50241
-
Plata #31220 Key ring bundle rohadt csábító.
De az a baj nincs mire elverni.
Nincs olyan hajó ami érdekelne,nincs olyan hajó amire kellene ultimate up token.
Ha azt mondanák jön T6 karfiol vennák vagy 10-et hogy azzal uppoljam fel,de úgysem jön.
Más hajó meg nem érdekel.
Nincs olyan hajó amire költenék ennyit jelenleg,nem hoznak ki érdekes boxost sem,sem olyan zenest ami nagyon érdekelne. -
Kotomicuki #31219 27.-éig minden 25%-kal olcsóbb a Zen store-ban és újra itt a Key Ring Bundle is! -
Kotomicuki #31218 1 Ft-ért a szokásos 0,38 helyett most 0,51 Zent adnak, ha legalább cirka 29k 'jó magyar forintot' áldozol a játékra - link.
Hhmm, ezek szerint, ha mind a 14 karakteremtől elveszem és beváltom a 8k dili'-t, akkor egy napi "munkám" - a jelenlegi árfolyamon - kb. 1k HUF-nak felel meg a játékban... (eléggé sovány az a 330-250 Ft-os "órabér"..., de hol és kitől lehet felvenni ezt az összeget?!
)
-
Kotomicuki #31217 Lefordítva: a BF-akció RÉSZE ez a box, ami nagyon-nagyon KICSI eséllyel, de eshet a jelenlegi Swarm Box MELLETT a következő 6 napban.
Tehát, lesz majd leárazás (is), de ez még csak egy kiegészítő akciója annak! -
Plata #31216 Pedig úgy reklámozták. -
lammaer #31215 Black Friday az agyad
Azt hittem valami akció is lesz... :P -
Plata #31214 Ezt kapjátok ki,gamma karival jelentkeztem az eventre,behívott erre olyanra dobott be aminek épp vége lett,megkaptam a napi jutalmat és jöhettem ki. 
Ilyen gyors BatBS-en sem voltam még. -
Plata #31213 Black friday infinity lock box -
Plata #31212 Winer eventen sosem volt epizód küldi ami adna 400 tokent. -
DrSoong #31211 Ez jól hangzik, az időtartamból nézve idén sem lesz epizód küldi ami 400 tokent adna. 25 nap alatt letolható, vagy a buzgóknak 21 nap.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.11.20. 16:37:26 -
Plata #31210 Hogy a jó mamáját,felakartam menni letolni a napi hülyeséget erre nincs szeró.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.20. 16:33:48 -
Kotomicuki #31209 Q's Winter Wonderland az idén December 4.-én kezdődik és Január 17.-ig tart - az előzetes információk alapján. -
Chak #31208 Aktuális endeavor elég jó. Van rá foundry küldi, abban 2 kattintás kb. Ja, de várjunk a foundry még mindig offline.. :'D
-
Orbancapitan #31207 jah -
Plata #31206 Én is letoltam négy karival.
Nem vészes,csak kár hogy vannak átvezető videók.
Ha csak annyi lenne bemegyünk és legyakjuk klingonokat gyorsabb lenne.
Jah a klingon karinak a hajója csata után is discovery stílusban tolta a warpot.
-
Chak #31205 Este nyomtam egy kört. Nem volt vészes. Napi egyszer simán jó. A skybox pedig kifejezetten csodás látvány. -
Orbancapitan #31204 már rá jöttem.... de a kelvin hasznosabb a több célpontok ellen és jobban bírja holnap jön a destroyer -
DrSoong #31203 Megint egy 14 napos túl hosszú event a semmiért... -
Plata #31202 Tök mindegy,a hajódból úgyis disco hajó lesz.
Akár mivel mész be átváltozik discovery hajóvá.
Még a neve is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.15. 20:42:00 -
Plata #31201 Meg 50k dili.Meg 250 mark,meg a fene tudja. -
Orbancapitan #31200 és amúgy milyen hajót ajánlsz erre a eventre a fő karimnak mennyi mob van? elég a destroyer v kelvinel menjek mondjuk az utóbbi feelingesebb :DDD -
Kotomicuki #31199 Tehát, ha jól értelmezem, akkor "csak" boost-ot kap jutalomként a 14 nap végén a karakter - vagy egy 30k-s up-ot - , amit az acc'-on szét is lehet osztani, pl. a Jem'Hadar pontjainak a növeléséhez, hogy végre meg legyen neki az a 90, amit "követelnek" tőle...
