50249
-
Plata #30868 Jobban megéri up szerintem.
Nekem ur lett.
Asszem 2 darabot eltettem. -
Kotomicuki #30867 Alig kevesebb, mint felét kinyitottam a frissen vásárolt phoenix box-oknak és egy epic, vagy UR sem esett, viszont ha mindet visszabontom zöldre, akkor a vett (eddig kibontott) mennyiség több, mint duplája kijön belőle -> az előzetes számításokat jóval fölülmúlja az up-olás dili'- és EC-költségeinek a lefaragása a phoenix alkalmazásával.
Szerintem megérte befektetni a ráköltött dili'-mennyiséget, amit amúgy is elvertem volna az up-ra - csak enélkül jóval többet!
-
Plata #30866 Szerintem nem nagyon fogják ki venni a hidakat.
Főleg hogy olyanokról volt szó hogy talán tovább fejlesztik a hidakat.
-
Orbancapitan #30865 srácok nem mostanában értettem hogy ki kerülnek de előbb-utóbb -
Plata #30864 Hajó hidak nem hiszem hogy kikerülnek,főleg mikor most jönnek be újak. -
Bozi_Vilag #30863 Tényleg? -
Orbancapitan #30862 Ez csak egy bug évek óta benne van de a cryptic nem törődik ezzel úgy is előbb utóbb ki fognak kerülni a hajó hidak is -
Kotomicuki #30861 Biztos, hogy vannak ifjú és szemrevaló zászlósok is a fedélzeten az ellenkező nemből, akikről mi nem tudhatunk... 
Vagy csak nagyon kell már neki..., ki tudja?!
-
DrSoong #30860 Mióta nincs a lehívható kereskedőhajón acc bank azóta muszáj vagyok a hajóm hídjára mászkálni érte, már amelyiken van. Amikor távozom akkor furcsa módon valahova transzportál a karakterem. Vajon hova? Neki nem a hídon van a helye amikor a hajóval harcolok? 
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.10.02. 19:38:52 -
Chak #30859 Az első epicemet ingyenesből kaptam anno. -
Plata #30858 Lehet.
Gudi is pénzért vette és nyitott is párat. -
lammaer #30857 Bizonyosan a wargaming implementálta a sorsoló algoritmust - aki IGAZI pénzér vett zen-t, annak nagyobb eséllyel nyilik epic :) -
Plata #30856 Passsz.
Nem tudom van-e trükk rá,talán mintha roma karival jobban lehetne nyitni.
De tudja a fene.
Aki mázlista az a napi ingyenesből nyit epic-et,aki peches az több százból sem.
Múltkori fönix eventnél is jöt lehetett röhögni cseten,mert volt akinek napi ingyenesből epic lett,volt aki 400-at nyitott és neki meg semmi,oszt ezen balhéztak.
-
Kotomicuki #30855 Viszont vannak olyan event-esek, amik nekem nincsenek meg (az "első" 3 db T6-os), mer' akkor még nem játszottam az STO-val és lehet, hogy jól jönne egy-egy tarit, vagy konzol...
Az up-token miatt veszteség akkor sem ér majd, ha mind zöld lesz!
De, hátha van vmi trükk, ami esélyt ad a hajókra...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.10.02. 07:58:15 -
Plata #30854 Jah Zent. -
Plata #30853 Én vettem asszem 11k dilit,amíg volt 265-ért zen.
Meg főnixet is pár százat de nem volt epic,mondjuk pont leszarom mert epic token nem ad semmit nekem,up tokent csináltam mindből.
Mit akarsz epic tokenből?
Ha jól emlékszem csak eventes hajók vannak benne. -
Kotomicuki #30852 Mivel a zen árfolyama nem nagyon óhajtja elérni azt a szintet, ahol már vennék is belőle, így phoenix-ládákra költöttem el egy "kevéske" dili'-t.
A kérdésem az volna az ebben nálam gyakorlottabbakhoz, hogy hol, mikor és hogyan érdemes nyitni (kis-nagy tételben, megvárva a box-akció végét, stb.), ha, epic hajókat is szeretnék belőle látni?! -
Plata #30851 Hurka hajók. -
Plata #30850 -
Plata #30849 Majd képzeld el mi lesz ha mindenki ezt a szart nyomatja ESD-en,lag.
-
Kotomicuki #30848 Mint egy falat kenyér...
-
Plata #30847 Ha eléred T6-ot összes repuval nyomhatsz ilyen szart. -
lammaer #30846 Ez meg mi a pék? -
Plata #30845 -
Kotomicuki #30844 Lehet, hogy csak tényleg iszonyatosan nagy mákunk volt azoknál a meccseknél: most a 2. részben egy volt kész a kettőből - mer' arra mentem, rajtam kívül senki... - és a 4. próbálkozásra bedobta a törülközőt.
