50043
-
Plata #48162 Ez meg mi a manó? -
Trefayne #48161 Most csekkoltam, amint fel akartam tenni a Connie-t 2 mrdért, automatikusan visszavette 1.5 mrd-re az árat. De máshol is írták, többet ér, ha megtartom. Már csak egy jó phaser build kell. -
Trefayne #48159
A klingonom egy igazi alkatrészgyűjtő lett :)
Utoljára szerkesztette: Trefayne, 2025.04.12. 14:22:05 -
Plata #48159 Fred, a lego B'rel kisebb.
Na és pilot hajó.
Vagyis 15 másodpercenként kB nyom egy piruettet. XD
De pont azért jó.
Piruettől lesz ingyen torp spread, álcában.
Ha a hajó álcában van és tüzel akkor amikor kijön álcáből és tüzel a hajó immunis egy pillanatra.
De ha a hajódon van 3 torp doff, torp CD csökkentő akkor állandóan tüzel és szinte mindig immune. XD
Ezért van az hogy elite híve onslaugton előre megyek be a sűrűbe és ott harcolok, ha figyelek akkor úgysem tudnak kikapni.
Random korfezre amíg a többiek meghalnak másodpercek alatt dög nagy hajókkal addig az én lófing HP-s hajómat nem lövik ki.
Az jó buli. -
nem is hasznaltam. Anno orultam, amikor megkaptam, mondtam wohooo, ingyen t6 hajo. Aztan szoptam vele annyit - nem beszelve arrol, hogy kb akkora, mint egy legypiszok a monitoron es sosem lattam merre van elore -, hogy ment admiralitybe haszonjoszagnak, sose vettem elo tobbet. Barmelyik random 5-3-as hajo jobb, meg az eventesek is, a zenesekrol nem is beszelve. :) -
Plata #48157 Fred szerintem a terran lehet hogy tényleg nem Fed hajó.
Majd ha rendes gép közelben leszek megnézem wikit.
Hydra szerintem sokkal jobb mint recruit T6 bop.
Bop-al nehezebb játszani a legtöbb embernek.
Papír és normális harcra gyenge.
De álcabuggal veszett jó. -
Plata #48156 Sajnos mobilon nemjön be a kép. -
Trefayne #48155 Nekem a Gamma TF vanity shield jött be az NX-re.
-
Az lesz, amit mondasz, mert lexit is ki tudtam venni anno huszonx-es KDF-nel, de amikor par hete a Shangrillat akartam, akkor mar nem engedte lehivni/claimelni a storebol, kerte a 65-os karakter unlockot. -
Plata #48153 Fura.
Elvileg akkor vehetnél ki fed hajót ha van 65-ös klingonod már,bár lehet a terran nem is fed hanem cross faction. -
Valoszinuleg korabban mar upgradelted, de azota lehet megegyszer upgradelni T6X-rol T6-X2-re, ket upgrade token kell majd hozza. -
reorni #48151 :D :D
Ezt írtam, hogy ki tudtam venni ezt a hajót. -
Plata #48150 Nem.
T6-X2.
Nézd meg az én képemet a tied alatt. -
reorni #48149 Plata ez normális így? :D
T6-X ? :D
-
Plata #48148 Na meg is találtam a lego változatát.Csak az nem MW sajnos.
-
Plata #48147 Olyan sokat afkoltam dyson űrben hogy lenyúlták a hajóm egyes részeit. XD
-
Orbancapitan #48146 én amikor lamarr-ra vadásztam 1.9-nél kezdődött úgy volt cserencsém 1.4-ért találni egyet -
Plata #48145 Na igen ócó promóst én is,de az 400 misi körül volt. -
Plata #48144 Az exen a legdrágább dolog 1.5 milliárd,szerintem nem lehet véletlen,drágábbat nem találtam. -
Orbancapitan #48143 bug? -
Orbancapitan #48142 én igen a lamarr-t -
Plata #48141 Az egyik recruit eventnél rájöttem hogy is lehet kijátszani a colisseumot,ciki hogy simán elfelejtettem. XD
Tudom hogy valahogy kijátszottam hogy a colisseumban nem lehet használni sem képességet sem kit modult.
