50251
  • Orbancapitan
    azta xd a blizzard ezt be nézte:DDDDDDDDDD
  • Plata
    Gamma recruit doffot javították.
    Most már nem ground doff hanem űr doff.
  • Chak
    XD
  • Plata
    A banzáj azóta még nagyobb,hivatalos fórumon tömegesen követelik vissza a blizzcon jegyek árát.
    Nem volt még ilyen.
  • Chak
    Jaja láttam lol. Legalább a cinematic videó jól sikerült.

• Orbancapitan
    na jah a bandai namco és a ea se jobb
    a bandai Augustusban és októberben félkész játékot adott ki plusz októberben egy copy paste-t korrábbi játék meneten alapuló semmi új csak más modellek és skinek és más játéknév
    ea az origin szolgáltatást lőtte túl illetve majd az anthem-nél lesz így
  • Plata
    Kapják is az ívet rendesen.
  • Chak
    Vagy elolvasni a pecslog, és akkor kiderül h automatikusan megadja a korábbi event projecteket ha legalább 1 sompek merited van. Legalábbis a pulsewave-t biztosan.
    Az nagyobb kérdés h az már miért nem account unlockos mint a többi sompek item. Válasz sosem fog érkezni haha.

Azért a Blizzard sem jobb mint a Cryptic. Az idei nagy és egetrengető bejelentése egy darab telefonon játszható diablo3 hulladék.
    Ott is jól megy a copy paste, és a kiadjuk egy kínai cégnek h azok majd legyártják módszer.
    Feltételezem jövőre majd jön a micro és hűtő verzió is.

:DD

• Plata
    Sci hajó lesz talán.
  • Orbancapitan
    nekem battle carriernek v carriernek tűnik
  • Plata
    Kétlem.
  • Orbancapitan
    egyébként lehet h karfiol csak más skin
  • Daeus89
    imádom ezt a bugos játékot :D volt még 14 napos vacakrol fent eventes progreszem és megadta az 50k dilit :D annyira vicces és nem csak egy karinál lehet ezt kéne jelenteni nekik hogy a régi event összebugzik ?:D
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2018.11.03. 17:34:56
  • Plata
    Csöves.
    Ez így nem nagyon izgat.
    Hála az égnek nem Karfiol.
  • Chak
    Nekem tetszik. Csak nincs az a ütött kopott gőzgép-ipari forradalom hajnalát idéző roncs külseje.

• Plata
    Nem vagy le tiltva,hülye a fórum.
    Jesszus,ez gáz.
    De köszi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.02. 21:36:08
  • Chak
    Na mivel itt le vagyok nálad títlva h privit küldjek, a ph forumban elküldtem a google drive linket. Mielőtt törölték, le tudtam menteni a képeket. Ez a hajó sztem egy battle crusier féleség lehet. Nem is hasonlít egyik jelenlegi npc hajóra sem.

• Plata
    Mesélj mááá.
    Megesz a kíváncsiság.
    Karfiol szerű volt?
    Ugye nem.
    Hangáros volt?
    Ugye nem.
    Volt rajta zászló?
    Esetleg hajókémény.
    Kisüsti pálinka.

Mondj már róla valamit ember,ne harapófogóval kelljen belőled kihúzni az infót.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.02. 21:08:43
  • Chak
    Feh'Kiri Warship volt képeken.

• Plata
    De mi vót rajta?
    Remélem valami jó.
    Vadkutya hajó nem érdekel,mind ronda.
  • Chak
    Mert már törölték. Ezért nem szabad líkes képeket kirakni nyilvános oldalra. Van aki még mindig nem érti.

• Plata
    De itt nincs semmi,csak egy zsiráf.
  • Chak
    Ja meg promoban érkezhet egy Té 6-os Vaadwaur Juggernaut osztályú hajó, csoda munkás specializációval. Ha igaz.

:DD
  • Chak
    Elfogtam egy levelet, és a tartalmát valaki felnyomta redditre is. Linkelem mielőtt törlik.

