50245
-
Kotomicuki #30984 +1
Ill. olyan témák, kérdések is felmerültek és megítéltettek az ST sorozatokban (TNG-től kezdve, Voyager-rel bezárólag), amiért ma már börtönt is kiszabhatnak pár, a felvilágosult emberi eszméktől egyre csak távolodó káosz-országban.
1-1 jobban sikerült részben, még ha csak érintőlegesen is annyi, elgondolkoztató tartalom volt - még ha tévedtek is benne az ST-esek - , mint a mostani több százmilliós álságos "filmekben" együttvéve sem.
A SW-t látva, amiből egy önismétlő, de egyre gyomorforgatóbb "sorozatot" gyártottak, mert nem engedték lanyhulni az egyre apadó lázat, sajnos, lehet, hogy "előnyére" vált a ST-nek, hogy kissé "megfeledkeztek" róla, noha, most elővéve már közelébe alig tudnak kerülni az "ősök" által lerakott múlt minőségi tartalmának, már csak azért sem, mert a jelen kor "szelleme" üldözi az építő jellegű útkeresést, a fejlődésre való törekvést - amiből bőven akadt Eugene Wesley Roddenberry kissé naiv, elképzelt világában - és csak a romlást, a devianciát élteti és igényli - nem foglalkozva az emberek valós igényeivel. -
Orbancapitan #30983 nekem is ez hiányzott mikor néztem hogy akkor most... -
Orbancapitan #30982 ahogy mondod -
Chak #30981 Ez nekem is furcsa lépés volt. Legalább valami "side quest" féleségben odarakhatták volna őket valahová.
-
StarFist #30980 Én azt nem értem, minek kellett komplett történeti szálakat kivágni a fő sztori vonalból? Kit zavart pl. a Spectres vagy a Breen néhány küldetése? Tudom, hogy megtalálhatók még a játékban, de mitől jó az nekünk, hogy nem listázza őket a játék? A Spectres ráadásul nekem még tetszett is.
Szvsz rossz irányba indult el a Cryptic az új változtatásokkal. -
Chak #30979 Most meg már shuttle hétvégét is látok.
-
Chak #30978 Ha jól látom dili event hétvége jön/lesz.
-
Chak #30977 Szerintem meg a cbs és a többi multi csupán kizsigerelik a brandeket. Emberek életmunkáin élősködve gazdagítják magukat. Pont mint a jogvédő szervezetek. Cryptic meg többet tett a trekért mint cbs valaha is. Az egész franchise-t a fanok és a liszensz vásárló alvállalkozók juttatták idáig. Paramount és cbs magasról tett STre mindig is. Ha nem akart volna fizetős csatornát inditani, egész Discovery nem is létezne. Csak kellett valami ami talán hozz előfizetőt. így 10 év után elővették a kukázott franchise-t. Hátha jó lesz. Szvsz.
Az sokkal lényegesebb h remélem S2 jobban bejön majd mint az első. Pike úr remélem hozz változás a tos féle ruhájával hihi.
Ez a kék egyenruha is tök zavaró. Az enterpriseban még jó volt, de discoban nem vágom. Ráadásul már van fednek tosos ruhái is mint látható lesz dis s2ben. Ez ilyen Voyagerre emlékeztető dolog, abban ugye végig a régebbi egyenruhát hordták miközben a filmekben és DS9ban is váltottak az újabbra.
Na jó inkább belépek a játékba.
:D
-
lammaer #30976 Szerintem a CBS - mint a Star Trek brand tulaja - a főnök és a cryptic a parazita :D -
Orbancapitan #30975 jah mivel h jött a short trek így a cbs promó-t akart ezzel ám a cryptic nem most akarta ki adatni a aod-t szerintem mikor jön a dis s2 -
Chak #30974 Pont ezt mondom h a parazita cbs csettint, Cryptic ugrik juhéé. Persze azt mondták h ez egy hosszútávú project lesz, szóval egy darabig nem kapunk gombaölő krémet. xD
Menni akartam egy defend starbase 1, de minden mob 30-40 szinttel volt felettem. Nem én votam az egyetlen ilyen a csapatban. Így kiléptem.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.10.10. 15:13:17 -
Bozi_Vilag #30973 Nem kell a levesbe dobni, már ha szereted a FED karikat.
Mert ez igazából fed kari, csak más néven -
Plata #30972 Félek nincs ez félig sem kész.
Tutorial nagyon nulla volt.
A ground részeken végig futottam és auto attackal lelőttem mindent ami szembe jött.
És sima kék stunt pisztolyom volt.
Hajót meg sem karcolták a klingonok.Pedig jöttek a klingon csapatok bőszen,aztán egy fawtól le is haltak.
De még advanced stf-en sem izzasztottak meg úgy hogy 10-es szintű voltam,nem is tudom hogy tud 10-es kari advancedre menni egyáltalán.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.10. 13:17:41 -
Orbancapitan #30971 Amúgy uraim nem gondolják úgy h a cbs utasítására egy fél kész contentet kaptunk? -
Plata #30970 Na a karim piszok mázlista.
Egyből 59-es szintű lett.
Ilyen gyorsan még egyik karim sem lett nagy,mázlista a doff küldikkel. -
Plata #30969 Mikor kezdtem diszkó karit aszittem tönkre ment a gépem mert a grafika ultra brutál elcseszett gáz volt.
Aztán cseréltem karit és tök normális volt ott.
Miután kijöttem gagyi diszkó tutorialból és fedes lett a karim már jó volt a grafika,de diszkó akadémián büdösül gáz volt.
-
Chak #30968 Nekem nem tűnt semmi furának. Majd megnézem alt accon h milyen.
