50245
  • Orbancapitan
    nekem az store-os orion boffal jártam ma így pedig már ki vettem egyszer
    amúgy srácok próbálta már vki a fleetes arbittert a hozzá tartozol konzol szettjével (tudjátok a t5-t6-os verziókon lévő) és a cardassiai hajók konzol szettjével párosítva csak úgy robbannak az ellen tök fun :D
  • Bozi_Vilag
    azt hittem, számodra nem ismeretlenek a bugok :D
  • Plata
    Újra kivettem a fed tac karimmal galort,kinyitottam és kaptam 4 spiralt most.
  • Plata
    Igen kinyitottam,és betettem dry dockba.
  • Orbancapitan
    SRÁCOK a fleetes Arbitter gyorsabban fordul mint korábban nincs rá segítő konzolom rajta
  • Chak
    Tribble-re kikerült a T6 repu pecs, valaki nyomott is egy összefoglalót redditre.

link

Nem hiszem h ez lehet a végleges formája, de már így sem olyan rossz. Lesz fézer terran repu fegyó. Az biztos jobb lesz mindennél haha.

• Chak
    Hülye kérdés, de a t5 galor-t dobozban adja, és csak ha kinyitom akkor kapom meg a hajó meg a 4 fegyó. Remélem kinyitottad, és akkor nem adta meg mert az imba bug akkor. Eddig egyszer sem jártam úgy h ne kaptam volna meg.
  • Plata
    igazad van,de látod eszembe sem jutott,majd este meg nézem.
  • Chak
    Az account reward storeban biztosan ott van.
  • Kotomicuki
    Nálam a TOS-os karakteremnél eltűnt a legutolsó Vorgon hajó (mostani, nyári event-es) és SEHOL sincs (dili'-store, dry dock, admiralty, stb.)!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.09.20. 11:40:43
  • Plata
    Az ciki,én is és semmi.
    Jem tac és fed tac karival.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.20. 11:15:51
  • Chak
    Direkt kivettem, mielőtt írtam h biztosan adja-e. Adta.
  • Plata
    Nem ahhoz sem adta meg.
  • Kotomicuki
    Köszönöm!

30%-os árengedmény a hajópakkokra!
    Ezután a Jem'Hadar nagy csomag 15k zen-be fog kerülni a mostani 13k helyett (teljes ár - most, akciósan, mindössze 9,1k Zen).
  • Chak
    Csak 1x adja meg a 4 bímet. A dili store/reclaim tabon úgy is lehet venni bármilyen kanál fegyvert.

• Kotomicuki
    Azt még egyszer kivéve szert lehet tenni 8 darabra, hogy meglegyen a 2x4?
  • Chak
    A t5 Galorhoz adja a 4 bím-et.
  • Plata
    Franc tudja.
    Fed-es karival próbáltam kivenni a full gamma packot hátha,ere kapott egy EV suitot meg sok title-t.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.20. 08:39:14
  • Kotomicuki
    Nem lehet, hogy az csak egyszeri dolog, mint ahogy jó pár másik csomagban is van ilyesmi?!
  • Plata
    Fura dologba futottam.
    Az első karimnak akivel kivettem a kardi hajókat még jó régen,amikor kijöttek a játék adott 4 kardi bímet.

Most kivettem másik karival,nem kapott semmit csak a hajókat.
    Sőt,sima fedes karinak oda sem adja a kardi bundle-t a store,kiírja hogy transaction succes de nem kapsz semmit.
    Jem hadar karinak sem adja,azzal is kipróbáltam.
    Csak egyenként lehet kivenni őket,de úgy nem jár a bundle-s 4 ingyen bím.
  • Orbancapitan
    ááááááááá letelt a szerkesztési idő...

Úgy érettem akik már voltak ezen :) persze olyannal én se mennék aki még nem volt csak ha van a csapatban három vagy négy ember aki már volt ha tudjátok mi a dolgotok nem számít egy-két ember . :)
    mikor a hgf öregjei voltak kolln ltzole badwolf és a többiek kb hetente vagy nem is tudom két hetente talán jó régen volt már de na szóval csináltunk 1-2 ground stf-et olyan csapattal hiányos v részleges a tudással rendelkezik
  • Orbancapitan
    Úgy érettem akik már voltak ezen :) persze olyannal én se mennék aki még nem volt csak ha van a csapatban három vagy négy ember aki már volt ha tudjátok mi a dolgotok nem számít egy-két ember . :)
  • Kotomicuki
    Ha arra érted, hogy van benne szó a 2. és 3. etapban teljesítendő 2-2 objective-ről, akkor igen: ez a videó még "jó".
    Itt is látni - ami az egész játék során hiba az összes küldetésben - , hogy jobb oldalon az elvégzendő és a már teljesített feladatok listája sosincs az aktuálisnál és harc közben vagy tudsz odagörgetni, vagy nem és "vakon repülsz".
    Profibb társaknál azt látod, hogy elszaladnak, aztán vmikor jön a "nagybadabumm" és lehet a konzoloknál ügyködni - a videóban hiba, hogy nem bújik el mögéjük, mert akkor nem látja az ellenfél és nem is támadja az ott várakozót. Csakhogy a futkározás közben megcsinálnak 2-2 dolgot a 2. és a 3. pályarészen - és ez volna az egész lényege:

A 2. részben a "medence" bal oldalán (azaz "hátul") a klingon csapatról levakarni az ellenfeleket, majd a normál pályán a "tőzsdéhez" vezető beugróban az oda "beszorult" elit csapatot "fölkelteni" és végigverekedni velük a börtön előtti területet a lépcsőkig - ha bezöldül a két alküldetés a jobb oldalon, csak az után szabad indítani a főkonzolt.

A 3. pályarészen jobb oldalon a "gödörben" lévő targ-letrecet kell kinyitni - ide bőven elég egy ember: ellenállás nincs - , miközben a többiek a főkonzol körül gyülekező ellent vágják le. Ez után a konzol mögötti "sarokban" kell az orion brute-val beszélni, majd a videóban is látható helyre lekísérni - ezt egyedül is el tudja végezni egy jobbképű egyén, de nem árthat segíteni neki: legalább lefoglalni az ellenfeleket a környékükön.
    Ha ez is bezöldült, akkor már lehet is indítani a főkonzolt...

Az legelső, a 4. és az utolsó pályarészen nincs objective, így ezt "speedrun"-ból meg lehet oldani: egyből főkonzol és a megfelelő helyeken már csapnak is le a társak a megjelenő konzolokra - az egyorrúak ott rontják el, hogy azt hiszik ez az egész pályán így megy (normál fokozaton még igazuk is lenne, mert OTT tényleg így megy: "csak végig kell rohanni" a pályán).

A megjelenő konzolok mindig 4 fix pontban jelenhetnek meg, erre, ill. a csapattársak mozgására-helyezkedésére kell figyelni, hogy időben el lehessen érni bármelyik variációt.
    Erre a pályára érdemes a személyi trait-eknél és a földi trait-eknél is a plusz mozgási sebességet adókat bekapcsolni és lehetőleg egy [Run] prefixű fegyverrel nekifogni.
    Ajánlott a minél nagyobb szintű és színű ruha is, mert lehet, hogy ő lesz a "top dog"-ja az alkalmi társulatának és akkor nagyon sok "dolga" lesz az egyre sűrűsödő ellenséges tömegben...
  • Trucker39
    Jó még hozzá ez a videó, vagy újabbat kell keressek?

• lammaer
    Úgy értetem én is... :)
  • Bozi_Vilag
    Szerintem úgy értette, hogy saját flottán belül, az ismerős emberekkel
  • lammaer
    hát, én a HGFen csináltam, de volt egy fail széria... konkrétan pár flottatársnak fogalma sem volt arról mit kell brotherhoodon....

Jó, relative joncok voltak, de semmi sem garancia a sikerre. Ugye a playerek nagy része flottában van, valszeg nem az számít hog vki flottatag e vagy sem...
  • Orbancapitan
    ezért javasoltam a flottából és armadából való játékosokkal pvere járást
  • Kotomicuki
    Ötletbörze: 2 trait sebzésnöveléshez.
  • Bozi_Vilag
    Bárcsak...
  • DrSoong
    Mert tele vagy negatív hullámokkal. Gondolj valami szépet róla és akkor az úgy lesz.
  • Kotomicuki
    Ma is csak 50%-os a Brotherhood sikerességi faktora...
    Előre félek a random-tól, mert lehet, hogy teljesen hozzá nem értőkkel egészíti majd ki a csapatokat, csakhogy előbb "játszhassanak", azaz, minél előbb indulhasson újra az a 30 perc CD...
  • Chak
    Persze mert dupla mark hétvége van.
  • Bozi_Vilag
    De az egy jó ideje 181-et ad (két napja talán)
  • Plata
    Brícs is többet ad.
  • lammaer
    Mos csak a shuttlés akciók adnak emelt mark rewardot?

Mert a hírben a neten az volt hogy minden 1.5x-t ad, játékon belül meg csak a shutte küldik vannak kiírva...
  • Chak
    Szerintem későn került ki mint tervezték.
  • Plata
    Azt nem értem miért lekvárokról van novella,már inkább diszkóról kéne.
  • Chak
    Csak belefutottam, de ez szerintem még a Home küldetés előtt játszódhat. Crypticnek sztem ki van adva h most már csak disco content jöhet. Vagy fenekelés. Haha.

Persze biztosan tévedek, de CBSnek ez jó nagy reklám jelenleg. Még az is lehet h bevonz még több nabot, és majd brotherhoodon kinlódhattok velük is.. *tudom h gonosz volt asd*

• Plata
    Szoktak azok ilyen hírt kitenni.
    Egyébként ennek kb mi értelme?
    Most sem vagyok otthon,lehet este hazaérek guglival lefordítom.