50245
-
lammaer #31104 Megint kiszúrták az ember szemét.. nagy bőszen odaítják hogy 50% bonus mark, és kevesebbet kapsz mint régen. Szakadjanak meg! -
Plata #31103 Igen tudom,de nekem az xp kellett,meg 35 mark 2 percért nem rossz. -
Chak #31102 Gondolom ezért sincs rajta cd, h vakulásig nyomhasd haha és pf.
-
lammaer #31101 És a +50% mark bónusszal együtt kapunk 35 markot. Daily bonuszt nem ad. Röhej. -
Bozi_Vilag #31100 Pedig itt pont ez a helyzet, mint amit mondasz.
Mert ha itt nincs max percenként egy teli káromkodós mondat, akkor az első évad, vagy S03E07 -
Plata #31099 Asszem ha lesz időm kiszedek pár traitet disco enginek,bár még nem tudom mit kéne,nem szoktam bímes karit csinálni,de majd szétnézek melyik traitet érdemes kiszedni bímes hajónak.
Tac jem hadarnak is kellene pár,de oda cannon kell. -
Plata #31098 Jó ez a red alert,nincs rajta cd.
És végre az Europa kap mestery xp-t.T5 is lett neki. -
Chak #31097 +1
Kéne like button pf lol :D
-
Orbancapitan #31096 nekem mikor irtózatosan rossz kedvem van akkor egy-egy rick és morty rész segít kicsit az abszurd poénok meg amit elmondtatok chak néha kicsit le kell adni a szintet értitek. -
Chak #31095 Nekem pl a south park nem jött be úgy mint elvárható lett volna. A grafikája még hagyján, de igazából minden mást abban a soriban valahogy nem érzem. Ez olyan kb mint a sw vagy a f1. Nem tudom azokban mi a jó. :DD
R&Mben pont nem zavar h Rick ilyen szépbeszédű. Ő egy ilyen karakter, így folyok az árral. Sztem' az alpáriság adott karaktereknek vagy körülményekben jó, de ha csak nyomják esztelenül az megint más tészta. Mint az erőszak, ha agyatlanul nyomják az is ultragáz tudd lenni. Vagy az oda nem illő párosodó jelenet amit csak azért raknak be h legyen az is ugye.
-
Chak #31094 Simpsonékat nem a káromkodás miatt hoztam fel hanem mert a készítő több munkája nem copy paste egymásnak, ergo a lower decknek sem kell feltétlen fákolnia végig.
-
Plata #31093 Simpson az jó,rick és morty nem jön be,nem tudom megnézni,sajnálom,az ilyen gáz túl alpári stílusú sorozatok nem jönnek be.
Amúgy sem vagyok oda annyira a rajzfilmekért,de ez a Rick és morty kb 2-3 percig el megy utána vagy elkapcsolok vagy nem nézek tv-t.Simpson meg Family Guy még elmegy.
A walking dead meg zombis baromság,nálam itt vége is,untat az összes zombis hülye film,nem szoktam nézni zombis filmet,zombis játékkal sem játszom mert fárasztó.
Trónok harca nem tetszik,tudom hogy fantasy de akkor sem,pedig még egy könyvet is olvastam.
Viszont azon jót röhögtem hogy most a trónok szara fanboyok hisztiznek George Cloooney új kávés reklámja miatt,szerintük trónok harca koppintás,valamelyik sügér csaj is szerepel a reklámba a sorozatból.
Szerintem a reklám marha vicces,ha a sorozatban tized ennyi fantázia lenne jó lenne. -
lammaer #31092 Hát nem tudom.. nekem a hangulatát a történet és a mondanivaló adta, nem az hogy finganak benne és akkor az vicces... pl ott van a két Evil Morty-s rész, azoknak a hangulatát tutira nem az adja hogy Rick elküldi Mortit a faszba...
Simpsonsról abszolút nem tudom elképzelni hogy káromkodnának benne (arra van a DOH :D), Futuramaról se tudom elképzelni hogy komolyabb mennyiségű fuck legyen benne.. max Bender ereszthet el egyet-egyet :)
Edit: na rákerestem youtubeon, a Simpsonos káromkodás kb a busted, bastard meg wanker szinten van... :)
De ha tévednék, akkor kimondottan örülök hogy cenzúrézták a szinkront. Lehet én működöm rosszul, de egy sorozat nálam nem attól jó vagy ütős hogy ki merik e benne mondani hogy bazdmeg....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.10.26. 10:55:14 -
Chak #31091 A trónok harcát nem nézem, a sétáló halált szeretem, és Rick & Morty is fun, az alpárisága adja a hangulatát. Ahogy a Brickleberrynek is az agyamentsége az ami miatt jó. Lower Deck nem feltétlenül kell ilyenek lenni még ha a készítő ugyanaz is. A simpsons és a futurama sem egyforma még is ugyanazok csinálták. Plusz van most valami fantasy sori is amit ők nyomnak. A címére nem emlékszem. Az alpáriság meg mindenhol jelen van. Csak az a különbség h míg a legtöbb tv sorozat le van cenzúrázva mikor szinkronizálják, addig a Rick és Morty nincs.