-
Chak #30967 A corvan II mining colony ground map bár a borgos map ötletére épül, de legalább jól meg lett csinálva, és még szép is a maga nemében. -
Plata #30966 Grafika tutorialban konkrétan vér gáz,az akadémián a fű nemmás mint zöld festék a földön.
Ha kijössz diszkó akadémiáról jó,de diszkó részen gáz. -
Chak #30965 Sztem a grafika meg jobb lett mint eddig. Csak az nem értettem h nyomom a tutorial, ott kiabál az egyik npc h klingonok szállják meg a hajót. De én sehol nem láttam egyet sem. Csak ilyen fura kinézetű senkiházi idegenek jöttek. Aztán az űrben is hasonló élményekben volt részem. :DD
A tutorial h szinte ua mint az alap csak javított, és disco graffal, elégé szegényes felhozatal. Legalább egyéb ficsöröket is raktak be. Persze ez úgy sem expansion csak egy szimpla season. A disco karival meg nem tudom mit kezdjek. Event nélkül egy nagy nulla. Ráadásul még andoriai sem lehet indítani. Elég száncsy ez így nálam. Az egész disco ahogy van nálam nem adja amit a cbs szeretne. És még a DS9 login screen-t sem tarthattam meg. Az legalább jó volt nézni.
És íme mára meg is jött a tervezeten betervezetlen karby!
-
Plata #30964 Ühüm.
Hajó meg egy pár cucc. -
lammaer #30963 OK, akkor mégegyszer: ez a mostani új kari, azon kívül hogy végigélvezhetem vele a "felújított" tutorialt az égvilágon semmire se jó?
Mert akkor megy a levesbe....
A starter pack meg 1 darab zűrhajó? -
Plata #30962 Azért a 400-500 még messze van,nem ment olyan magasra,az este ha jól láttam 278 volt.
Bár ha tényleg jönnek 3-asával új disco hajók biztos magasabbra megy.
De ez a Discovery egy nagyon nagy nulla kieg eddig szerintem.
Ok lehet Dsico karink,de a disco tutorial az ugyanaz mint a fed csak más karakterekkel,ultra gáza grafikával.
Disco akadémián olyan a grafika mintha 20 éves játék lenne.
Először aszittem hogy a gépemmel van a baj,de nem.
Másik meg kibaszás az egész,mert ha ezek után jön a Discovery kari event akkor úgyis újra kell kezdeni.
Az új STF egész jó,8-as és 10-es szinten próbáltam utoljára,advanced is lazán ment Walkerrel.
Ha nagy lesz a karim és felcuccolom újra megpróbálom.
Szerintem estére már meg lesz 50,most ha jól emlékszem 36.
-
Plata #30961 Ma már jön frissítés.
Katt -
Kotomicuki #30960 Vagy újra 400-500 közé szeretnék visszatornázni a Zen árfolyamát, hogy a fizetővendégek elégedettebbek legyenek - igaz, akkor kevesebb Zen-t is kell venniük, hiszen akkor a kevesebből is kijön a kívánt mennyiségű dili'..., mindenesetre nem hagyják megállapodni az árfolyamot, ezekkel a lépéseikkel. -
Orbancapitan #30959 Star Trek Online: Age of Discovery Spore Engineer Pack Key Giveaway
-
Orbancapitan #30958 Indeed
-
lammaer #30957 Ezeknél beragadt a lemez... megint key meg key ring bundle sale van.... -
Chak #30956 Semmiért. Ez csak egy simpla season release pecs, cbs utasítására gombás tematikával. :DD
-
Bozi_Vilag #30955 A temporal observatory eddig is mindenkinek elérhető mission volt -
StarFist #30954 Az biztos, hogy nincs event mert nincs personal reward, csak az eddigi eventek account rewardjai lvl20-tól. Mondjuk, amikor Daniels mellett találtam magam a temporal roomban, egy pillanatig azt hittem, hogy így lopják vissza a játékba a temporal recruit eventet (és még elfogadható húzás is lett volna), de nem. Valljuk be magunknak, két recruit event egymás után túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.
Utoljára szerkesztette: StarFist, 2018.10.09. 21:19:03 -
Bozi_Vilag #30953 Igen, ez nagyrészt azoknak lett tervezve, akik még a játékkal nem játszottak, de a Discovery sorozatot ismerik.
Gyakorlatilag néhány skin ki lett cserélve, új hangok és kész.
(konkrétan van 11 másik karim, de a tutorialt végig kell játszani, mutatja a bill. parancsokat, és megmutatja, hogyan kell lőni meg ilyenek :P )
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.10.09. 20:05:39 -
StarFist #30952 A training küldetések egy az egyben azonosak a fedes kezdő küldetésekkel, csak a borgot lecserélték a klingonokra és módosítottak néhány dialógust. Ezt nevezem újrahasznosításnak (és lustaságnak). -
Bozi_Vilag #30951 Akkor ez most miért jó nekünk? -
lammaer #30950 Na, egy random advanced operation 60 markot és 750 dilit ad. (egy cure foundot kaptam)
Plusz megint van a napi egyszeri bónusz, az 55 mark.
Ha jól gondolom ennyi volt eddig is, mert adott még mellé egy dobozt, ami 105 választható mark (BÁRMELYIK mark, nem csak borg) és további 1050 dili.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.10.09. 19:54:19 -
Chak #30949 Dehát nincs is recruit event. -
Plata #30948 Starterben csak 1 lesz.
Elvileg. -
Orbancapitan #30947 annyi biztos h a starter packot meg veszem attól függően milyen hajók jönnek majd -
Bozi_Vilag #30946 Muszáj indítani, mert különben nem játszhatod újra a küldiket ezerszer :P -
lammaer #30945 Függő vagy, tehát természetes hogy indítasz egy új eventes karit :P