50245
-
Dares #31785 Omega event egy évben csak 1x van vagy van több alkalommal is? -
Kotomicuki #31784 Remélem, javítják a DS9 ground omegát is, mert eléggé idegesítő azt az egy darabot megtalálni az egész állomás szűk tereiben, amit bedob... (a földi űrállomás legalább szellős, így messzebbről észlelhető a zobjektum) -
Dares #31783 Hálás köszönet az infoért Plata ! -
Plata #31782 Nyugi ma javítják.
Lesz leállás tán. -
Plata #31781 Nem.
A küldit akárhányas karival tolhatod.
Ha le toltad a tutorialt már is felveheted.
Vagy is így kéne lennie de bugos.
Ma javítják ki.
Mai frissítés után minden karinak elérhető lesz a küldi.
Romulánnak és jem hadarnak csak frakció választás után. -
Dares #31780 Persze a 30-assal tolom viszont van egy másodlagos accountom is és azon is szeretném megcsinálni. Ott tolom a dalyket szintén egy karakterrel az ott lévő karakterem viszont csak 13 szintű per pill lehet ez a gond hogy kicsi még a szintja a 2 uj küldihez ? mert q -nál lévő dayliket 10-es szinttől már fel tudtam vele venni. -
lammaer #31779 Ó hogy dölne rájuk az ég.... -
Plata #31778 Told a 30-as karival az eventet.
Többivel meg szard le.
A jutalom account wide.
Többi karid is megkapja.
Be is szarnék ha 40 karival kéne letolni. -
Plata #31777 Ha 30-as karival letoltad minek csinálod másikkal?
Egy karival elég az event.
A karid 30-as vagyis ezért nem kell neki az előző sztori küldiket letolni.
Ahhoz a minimum szint 50.
Mivel a karid még nincs 50 így neki nem számítanak az előzmény sztorik.
-
Dares #31776 De akkor azt mond meg nekem plata, hogy a 30 as fedes karimmal hogy tudtam megcsinalni? Alig küldiztem vele (főként pve missiokat toltam) az első két epizódból vannak megcsinalva neki story line-os missiok, semmi egyéb és neki anno beadta az age of discovery questsorozatot amit le is toltam és igy meg tudtam azzal a karival csinálni a két új küldit is. -
Plata #31775 Minden előtte levő küldit skippelni kell.Solana epizódoktól az összeset skippelni.
Egyik másikat nem lehet,azokat le kell tolni,de nem nehezek,van amelyik csak annyi hogy le kell menni ratyi kobali bolygóra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.25. 12:44:54 -
Dares #31774 Hogy tudom beindítani az Age of Discovery quest-sorozatot, milyen előfeltétele van ? Mert hiába megyek oda a questadó személyhez nem adja :( viszont ha azt a sorozatot nem csinálom meg akkor a legujabb 2 küldit sem fogom tudni :( -
Chak #31773 Te healelsz valaki mást. -
Dares #31772 Az "Outgoing hull/shield healing" mit jelent pontosan ? -
Kotomicuki #31771 Ha nem volna AZ, akkor pl. a 60.-65. szint alatti karaktereknek nem is lenne elérhető és így ők nem is tudnák teljesíteni ezek nélkül az event feltételeit!
Márpedig a 10. szint fölött elérhető és az aktuális karakterszinthez gyengíti magát a 2 (ex-)featured küldetés.
Itt is betehették volna az auto-skip opciót, vagy egyáltalán az összes küldetés elől kivehették volna egyúttal a lejátszod-átugrod gombot és egy egyszerű "Kezdjük!"-kel helyettesíthették volna azt a párost, mert ezek után ki lesz az az őrült, aki nem csak a számára értékesebb cuccokat tartalmazókat fogja egyedül végigvinni (meg amire még rákényszeríti a kiadó) -> nesze neked "tartalom", mert ha nem tudsz jól angolul, akkor amúgy is csak lövöldöznél mindegyikben!