Hát, nem biztos, hogy számomra megéri a kínlódást, ami vele jár, pláne úgy, hogy lassan kezdődik az ünnepi szezon és vele a tavaszig véget nemérő, folyamatos "nagyüzem" (téli event a hajóért, szülinapi event az omegáért és a hajóért), ami önmagában is kellően demoralizáló tud lenni!
"Complete the TFO on 14 different days to earn the Beacon of Kahless while earning marks and dilithium, as well as three Featured TFO Reward Boxes. This box gives your choice of an Enhanced Universal Tech Upgrade or a Captain Specialization Point Box, which gives the character who opens it a Specialization Point. These boxes are account bound and may be traded via the account bank." -
Orbancapitan #31198 én nem is tudtam még fel menni mikor indítom ki írja h loading és patch note error-t írt ki nem tud kapcsolódni xd -
Plata #31197 Hát ez az event inkább mirror.
Vannak átvezető videók,meg egyéb baromság. -
Orbancapitan #31196 az ugyan ez amit mondtam csak nem mindenhol volt nebula ezért deep spacenek írták :) -
DrSoong #31195 Én emlékszem valami olyanra is, hogy ki lehetett menni deep spacebe ahol napi 5 patrol volt és az adott jutalmakat, valamit. -
Orbancapitan #31194 hát a keresőbe be írtam hogy removed from game nem néztem végig de inkább accoladeket és patrol missiókat amiket néztem
Én 2011/ 2012-es csirke vagyok. mikor a sto f2p lett előtte 11 nappal váltottam be a gamecard kódom amit nyertem valahonnan :DD -
lammaer #31193 No, akkor egy dolog megvan... valóban, erről nem is tudtam, én 2015ös csirke vagyok.
Mi volt még? -
Orbancapitan #31192 itt van https://sto.gamepedia.com/Exploration_Cluster
és itt írja mikor vették ki
Removed from game as part of the Season 9.5 update patch on 17 July 2014, and replaced with new nodes, offering Duty Officer assignments only.
és bocsánat most olvasom hogy csak randomnak tűnhetek ezek a küldik
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.11.12. 18:00:51 -
Orbancapitan #31191 lammaer te még nem voltál itt sztem amikor ez benne volt automatikusan generálta a játék a fajokat és a küldetéseket a nebulákhoz tehát mindig más volt -
Orbancapitan #31190 pl a nebula ki terjedésekbe be letehet lépni és felfedezni patrol szerű mission-kal ezt váltották fel a doffozásokkal itt halt meg az rpg szál -
Plata #31189 Hmm,nevezzük nevén,mellé fogás.
-
CrashBoostZoom #31188 Azt senki sem vitatja. Inkább marketing fogás mint igazi kieg. -
Plata #31187 Hát az utolsó kieg egy nulla,sőt dupla nulla. -
CrashBoostZoom #31186 Rossz hírem van srácok. Igen, ez már kiégés hiszen folyamatosan csak pakolták be a dolgokat a játékba és nem kivettek belőle. -
lammaer #31185 Mi az ami eddig volt és már nincs? -
Orbancapitan #31184 ááááááááá csak a legtöbbünk emlékszik még hogy mi minden volt a stoban persze van benne vmi amit mondasz -
lammaer #31183 Hát, mostanában már nekem is olyan érzésem van, mintha az STO elmenne az ilyen webes online időtöltő játékok irányába (farmville meg társai).
Lépj be napi egyszer, kattingass egy csomót aztán várj a cooldownra....
Persze az is lehet hogy mindannyian csak kiégtünk, a highend content ugye elég sablobnos (told az STFeket), párszor már letoltunk minden küldetést (recruit event, endeavorok)... -
Orbancapitan #31182 ott a pont de ebben mi a játék már az rpg szálat is kicsinálták már a sto-ban.... -
Chak #31181 Csütörtökön indul az event, addig max a naptárban fog látszódni.