-
lammaer #31090 Ha túl tudsz lépni az alpáriságon (igen, ez a helyes jelző rá), tök jó scifi az egész, sőt mintha még lenne benne mélyen szántó mondanivaló is.. csak bekenték az egészet szarral :S
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.10.26. 09:56:22 -
Plata #31089 Én nem szeretem,elég alpári gyerekes a stílusa.
Ha ilyenből lesz Star Trek akkor az gáz.
Mondjuk nekem kb egyik divatos sorozat sem tetszik,a walking díd gáz,trónok szara meg olyan izé amit nézni sem lehet.
Jó az Agymenőket bírom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.26. 09:53:25 -
lammaer #31088 Nagyon szeretem a Rick & Mortyt, egyedül azt nem értem hogy miért szabadult el benne a cél nélküli káromkodáshullám. Az első évad OK volt ebből a szempontból, egy egy "helyénvaló" kitöréssel, de a 2. és 3. évadban minden ok nélkül megy a bazmegezés, gecizés meg faszozás. Tök jól megállna az egész enélkül, és bár nem vagyok prüd, túl sok benne ez... ettől függetlenül megnéztem mind3-at, de jelentősen rontott az élvezeti értékén... -
DrSoong #31087 Nekem mindig van tartalékban 9 hétvégi event token -ehhez még nem nyúltak hozzá, mint a többihez- így kivettem már a jutalmat. -
Chak #31086 Jobb is h elmarad, a hétvégén úgysem tudok nagyon gémelni. Holnap lesz a Hungarocon, arra is megyek meg meló stb. Pföj. :D
-
Orbancapitan #31085 ez facebook poszt
Hey folks-despite herculean effort, we won't be able to fix the Arena for tomorrow, so in about forty minutes, we're going to switch the Arena off and switch Borg Red Alert on for the weekend on PC.
We'll bring the event back when we have it fully fixed.
Ez kész
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Orbancapitan #31084 -
Plata #31083 Én ISA-ról léptem ki félóra cd.
De annyira töketlen banda volt hogy inkább léptem.
-
Orbancapitan #31082 úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúhhhhhhhhhhhhhhh ha olyan lesz mint rick és morty akk ez ütni fog xd :DDDD -
DrSoong #31081 Nálam el sem indult a Stompek, de az 1 órát megkaptam büntinek a kilépésért... -
Chak #31080 Jön egy új Trek sorozat is, nem is akármilyen lol.. my link for Aiur.
:DD
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.10.25. 21:39:46 -
Chak #31079 Ja, munka közben redditen néztem h írják bebugolt az egész. Biztos a sok gomba.. xD
-
Orbancapitan #31078 a round 2 el se indult most nem volt sehol se falba ragadt mob....... -
Bozi_Vilag #31077 A csillogást el lehet tüntetni ideiglenesen? -
lammaer #31076 Lol, cryptic megint hozta a formáját.. chaten irták, a sompek véletlenszerüen kifagy, volt akiknek el se indult rendesem, vagy a 2-3 hullánál lehalt, egymás után többször is... -
Orbancapitan #31075 elég egy elvileg de jó mark farm -
Bozi_Vilag #31074 A Sompeket elég egy karakterrel megcsinálni, vagy többel kell? -
Chak #31073 Hogy lesz server.. xD
Ground shield ami véd az áramtól, és a korábbi áramos fegyókkal ad valami bonuszt.
-
Orbancapitan #31072 jutalom? -
Chak #31071 Holnaptól meg Sompek indul.
-
Orbancapitan #31070 amit az AOD Hozott. így pontosabb a megválaszolás
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.10.24. 16:05:34 -
Plata #31069 Válasz az hogy a bugtenger miatt van. -
Orbancapitan #31068 a válasz AOD miatt van -
DrSoong #31067 Megint egy nem csütörtöki karbantartás. Túl sok van mostanában... -
DrSoong #31066 Én belevenném a játékba azt, hogy a borg NPC kezdje el foglalni a kvadránsok szektorait, és amikor mindet elfoglalta, mert nincs játékos akkor a szerver uninstallálja magát!
-
Daeus89 #31065 kb 3 hónapja nem logoltam be vagy hosszú távon játszani nem a discovery a gond hanem hogy nincs tartalma a játéknak szép meg jó hogy be raknak egy egy szép frissítést most ez a dungeon finder szerűség de hát bakker az hogy át nevezem nem kontent kreállás