50237
-
Plata #31697 Jah de a phaser és a konzol már ezeréve rajta van,csak a torp hiányzott.
Azt hittem valami konkrét ok miatt akarsz menni korfezre,talán bugos a szett ott és lelő mindent vagy hasonló. -
Orbancapitan #31696 az meg csak én kelvin intel drenyára raktam -
Orbancapitan #31695 mm az eventes szet a phaser beam a konzol és a torp -
Plata #31694 Miért?
Nekem meg van a szett,Galaxy-ra kivettem a torpot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.18. 23:36:32 -
Orbancapitan #31693 srácok ha vége van a kyobayashi marunak és akinek meg van a szett azokkal nyomni kéne battle of korfez-t :D -
Plata #31692 Szerintem is bugos.
De én meg eltoltam,elfelejtettem betenni a konzolt amit tesztelni akartam hogy bugos-e most.
Rohadt kobayashi maru meg csak 1 karival tolható le. -
Plata #31691 Temporal drenyával,Tarantulával,Vanguard carrierrel és Vanguard warshippel semmi sérülés.
Jah meg 31-edik századi temporal sci hajóval sem sérültem.
Risa eventes hajóval igen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.18. 21:53:32 -
Orbancapitan #31690 sztem bug mert ez fura -
Plata #31689 Adv kristály kinyírja a hangár peteket,de a hajómat megsem karcolja a robbanás.
Vagy most megint bugos vagy nem lett erősebb.
-
Plata #31688 Nem arról volt szó hogy a kristály erősebb és nehezebb lett?
Mentem párat,de se tac karival se sci karival nem éreztem nehezebbnek.
Advanceden 9.3 kilóméterre álltam meg tőle és nem mentem el a robbanások elől,de a pajzsot sem karcolta meg.
-
Plata #31687 Jah tényleg évfordulós event hír is van.
Nagyon link. -
Plata #31686 Obi van Kenobi-t,de szabin van.
Tele lett a hócipője a sok agyatlan klóntól.
Oszt most a Tatuinon napozik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.18. 19:41:01 -
DrSoong #31685 Ez a szar retek filmrészlet mit keres itt?
-
Plata #31684 Mai ingyen ajándék 2 dili jegy.
Katt. -
Plata #31683 
Vigyázz,mert a fő szittya szól neki hogy hajtsa végre a 66-os parancsot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.18. 19:19:40 -
Plata #31682 Én nem emlékszem rá hogy mozgáskorlátozott szereplő lett volna.
Általában a Star trek-ben mindent meggyógyítottak már,még Geordi szemét is gyógyították.
Sőt TNG-ben emlékszem még a radioaktív sugárzást is gyógyították seperc alatt.
De ugye a Discovery a TOS előtt játszódik,lehet akkor még nem volt olyan modern a gyógyítás.
-
Orbancapitan #31681 jah pike annak a résznek mindig a végét láttam ds9-t azt tudom -
Chak #31680 A villa döntött. Önt kiszavazták. Kérem távozáskor csukja be maga után a kaput. Viszlát! -
Chak #31679 Tosban Pike volt az alany, ds9ban meg egy csaj ha jól rémlik. A bolygójának a gravitációs mezeje nagyon más volt mint ami az állomáson van ezért ilyen megoldással közlekedett. Nagyon rég láttam, így már nem biztos h pontosan emlékszem. De pl ott van Martok a kalóz, ő pl direkt nem csináltatta vissza a sérült szemét. Klingonok.. :D
-
CrashBoostZoom #31678 Arra esetleg nem gondoltál, hogy talán a sérült legénység tagja akiket néhány perccel ezelőtt sugároztak fel? Vagy arra, hogy esetleg átmeneti sérülés amit akkor szenvedett amikor a nagy aszteroida majdnem kettécsapta a hajót és éppen a gyengélkedőre meg vizsgálatra?
Ismét bebizonyosodott, hogy ti is csak néztek de nem láttok.
Ahogyan már más is írta, már nem is tudom, hogy minek járok ide. A te kommented végleg megerősített abban, hogy ezután még csak errefelé se nézzek. Szomorú, hogy ezt kell látnom itt is. És nem, nem tévesztettem el a fórumot Plata, nem a Star Wars részleget kerestem amikor idejöttem. Elhiszem, hogy különbnek gondoljátok magatokat mert Star Trek-et néztek de a megnyilvánulásaitokból világosan látszik, hogy hangyányit se vagytok különbek.
Részemről ennyi volt. Viszlát! Kár rátok több sort pocsékolni. -
Orbancapitan #31677 a tosban nem emlékszem h lett volna de a tng és ds9-ban de tudtuk h mi a betegségük. többnyire
és asszem a voyagerben de ebben nem vagyok biztos.
csak kicsit illúzió romboló h még akkor is székhez vagyunk kötve mi mozgáskorlátozottak. -
Chak #31676 Ezt nevezik imba spoilernek. Már tosban is, és DS9ban is volt mozgáskorlátozott személy. -
Orbancapitan #31675 SRÁCOK láttam vmi furcsát ST Discovery S02E01 hogy lehet hogy a legénységben van egy tiszt aki kerekesszékes? azt hinné az ember h ekkor már nincs ilyesmi... -
Plata #31674 De tényleg nagyon kevés T5 zenes hajó van kdf oldalon.
Viszont kobayashi marura hiába mentem több karival,csak egynek adott eventes tokent,a többinek nem hiába sikerült. -
Orbancapitan #31673 plata fun fun fun -
lammaer #31672 Na ezzel a hozzáállással mehesz is a crypticbe dolgozni, teljesen beleillesz a képbe. -
Plata #31671 De Ákos az lófingot sem ér.
-
Orbancapitan #31670 konzol plata konzol multi-vector -
Plata #31669 Hát klingon oldalon nincs nagy hajó választék,így nem nehéz ugyanazt adni.
-
lammaer #31668 Tavaly asszem ugyaazt adták KDF oldalon mint tavalyelőtt....
-
Plata #31667 T5 prometheus-t?
Miért?
Elég ha megvetted volna a T6-ot.
T6-nak jó traitje van T5-ön nincs semmi. -
Orbancapitan #31666 ha a promi t5-ös változatát adják akk tökön döföm magam november végén vettem meg a t6-ra még gyűjtök :DDD
Jó h ruha de lehetett volna vmi disco témájú -
Plata #31665 Hát na jah.
De várd ki a végét,még végül adnak T5 hajót is talán.
Mindig ruhával szoktak indítani.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.18. 00:28:51 -
Orbancapitan #31664 ami már meg van pár embernek -
Plata #31663 Kezdődik az évfordulós giveaway.
Elsőnek ruha jön. -
Chak #31662 30% Off Support - 1/17!
Doff és personnel kategóriákban 30% akció csak ma.
-
Chak #31661 :DD jó arc -
Orbancapitan #31660 Jah :DDD
sajna h már nem a sto közösség tagja pedig jó fej segítőkész volt emlékszem mikor a klingonomnál bebugolt egy küldi harmincszor nagyobb szintű mobok spawnoltak le és nagy nehezen le nyomtuk őket. kérdeztem hogy miért nem használ god módot mint a többiek válasz: mi abban a móka? mondom oké ha ráérsz :DDDD -
Chak #31659 Ő már egy másik cégnél postolgat serényen.
-
Orbancapitan #31658 jah LaughingTrendy mindig postolt az ilyen események után twitteren mikor még a sto projekten dolgozott :DD