Sz"al, ha lesz is ezek után karakterhúzós event, akkor abból már hiányozni fog emiatt a "csináld meg az összes küldetést -ig" rész és ehelyett majd valami hasonlóan fájó kínzást kell belerakniuk, hogy hasonlóan hosszan tartó és "tartalmas" lehessen az a "küldetés(rész)" is. -
DrSoong #31770 Persze, mert ha feature küldetés lenne akkor nyomhatnád 10-es karakterrel és soron kívül. De ez nem az! -
Plata #31769 Megcsináltam a három personal endeavour küldit.
Hard dobozában 650 ezer ec volt.
Az 500k ec csak rare jutalom volt,szal valszeg millákat is adhat.
Ha kell valakinek itt egy kis segítség a küldikhez.
Link. -
Plata #31768 Asszem borg red alert defektes.
Endeavour-hoz kellett mennem oda,sci karival 50-es fegyver energiával vacak polaron beamekkel 40-100k-t is sebez egyik másik lövésem borgba.
Vagy ha ez így normális akkor nem szótam.
Elöl Mk15 ur crtdx4 polaron beamek,hátul küldis mk15 ur polaron omni bím és craftol omni bím.Mindegyiken crtdx4 vagy crtdx3 stat van,mert én azt szeretem.
De STF-en lófing a sebzésük borg red alerten meg szétcseszi a tac kockát is,szóval tuti red alert szar. -
Chak #31767 Az eventes verdák mindig account unlockra kapod, azaz egy karival kiszeded, aztán az accounton lévő összes, és leendő karakter is tudja majd hasznosítani. Téli, anniversary, és a nyári event mind így működik.
-
Kotomicuki #31766 Inkább az a bosszantó, hogy nem engedi azonnal elérhetővé tenni a rendszer azt a 2 küldetést, ahogy azt eddig mindig is tette, hanem végig kell skip-elned az előtte lévő összes nem játszottat - a legtöbb New Frontier és az összes Gamma kvadránsos és Age of Discoveri-s is így járt: nincs időm játszani a játékkal, csak gyűjtögetek...
Igaz, eddig egy epizód adott 400 tokent, most ezt is kettévették. Sz'al, nem kevés visszalépés figyelhető meg a játékban, az eddigiekhez képest. :(
Dares #31765:
Elég egyetlen karakterrel megcsinálni az evet-et és minden karaktered azon az acc'-on megkaphatja a hajót, ha eléri a 40. szintet!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.01.24. 15:06:40 -
Dares #31765 A mostani eventhet a minimum szint 10. (van egy kiskarim tegnap még 8-as volt és nem tudta a molekulás daylit felvenni q - tól, ahogy ma meglett a 10-es szint már adta neki )
Ha van az accountomon 3 karakter akár mindháromnak is meg tudom szerezni a t6 os hajót vagy accountonként csak 1 karakternek lehet? -
Plata #31764 Nem.
Az első évfordulót ötös szintű karival csináltam.
Most sem kell max kari. -
Kotomicuki #31763 Február 11.-éig tart az event - gondolom, nem akarják, hogy a nép föltankoljon Omegával - , így abban, ha minden nap sikerül is a küldetés, akkor is csak 800 token jönne össze, ezért mindenképp szükséges elmenni azokra a küldetésekre, amik tokent adnak (“Para Pacem” és “Illusion of Communication”).
Régebben 10. szint volt a határ, amivel azalatt az idő alatt ezeket a küldetéseket meg lehetett csinálni, utána beálltak a mindenkori szintmaximumra.
Azt nem tudom, hogy mit is lehetne csinálni a befejezetlen dolgokkal: vagy eleve bele se kezdtem, vagy végigvittem, de, ha mégis maradt karakteremnél token, azt event után mindig töröltem, mert a tárolókapacitások szűkösek és "értelmesebbnek" kellett a hely.