Mire írtam volna nekik vmi csúnyát, mind eltűnt -> nem ez lehetett az első bukásuk itt, de mégsem akarnak tanulni belőle! -
Kotomicuki #30843 Brotherhood-on volt olyan meccsem, hogy 2x is csak az egyik objective volt meg, mégis továbbengedte - meg 1x csak az egyik, de az is sikeresen zárult. Lehet, hogy másnak is föltűnt és zavarta, hogy nem lehet elite-n végigvinni, mert..., vagy csak szerencsénk volt?! 
A másik, hogy egyedül megyek a 4. pályarészen a főkonzolhoz, majd az egyik megjelenőhöz, amit behúzok - sci kari, így körülötte hullik az ellen is, meg életbe is tud maradni, egy ideig - , de a másik 4 a lobi-s, repu'-s cuccával, körülöttük halomba rakott torony és akna, nem bírja behúzni a 2. konzolt...
-
Plata #30842 Nem tudom megint mit mókolnak,de újra kaptam spec pontot a karimmal,pedig már nem kapott szintlépéskor.
De most újra kap.
[9/29 3:14] [System] [NumericReceived] You received 1 Captain Specialization Point
Minden fullos neki,eddig az volt írva hogy nem kap több pontot mert elérte a max szintet,most eltűnt a felirat.
Vagy új spec jön vagy megint elbasztak valamit. -
lammaer #30841 Hát, gondoltam rá hogy megkörnyékezem a supportot hogy tegyék account boundosokká őket.... egy próbát megér :D -
lammaer #30840 Teljesen be vannak gőzölve az STOsok, lassan már mindennap valami akció, lockbox, új hajó vagy valami event van.
Nagyon erölködnek hogy kivéreztessék az emberek Zen és dilithium készleteit :)
-
Plata #30839 Swarm lock box.
Hú de baromi rondák a hajók.
Gyünnek a spórák,vagy mi a szar ez má megen.
Lifetime sub sale.
Mellesleg a zen már 266.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.29. 00:08:52 -
Kotomicuki #30838 De ilyenkor mindről vissza kéne szedniük, nem?
Vagy a régi "vásárlójuk" le van ....-va? -
lammaer #30837 Nemrég volt vmi patchnoteban hogy a lockboxos fegyók többé nem várnak kariboundossá.... ideg is voltam miatta -
Plata #30836 Azt nem tudom,én kraftolt fegyót uppoltam flotta társnak és nem lett bound. -
lammaer #30835 Ja, de az is bugos volt egy ideig hogy rohadna meg... 1 v 2 éve uppoltam egy rakás boxos fegyót (coalition disruptor, elachi fegyverek) a dili generátor karikon, és MK XIV-et elérve szépen átváltott karakter boundosra.... -
lammaer #30834 Hát, ami megvan az már megvan :) -
Plata #30833 Boxos és craftolt fegyók nem bound-osak.
Sokan használtak boxos fegyót. -
Kotomicuki #30832 De a szettek és a jó cuccok (acc') bound alá helyezése amúgy is ellehetetlenítené ezt a bér up'-polást, mert a pen-es fegyvereken kívül mást nem nagyon akar ki-full-ozni az ember, ami nem bound-os, maximum addig, amíg a jobb szettek/cuccok elérhetővé nem válnak számára, ott meg nem lényeg annyira az epic, csak a szintje meglegyen.
Ha pénzé óhajtja tenni vki, akkor nagy kockázatot kell vállalnia, hogy a nem bound-os epic dolog el is kel majd a tőzsdén - részemről, inkább én full-ozom ki, minthogy még egy hajó árát ráfizessem az epic címkéért, de nem mindenki gondolkodik így, vagy van ilyen anyagi helyzetben...
A hajó 4 főegysége még akciókor is nyeli az up'-eszközöket, én azokat húznám föl vele: lehet, hogy "keresni" nem keresnék vele, de a kiadásaimat jócskán le tudnám faragni ezzel. -
gerisz23 #30831 Inkább r&d pakkot vennék rerunkor. -
Plata #30830 Fogalmam sincs,de el lehet adni biztos.
Omega up tokennel is volt aki vállalt bér up-olást.
Oda adtad neki craftolt vagy nem bound cuccot és uppolta annyi tokennel amit fizettél.
Legalább is hirdetni láttam.
De ez a token más,ebből 1 kell és azonnal mk15 epic lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.28. 14:18:52 -
lammaer #30829 Szerinted egy ilyen super upgrade amit a bundléhoz adnak mennyit érhet?
Tudom hogy nem lehet eladni, de mondjuk ha vkinek felajánlanám hogy feluppolom vele vmi tárgyát....
Én inkább pénzt csinálnék belőle, epic dolgokat nem nagyon szoktam használni, ECvé tenném vhogy azt a párat ami van... vagy vegyek meg vmi kurrens cuccot, uppoljam maxra azt tegyem az exre? De mit?