De ha megveszek sem jut eszembe hogy is csináltam.
Viszont iszonyú jó élmény volt szó szerint szarrá verni az egész arénát. XD -
Akkor az megvan vmelyik karakterrel szerintem, oda szoktam jarni space harvesting endeavort csinalni es volt mar, hogy vegigmentem a kuldin. De ettol fuggetlenul nem emlekszem ra, majd megnezem :) -
Plata #48139 Egy igazán szopatós és fárasztó romulán küldiből esik.
Ráadásul az egy olyan küldi amiben 3-4 achit is lehet szerezni,attól függően hányan csinálják,vagyis hány féle spec van a csapatban,ha mind a három spec van a csapatban és mindenki megcsinálja az opcionális feladatot akkor egy speckó achi is jár.
Coliseum
Reman proto miamanó
A pajzsból van repus és küldis változat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.11. 12:00:18 -
Utananezek majd, nem remlik, hogy meglenne. -
Plata #48137 Tudom az is megvan.
De az a baj hogy a ragadozzó madáron kevés vanity shield néz ki jól.
Viszont amire én gondolok az a reman prototype pajzs,amit egy rémesen agyzsibbasztó küldivel lehet kiszedni. -
Hja, én a 300 markosra gondoltam, Tier6 repu kell hozzá meg 300 mark, azt hiszem az is bop. -
Plata #48135 Frászt,az ex nem enged feltenni semmit 1.5 milliárd felett.
Ha beírod valamire hogy 1.7 mill akkor átjavítja 1.5-re,két milliárdnál dettó.
Nekem max 1.5 milliárdért engedett volna bármit feltenni. -
Plata #48133 Van egy spéci remán pajzs,amit küldetésért kapunk,azt próbáltad? -
Plata #48133 Sajnos a bop-on nem annyira.
Azt nem értem a lego B'rel-re miért nem tehető rá az x szárnyú bop skin.
Igazán fasság.
Az a legszebb. -
A romulan sosetzoldje is szep :) -
Plata #48131 Kivettem a repus vanity shieldeket kiváncsiságból,úgy is iszonyú sok markom van.
Legtöbb ronda,kivéve az undi és az ikony.
Undi egész szép. -
Plata #48130 De szerintem exen nincs,exen én még nem tudtam venni promós hajót,vagy trade channel vagy zone cset.
Vagy egyéb lehetőség. -
Orbancapitan #48129 nem 2bilió a max már exen is szóval tök mindegy h hol veszed v adod -
Plata #48128 Promós hajót exen eladni nem szabad,mert az exen a max ár kevés.
Ha tudsz írj trade channelre,vagy próbáld meg eladni zone cseten ESD-en.
Promós hajó ára 1.7-1.8 milliárd ec általában,néha ha valami süketnek sürgősen kell lóvé ad el 1.2-1.5 milliárdért,de az nagyon ritka.
Ha azt látod hogy valaki venni akar áron alul azt ne vedd figyelembe.
Mindig van olyan hülye aki nevetséges áron keres megvételre hajót. -
Plata #48127 Még nem próbáltam ott ilyesmit,így nem tudom.
De majd megnézem. -
Plata #48126 Exen semennyiért.
1.7-1.8 milliárd.
Sacc.
Exen nem lehet csak 1.5 milliárdot kérni. -
Trefayne #48125 Érdekes dolog, a Vulcan-on Spock szobra körüli körtér holo-mentesített? Breen holo-t viselve a szobornál spontán kikapcsolt és nem engedte visszakapcsolni, amíg el nem távolodtam tőle. Vagy csak egyéni bug?
Utoljára szerkesztette: Trefayne, 2025.04.10. 15:03:32 -
Trefayne #48123 Oké, kösz. Azért kíváncsi lennék rá, mennyiért menne el Ex-en, ha eladnám :) -
Plata #48123 Igen, nagyon röhejes. XD