A "nagyok" szerint lehet folytatni és másik alkalomkor/évben befejezni, de ezt én nem tudom megerősíteni, tapasztalat híján. -
Chak #31762 Én is nyitottam párat, az a süti sima kaja annyi csavarral h ha megeszi a kari, a képernyő közepére ki ír valamilyen terran féle bölcseletet. :'D
pl
"Those born with nothing are ground into the gears of Empire."
vagy
"Beware mass education. Lies are not half as powerful as the absence of truth."
-
lammaer #31761 Affene, most komolyan játszani kell a játékkal hogy meglegyen a reward? :( -
Dares #31760 Hát ez érdekes.... beléptem a 30 as fedes karimmal és simán feldobta neki az első 200 tokenes küldit (pedig ezzel még annyi storiline missiot sem csinaltam meg mint a klingonnal) -
Chak #31759 Ja, az nekem is furcsa volt. Persze a semmit mondó rewardokkal csak is a többi DSC küldi közé merték csak berakni haha.
-
Plata #31758 Nem értem az idén miért ilyen balfaszul csinálták meg a küldit.
Nekem sem volt elérhető,az első age of discovery küldit is meg kellett csinálnom utána skippelhettem a többi küldetést és elérhető lett az eventes.
Eddig minden évben az eventes küldi külön fülön volt,5-ös szint kellett hozzá és nem a többi küldi után jött. -
Plata #31757 Tudod skipelni a küldetéseket.
Egy két küldi nem skippelhető,de azok csak annyiból állnak hogy elmész x helyre beszélsz x NPC-vel és kész. -
Chak #31756 Ahhoz a 400 tokenhez már csak 600at kell összeszedni, amihez naponta ad 40et a napi küldi. Az event meg bőven annyi ideig tart h az a maradék 600 simán összejön.
-
Chak #31755 Aha, én is észre vettem tegnap új küldik közben. Kari elkezdi vizslatni a fegyóját. Elég menő. :DD -
Dares #31754 December végén kezdtem el játszani , szóval csak néhány hetes az accountom... igaz, hogy a klingon karim már 65 -ös de nagyrészt a pve missiokkal huztam fel igy nekem az a 2 missio ami adna összesen 400 tokent szerintem simán felejtős:( ha a napikkal össze lehet szedni event végére az 1000 tokent akkor meglessz a hajó ha nem akkor meg ugy jártam. -
Plata #31753 Tegnap csak nem bírtam ki és vettem 5 key ring bundle-t.
Nyitottam 80 emperor 20 infinity box-ot.
Kb semmi jó nem jött,de jött 571 lobi.
Meg egy T5 hajó.
Viszont egy rakás szerencse süti jött az emperor dobozból.
Az hogy mi a ragyára lehet jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.24. 12:22:45 -
Plata #31752 Elméletileg jövőre beválthatod hülyeségekre.
Régen így volt,úgy rémlik,a maradék előző éves vackot be lehetett váltani.
De talán be is fejezheted.
Nekem valahol még dysonos is van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.24. 10:16:34 -
Dares #31751 Ha esetleg nem sikrrül kigyűjteni a hajó vásárlásához szükséges 1000 darab tokent akkor milyen lehetőségek vannak ? felhasználhatóak ezek a tokenek egyéb dologra is? Ha már adtam le tokent akkor valamikor másik alkalommal be lehet fejezni a hajós eventet? -
Kotomicuki #31750 Mint egy falat kenyér...
Ezek - meg a hibák-bug-ok nem csökkenő száma - szerint a skacok nem henyéléssel töltötték el a munkaidejüket, dicséretes!
-
Orbancapitan #31749 Srácok új idle animációk vannak mikor a fegyverek elől vannak véve groundon -
Plata #31748 Minden előzőt.
Nem lehet.
Vagyis ha az első Age of Discovery küldit megcsinálod a többit skippelheted a francba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.23. 21:13:20 -
gerisz23 #31747 Megosztani nem lehet az új küldiket?Vagy melyik epizódokat kell megcsinálni hogy elérhetővé váljanak?
-
Plata #31746 Ha azt akarod hogy kapj endeavour perket igen.