• Plata
    Csak volt frissítés.
    Arena of Sompek Event:
    Resolved an issue that could cause enemies to not spawn in the Arena.
    Existing versions of the "Collect Arena of Sompek Event Rewards" (Sompek Pulsewave) Event Reputation Project will now have their requirements set to 1 "Merit of Sompek".
    This will auto-complete the project for anyone that already has progress recorded.
    Resolved a typo in the Arena of Sompek description that stated the Event was only for levels 50 – 60.
    Now refers to levels 50 – 65.
    General:
    All Mission Transwarps have been set to no longer have an Energy Credit fee associated with them.
    Resolved an issue which caused the Prototype Light Exploration Cruiser to be unavailable to some characters.
    Resolved an issue which occasionally caused waves of Klingons to not spawn in “Defense of Starbase One”.
    Missions handoffs for "Cold War," "Spectres," and "The Lost Dominion" now require level 65.
    Resolved an issue that would sometimes display a high expertise cost to promote a Bridge Officer.
    Resolved an issue that caused Automated Protomatter Conduits (Rank 2) to display slightly more hull regeneration than intended.
    This is a tooltip change only.
    Updated Energy Refrequencer (ranks 1 and 2) to adjust the maximum heal amount and healing percentage with your hull healing bonuses.
    This is a tooltip change only.
  • Plata
    Az új kieggel.
    Ezentúl mindig hétvégén van.
    Minden hétvégén más.
    Annyiban más hogy nincs rajta cd.
    35 markot ad.
  • DrSoong
    Én is kerestem reggel a red alertet, de nem találtam egyet sem. A régi szép időkben volt állandóan CD-vel. Mikor vették ki?
  • Plata
    Red alert csak hétvégén van.
  • Kotomicuki
    Akkor most mi van a red alert-ekkel?
    Az első két karakterem még megcsinálhatta - 35 pöttyért! ; a jó ides ...-t - , a többinek meg már "eltűnt" a választhatói közül - amiben már a sorban állókat sem láthatom, hogy egyáltalán érdemes-e várnom...

Inkább ne nyúljanak hozzá a tákolmányukhoz, mer' csak rontanak rajta!
    Monjuk, a repu'-s kötelező klikközönt felszámolhatnák, mer' most már nagyon szembetűnően gyalázatos tud lenni, de, gondolom, nem ezen törik magukat, még most sem...
  • Chak
    Szívroham.
  • Plata
    Sanda gyanúm hogy kristályon megint van bug.
    Ma kétszer voltam kristályon,kell xp repuhoz.
    Bementünk elkezdtük lőni és kinyiffant.
    Az első robbanás sem sikerült neki mert hamarabb kinyúlt.
    Nincs fent combat log a gépemen így gőzöm sincs mitől döglött ilyen gyorsan.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.31. 09:04:20
  • Orbancapitan
    elvileg csak az utóbbi nincs patch note
  • Orbancapitan
    nézem
  • Plata
    És ez mit takar?
    Bug irtás?
    Vagy csak alszanak?
  • DrSoong
    Elvileg ma 5,5 órás karbantartás lesz.
  • Orbancapitan
    van itt cannon-s meg beames is dpsleague vanguard
  • Orbancapitan
    milyen build?
  • Plata
    Jah,de nekem vanguard warship build kéne és fed lekvár karinak.
    Nem roma kari
  • Kotomicuki
    De ágyúsat is akartál, az meg az - azt nem t'om, hogy az eredményből mennyi írható a csapat számlájára...!

Gondolom, lobi-akciókor mindenki bevásárolt belőle és most túlkínálat van...
    De az is lehet, hogy az új, OP-bb trait-ek mellé már nem kell/fér be az Astikáé, így a kereslet esetleges csökkenésével az ára is esik.
  • Plata
    Ez mitű bím?
    Roma cannon hajó.
    Azt sem értem hogy az astika most miért olyan olcsó.
    Láttam cseten 200-ért árulni.
    Nekem drágábbnak rémlett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.29. 08:19:56