az ellent, jobb esetben, meg amit meglát, hogy nyomni kell...
    Ezekkel egy Bug Hunt-ot..., áh, a legautistább wot-osok is géniuszok mellettük!
  • Trucker39
    Nővérek. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vagyis csak úgy néznek ki, de most futottunk össze először.
  • Plata
    Bonus Mark Weekend.
  • Bozi_Vilag
    Nem nagyon...
  • Plata
    Az lófing.
  • Orbancapitan
    +1 NAPOT most olvastam facen
  • Plata
    Örüljetek neki hogy valamit elcsesztek és nincs szerver.
    Mivel van épp brícs event ezért lehet kapunk az egy napi kimaradásért valamit.
  • DrSoong
    A héten már volt egy nagy karbi... Most már 22 órát ír ami a +2 miatt éjfél.
  • Chak
    Nagy karby-k alatt ez így szokott menni.
  • Trucker39
    Hmm. Folyamatosan módosítgatják a szerver leállás végének idejét. Először 18:00(UTC) volt, amit módosítottak 20:00-ra. Most meg gyorsan módosították 21:30-ra.
    Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2018.09.13. 22:01:22
  • gerisz23
    Ha lesz időm kimatekozom mennyi ideig hat a trait illetve mennyi dpst ad plusszba,van egy karim nx exortal,igaz beames fun kari.
  • gerisz23
    Na azért nem tennék faw 1-et,akkor inkább kemocite...Gondolom az alap dpst dobja meg a trait az meg lófütty korábbi tapasztalataim szerint.Többet nyom ha van elég energiád a fegyókhoz,vagy ha 3-as skillt használsz.
  • Kotomicuki
    ???

Ha full ágyús hajóra teszel be miatta egy FaW I-et, ami indítja a Rapid Fire előtt, akkor is?!
    Vagy a trait leírása nem fedi a valóságot?

Plata #30648:

Szerintem is inkább a Supremacy + Withering Barrage páros élvez elsőbbséget, minthogy a Rapid Fire legyen jobb (ez utóbbi megkapja az általános energiafegyver-buff-okat, legyen elég ennyi).
  • Plata
    Rapid fire-re nincs értelme DPS-re karit készíteni.
    Rapid fire egy célpontra nyom el minden sebzést,ha DPS-t akarsz az nagyon kevés.
    Nem csinálnék ilyen karit az biztos.
    Ez egy rohadt drága de rohad értelmetlen build lenne.
  • gerisz23
    Az a preferential targeting egy jónagy bullshit...
  • Kotomicuki
    Ez válasz szeretett volna lenni Plata #30637-es hozzászólására.
    Korán van még...
  • Kotomicuki
    Eléggé költséges dolog az ágyúzást továbbfejleszteni - erről már volt szó pár hete:
    Supremacy + Withering Barrage - ez 900 lobi és 3k Zen, alapesetben és a Scatter Volley-t buff-olja
    Go for the Kill + Preferential Targeting - ez 900/450 lobi és az ex' függvénye, ami most 1 milliárd EC-t jelent, szintén akciók nélkül - , a Rapid Fire-t tuningolják
    Utóbbihoz még esetleg hozzá lehet tenni a Directed Energy Flux-ot - újabb 900 lobi kiadása után - , de akkor már az általános energiafegyver buff-oló trait-eknek sem marad hely, ha ezeket mind alkalmazzuk...

Elméletileg lehetséges a Rapid Fire sebzését megnövelni - ennyiért megérné? - , de ez a gyakorlatban még messze nem a DPS, amihez inkább a 10 éves koreaiak "értenének" - szem-kéz koordináció, parancskiadás/perc, stb. - , de a játék itthonról az US-szerverek nehézkes elérhetősége miatt ezt amúgy sem támogatná...
    A mostani event-en is hihetetlen lag-ok vannak, amik a fire at will-t is ellehetetlenítik, nemhogy az ágyús dolgokat.
  • Chak
    Season 15ben nem lesz új repu. Most olvastam redditen. Az új tfo devblog pedig a starbase 1ről, valamiféle szimulációnak fogható fel, egy már megtörtént történelmi eseményről. Viszont a discovery s1ben szerepel ez és
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    giga bukta a fednek, klingon által elfoglalva és mindenki levágva féle
    ezért az insta végkimenetelére kíváncsi lennék. Hű lesz-e a discovery canonhoz, vagy s*arik majd rá mint disco az st canonra. :DD
    na jó inkább alszom.

• Chak
    ja :DD
  • Bozi_Vilag
    Tudom. De azért érdekes lenne egyszer kipróbálni. Bár egyszerűbb, ha a T6-os Light Cruisert használjuk
  • Chak
    Ezek méreg drága buildek amit funra használnak. Sztem mezei user nem sok hasznát veszi.

• Bozi_Vilag
    Már azóta találtam egy videót.
    Azért köszi :)

(Majd év múlva, ha lesz rá jó cuccom, felhasználom :P)
    Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.09.12. 21:02:50
  • Chak
    Sajna már semmi linkem nincs, lehet sosem volt. Rá kerestem azért redditen, de csak egy oberth buildet találtam. Az nem tudom mennyire hasznos, de tessék lássék. :D

link